Log in

View Full Version : Beşiktaş Hazırlık Maçları

Krusty
07.Temmuz.2006, 23:37
Arkadaşlar burda Beşiktaş'ın oynayacağı hazırlık maçları hakkında bilgi verelim,konuşalım.Boşuna konu açmayalım.

Beşiktaş, yarın TSİ 20.00’de Fransa 1. Lig takımlarından Le Mans ile Stad de Alençon J. Fould Stadı’nda bir hazırlık maçı yapacak.

Krusty
08.Temmuz.2006, 23:13
Beşiktaş golsüz berabere kaldı: 0-0

Stad de Alençon J. Fould Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk bölümleri orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İlerleyen dakikalarda sahada daha hakim bir görüntü sergileyen Siyah Beyazlılarımız Kleberson, Nobre ve Gökhan Güleç ile rakip kalede tehlikeler yaratırken, bu pozisyonlar gol getirmedi.

0-0 sona eren ilk yarının ardından oyuna başlayan taraf Le Mans oldu. 2. devrede Teknik Direktörümüz Jean Tigana 6 oyuncu değişikliği yaparken, sıcak havanın etkisi ile oyunda tempo düştü. Taraflar pozisyon bulmakta zorlanırken, Siyah Beyazlılarımız özellikle son 10 dakikada rakibini baskı altına alarak gol bulmaya çalıştı. Ancak Ekibimiz’in atakları sonuçsuz kalınca mücadele 0-0 beraberlikle noktalandı.

Takımımız’ın Le Mans karşısındaki kadrosunda şu futbolcularımız yer aldı:

Beşiktaş: Vedran Runje, Serdar Kurtuluş (Mustafa Doğan Dk.46), Gökhan Zan, Koray Avcı (Ali Tandoğan Dk.61), Baki Mercimek, Burak Yılmaz, Kleberson, İbrahim Üzülmez (Mehmet Sedef Dk.46), Delgado (Fahri Tatan Dk.46), Marcio Ferreira Nobre (İbrahim Akın Dk.46), Gökhan Güleç (Serdar Özkan Dk.61)

Yedekler: Murat Şahin, Mustafa Doğan, Ali Tandoğan, Fahri Tatan, Kenan Özer, Mehmet Sedef, Serdar Özkan, İbrahim Akın, Gökhan Aydaş

Kaynak : BJK Resmi Sitesi

LegolaS_76
09.Temmuz.2006, 02:10
çok üzüldüm beşiktaşın yenmesini istiyordum ama olmadı hayırlısı

Maymuncuk
09.Temmuz.2006, 02:18
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=14056

Buraya kendin açmışsın "bjk hazırlık maçları burada" diye, e niye o zaman ayrı bir başlık açıyorsun ?

Krusty
09.Temmuz.2006, 02:20
Valla kusura bakmayın baktım ilk sayfaya açmadım sandım zaten zor bulmuştum programı ondan şaşırdım.Mod'lar taşırsa sevinirim..;;)

dentaconstantin
09.Temmuz.2006, 02:21
maçı biraz izledim fazla iyi oynamadılar ama sonuçta hazırlık maçı

S-B-Z
09.Temmuz.2006, 02:39
olsun ben ümitliyim bu sene takımdan.hoca gençlere önem veriyo benim kafadan adam valla.severim genç oyunculara önem veren teknik adamları.nobrenin kaçırdığı gol kötü oldu.

sasanargiz
09.Temmuz.2006, 04:47
Sallamadılar ama bu delgadon hiç birşey olmaz.Ayrıca Delgadonun yaptığı açıklama daha gencim ilerde arjantinde oynarım :D Allah aşkına Messi ile Saviola bastonla mı oynuyor?24 yaşındaki Delgado'nun bu açıklamasıda saçma neyse ne hali varsa görsün :p :D

Krusty
09.Temmuz.2006, 05:47
Sallamadılar ama bu delgadon hiç birşey olmaz.Ayrıca Delgadonun yaptığı açıklama daha gencim ilerde arjantinde oynarım :D Allah aşkına Messi ile Saviola bastonla mı oynuyor?24 yaşındaki Delgado'nun bu açıklamasıda saçma neyse ne hali varsa görsün :p :D

Evet gerçekten saçmaymış ..:rolleyes: :)

lutfucal
09.Temmuz.2006, 13:25
hele durun ya adam geleli 3 gün oldu, kimseyi tanımıyor etmiyor hemen yerden yere vuruyorsunuz...
ben delgado nun kaltesinden şüphe etmiyorum ve bence şu an türkiye de top oynayan en kaliteli futbolcudur delgado...

dentaconstantin
09.Temmuz.2006, 16:05
hele durun ya adam geleli 3 gün oldu, kimseyi tanımıyor etmiyor hemen yerden yere vuruyorsunuz...
ben delgado nun kaltesinden şüphe etmiyorum ve bence şu an türkiye de top oynayan en kaliteli futbolcudur delgado...
kalitelidir belki ama bunu demek için de erken

S-B-Z
09.Temmuz.2006, 17:05
bende güveniyorum be sene iyi işler çıkaracak...

eraser212
15.Temmuz.2006, 00:29
Beşiktaş, hazırlık maçında 19 Yaşaltı Genç Milli Takımı 2-0 yendi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, 28. Avrupa 19 Yaşaltı (A) Gençler Futbol Şampiyonası finallerine hazırlanan milli takımı özel maçta 2-0 yendi. Basına kapalı yapılan hazırlık maçında, siyah-beyazlı takımın ilk golünü 8. dakikada Nobre atarken, 2. golünü 18. dakikada Gökhan Güleç kaydetti. 8. dakikada Delgado'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, topa iyi yükselen Nobre'nin vuruşunda, top filelere gitti: 1-0. 18. dakikada ceza alanında topla buluşan Delgado, altıpasta meşin yuvarlağı Gökhan Güleç'e çıkardı. Genç golcü topu boş kaleye yuvarladı ve farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Maçın ikinci yarısında iki takımın çabaları gole yetmeyince Beşiktaş, hazırlık maçını 2-0 kazandı.
Bu arada siyah-beyazlı takımın yeni transferi Delgado, asistleriyle göz doldurdu. Öte yandan genç milli takım kadrosunda bulunan Serkan Boydak, Gürhan Gürsoy, Cafercan Aksu, Aydın Yılmaz, Aykut Demir, Kenan Özer, Mehmet Güven de karşılaşmanın ikinci yarısında görev aldı. Bu arada siyah-beyazlı takımın geçen sezon transfer ettiği, ancak daha sonra kiralık olarak Almanya'nın Hamburg SV takımına verdiği Ailton'un, kulüp yöneticilerinden İstanbul'a gelme isteğinde bulunduğu öğrenildi. Ailton'un bu isteğini değerlendiren kulüp yetkililerinin, bu oyuncunun takımla antrenmanlara çıkamayacağını ve başka bir antrenörle çalışabileceğini oyuncuya bildirdikleri kaydedildi. Brezilyalı oyuncunun, yetkililerin bu koşulunu kabul edip etmeyeceği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

milliyet son dakika haberleri

sergenNn
15.Temmuz.2006, 10:12
Herkes Delgado'ya laf atıyorda birazcık anlayışlı olun :p Adam daha yeni geldi ayrıca sadece Le Mans maçına göre yorum yapmayın.Bu son hazızrlık maçında[19 Yaşaltı Genç Milli Takımı ]2 golün asistini yaptı galiba ve antremanlarda bir sürü asist yapıyor.Bence çok kaliteli bir futbolcu ve bilmeyenler vardır belki aranızda.. Delgado geçen sene UEFA'nın gol kralı oldu.[8 ya da 9 golle]

eraser212
19.Temmuz.2006, 03:17
ewet schakhtar a 2-1 yenildik sonumuz hayrola...

Krusty
19.Temmuz.2006, 03:22
ewet schakhtar a 2-1 yenildik sonumuz hayrola...
Evet ama önemsemiyor BJK sanırım dostluk maçı diye .. :j:

miharbi
19.Temmuz.2006, 17:14
BJK bundan sonra daha fazla hazırlık maçı yapacak artık kondisyon ant.ları bitti taktik ant.larına geçildi bol bol izleriz BJK yi ona göre daha ii analiz yapar futbolcuları daha ii yorumlarız burda.

Eray Dengiz
22.Temmuz.2006, 20:56
Beşiktaş - Nancy maçı birazdan Kanald'de başlayacaktır.. Bilgilerinize :)

Dipnot: Nobre ve Delgado ilk 11'de oynuyor.. :)

FeYYaz1989
22.Temmuz.2006, 22:59
70. dakikaya kadar izledim ama daha sonra sıkılıp kapattım.İki takımda saçma sapan oynadı.Maç çok zevksizdi.En son 1-0 Nancy öndeydi...

Eray Dengiz
22.Temmuz.2006, 23:18
Feyyaz, 1-0 Nancy galibiyeti ile sonuçlandı. Dediğin gibi gerçektende çok zevksiz bir maçtı. Hani yenileri izleyeyim diye açtım ama onlardada pek bir şey yoktu. Asıl 30 Temmuz'da ki kupa maçında belli olur genel düzen..

life law
22.Temmuz.2006, 23:19
bjk lige hic hazir deil bence.bi de sol kanat sorunu var bjk de.nobre fb deki gibi bi oynasa..

SaMaNYoLu
22.Temmuz.2006, 23:26
Arkadaşlar yanlışsam düzeltin ama hazırlık maçında Bjk nın yenı kalecısını hiç beğenmedım... 2 defa boşa çıktı macın ılk yarısında gereksız Çıkışı ve pas hatasıyla topu rakıbe kaptırdı goldede hatalıydı Sızce Bu adam Cordobayı aratıcakmı?

Eray Dengiz
22.Temmuz.2006, 23:39
Klasik bir laf, Gelen gideni aratır.. Elbette Cordobayı aratacaktır. Hatta ben bile bugün kalede Cordobayı görmeyi alıştığım için onu bekledim sahada çıkmasını.. Ayrıca gerçekten Beşiktaş lige hazır değil. Nancy maçına 4 forvet ile çıkmıştı. Gökhan Güleç, Bobo, Nobre ve Delgado. Delgado ile Nobreyi kanatlarda kullanıyor. Bu sene forvet hattıda biraz değişik olacak Beşiktaş'ın..

pessy
22.Temmuz.2006, 23:44
bjk lige hic hazir deil bence.bi de sol kanat sorunu var bjk de.nobre fb deki gibi bi oynasa..
nobre fenerde oynamıyodu oynatıyolardı(alex,tuncay,aurellio vs.)...

miharbi
22.Temmuz.2006, 23:52
Bencede nobreden FB deki gibi başarı beklenemez çünkü alex onu çocuğu gibi besliyodu gol pasları ile anelkada bunu söledi.Beşiktaşta ise bu sezon çok genç oyuncular war ben pek inanmıyorum nobre nin başarısı konusunda.

Eray Dengiz
23.Temmuz.2006, 00:01
Delgado, Gökhan, Bobo ve Burak varken Nobre alınması saçma oldu aslında.. Ama işte oldu bi kere.. Nobre gerçekten çok mu iyi futbolcu merak ediyorum..

GeNç KaRTaL
23.Temmuz.2006, 00:06
valla arkadaşlar ben pek tat alamadım hazırlık maçlarındaki performanslardan ama bi süper kupa maçını seyretmeden yorum yapmak yanlış olur inşallah iyi olur

Burak Duran
23.Temmuz.2006, 00:55
bjk yine çok ama yanlış transfer yaptı bakalım sonu ne olacak

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 04:22
bence cok dogru transferler yaptı muthıs genclerı var.. sadece orta sahalarına mehmet topuz gıbı bır adam lazım iyide bir kalecı lazım kalecılerını gözum tutmadı dıger takım super bence...

S-B-Z
23.Temmuz.2006, 04:23
daha hazır değiliz bence ama herzaman hazırlık maçları,resmi maçlara oranla zevksiz ve kalitesiz geçer.inşallah buda öyledir.30 temmuzda daha iyi bir fikir edinebiliriz.

Eray Dengiz
23.Temmuz.2006, 04:26
bence cok dogru transferler yaptı muthıs genclerı var.. sadece orta sahalarına mehmet topuz gıbı bır adam lazım iyide bir kalecı lazım kalecılerını gözum tutmadı dıger takım super bence...

Nobre başlı başına gereksiz ve yanlış transferdi. Baki Mercimek o takımda nasıl oynar bilmiyorum. Fahri, Burak ve Delgado transfeleri tamam ama diğer transferleri gereksiz buluyorum.

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 04:40
Bencede 30 Temmuz Ak kaşık kara kaşık ortaya çıkarıcak birazcık... tabi gönlum GS den yana :) inş yenıcez.

Nobre başlı başına gereksiz ve yanlış transferdi. Baki Mercimek o takımda nasıl oynar bilmiyorum. Fahri, Burak ve Delgado transfeleri tamam ama diğer transferleri gereksiz buluyorum.
Nobre bitirici bir santrafor Son vuruşlarda ondna iyisini göremıyorum kafa toplarındada çok etkılı lig basladıgında en golcunuz o oLucak emın ol..

baki mercimek ilk defa izledım begenmedım... iyi bir yedek klubesı futbolcusu olabılır.. Sadece Bobo yu almsaydılar daha iyi olurdu düşüncesındeydım.. Nobre G.güleç ikilisi süper olurlrdı arkalarında burak Ibrahım Akın :S müthiş ofans bir takım olacaktır emın oL.

Eray Dengiz
23.Temmuz.2006, 05:12
Bencede 30 Temmuz Ak kaşık kara kaşık ortaya çıkarıcak birazcık... tabi gönlum GS den yana :) inş yenıcez.

Nobre bitirici bir santrafor Son vuruşlarda ondna iyisini göremıyorum kafa toplarındada çok etkılı lig basladıgında en golcunuz o oLucak emın ol..

baki mercimek ilk defa izledım begenmedım... iyi bir yedek klubesı futbolcusu olabılır.. Sadece Bobo yu almsaydılar daha iyi olurdu düşüncesındeydım.. Nobre G.güleç ikilisi süper olurlrdı arkalarında burak Ibrahım Akın :S müthiş ofans bir takım olacaktır emın oL.

En golcünüz o olucak? Ben Galatasaraylıyım :) neyse,
Nobre ve G.Güleç ikilisi iyi diyosun peki Delgado'yu ne yapacaklar :) İşte benim demek istediğin şu, Nobre bitiricilik etkili vs. iyi futbolcu olabilir. Ama Fenerbahçedeyken onu o paslar besleyen birisi vardı. Bu Nancy maçında izlediğim kadarıyla pek etkili olamayacak ama daha lige var tabi..
Bobo, G.Güleç, Delgado, İbrahim Akın ve Burak gibi forvet bolluğunda ben olsam Nobreyi oynatmazımda. Tabi yine hocanın bileceği bir karar :)

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 05:16
pardon bjklı sandım senı... Bende Boboyu begenmıyorum Sıradan bır santrafor gelıyor bana... gelelım delgado meselesıne.

Nobre Göhkan Güleç
Ibrahım Akın Delgado Burak
Kleberson
fahri tatan i.toroman g. zan . ibrahım üzülmez
kaleci

nasıl kadro :)

Eray Dengiz
23.Temmuz.2006, 05:43
Güzel fakat biraz daha oynayalım :)

Defans'a Koray'ıda alalım..

güzel :D beşiktaş için hayırlı olsun

shenshebek
23.Temmuz.2006, 16:25
Beşiktaş'ın en büyük sorunu hala söylüyorum defansı.. Türkiye'de yabancı stoper olmadan başarıya ulaşan takım ben hatırlamıyorum.. Geçen sene G.Saray'da Song-Tomas, Fenerbahçe de -kimse beğenmese de - Luciano, Uche-Högh, Ronaldo-Zago, Popescu vs.. vs..

Türkiye de oyunu geriden yönlendirebilecek, savunmasının yerleşimini sağlayacak yerli stoper yok.. O yüzden Teknik adamların genelde ilk yaptığı transferler Stoperler..

Tigana ise elinde ki stoperlere güveniyor. Sonuç itibarı ile tek tek baktığımızda Beşiktaş'ın stoperlerine kötü demek mümkün değil.. -Özellikle Koray'ı ben çok beğeniyorum.. Teknik Adam için de çok büyük bir avantaj, oyuncu değişikliğine gitmeden Koray'ı öne çekip 3'lü savunmaya dönebilirsiniz.. -

Ama İ.Toraman, Gökhan Zan vs.. vs.. Bunların yanına mutlaka yabancı bir stoper gerekecektir.. Takım savunması artık öneli futbolumuzda fakat yerleşim için sahada bir oyuncunun liderlik etmesi gerekiyor..

Popescu.. Onun gibisi gelmedi herhalde Türkiye'ye.. Umarım onun gibi yabancılar gelir de Türk stoperleri kendilerini daha fazla geliştirir..

Not: Türkiye'nin yurtdışına gönderdiği 2 tane stoper var sanırım.. Tolga Türkiye'ye döndü.. Alpay ise Almanya 2.Liginde oynayacak..

barahir
23.Temmuz.2006, 17:08
bence 30 temmuzda galatasaray alcak kupayı.

Eray Dengiz
23.Temmuz.2006, 19:10
Shenshebek dediklerine katılıyorum. Beşiktaş'ın bana göre tek zaafı aynı bölgelere tonlarca gereksiz futbolcu almasıdır. Geçen sene ki kadronun üstüne bir kaç takviye ile özellikle defans bölgesine takviyeyle çok iyi yerlere gelirdi takım. Delgado, Burak, Fahri bana göre olum transferler ama dediğin gibi defans bölgesine kaliteli yabancı biri alınmalıdı. Daha transfer dönemi bitmedi elbet eksik yönlerini görüp kadrolarına birilerini katmaya çalışırlar..

shenshebek
23.Temmuz.2006, 19:31
ermoon transfer dönemi bitmedi ama Tigana savunmaya oyuncu istemiyor sanırım.. Onun istediği bir sol kanat oyuncusu.. -Herhalde İ.Akın'dan o da umudunu kesmiş..- Kanatlardan yeterince atak yapılmazsa Nobre transferi başarısız sayılabilir.. çünkü Nobre özellikle ceza sahası içinde çok etkili bir oyuncu. Tabi yaptığı presle karşı takıma çıkma imkanı vermiyor ama Beşiktaş onadan golcü olarak yararlanacaksa kanatları iyi kullanmalı.. Tigana da bu yüzden kanada oyuncu istiyor..

Beşiktaş yabancı bir stoper almayacak bence ve yine hata yapacak.. İnşallah ben yanılırım..