Log in

View Full Version : Anelka KACTI !!

m_o_11
03.Temmuz.2006, 13:12
İkinci Ortega vakası: Anelka kaçtı

Hoca sorununu çözemeyen Fener’de bir şok daha

Kanarya’nın Fransız yıldızı, kimseye haber vermeden tedavi olacağını ileri sürerek ülkesine gitti!.. Lyon ile masaya oturacağı öğrenilen Anelka, sözleşmesi sürdüğü için Ortega gibi FIFA’lık olacak. Yönetim krize çözüm arayışına girdi

BEKLENEN GELİŞME!

VE Anelka köprüleri attı... Bugüne kadar forma giydiği her kulüpte yaptığı gibi Fener’de de ‘sorun çıkaran’ Nicolas Anelka, sarı-lacivertli renklere de fazla bağlı kalamadı... Fransız yıldızın cumartesi akşamı kimseye haber vermeden ülkesine uçtuğu ortaya çıktı. Anelka’nın sadece yakın çevresine ‘Tedaviye gidiyorum. Ama artık sıkıldım gitmek istiyorum geri dönmeyebilirim’ dediği öğrenildi. Anelka ayrıca, bonservisi konusunda yönetimden anlayış beklediğini ve eğer gitmezse takıma yararlı olmayacağını da resmen bildirdi.

SARALOĞLU HABERSİZ

ANELKA’NIN gidişinden, hoca yokluğunda takımı çalıştıran antrenör İrfan Saraloğlu’nun da geç haberi olduğu ortaya çıktı. Anelka’nın ‘kavgalı’ olduğu iki Brezilyalı, Alex ve Luciano’nun gelmesine 1-2 gün kala kaçması kafaları karıştırırken, teknik direktör kriziyle boğuşan yönetimin bu şok gelişme karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

LYON’LA ANLAŞACAK

KANARYA’DAN apar topar ‘kaçan’ Anelka’nın bunun için her türlü riski göze aldığı belirtilirken, Fransız oyuncunun FIFA’ya nasıl bir gerekçe göstereceği de merak konusu... Anelka’nın ülkesinde, kendisine talip olan Olympique Lyon ile masaya oturması bekleniyor. Yıldız oyuncu büyük ihtimalle anlaşma sağlayıp beklemeye geçecek.

EN AZ 15 MİLYON Euro

ARİEL Ortega olayında FIFA tarafından haklı bulunan Fenerbahçe yönetimi de büyük olasılıkla dünya futbolunun patronuna konuyu taşıyacak. Sarı-Lacivertliler’in, en az 15 milyon euro bonservis bedeli ödenmesi durumunda Nicolas Anelka’ya izin vereceği belirtiliyor. Ancak bu rakamı da büyük olasılıkla Fransız kulübü kabul etmeyecek.

BİR TALİBİ DAHA VAR

BİR alternatif de, Anelka-Carew takası... Ancak bunun için de Lyon’dan üste para istenecek. Fenerbahçe yönetimi krize çözüm aramaya başlarken, Anelka’ya Lyon dışında ismi sır gibi saklanan üst düzey bir Avrupa kulübünün de talip olduğu, hatta kulüp menajerinin İstanbul’a gelip Başkan Aziz Yıldırım’la pazarlığa oturacağı iddia edildi...

Universal
03.Temmuz.2006, 13:13
aslında carew ile takas edilebilir hem onun için iyi olur hem fener için

m_o_11
03.Temmuz.2006, 13:20
yok hiç gerek yok carew e bjkc de top oynamıs birini almamız hiç dogru olmas. zaten aldık tümeri. ve biz mutlaka daha ii sini buluruz

gookhan
03.Temmuz.2006, 13:25
gemis olsun..

mgungor
03.Temmuz.2006, 13:32
Anelka FB için büyük bir kayıp olur.Ve Carew Anelka'ya göre çok kalitesiz bir futbolcu..

atlantis_fb
03.Temmuz.2006, 13:42
Anelka'nın Fenerbahçemizden ayrılmasını hiç istemiyorum.Ama gitmesi gerekiyorsa da takımın istediği fiyat(15m €) gayet güzel.Carew bence Anelkanın yanından bile geçemez.Ama illaki Lyon ile takasa gideceksek Fred + en az 5M € olmalı diye düşünüyorum.

barahir
03.Temmuz.2006, 13:46
Ya habersiz değil beyler yönetimin bundan haberi war. Tedavi için gitti. Zaten 2 Gündür Salonda Çalışıyodu.

SaMaNYoLu
03.Temmuz.2006, 14:01
çok bıle kaldı ondan ne köy olur ne kasaba adam olsaydı Sımdı hala daha avrupadaydı.

CeNTeR_TR
03.Temmuz.2006, 14:11
yok yok anelka kalıyor fener tv den yapılan acıklamada ama lucı nın durumu belırsız anelka kalıyor tabı yenı hoca yollamassa

emirduman
03.Temmuz.2006, 14:28
Anelka'nın FB'yi istemediği çok belli bence, hiç benimsemedi takımı..

Bence ellerinden güzel bir fiyata çıkarmalılar, kendi karlarına olur...

barahir
03.Temmuz.2006, 14:45
Kötü bi fiyata gitmiyeceği kesin abi ama Kaçtı Haberi YALAN

m_o_11
03.Temmuz.2006, 15:02
ewt fransa ya gitmiş olabilir ama kactı haberi yine bizim medya nın işidir. her zaman ki gibi dikkat cekmek için

nart_susruko
04.Temmuz.2006, 00:22
basına inanma basınsız kalma !!!
:D

Asi ÇocUk_16
04.Temmuz.2006, 12:08
fb pek yararlı olamamıstı zaten fb anelka yı satsaydı daha ii olurdu yine ellerine azda olsa para geçerdii galiba yabancılardan adam akıllı olan appiah oda giderse üzülürüm iştee......