PDA

View Full Version : Daum gitti, Nic geldi!

Jesus_FB
29.Haziran.2006, 16:27
Kampa zamanında gelen, antrenmanlarda neşe içinde ve canını dişine takarak çalışan Anelka’ya, Christoph Daum’suz günler yaramış gözüküyor

Büyük umutlarla transfer edilen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Nicolas Anelka’daki değişiklik herkesin dikkatini çekiyor. Kampa zamanında gelen, antrenmanlarda neşe içinde ve canını dişine takarak çalışan Fransız’a, Christoph Daum’suz günler yaramış gözüküyor. Yönetimin talimatıyla bu oyuncuya takım içinde biçilmeye başlanan liderlik rolü de, golcünün kendini bulmasında etkili oldu. Sadece çalışmayla yetinmiyor yıldız futbolcu, arkadaşlarının her sıkıntısında da onların yanında yer alıyor. Gülmeyen yüzünden gülücük eksik olmayan Anelka eğer gitmeyip Sarı-Lacivertli ekipte kalırsa, bu sezon adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor. Tabii bu durum en çok da, teknik heyeti sevindiriyor

kaynak:fanatik

daha dün sekopej ile konuşuyorduk bu konuyu demekki farkeden sadece biz değil herkes olmuş Serkan :)

Sekopej
29.Haziran.2006, 17:14
daha dün sekopej ile konuşuyorduk bu konuyu demekki farkeden sadece biz değil herkes olmuş Serkan :)

valla doğru. ben onun bu halini görünce bu sene iyi işler yapabileceğini düşünüyorum. (fanatik bizi mi dinledi ne!!:D)

nekop
29.Haziran.2006, 19:05
abi bu daum zaten futboldan anlamıyordu hayatında anelka sag kanatta oynamadı onu sagda oynattı ümit hic solda oynamamıstı gitti solbek yaptı belki yeni hocayla birlikte bunlarda düzelir...

Vieri
29.Haziran.2006, 19:24
teknik direktör konusunu merakla bekliyorum..

EreN
29.Haziran.2006, 20:27
daha dün sekopej ile konuşuyorduk bu konuyu demekki farkeden sadece biz değil herkes olmuş Serkan :)[/QUOTE]
İnsan bizide alır:mad:

dnz498
29.Haziran.2006, 22:59
abi bu daum zaten futboldan anlamıyordu hayatında anelka sag kanatta oynamadı onu sagda oynattı ümit hic solda oynamamıstı gitti solbek yaptı belki yeni hocayla birlikte bunlarda düzelir...

yakında Daum'u almanya milli takımının başında görürseniz hiç şaşırmayın ama ümite helal gerçekten solbek te oynasa daha doğrusu nerede olnarsa oynasın iyi oynuyo anelka konusundada şöyle bi izah yapayım fatih terimi aklınıza getirin milli takımda h.kabzeyi sağ açık oynatıyo

Universal
29.Haziran.2006, 23:04
anelka gülüyor herhalde miras kaldı :D ondandır