Log in

View Full Version : eski ünlü kulüpler

stan
03.Temmuz.2006, 23:39
arkadaşlar eskiden cok ünlü avrupada başarılar kazanmış ama şu anda alt liglerde mücadele eden takımlar biliyosanız yardım edermisiniz

Cnkby
03.Temmuz.2006, 23:48
ben napoli yi biliyorum ama onunda avrupada başarısı warmı bilmiyorum..

r_a_z_o_r
03.Temmuz.2006, 23:59
Nottingham Forest.

SaMaNYoLu
04.Temmuz.2006, 00:03
Leeds eskiden süperdi Şimdi sürünüyor.

ogngr
04.Temmuz.2006, 00:03
razorun da dediği gibi Nottingham Forest kesinlikle bir efsane

Bursaspor
04.Temmuz.2006, 00:07
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi Nottingham Forest sanırım 2 kere Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonu olmuştu

MaTRaKaN
04.Temmuz.2006, 00:11
leeds kesinlikle baya bir ünlü olmuş şimdi ise ağlanacak halde

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 00:13
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi Nottingham Forest sanırım 2 kere Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonu olmuştu
Evet yanılmıyorsun üst üste şampiyon oldu geçmişi çok iyi van Hooijdonk'ta orda oynamıştı.

SaRPeR1903
04.Temmuz.2006, 00:15
Evet yanılmıyorsun üst üste şampiyon oldu geçmişi çok iyi van Hooijdonk'ta orda oynamıştı.van hoijdonk gol kralı olmuş orda ;)

Bursaspor
04.Temmuz.2006, 00:18
Evet ayrıca alt liglerde değil ama Malmö FF'de eski halinde değil belki hala İsveç Ligi'nde en iyi takım ama Avrupa'da başarısı yok

Bu arada Malmö FF'den bahsediyorum Malmö IFK'dan değil...

Bir de IFK Göteborg var tabiki o da çok başarılıydı zamanında

Ayrıca Macaristan takımları da çok iyiydi zamanında...

stan
04.Temmuz.2006, 00:22
bu nat forest ı nasıl eski haline getirebiliriz

M.Scofield
04.Temmuz.2006, 00:22
rosenborg olabilir eskilerden cl oynadığını hatırlıyom

Universal
04.Temmuz.2006, 00:24
partizan özellikle yugoslaya dağılmaya başlamadan önce cl aldıklarını biliyorum inşallah eski günlerine dönerler

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 00:25
ingiltere ligine gir yanılmıyorsam 3.Lig'te tat almak istiyorsan ingiltre liginin hepsini seç efsaneyi uyandır.

stan
04.Temmuz.2006, 00:27
arkadaşım rosenborg benim hatırladığım kadarıyla son bir yıldır zor durumda bu takımın 12 yıl üst üste şampiyonlupu var

stan
04.Temmuz.2006, 00:27
arkadaşım rosenborg benim hatırladığım kadarıyla son bir yıldır zor durumda bu takımın 12 yıl üst üste şampiyonlupu var

Bursaspor
04.Temmuz.2006, 00:29
Eski haline derken nasıl bir eski hal diyorsun eski o yıldız kadrosuna mı?

Eğer öyle değilse iyi ve gelecek vaad eden gelnçler bulacaksın zaten İngiltere'de vardır bunlardan bulamazsan bizim Türk gençlerine bakarsın

Kadoryu kurduktan sonrası zaten senin taktiksel ve yönetimsel becerin...

Bunu soruyordun sanırım ben cevap verdim öyle düşündüğüm için...

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 00:32
nat forest ve genoa

stan
04.Temmuz.2006, 00:35
benim hatırladığım kadarıyla 90 lı yıllarda napoli maradonayı alarak büyük bi sükse yapmıştı maradona burada bulunduğu sanırım 2 ya 3 yıl içinde italya şampiyonluğu ve yanlış hatırlamıyosam uefa kupasını almıştı cok gözde bi kulüptü sonra yok olup gitti

HiDaLgO
04.Temmuz.2006, 00:35
eintcraht frankfurt,dinamo zagreb,steau bucharest,ferencvaros,dinamo kiev,aston villa,tottenham,red star,stade de reims,borussia mochengladbach,napoli,malmö,göteborg daha warda aklımda yoq

Emurafu
04.Temmuz.2006, 00:47
al sana takım
napoli
wimbledon
Saint-Etienne
leeds united

Bursaspor
04.Temmuz.2006, 00:47
Evet Hidalgo arkadaşım sağol bende Macaristan takımı diye Ferençvaroş'u kastetmiştim bir de Dundee United ve Birmingham City takımları var bu takımlar da UEFA Kupasında büyük başarılar elde etmişlerdir

Bir de Wolwerhampton Wanderers ve Bastia ve NK Dinamo takımları gerçi bu NK Dinamo o kadar iyi bir takım değil ama eskiyi yad etmeye değer takımlardan bu takımlarda Dundee ve Birmimgham gibiydiler...

Mehmet26
04.Temmuz.2006, 03:09
Dinamo Dresden de Bayağı adından çokca söz ettirmiş zmanında

eXcitinG
04.Temmuz.2006, 03:12
ajax. bence çökmüş bir dev.. artık ne avrupada nede LigLerinde boy gösterebiLiyorLar.

Bursaspor
04.Temmuz.2006, 03:43
Ama Ajax'ın altyapısı çok kuvvetli

Guzman , Georginio lar hep burdan geliyorlar

AlicanKidd
04.Temmuz.2006, 13:36
Genova,Nottingham,Leeds,Napoli,Vasco De Gama(Brezilya)
Vasco=2.Ligde degil ama sampiyonluga oynabilecek kadrosuda yok;)

HiDaLgO
04.Temmuz.2006, 14:03
dundee utd,aberdeen,saint etienne,leeds,benfica,celtic,club brugge,feyenoord,panathinaikos,hamburg,marseille,s ampdoria,zaragoza,ujpést,twente,ipswich town,bastia,athletic bilbao,fehérvar,köln,espanyol,stuttgart,torino,sal zburg,alavés bunlarn hepsi awrupada basarı kazanmıs takımlar

obiwan kenobi
04.Temmuz.2006, 15:20
partizan özellikle yugoslaya dağılmaya başlamadan önce cl aldıklarını biliyorum inşallah eski günlerine dönerler

partizan degil kardes kizil yildiz (red star )

tmac_91
04.Temmuz.2006, 15:33
TORİNO(italya),nottingam forest(ing),reims(fransa),Eintracht Franckfut(almanya),fc bruges(belçika)ledds united(ing),west ham united(ing),aberdeen(iskoçya),sampdoria(italya),di namo moskova(rusya),
ben burda valla çok başarılı olmuşlar fakar ilerde çok kötü olan takımları saydım illa 2. lige düşenleri yazmadım

partizan dacl de finali var ama real madride elendi
riems 1950 lerde avrupanın en ii 2. takımıydı 1.real madrid 3.fiorentina 4.milan
1960 larda
1.benfica 2.real madrid 3.inter 4.glasgow rangers
1970lerde
1.ajax 2.bayern munich 3.liverpool 4.ledds united
1980lerde
1.liverpoll 2.nottingam forest 3.real madrid 4.hamburg
1990 larda
1.milan 2.real madrid 3.barcelona 4.benfica
2000 de
1.real madrdi 2.juventus 3.milan 4.galatasaray
2006
1.liverpool 2.barcelona 3.milan 4.arsenal

partizan dacl de finali var ama real madride elendi
riems 1950 lerde avrupanın en ii 2. takımıydı 1.real madrid 3.fiorentina 4.milan
1960 larda
1.benfica 2.real madrid 3.inter 4.glasgow rangers
1970lerde
1.ajax 2.bayern munich 3.liverpool 4.ledds united
1980lerde
1.liverpoll 2.nottingam forest 3.real madrid 4.hamburg
1990 larda
1.milan 2.real madrid 3.barcelona 4.benfica
2000 de
1.real madrdi 2.juventus 3.milan 4.galatasaray
2006
1.liverpool 2.barcelona 3.milan 4.arsenal

2 kez yazmışım pardon

kallstrom87
04.Temmuz.2006, 15:48
stade de reims cl de final oynamış galiba

ozon
04.Temmuz.2006, 15:51
eskişehirspor!!!!!!!
asıl 4. büyük. istanbul baskısına son veren takım geri dönüyor.
avrupada bile trabzondan iyi temsil ettik türkiyeyi...

tmac_91
04.Temmuz.2006, 16:01
atma şaban eskisehirspor havasını alsın 4. büyükmüş ne başarısı var avrupada
trabzonun başarıları
6 süper lig şampiyonluğu
7 türkiye kupası şampişyonluğu
7 Cumhurbaşkanlığı kuapsı şampiyonluğu
5 de başbakanlık kupası şampiyonluğu
bunların hangisi eskişehirsporda var sölesene :D:D:D:D:D:D::D:D: mors oldun

Sezon: 1976-77
IKINCI TUR - 1.MAC ŞAmpiyon Klüpler Kupası

20.10.1976 - Avni Aker, Trabzon
TRABZONSPOR:1-LIVERPOOL:0

TRABZONSPOR : ŞENOL, TURGAY, NECATI, KADIR, CEMIL-A.YAVUZ(ENGIN), BEKIR, HUSEYIN, ALI KEMAL, NECMI, AHMET

LIVERPOOL : CLEMENCE, THOMPSON, HUGHES, JONES, KEAGAN, SMITHKENNEDY, MC DERMOLT, CALLAGHAN, HEIGWAY(NEAL), TOSCHACK(JOHNSON)

GOLLER : CEMIL(63)

Sezon: 1990-91
BIRINCI TUR - 1.MAC Kupa galipleri AVrupa

19.09.1990 - Avni Aker, Trabzon
TRABZONSPOR:1-BARCELONA:0

TRABZONSPOR : LEVENT, ŞEYHMUZ, OGUN, KEMAL, MEHMET-LEMI,SONER, UNAL, ORHAN, HAMDI(ISMAIL), CUKIC

BARCELONA : ZUBIZARETTA, NANDO, FERRER, KEOMAN, SERNA,-BAKERO, GOICOECHEA, STOICHKOV(SALINAS)-EUSEBIO(SOLER), AMOR, BEGUIRISTAIN

GOLLER : HAMDI(60)

BIRINCI TUR - 1.MAC UEFA

14.09.1983 - AVNI AKER
TRABZONSPOR:1-INTER:0

TRABZONSPOR : ŞENOL,TURGAY, NECATI,KEMAL,K.OSMAN-K.HASAN, GUNGÖR, TUNCAY-B.HASANLEVENT, ISKENDER

INTER : ZENGA, BERGOMI, COLLOVATI, DINI, BARESI, PASINATO, COECK, SABATO, ALTOBELLI, MULLER, MARINI,
Uefa

18.10.1994 - AVNI AKER
TRABZONSPOR:1-ASTON VILLA:0

TRABZONSPOR : VICTOR-OGUN, KEMAL, CENGIZ, LEMI-SONER, TOLUNAY, UNAL, ABDULLAH-HAMI (HAMDI), K.ORHAN(KATCHARAVA)

ASTON VILLA : SPINK- BARRET, MC GRATH, EHIOGU, STAUNTON, RICHARDSON, HOUGHTON, TOWNSEND, KING, SOUNDERS, WHITTINGHAM.

GOLLER : K.ORHAN(76)
IKINCI TUR - 2.MAC

06.11.1991 - ANVI AKER
TRABZONSPOR:4-O.LYON:1

TRABZONSPOR : PETRONOVIC, ISMAIL, KEMAL, OLSEN, MEHMET -TURGUT, OGUN, ORHAN(ABDULLAH)-HAMI, CYZIO,HAMDI

OLYMPIC LYON : ROUSSET-KNAPP, NGOTH, JUJI-GENESSIO, ROSS, FERNANDEZ, BAUDERBALA, MASSON-BILLONG,BURSAC

GOLLER : HAMI(20,80), HAMDI(30), BURSAC(43), ORHAN(45)

IKINCI TUR - 1.MAC

23.10.1991 - LYON
OLYMPIC LYON:3-TRABZONSPOR:4

TRABZONSPOR : PETRONOVIC, ISMAIL, KEMAL, OLSEN,MEHMET - ŞEYHMUZ,OGUN, UNAL, ORHAN-HAMI(HAMDI), CYZIO

OLYMPIC LYON : ROUSSET-KNAPP(BURSAC), BES, NGOTH, FUGGIER- GENESSIO, ROSS(FERNANDEZ), BAUDERBALA, MASSON-BILLONG, DEBROSSE

GOLLER : ŞEYHMUZ(50), HAMI(52I78), BAUDERBALA(61), BURSAC(63), FERNANDEZ(81),ORHAN(89)

ne oldu lan traboznun başarılarını görünce susuverdin ESKİSEHİRSPOR ÖNCE 1. lige çıksın sonra konuş 4. büyükmüş altay ve göztepe bile sizden daha büyükgençlerbirliği ve denizlisporu katmıom bile

ozon bey konuşmucan artık bundan sonra suscan e.şehirspor kaçıncı ligde lan A katagorsine çıktı mı ki :D:D:D:D:D:
bide avrupa temsil ettik dio yahu kaç kez katıldınız ki 1 mi 2mi 3 mü 4 mü 5 mi :DD:D::D

Bursaspor
04.Temmuz.2006, 16:20
Göztepe zamanında çok iyiydi UEFA'da yarı final oynamıştı

Ayrıca Sheffield United da İngiltere Liginde baya başarılıydı şimdi alt liglerden birinde

stan
04.Temmuz.2006, 18:17
arkadaşlar bu konu kendi takımlarıonızın propagandasını yapmak için açılmadı onun için mi trabzonsporunuz bizi ne olduğu belli olmuyan hemde bi rum takımına elenip bizi rezil etti utandırdı lütfen konuları ii okuyalım

bortecine
04.Temmuz.2006, 18:27
Neden ki ???

Bursaspor
04.Temmuz.2006, 18:51
Sanırım nasıl başarılı oluruz diye soruyor ya da ben öyle anladım

serhatarda
04.Temmuz.2006, 19:14
nottıngham forest,torino ve napoli.
Bide bursaspor var tabi ki intertotoyu alan tek türk klubü.
Süper lige dönüşleri iyi oldu.

SYLaR
04.Temmuz.2006, 19:31
ingiltere ligine gir yanılmıyorsam 3.Lig'te tat almak istiyorsan ingiltre liginin hepsini seç efsaneyi uyandır.

nottingam forest ikinci ligde ama kulupte ne para war ne de adam akıllı adam war

cüneyt11
05.Temmuz.2006, 11:02
celta vigo çok süper.

tmac_91
05.Temmuz.2006, 12:30
arkadaşlar bu konu kendi takımlarıonızın propagandasını yapmak için açılmadı onun için mi trabzonsporunuz bizi ne olduğu belli olmuyan hemde bi rum takımına elenip bizi rezil etti utandırdı lütfen konuları ii okuyalım
senin ne olduğunu bilmeyen dediğin anorthosis famagusta olabilir belkide başa bir takımda olabilir rumlra göre onarda trabzonsporu tanıolar mıydı hyr onlara görede öleydi saçmalıosun
fenerbahcenin lüleburgaz,pendik,konya facialarını unutma mancester in 6 sıda cabası ayrıca
kadiköy
shevchenko 4 -0 fenerbahce
trömsö sanki anorthosis den daha ii takımda e.şehirsproun trabozndan daha ii avrupada temsil ettiğinin kanırtını deminki
tarzbonun barcelona,inter ve liverpool ve olimpic lyonu yendiği maçlarda görebilirsiniz
türkiyede barcelona ve liverppolu ayrıca interi yenen takım varmıı
fener ve gs dahil
ama gs yi katmıom çünkü onlar o düzeyde çok takım yendi
fener gibi pendikspor gibi 3.lig takımlarına yenilmedi
bjk de chelsea yi yenmişti
fenerde mancestere 6-2 yenilmişti
burda kimse takım propagandası yapmıo artistlenme hemen tamammı
ayrıca e.şehirsporun çok başarılı olduğu şu anda bile belli :D:D:D::D:D:D
süper ligin tozunu duman ediolar:D:D:D:D
avrupaya gittimi e.şehirspor avrupada trabzozondan daha başarılıyız diyip 4.büyüyüz dio
türkiyee şampiyon olan takım büyük ismini alır

sen tutuonmu trabzonu konuşmucan rezil olan senmisin değilsin ister yenilir ister yenilmez kanı bozuk gibi küçük şeyleri yüze vurmak yerine başarılara bakmanı sölerdim sana

FatalRhymeR_58
05.Temmuz.2006, 15:20
konuya dönelim

Cyzio
05.Temmuz.2006, 15:25
bence

Nottingham Forrest
Leeds United
Trabzonspor

stan
05.Temmuz.2006, 23:52
bak sende konu dışında yazılar yazıyon

erdemerok
06.Temmuz.2006, 15:13
aralarında en unlusu
bır zamanar pıerre van hooıjdonkuda barındıran notıngham forest tır
neden se bu takımın dusecegı baya onceden bellı olmustur cunku premıer manager dıe bı oyunda bu takım premıer kıgdeyken 3 sende 3 kume dusuyodu sorunu bılemıorum am.

napolı:
dunyanın hala en buyuk efsanesı olan maradonanın takımı
ronaldınho psg yı tek basına tasıyamadı ama bu adam napolıyı adeta tek basına goklere cıkardı arjantıne yaptıgı gıbı

ayrıca kuzeylılerın napolı gıbı takımlara karsı daıma assagılayıcı konusmaları karsısında napolılıler ıtalya karsısında arjantını tutmustur kı buda o takımın nasıl bır efsane oldugunu gosterırı

napolılıler bız kuzeylılerle olynarken top yuvarlak deıl 4 kosedır
bır kose sıke dıgerı mafya dıgerı para gıbı seyler soyledıgı dusunulurse efsane takımlar arasında yer alması sart olmustur

sampdorıa da basarılı olan dıer bı ıtalyandır

turkıyede ıse tum zamanların en basarılı 5 takımı ALTAY olmustur
donemlık efsanler ıse eskısehır ve sımdıkı uefa ozman fuar sehırlerı kupasında yarı fınal yapan goztepe dır
eskı satafatlı gunlerınden uzak olan ama turkyede eskı lıverppool dıebılıcegımız takım ıse karadenız kaplanlarıdır 6 sene boyunca amborgo uygulamıstır bırcok alanda

gonul erzurumu gormek ısterdı ya:)

ayrıca benfıca eskı gucunde deıldır gruplardan dahı cıksa.

rosenborg-valerenga-st bucurestı BÜKREŞ- manchester cıty- ve almanyadan rahat bır 8 9 takım bu kategoruıye gırer