Log in

View Full Version : Bu sene kim şampiyon olur? Anketli

e_mali
01.Aralık.2003, 21:36
Alın size anketli soru.
Kim şampiyon olur bu sene?
İnşallah FB. (ı)

e_mali
01.Aralık.2003, 21:37
Ben Fener dedim ama mantıken baktığımızda BJK daha şanslı.
GS çok zor. (r)

TheAnswer
01.Aralık.2003, 23:37
Bjk olur kanımca ama gönül GS'den yane.Ayrıca GS,FB ve TS'nin şansları eşit sayılır.Tabekide GS daha avantajlı :mrgreen:

snoopfb
01.Aralık.2003, 23:48
GS nasil avantajli oynadigi oyunu gormuyor musun diger konuda da yazdim

1-bjk
2-fb
3-gb
4-gs
5-g.antep

o kaddarr!!

fiore
02.Aralık.2003, 01:20
gençlerbirliği yetişene kadar, oohoouo.

e_mali
02.Aralık.2003, 11:12
BİLGİLENDİRME:
Bu Topic daha önce açılmış fakat arkadaşımız anket ekleyemediğini belirtmiştir. Bu topic in yeniden açılması sadece anket ekleme amaçlı yapılmıştır. Daha önceki konuyu açan arkadaşın bu durumu anlamasını diliyorum.
Bu bilgilendirme yanlış anlamaları önlemek amaçlı yazılmıştır.

e_mali
02.Aralık.2003, 11:16
gençlerbirliği yetişene kadar, oohoouo.

Aslında puan olarak çok gerideler ama fubol olarak çok iyiler.
Ankara'lı biri olarak Ankara'lıların (bende dahil) böyle bir takıma çok az destek vermelerini kınıyorum. Böyle diyorum ama bende pek maçlarına gidemiyorum. (f)

TheAnswer
02.Aralık.2003, 20:16
Fb sence çokmu iyi???

e_mali
03.Aralık.2003, 11:43
Fb sence çokmu iyi???

Hayır değil ama potansiyel var. ( Ve bir de duygusallık)
Ama GS de ben potansiyel goremiyorum. Ondan oyle yazdım. Yani hemen kızmayın.

yattara
04.Aralık.2003, 05:06
bu ligde ne puanların kapandığını gördük yıllar önce. demekki 10-15 puan fark atmak hiç de önemli değilmiş. o yüzden bence beşiktaş ında işi garanti değil. gönül isterki trabzon şampiyon olsun. ha o olamadı mı? o zaman antep-gençler-denizli-malatya da olabilir. ama bu sene kesin şampiyon olamaz dediğim bir takım varsa o da galatasaray. bakmayın siz juve maçına . o maçın ruhu her zaman olmaz. duygularım trabzon istese de bu sene fenerbahçe nin şampiyon olacağını düşünüyorum. beşiktaş sezon sonunu getiremez bu kadro ile.ama ara transferde ne olur bilemem. tüm dengeler alt-üst olabilir.(duyduğuma göre ara transferde rivaldo-henry-roberto carlos-zidane ve saviola trabzonspora geliyorlarmış.) :mrgreen:

e_mali
04.Aralık.2003, 12:17
.(duyduğuma göre ara transferde rivaldo-henry-roberto carlos-zidane ve saviola trabzonspora geliyorlarmış.)

Flaş flaş flaş :mrgreen:
Rivaldo serbest ti sanırım. Belki de gelir (a)

çArŞı 21
06.Aralık.2003, 00:39
...beşiktaş sezon sonunu getiremez bu kadro ile...
eğer Beşiktaş bu kadroyla sezon sonunu getiremez diyorsan pes!
eğer Beşiktaş sezon sonunu getiremezse gs,ts'nin şimdiden pes etmesi gerekir
herşey kadro değil
kadroya bakarsak fb (bu sezon hariç) her sezon şampiyon olurdu!
şu an türkiyenin en iyi karosu Beşiktaş'ta
nasıl böle diosun anlamadım

yattara
08.Aralık.2003, 07:34
Bak göreceksin çarşı. Daha adam gibi forveti bile yok bjk nin. Bi sergenin üstüne yıkılmış gidiyorlar.O da bi yere kadar dayanır tabii. 90 kilo olmuş adam. ilhan mansız balonu söndü,ahmet dursun keza öyle,ronaldo-zago ikilisi bi sakatlansın herşey aksıyo takımda.bak bu hafta sebat maçı var bjk nin nası puan kaybediliyo gör. ahmet hassan ıda küstürdüler,daha ne diyeyim okan fos, bi tümer var adam gibi o da ilk 11 e girmekte zorlanıyo. dikkat et bjk nin golleri hep orta saha oyuncuları tarafından atılıyor.fener e gelince ; onlardaki taraftar grupları ve yönetim olduktan sonra dünya karmasını getirsen zor yani. şu çarşı grubu gibi bi grup yok mesela.aslında şampiyonluğa en yakın trabzonspor bu sene ama şu haluk ulusoy ve çetesi ihanetten uzaklaşsalar biraz. neyse yaramı deşmeyin şimdi.galatasaray yaşlı bakım evinden hiç bahsetmedim bak. :mrgreen:

e_mali
08.Aralık.2003, 13:44
Bi sergenin üstüne yıkılmış gidiyorlar

Katılmıyorum. Sergen'in rolu cok ama BJK takım olarak iyi oynuyor. Yani takım oyununu en iyi onlar oynuyor.

snoopfb
08.Aralık.2003, 18:33
Fb sence çokmu iyi???

son istanbulspor macinda gordugun uzere gsde yardimlasma, hirs, kazanma arzusu 0

baliinin attigi 2. gole bakarsan balilinin hemen arkasinda tamas oyle topa bakiyor(ama tarim tamas icin bulent'i kesiyor) takim gol yeyince uzulmuyor.

terim ligden kopuyoruz diye yanlis bir aciklama da yapti yarin sociedada kaybederse de turkiye kupasina bakiyoruz diycek heralde.

çArŞı 21
08.Aralık.2003, 19:10
Bi sergenin üstüne yıkılmış gidiyorlar

Katılmıyorum. Sergen'in rolu cok ama BJK takım olarak iyi oynuyor. Yani takım oyununu en iyi onlar oynuyor.
e_maili doğru sölüyosun!
Beşiktaş takım oyunu oynamıyor mu?
bırakın allahaşkına çıkarın şu at gözlüklerini!

e_mali
08.Aralık.2003, 20:01
Ama Beşiktaş'ın geçen seneden kalan birbirlerine ve Lucescu'nun takıma alışkanlığı var. Mesela Ahmed Hassan'ı bile sırf bu yüzden oynatmıyor. Yani BJK nin balansı bozulursa çok zor toparlar. Ama şu ana kadar iyi götürdüler.
Arkadaşların belki söylemek istediği nereye kadar dayanacakları. Sanki takımda bir şeyler son haddine kadar gelmiş, patlamayı bekliyor gibi. (c)

Way be ne yazdım :mrgreen:

e_mali
15.Aralık.2003, 19:11
Beyler kimse GS ye şans vermemiş. GS taraftarında da inanç bırakmadılar herhalde.

Cengo
16.Aralık.2003, 03:27
12 Puan aradan sonra inanç mı kalmıştır Gs'lilerde ..

TheAnswer
16.Aralık.2003, 20:22
Valla iyi günde de kötü günde de Galatasaray'ın arkasındayım ama bu oyunu görünce ve dediğer takımlara bakınca eskisi kadar iddiam yok.BJK şampiyon olur gibi geliyo.Fener'e şans vermiyorum.Keşke Trabzonspor olsa (d)

Mehmet Ozar
17.Aralık.2003, 03:54
Bu sene de BJK alacak kupayı büyük ihtimalle, trabzon 3., fener de 2. olur gbi geliyor...eğer fener, devre arasında dediği gibi Alex, vs alıp, 8 yabancıyı oynatmanın bir yolunu bulabilirse bir ihtimal BJK yı zorlar..Aynı şekilde BJK da iyi bir santrafor alırsa fener zidaneı getirse yakalayamaz... (g)

Protothyas
19.Aralık.2003, 14:53
Bu sene Beşiktaş'ın şampiyon olacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek. Fenerbahçe'nin genç bir kadrosu var ve bir de Daum var. Genç kadrolar da Daum da ikinci yarının başında zorlanır her zaman. FB kimi alırsa alsın ancak UEFA'ya gider. Trabzon da eğer Aybaba'yı göndermeseydi şampiyonluğa adaydı. İşlerin iyi gittiğine bakmayın, yakında bozulur.
Denizli son sürat geliyor ve avantajı oyuncularının inanmış olması. Daha önce başarı yakalamış bir kadroları var ve yönetim de işten anlıyor. Giray Bulak bu sene iyi çıkış yaptı. Gençlerbirliği ikinci yarıya fırtına gibi girip üst sıralara tırmanacaktır. Gaziantep ise eğer Uefa'dan elenirse(ki çok büyük ihtimaldir) lige asılıp üst sıraları zorlar. Kendi evinde harikalar yaratan ve iyi bir kadrosu ve atak yapmaktan hoşlanan bir hocası olan Malatya istikrarını sürdürecektir. Alt sıralardan kopup gelen Samsunspor da UEFA için uğraşacak takımlar arasında. İkinci yarı 2. ve 3. sıralar için yapılacak mücadeleden büyük zevk alacağız. Ama garantici Lucescu bu kadar puan farkı yakalayıp da ligi vermez. Hele ki olağanüstü yetenekli bir kadroya sahip Beşiktaş kolay kolay maç kaybetmez. Lig düşecek takımlarsa bence Dana, Elazığ, Bursa, Çaykur Rize dörtlüsünden biri olur. A. Sebat iyi takım, yükselecektir. Aynı şekilde A.Gücü devre arası transferler ve Rıza Çalımbay yardımıyla yukarıya çıkar.

Vtec MaNiAc
20.Aralık.2003, 02:02
walla ben bir fenerli olarak rahatlıkla beşiktaş diyebilirim tabi işallah yanılırım fener şampiyon olur ama çok zor.Galatasaray bütün yabancıları göndersin bence altyapıdaki gençleri oynatsın sezon sonuna kadar zaten bence pek bi iddasi kalmadi artik.

Sheriff
20.Aralık.2003, 18:35
beyler fener şampiyon beşiktaş trabzon hikaye iki gün sonra malubiyetler başlar özellikle bjk nin okadar iyi bi kadrosu yok sergen tek başına götürüyo (ı)

ManiC
21.Aralık.2003, 08:11
Abi Fener olacak göyüysünüz sizzzzzzz (ı)

çArŞı 21
21.Aralık.2003, 22:28
beyler fener şampiyon beşiktaş trabzon hikaye iki gün sonra malubiyetler başlar özellikle bjk nin okadar iyi bi kadrosu yok sergen tek başına götürüyo (ı)
ya biz bunu daha 1-2 sayfa önce tartıştık!!
sadece sergen taşıyosa takımın en fazla gol atan oyuncusunun sergen olması gerekirdi!
ligin en fazla gol atanı ve en az gol yiyeniyiz!
defansta artık bişeyler yapıyodur!
sergen defansa da gelmiyo di mi?
geçen sene de mağlubiyetler başlar deniyodu ama ofsayt bir golle 1 kez mağlup olduk!
fener sanki 8 yabancının 8ini de oynatacak da yabancılardan bahsediliyo!

Frank_Castle
21.Aralık.2003, 22:34
bir Galatasaraylı olarak (avatara kanmayın ..) bizim iş bitti demek zorundayım ..bjk geçen sene 82 puanla şampiyon oldu.bizim şu an 29 puanımız var ..kalan 17 maçıda alsak ediyor 80 ... yani anlayana ..

Protothyas
23.Aralık.2003, 14:41
Beşiktaş'ı Sergen taşıyor derseniz katılırım ama Beşiktaş'ı sadece Sergen taşıyor derseniz orda durun derim. Hangi yabancı gelirse gelsin takımda kısa da olsa bir süre uyum sorunu yaşayacaktır. Hele ki Güney Amerikalılar, hem de Alman ekolü bir çalışma sistemine zor alışır. Misal, Brezilya milli takım oyuncusu Luciano. Fenerbahçenin adamakıllı tek yabancısı var o da Hooijdonk. Yerlilerden de Serhat ve Tuncay. Aurelio da iyi ama onun gibi onlarca yabancı var birinci ligde. Beşiktaş'ta ise bütün yabancılar takıma katkı yapıyor. Hatta 5+1'in +1 olanı da Ahmed Hassan. Şunu da söylemek gerekiyor, Beşiktaş ilk yarıda beklenen performansı göstermedi.

İlhan, Tümer, Sinan, Okan Koç, İbrahim gibi oyuncular hala kapasitelerinin altında. Bu arada diğer takımlar transfer yaparken Beşiktaş'ın eli de boş durmayacak. Uzun ve verilen paraya değecek bir Forvet oyuncusu geleceğine emin olabilirsiniz. Serdar Bilgili şu ana kadar transferde -ikinci Daum dönemi hariç- tek bir yanlış yaptı o da Amaral. Bundan sonra da yapmaz. 9 puan farkın kapanması için Beşiktaş'ın üç kez yenilmesi gerekiyor ki bu da ancak rüyalarda olur. Transfer döneminin çampiyonu 20 yıldır Fenerbahçe ama daha icraat göremedik. İnşallah görürüz de Avrupa'da klüplerimiz daha başarılı, büyük futbolcular da Türkiye'ye gelmeye daha istekli olur.

çArŞı 21
25.Ocak.2004, 17:05
Bu senenin şampiyonu kim olur?
Beşiktaş
53% [ 8 ]
Fenerbahçe
33% [ 5 ]
Galatasaray
0% [ 0 ]
Trabzonspor
13% [ 2 ]
Gençlerbirliği
0% [ 0 ]
Diğer
0% [ 0 ]

Toplam Oylar : 15

uplayalım şu topiği hele....

recepural
26.Ocak.2004, 14:37
nasıl bir cevap yazılabilir bu sayfa için derim ki beşiktaş artık çöküşte saygılar

e_mali
26.Ocak.2004, 18:37
Bir maçla çöküş olmaz...
Kadrosu sağlam BJK nin.

recepural
27.Ocak.2004, 22:17
bakalım herşeyi zaman gösterir

çArŞı 21
28.Ocak.2004, 00:54
nasıl bir cevap yazılabilir bu sayfa için derim ki beşiktaş artık çöküşte saygılar
1 maçla çöküş olsaydı ligin ilk maçında farklı yenilenler ne yapacaktı? (1.hafta fenerbahçe 0-3 İstanbulspor)

10_Osmanozc
28.Ocak.2004, 03:13
Bu arada çarşı21 bize çarşının yeni tezahuratlarını tanıtıyor.Fenerbahçe ağlasa da,
Fatih Terim sızlasa da,
Ligin tadı kalmasa da,
S*kiyoruz işte var mı diyeceğin?

Acaba bende Trabzonspor'un yazdığı şu ekinleri koysam mı? (d)

çArŞı 21
28.Ocak.2004, 20:25
Ts'nin ekinler'i mi vardı?
hiç duymadım :))
ama Beşiktaş'ın kiler için www.ekinler.com.tr.tc veya www.kralcarsi.com !!!

recepural
07.Şubat.2004, 16:09
fener potaya girdi belki bjk'nin ahmaklığına şampiyonluğu verir bugün kü maç çok önemli bir nitelik taşıyor.

Cfksanal
07.Şubat.2004, 22:45
Fenerbahçe diyorum. Ama Beşiktaş beni korkutuyor.

e_mali
10.Şubat.2004, 17:45
Bu arada GS ye hiç oy gelmemiş, bu anket açıldığında çok fark yoktu halbuki...

recepural
10.Şubat.2004, 18:05
biliyorsunuz ben koyu fenerliyim ama kendi kanımca fenerbahçe orta saha yüzünden maçları verebilir..

çArŞı 21
10.Şubat.2004, 23:05
KARAKARTAAAALLLLL OoOoOOoOoOoOOOO.....

Cengo
11.Şubat.2004, 15:21
Fenerbahçe Şampiyon.BJK kendi kendini psikolojik olarak bitirdi (a) (a) :mrgreen:

Frank_Castle
11.Şubat.2004, 15:24
fb- gs maçını fb alırsa fb şampiyon ..

yok eğer gs alırsa bjk şampiyon gs 2. ..demedi demeyin ..

recepural
11.Şubat.2004, 18:44
ancak 3-4 hafta içerisinde bir konuşma yapılır fenerbahçe daha galtasaray derbisine gidecek

recepural
11.Şubat.2004, 18:48
castle sen akşam 8'den sonra dize ve film izleme veya futbol'a karışma

snoopfb
11.Şubat.2004, 18:50
bu hafta bejeke denizliye puan kaybetsin 2 hafta sonra liderligi aliriz

recepural
11.Şubat.2004, 18:53
favori ve kral fenerbahçe

çArŞı 21
11.Şubat.2004, 18:59
bu hafta bejeke denizliye puan kaybetsin 2 hafta sonra liderligi aliriz
o hesaba göre yaklaşık 38 puanla şampiyonsunuz
her hafta BJK puan kaybedecek fener kazanacak
yok ya

snoopfb
11.Şubat.2004, 20:31
her hafta kaybetmez tabii ama denizli guclu bir takim besiktas da son iki haftadir oldugu gibiyse denizli yenebilir bile

denizliye de yenilirse toparlanamaz artik puanlar artarda gider. biz de tum maclarimizi kazanacagiz zaten rahat sampiyon oluruz

çArŞı 21
11.Şubat.2004, 20:51
denizli çöküşe başladı 2-0 yenildi gaylerbirliğine
rahat maç olur
her maç kazanma olayı olmaz,imkansız!
fatih terim ilk yarı başında öyle demişti; görüyoruz
oğuz çetin geçen sene demişti; gördük
31.haftada INONU'de BJK-fb maçı var ;göreceğiz

ozkan57
11.Şubat.2004, 21:26
Valla Beşiktaş ama son haftalardaki gidişat hiç iyi değil

snoopfb
12.Şubat.2004, 00:04
bjk banada toparlanir gibi geliyor ama lucescunun yaptiklari cok yanlisti oyunculari da tahik ediyor adam bize yariyor

e_mali
12.Şubat.2004, 11:26
Anke başladığında BJK çok iyi durumdaydı ama bu aralar pek iyi değil..
Denizli macı önemli tabi, mac tekrar İnönüde, ceza ertelendi...
AMA!!! İstanbulda yine fırtına ve kar baslıyormus, bakalım saha nasıl olur?

recepural
12.Şubat.2004, 15:27
daha istanbul da normal kar yağıyor

S-B-Z
25.Şubat.2004, 12:54
şampiyonuz o kadarrr

recepural
25.Şubat.2004, 13:56
bunu zaman belirler biz cimbomu yenersek geyleride yendin mi oh oh derim. yani...

Frank_Castle
25.Şubat.2004, 23:19
biz olamıcağımıza göre fener de olmasın ..

snoopfb
25.Şubat.2004, 23:31
kaldi 3 puan İnönü'de BJK'yi yensek ikili averajla onlerindeyiz birsey kalmadi yani...

Su anda FB - BJK mac yapsa FB favori olur iki takimin son haftalardaki performanslarina bakildiginda..

Yani sampiyonluk hayal olmaktan cikti gercegin ta kendisi...

recepural
26.Şubat.2004, 13:48
snoop biraz daha bekleyelim konuşmak için beşiktaşın oturmuş kadrosu var bizim daha yok. her şeyi zamana bıraak

S-B-Z
26.Şubat.2004, 20:42
takımı lucescu nun gerçek bir takım gibi oynatamadığını düşünsemde,ve takım şu aralar kötü gitsede şampiyonluğu kazanacağımızdan eminim.fener bi yerde tekleyecek ama dur bakalım

recepural
26.Şubat.2004, 21:35
beklede gör kesin takılırız biz ben sana söyleyeyim.