View Full Version : Manchester ve Porto 9 Yaşında ki Çocuk için Kapışıyor
Koray Düşova
27.Ocak.2005, 23:40
http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/haber/?tsi=haber&id=4420
emirduman
28.Ocak.2005, 03:12
Ya ne çocukmuş beee!.... Şimdiden iki büyük klüp........... müthiş bir olay....
Bakalım bu çocuk nasıl bir futbolcu olcak? Şu görüntüye bakılırsa en iyi zamanı gelince efsaneler arasında yerini alacak gibi..... bilmiyorum abartıyor muyum?...
VoLkaN BaROs
28.Ocak.2005, 04:17
9 yaşındaki bir çocuğun bu kadar göklere çıkarılmasının altında birşeyler olmalı...
FilippoInzaghi
28.Ocak.2005, 10:31
M.Unitedin paf takımının Neden 60 Milyon $ ettiğini şimdi anlayan varmı? :mrgreen:
emirduman
28.Ocak.2005, 16:17
M.Unitedin paf takımının Neden 60 Milyon $ ettiğini şimdi anlayan varmı? :mrgreen:
60 Milyon $ mı?....... Offff beya o ne kadar para? ve daha çocuk 9 yaşında daha ne kadar artar o para offf bea ben sadece şunu diyorum..............................
YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHH!!!!!!!! (l) (c)
e_mali
31.Ocak.2005, 10:57
Çocuğun ederinden bahsetmiyo Flippo, Man Un in altyapısının toplam ederinden bahsediyo sanırım.
e_mali
31.Ocak.2005, 11:08
Bu arada çocuğun görüntüleri için www.adap.com.br takımının resmi sitesi :mrgreen:
C.Ronaldo
03.Şubat.2005, 17:37
Abi bu çocoğun yerinde olsam 1-2 sene daha bekler fiyatımı 4'e 5'e katlarım
VoLkaN BaROs
03.Şubat.2005, 18:43
beklemesine gerek yok, çocuğun fiyatı hergün katlanıyor...
Frank_Castle
03.Şubat.2005, 23:35
bu da yeni moda oldu...genç yıldız avını da aştık ,sübyancılığa başladılar...oldu olacak ana karnında keşfetsinler....
emirduman
04.Şubat.2005, 00:29
Ya o çocuk keşfedilcek birşey değil ki yani herkes onu konuşuomuş ya bu arada ben FilippoInzaghi 'nin dediğini yanlış anlamışım yaw..... Diorum bu ne dio!....
Steven_Gerrard
04.Şubat.2005, 01:19
bu cocuğu izledim manyak bişi adamın fiziği olsa en baba ligte oynar walla :)
gerilla
15.Mart.2005, 17:35
Bu yaştaki cocuga bu kadar para ödemek bence pek mantık içermiyo. Diyelim cocuk sakatlandı ve futbolu bıraktı, ne olcak bütün paralar boşa mı gidecek...
SuperBamm
23.Mart.2005, 23:51
valla hiç belli olmaz 9 yaş çok erken bir yaş. daha kemikleri tam oturmadığından bir darbede futbol hayatı sönebilir. biraz beklenmesi lazım. bi ara da real madrid 7 yaşındaki çocuğu almıştı
Bulut
09.Nisan.2005, 14:16
Arjantin gazetesi Clarin, 12 mayıs 1995 doğumlu Chera’nın video görüntülerini yayınlayarak, bu yeni yeteneği dünyaya tanıttı.
Parana kentinin takımı ADAP’ta forma giyen Chera için Porto ve Manchester United şimdiden transfer çalışmalarına başladı. İki kulüp de, Chera’yı ve ailesini Avrupa’ya gelmek için ikna etmeye uğraşıyor.
35 kilo ve 1.37 metre boyundaki küçük yıldız, futbol sahalarında ‘Anderson’ adıyla çağrılıyor. Kendisinden dört yaş büyük oyuncularla aynı takımda mücadele eden Anderson’un hareketleri izleyenleri hayrete düşürüyor.
ADAP Başkanı Adilson Batista Prado, “O bir fenomen, daha önce hayatımda böyle birşey görmedim. Her hareketi sürprizlerle dolu. Onu gören şaşırıyor” sözleriyle Chera’yı anlatıyor.
---------------------------------------------&-------------------------------------------------
Buyrun bende haberi koyuyorum buraya (b) :mrgreen:
Ne diyebilirim adam bu yaşta paraya para demiyor biz de burda sürünüyoruz (ı)
Skilledmask
14.Nisan.2005, 19:34
Süper bi çocuk yaaa olmaz böyle birşeyyy nediyelim allah türk futboluna bağışlasın (k) (ı)