Log in

View Full Version : ulusoya istifa çağrısı

bursa_mc
06.Temmuz.2006, 17:56
http://img.mynet.com/sp/halukulusoy.jpg

Futbol Federasyonu'nda hem Haluk Ulusoy hem de Levent Bıçakçı yönetimlerinde görev alan eski yönetici Serdar Güzelaydın, mali genel kurulun atlatılmasına rağmen her an olağanüstü genel kurul olabileceği sinyali vererek, Haluk Ulusoy'u yönetim kurulunu yenilemek üzere istifaya davet etti.

Güzelaydın, Futbol Extra Dergisinin Haziran sayısında yer alan röportajında, şu andaki mevcut tablodan başkan Haluk Ulusoy da dahil olmak üzere kimsenin memnun olmadığını iddia etti. Güzelaydın, bu yönetimin, tanıdıkları Haluk Ulusoy yönetimi olmadığını savunarak, şunları söyledi: "Gümbür gümbür esen, yürüdüğü zaman yerleri titreten Haluk Ulusoy yok ortada. Son derece içine kapanık bir Ulusoy var. Başkan Ulusoy idealize ettiği yönetim kurulunu oluşturamadı. O meşhur pazar günü
Ayhan Bermek'e destek olmaya karar verilmese ve tek aday Haluk Ulusoy olsaydı, bu yönetimin yüzde kaçı o zaman hazırlayacağı listede olurdu? Bana göre en az yarısı farklı isimler olurdu."

Ulusoy dönemiyle geçen 6 aya bakıldığında bundan sonraki sürecinde çok başarılı olmayacağı mesajını verdiğini ifade eden Serdar Güzelaydın, "Hatta bu geçen kısa dönem, o Levent Bıçakçı dönemini dahi aratır hale gelmişti. Mutlaka bir şey değişmeli, mutlaka yeni bir seçim olmalı" dedi.

r_a_z_o_r
06.Temmuz.2006, 18:02
Bu adamı görünce tüylerim diken diken oluyor biran önce gider inşallah.

Burak Duran
06.Temmuz.2006, 18:24
ben hala bu adam giderse yerine daha iyisi geleceğine inanmıyorum

kavara
06.Temmuz.2006, 18:43
aziz yıldırım gibi bi insan lazım su tff ye

r_a_z_o_r
06.Temmuz.2006, 18:46
Adil birisi gelsin kim gelirse gelsin.

teamsah
06.Temmuz.2006, 19:04
Bence de adil birisi gelsin de kim gelirse gelsin.

Edit:
Lütfen mesajlara konuyla alakasız linkler eklemeyiniz. Mesajdaki link kaldırılmıştır.

Cyzio
06.Temmuz.2006, 19:33
evet adil biri olsun

senderson
06.Temmuz.2006, 20:23
Üstündeki formayı çıkarabilirse kalsın yoksa durması hata.Zaten baştan beri onun olmasını istemiyorum..........

SYLaR
06.Temmuz.2006, 20:55

aynen katılıyorum
türkiyede temiz bir lig olmadı olamazda

Maymuncuk
06.Temmuz.2006, 21:06

Bende ;)

Universal
06.Temmuz.2006, 21:27
kendisi kendi şirketinin çıkarlarını hiç düşünmüyen birisi Türk futbolunun başında bence gitmeli gerçekten kariyer yapmış birisi Türk futbolunun başına getirilerek istenilen yerelere gelebileceğimize inanıyorum

Laz_Asker_61
06.Temmuz.2006, 23:32
yerine daha iyi birisi gelmeyeceği için bence kalmalı

dentaconstantin
07.Temmuz.2006, 00:43
zaten yeni geldi sayılır ikide bir TFF başkanlığı seçimi mi yapılacak kaldı ki ulusoy işini iyi yapıyor bence

ibo
07.Temmuz.2006, 00:45
En azından Levent Bıçakçı dan iyi olduğu kanısındayım... Gerçek lider özelliği bulunan daha merhametli biri gelecekse eyvallah deriz ama bu şartlarda gitmemesi gerekir...

anarchist
07.Temmuz.2006, 00:48
bu adamı hiç bi fenerli sewmez bende tabe

Megadeth
07.Temmuz.2006, 02:19
şuan TFF En iyi Şekilde Başkanlik yapabilecek tek isim kime ne derse desin..