PDA

View Full Version : FM 2006'da gri renkli oyuncuları takıma kazandırmak

basturkonur
30.Haziran.2006, 02:33
Selamlar
Forumu o kadar aradım ama böyle bir konuya hiç rastlamadım.
Daha önce ki FM ve CM sürümlerinde olmayan bir şey keşfettim (ya da ben yeni görüyorum) ama başa bela.
Hep görmüşsünüzdür genellikle reserve veya U18 kadrolarında bulunan diğer futbolcularımız gibi beyaz renk ile değil de gri renk ile görünen futbolcular vardır takımda.FM 2006'da bu oyunculardan istediğimizi seçip 'Yeni Sözleşme Öner' seçeneği ile takıma kazandırabiliyoruz.Mesela ben Stafford Rangers ile oynuyorum.Takımda ki oyuncularımın özelliklerinin ortalaması 10 ama bu oyuncuların çok daha iyi.Hiç bir bedel ödemeden bu oyuncuları takıma katabiliyoruz.Yalnız ne zaman bu şekilde bir oyuncu çeksem birinci takıma onun yerine alttan başka oyuncular çıkıyor.Yeni çıkan oyuncularda daha önce çektiklerimden kaliteli olunca (ki bu hiç de nadir olmuyor) işler karışıyor.
Sizce bu bir hata veya eksiklik, yanlış düşünülmüş bir şey mi?
Görüşlerinizi bekliyorum...

FatalRhymeR_58
30.Haziran.2006, 14:43
bu konu forumda daha önce açılmıştı. dsnırım yeterince arayamadı weya gözünden kaçtı
bu olay fm05 te yok iken fm06 da war

ultrasker
30.Haziran.2006, 15:56
o da ne uzun uzun okuyamadım

SYLaR
30.Haziran.2006, 16:14
ewet oyle bir olay war bu oyundada o oyuncular hiçbir işe yaramıyor

barahir
30.Haziran.2006, 16:17
o oyunculara sözleşme nasıl önerdin onu anlamadım. öle bi özellikleri yok ki onların. onlar sanal oyuncu değiller mi

SYLaR
30.Haziran.2006, 16:19
war sol alt tarafta yeni sözleşme öer diyor
ama o oyuncunun senin takımında çıkması lazım ama senin takımında çıkanlar bi işe yaramaz

CeNTeR_TR
30.Haziran.2006, 16:41
2006 da bende gecende ugrasırken buldum kontrat onerebılıyosun ama bı tane bıle yetenk yok ya :D

eraser212
30.Haziran.2006, 17:11
bn 18 yaş altındaki bi adama yapmıştım. özelliklerinin çoğu 20ydi. sonra zaman geçtikçe adamın özellikleri düştü ve çoğu 1 oldu bnde serbest bıraktım.

CeNTeR_TR
30.Haziran.2006, 17:49
bn 18 yaş altındaki bi adama yapmıştım. özelliklerinin çoğu 20ydi. sonra zaman geçtikçe adamın özellikleri düştü ve çoğu 1 oldu bnde serbest bıraktım.

o zman ozellıklerı 1 olanlarla kontrat ımzalaylım belkı 20 olur o antremanla ılgılıdır :D:D :D :D :D :D :D :D

mgokalparslan
01.Temmuz.2006, 00:19
bende de cıkıyor ama özellikleri cok düşük bi tane bile iyi adam cıkmadı ama başka liglerdeki oyle uydurma adamların ozellikleri cok yüksek

Mirza
01.Temmuz.2006, 08:19
öyle oyuncular cogunlukla brezilyada var ve onlarında coguna sözlesme öneremiyoruz .. egerki özellikleri düstüyse bu oyuncunun degil antrenman sisteminin bir hatasidir ..

basturkonur
02.Temmuz.2006, 01:05
Teşekkürler beyler.
Şu anda deniyorum, ileride sonuçları bu başlık altında gerekli görürsem yayınlarım.Sanırım bu konu hala bir muamma.

S-B-Z
02.Temmuz.2006, 01:15
arkadaşlar bu konuda hiçkimsenin yeterli malumatı yok heralde ben biraz yazayım.
bu olay fm06 da ilk defa başladı.yalnız karşı takım oyuncuları değil sadce kendi takımımızın U18 takımındaki gri renkli oyunculara sözleşme önerebiliyoruz.ve sadece brezilya değil türkiyedede çok kaliteli oyuncular var.ben şu an bu şekilde fenerbahceye 15 civarında oyuncu kazandırdım hepside süper.özellikle as takımda direk oynattığım 4 tane oyuncu var ve ortalamaları süper.fiyatları çok çabuk artıyor özellikleride çabuk yükseliyor.düzenl bir antrenmanla wonderkid bile yapabilirsiniz bu tür oyuncuları.
yalnız hız,hızlanma ve çalışma oranı 15 in altında olmasın alacağınız adamların.

Cnkby
02.Temmuz.2006, 13:10
ewet bu konuyu ben açmıştım önceden ya kapatıldı yada sen iyi arayamadın..genellikle iyi oluyor gri renkli adamlar..:D diğer takımlardaki adamlara sözleşme öneremiyorsunuz..özellikleri iyi olmasına karşın pek warlık gösteremiyorlar..

CeNTeR_TR
02.Temmuz.2006, 21:20
arkadaşlar bu konuda hiçkimsenin yeterli malumatı yok heralde ben biraz yazayım.
bu olay fm06 da ilk defa başladı.yalnız karşı takım oyuncuları değil sadce kendi takımımızın U18 takımındaki gri renkli oyunculara sözleşme önerebiliyoruz.ve sadece brezilya değil türkiyedede çok kaliteli oyuncular var.ben şu an bu şekilde fenerbahceye 15 civarında oyuncu kazandırdım hepside süper.özellikle as takımda direk oynattığım 4 tane oyuncu var ve ortalamaları süper.fiyatları çok çabuk artıyor özellikleride çabuk yükseliyor.düzenl bir antrenmanla wonderkid bile yapabilirsiniz bu tür oyuncuları.
yalnız hız,hızlanma ve çalışma oranı 15 in altında olmasın alacağınız adamların.

sedece 18 yasaltı degıl 20 yas altındada yapılıyor bu ıs ve senın oyununda demekkı ıyı oyuncu cıkmıs ben hersene en az 10 oyuncuyla kontrat ımazlıyorum ama maalesef sonuc aynı ozellıkleer 1 2 3 3 3 2 1 4 1