PDA

View Full Version : Manisa'da dostluk rüzgarları

bluepaw
29.Haziran.2006, 18:18
Vestel Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da günde üç idmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, çalışmaların çok iyi gittiğini ifade ederek, "Kızılcahamam'da gerçekten çok iyi bir çalışma ortamı var. Biz de bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz" dedi.

Geçen sezon Malatyaspor kalesini koruyan ve Holosko ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan kaleci Fevzi, yeni takım arkadaşıyla birlikte basın mensuplarına poz verdi. Kaleci Fevzi, Holosko ile çok iyi anlaştıklarını ifade ederek, "Aramızda bir sorun yok. Futbolda her zaman sakatlanabilirsiniz. Sonuçta istenmeden yapılmış bir davranıştı. Holosko'nun da bu konuda ne kadar hassas olduğunu buraya geldiğimde daha iyi anladım. Bunda sonra ikimiz de Vestel Manisaspor'un başarısı için ter dökeceğiz" dedi.

Slovak futbolcu Holosko ise Fevzi ile aynı ekipte yer almanın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Hiçbir futbolcu meslektaşını sakatlamak istemez. Kesinlikle istemeden yapılmış bir hareketti. Ben de çok üzüldüm. Şimdi Fevzi ile aynı takımdayız. Vestel Manisaspor'un daha da ileriye gitmesi için çalışacağız" diye konuştu.

Vestel Manisaspor, 8 Temmuz'a kadar çalışmalarına Kızılcahamam'da sürdürecek, ikinci etap çalışmalarına 14 Temmuz'da Avusturya'da devam edecek

http://www.superspor.com/images/1/29/1942_B_Fevzi002.jpg