Log in

View Full Version : Eski Başkan'ın Demeci

anelka199100
03.Temmuz.2006, 17:22
Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Süren, kendi döneminde sarı-kırmızılı takımdan ayrılarak İtalya'nın İnter takımına transfer olan ve dönüşü gündemde olan Okan Buruk hakkında sert açıklamalar yaptı.
Radyospor'da yayınlanan ''İmza'' isimli programda açıklamalar yapan Süren, ''Okan ve Emre'yi affetmem mümkün değil, ikisinden biri Galatasaray'a dönerse, kulüple ilişkimi gözden geçiririm'' dedi.
Süren, ''Çocuk affedilir, Okan Galatasaray'dan ayrılırken çocukluk yaşını çoktan geçmişti'' derken, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Zaten o zaman konuşulan paralar da çocuk yaştakilerin konuşacağı paralar değildi. O dönemde kulüpten istedikleri peşin para 'ben Galatasaray'dan ayrılıyorum' anlamına geliyordu. Zaten Galatasaray'ın öyle bir parası yoktu. Hayatımda her zaman profesyonelce davrandım. 'Onlara evladımızdır, fedakarlık yapmalılar' anlayışıyla hiç bir zaman yaklaşmadım. Emre'ye yeni sezon için teklif ettiğim para, aldığı paranın tam 10 katıydı. Hafızamda yok kayıtlara gerekirse bakılır. 200 bin Dolar alıyordu, Yıllık 1.850-2 milyon Dolar arası ücretle yeni kontrat önermiştim. Bu iki oyuncu madden ve manen ahlaki olmayan davranışlarda bulunmuştur. Ben onlara anlaşma önerisinde bulunmama rağmen, buna yanaşmamaları, Inter'in Galatasaray'a vereceği parayı kendi ceplerine koyma imkanı sağladı. Kendilerini benim affetmem mümkün olmadığı gibi, Galatasaray'a transferleri gerçekleşirse külüple ilişkilerimi ciddi bir şekilde gözden geçiririm.''
İki oyuncunun ayrılmadan önceki performanslarını kimsenin unutmadığını savunan Süren, ''Son sezonda tamamen yönlendirildiler. Yönlendiren kişi ve kişileri de zamanı gelince açıklayacağım'' ifadelerini kullandı.
''Okan şimdi ortada dolaşıyor'' diyen Süren, ''Türkçe'de bir deyim vardır. Katili kan tutar. Katil, cinayeti işlediği yere gelir. Heyecanlanır, dengeli olmayan davranışlarda bulunur'' diyerek sözlerini tamamladı.

03.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : AA

dnz498
03.Temmuz.2006, 20:29
abi çok ağır konuşmuş tabi ki türk olan her futbolcu avrupaya gitmek ister bunun içinde elinden gelen her ne varsa yapar ama türkiyeye başka bir türk takımın formasıyla dönerlerse işte bu olmaz

mgungor
03.Temmuz.2006, 20:43
EMRE'DEN SÜREN'E AĞIR YANIT!..

Faruk Süren’in bugün Emre ve Okan ile ilgili yaptığı açıklamalara İngiltere’nin New Casttle takımında oynayan Emre Belözoğlu’ndan yanıt geldi;

Emre yaptığı açıklamanın sadece kendisini bağladığının özellikle altını çizerek şöyle dedi;

"Benim Galatasaray'da kazandığım para ortadadır. Kendisi her halde o günleri tam olarak hatırlayamıyor. 26 yaşındayım ve bugüne kadar şeref ve haysiyetimle yaşadım. Herkesin itibarı ortadadır. Faruk Süren'in de Türkiye'deki itibarı ortadadır. Galatasaray, "yarın gelin paranızı ödemezse yüzüme tükürün" diyen ve ertesi hafta elinde puro ile gelip kahkahalar atan Faruk Süren gibi bir başkandan kurtulmuştur. Biz, UEFA Kupası sonrası TBMM tarafından verilen altınları satarak geçindiğimiz bir dönemde, Faruk Süren bize "keşke geçen hafta değil, bu hafta bozdursaydınız. Bu hafta altın fiyatları yükseldi" diyerek espri yaptığını zanneden bir başkandı. Önce Allah, sonra o dönemde oynayan takım arkadaşlarım benim şahidimdir. Bu sözlerimin sonuna kadar arkasındayım ve konu ile ilgili başka bir açıklamada bulunmayacağım"..

SYLaR
03.Temmuz.2006, 20:45
ya zaten bu cimbma adam akıllı bi başkan gelmediki

İsildur
03.Temmuz.2006, 22:13
--------------------------------------------------------------------------------

Zaten Emre zamanında sözleşme sonunda Faruk Süren'e "Inter benimle ilgileniyor." demişti.Faruk Süren'de Emre'yi ciddiye almayıp dalga geçmişti ama Emre Inter'e gitti.

Birde diyor "Emre ile Okan'ı affetmem." diye.Eğer bu futbolcular zamanında gittiyse bunda en büyük suç Faruk Süren'e aittir.Zaten herkes Faruk Süren'in ne olduğunu biliyor.Birgün o içtiği pro söyledikleri yüzünden boğazına kaçacak , göeceğim.

Asi ÇocUk_16
04.Temmuz.2006, 12:09
yaa adam kariyerini düşünüyodu ve ınter e gitmişti hangi türk oyuncusu olsa aynısını yapar...