Log in

View Full Version : Anelka Resmen Fenerbahçe'de!

Koray Düşova
27.Ocak.2005, 23:41
http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/ana/default.asp

e_mali
31.Ocak.2005, 12:07
Bence çok iyi bir transfer oldu, İnsallah basarılı olur. (ı)

Frank_Castle
31.Ocak.2005, 19:26
Bence de çok iyi bir transfer oldu ; Fenerbahçe gibi oyuncular arasındaki husumetleriyle ünlü bir kulübün şu anki mevcut düzenini de bozacak ..sanırım sene sonu ya anelka gider ; ya da tuncay- serhat-alex - nobre -pvh den birkaçı ..

VoLkaN BaROs
31.Ocak.2005, 19:53
Keşke önce gelseydi de şu çarşamba akşamı oynanacak TSL Türk-Yabancı maçında izleyebilseydik..

Neyse koyu hatta çok koyu :mrgreen: bir cimbomlu olarak fenerlileri tebrik ediyorum.. Ülkemizde böyle kaliteli futbolcuların yer almasını sağladıkları için...

e_mali
01.Şubat.2005, 11:08
Bence çok başarılı olacaktır. Huzursuzluk yaratacak diye süper yıldız getirmeyelim hic.

Plesanları, Petreleri getirelim. (Son gelenin adını hatırlayamadım bile)

FilippoInzaghi
01.Şubat.2005, 11:49
Pascal Noumadan beter cıkar insallah :mrgreen:

Koray Düşova
01.Şubat.2005, 19:45
Anelka çok iyi bir futbolcu ,kimse futbolculuğuna laf söyleyemez zaten,kariyerinde birçok kez kişiliği futbolcuğuna etki ettiği için oynadığı klüplerden mutsuz şekilde ayrılmış olabilir ama Anelka'nın yaşı artık 26 ,yani kariyerinde olgunlaşmaya yüz tutmuş olabilir bu yüzden de rakip takım taraftarlarını üzebilir.

Şunu söylemeden bende geçemiycem; Anelka saha içinde biraz bencil bir oyuncudur.Gol pozisyonunun içinde eğer Anelka varsa çoğu zaman pas beklenmemesi gerektir ki avrupada ki bütün büyük santraforlarının artık benimsediği bir tarzdır bu...

Bir santraforun görevi gol poziyonunda gol atmaktır pas vermek zorunda değildir.Bu avrupa da kabullendi ama bizim ligimizde yeller esiyor.Hakan Şükür'ü ele alırsak bu tarz bir golcü olmayı hiç beceremedi,sanki gol atmayı değilde asist yapmayı daha çok seviyormuş görünümü verdi hep,ama asıl yapması gereken gol yollarında gerektiği yerlerde bencil olmasıydı.

Anelka bizim ligimizle kıyaslarsak şuanda bencil bir golcü ama avrupa ile kıyaslarsak müthiş bir golcü,onun için bu tarzı benimseyememiş olan ligimiz ve Fenerbahçe'li futbolcular bu durumlarda Anelka ile sorun yaşayabilir. Özellikle Nobre ,Tuncay ve Serhat pas alamadıklarında oldukça tepki veren oyuncular,Fenerbahçe de Anelka'nın bu durumu ve Fenerbahçe'nin Anelka ile olan geleceğini zaman gösterir...

Frank_Castle
03.Şubat.2005, 14:59
ben de zaten buna parmak bastım ... uzanamadığın ete mundar deme durumu değil bu ; anelka nin kişilik sorunları olduğunu biliyoruz hepimiz ; ve de fenerbahçe de birçok yıldızın başarısız olduğu gerçek ; anelka'sız haliyle fenerbahçe zaten şampiyon olurdu ; ancak anelka kumarı sayesinde şampiyonluk ihtimali artmadı , tam tersine düştü ; Fenerbahçe yıllardır teker teker futbolvu olarak baktığınız zaman en iyi kadroya sahip ; ama gerek hocaların başarısızlıkları , gerek futbolcular arasındaki husumetler gibi sebeplerden başarısız oldular ; uzun süreden sonra takım ruhu yakalanmışken , takım ruhuna aykırı bir oyuncu daha evvel dediğim gibi büyük bir kumar , isterse bu oyuncu anelka olsun ..

Huzursuzluk yaratacak diye süper yıldız getirmeyelim denmiş ; sadece gülüyorum futbol takım oyunudur , 1 yıldız 1 maçı çevirebilir ama takım olmadıktan sonra devamlı başarılar gelmez , Galatasaray başarılarını yakalayan kadrosuna bakarsanız ilk geldiklerindeki hallerini düşünürseniz dediğimi daha iyi anlayacaksınız ..

Keşke adam gibi bir sol bek alsalardı , bence Anelka nın vereceği verimin daha fazlasını alırlardı..

emirduman
04.Şubat.2005, 00:40
Onun bu özellikleri bizim burdaki Türk oyuncuları etkiliyebilir hakketen.....