PDA

View Full Version : İbrahim Toroman : ''Bu Yıl Şampiyonuz!''

Krusty
07.Temmuz.2006, 23:45
http://foto.tnn.net/inphoto/p-ibrahim_toraman22002.jpg

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İbrahim Toraman, yeni sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geride bırakarak, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini öne sürdü.
Toraman, geçen sezondan daha ilginç bir sezonun yaşanacağını savunarak, "Büyük Beşiktaşımız, taraftarlarımızın da desteği ile gerek 100. yılını kutlayan Fenerbahçe'yi, gerekse de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray'ı geride bırakarak, 3 yıl aradan sonra şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Yeni transferlerle birlikte iyice kuvvetlenen kadromuz, bunu başarabilecek güçte" diye konuştu.
İbrahim, Beşiktaş Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesini uzattığını belirterek, "Takımın artık tecrübelileri arasında da yer aldığım için onurluyum. Kafam çok rahat her şey Kara Kartalımın başarısı için. Her şey o büyük amaç için" diye konuştu.
Önlerinde Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçının bulunduğu hatırlatan İbrahim Toraman, "Frankfurt'ta Türk futbolseverlerini çok güzel bir maç bekliyor. İlk ciddi sınavımızı Galatasaray karşısında vereceğiz. Bu sene ilk defa düzenlenen ve büyük ilgi göreceğini düşündüğüm Süper Kupa'yı müzemize götürerek, taraftarlarımıza ilk hediyemizi vereceğiz" dedi.

Kaynak : AA

Nedvedmania
07.Temmuz.2006, 23:55
yav şu roportajları hiç anlamıyorum her futbolcu aynı şeyi söylüyo

bu yıl şampiyonuz

emirduman
07.Temmuz.2006, 23:59
Rakipleri baya güçlü, şampiyon olmak için çok çalışmaları gerekir...

nart_susruko
08.Temmuz.2006, 01:20
yav şu roportajları hiç anlamıyorum her futbolcu aynı şeyi söylüyo

bu yıl şampiyonuz
bi mikrofonda bana uzatsalar bende derim...:D

Krusty
08.Temmuz.2006, 01:24
Ya niye BJK olamazmış ?
GS'den & FB'den eksiği ne ?!

nart_susruko
08.Temmuz.2006, 02:12
olur canım niye olmasın, biz sadece futbolcuların kalıplaşmış "hazır cevaplar" ı üzerinde yorum yapıyorduk...:D

kavara
08.Temmuz.2006, 02:14
kesin olurlar ama..

ewrim_FB
08.Temmuz.2006, 03:02
herkes aynı şeyi söylüyo lig başlayınca görecez bjk yide gs yide fb yide önceden atıp tutmak kolay

eraser212
08.Temmuz.2006, 12:40
şampiyonluk lafla olsaydı her sene şampiyonduk.

LegolaS_76
08.Temmuz.2006, 22:08
ibrahim toraman diğer oyunculardan farklı azimli başarılı sabırlı yetenekli bir futbolcu o takımını şampiyon yapabilmek için çok çalışır bu sene beşiktaş tigana ve genç kadroyla kesin şampiyon...

Cyzio
08.Temmuz.2006, 22:09
lafla peynir gemisi yürümez lig başlasın görecez

Laz_Asker_61
09.Temmuz.2006, 20:52
herhalde yani her oyuncu kendi takımının şampiyon olacağını iddia eder

ibo
09.Temmuz.2006, 20:56
:( gene mi bı yorumlar başladı :( her sezon başı aynı şeyler...

dentaconstantin
09.Temmuz.2006, 21:52
toraman bu konuda haklı

Universal
09.Temmuz.2006, 22:04
inşallah bu kadronıun hakkını verirler çok yıldız geldi gitti beşiktaşa bakalım görcez ama fenerbahce bu yıl şampiyonluğu vermez

CeNTeR_TR
09.Temmuz.2006, 22:05
ney toraman haklımı kalıplasmıs sozlerden bazıları bır ıkı tanede ben eklıyeyım

cok ıyı kamp donemı gecırdık ve sampıyonluga en buyuk adayız
cok ıyı transferlerle kadromuz genısledı ve rekabet olucak
rekabet cok ıyı arkadaslık cok ıyı ve bu kadro basarıyı yakalıycak
rakıblerımız bızı ılgılendırmıyor sampıyon bız olucaz
sezona ıyı baslayıp aynı sekılde kapatıcaz

ıste papagan gıbı ezberlenen sozlerden ve hangı takımda olsun o takım ıcın konusan oyunculardan bır kac soz yumagı :D amba uzattım heeeeeeee :D