Log in

View Full Version : Alex ile Tümer'den FB İle İlgili Yorumlar...



Krusty
08.Temmuz.2006, 17:59
Fenerbahçeli futbolculardan Alex ile Tümer, sarı lacivertli takımın antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Alex de Souza, sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü Zico ile ilgili olarak, "Zico ile ilgili söyleyeceğim tek bir şey var, o da süper futbolu ve bize yaşattığı güzel anlardır. Teknik direktör olarak ne yapacağını her birlikte burada göreceğiz'' dedi.

Brezilyalı futbolcu, sağlık kontrollerinde kalbinde sorun çıktığı şeklinde medyada yer alan haberlerle ilgili olarak da, ''Ben güçlüyüm, sağlıklıyım. Eğer kafasında bir soru işareti olan varsa, doktora sorabilir'' dedi.

Tümer'in transferine çok sevindiğini belirten Brezilyalı futbolcu, ''Beşiktaş'ta orta sahada Tümer çok güç katan bir oyuncuydu. Bize karşı oynadığı maçlarda da bunu gördük. Umarım beraberce Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşırız'' diye konuştu.

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdürdüklerini, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına kadar hazır olacaklarını düşündüğünü ifade eden Alex, Anelka ile bir problemi olmadığını anlatarak, şöyle konuştu: ''Türkiye'de beni şaşırtan bir şey var. Herkes soyunma odasında neler olduğunu tahmin edebiliyor. Bu da beni sıkıntıya sokuyor. Benim Anelka ile ne saha içinde ne de saha dışında hiçbir sorunum yok. Tek düşüncem Fenerbahçe'nin başarısı.''

Brezilya Milli Takımının, Dünya Kupası'nın başından beri çok kötü bir performans ortaya koyduğunu anlatan Alex, ''Futbolda yaptığınız işi ciddiye almanız gerekir. Eğer ciddiye almazsanız her türlü sürpriz sizi bekler. Nitekim Fransa gibi güçlü bir takım karşısına çıkınca yenildiler'' şeklinde konuştu.

Hazırlık döneminin ilk etabını İstanbul'da tamamladıklarını kaydeden Tümer, Fenerbahçe'nin 100. yılında şampiyon olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Yoğun bir çalışma temposu sürdürdüklerini kaydeden Tümer, ''Tatil bitti, eğlence bitti, şimdi iş zamanı. Herkes bu bilinçle çalıştı. En güzel tarafı çalışmalar sırasında sakatlık yaşanmadı. Benim bir sıkıntım yok. Takıma alıştım. En ufak bir sıkıntı yaşamıyorum'' diye konuştu.

Tümer, ''Alex ile Tümer yan yana oynar mı?'' haberleriyle ilgili olarak da, ''Bu tür haberleri basın yaratıyor. Artık bunlar bana sıkıntı veriyor. İkimiz de üst düzey futbolcularız ve bu tip konuşmalara, yazılanlara gülüp geçiyoruz'' dedi.

Takımda kimin oynayıp kimin oynamayacağının önemli olmadığını ifade eden Tümer, ''Yeter ki şampiyon olalım. Hepimiz şampiyonluğa katkıda bulunabilmek için elimizden geleni yapacağız. Önemli olan sezon bittiğinde 100. yıl kadrosunda yer alabilmek, adınızı bu kadroya yazdırmak'' diye konuştu.

Kaynak : DHA

Universal
08.Temmuz.2006, 18:24
alex ve tümer çok iyi bir ikili oluşturacaklar

Burak Duran
08.Temmuz.2006, 21:02
valla bence takımda 2si aynı anda oynayamaz

senderson
08.Temmuz.2006, 21:02
tüm takım düzgün oynasa ligde takım kalmaz direnebilecek...

Krugeros
08.Temmuz.2006, 21:23
Fenerbahçe li olarak şunu söyleyim 2 koşmayan adam nasıl orta sahayı taşıcak bizim için alınacak en iyi adam M.Essien 'dir

Krusty
08.Temmuz.2006, 21:35
valla bence takımda 2si aynı anda oynayamaz
Evet.
İkisininde mevkisi aynı :rolleyes:

LegolaS_76
08.Temmuz.2006, 21:59
bence fenerbahçe tümeri beşiktaşın aldığı nobreye misilleme olarak aldı yani işine yaradığından değil zaten tümerin de futbolu öğrendiği beşiktaşı söz veripde bırakıp gitmesi onun kişiliğini gösterir yani tümer böyle bir insan(:/:)

nart_susruko
09.Temmuz.2006, 17:15
tüm takım düzgün oynasa ligde takım kalmaz direnebilecek...
takımlardaki ortak problem gibi ama hadi neyse...;)

m_o_11
10.Temmuz.2006, 00:05
hayır ikisinin de mevkisi aynı demek dogru olmas
tümer i eger sol kanata koyarsanız gayet ii oynar. ama biri yedek kalsada problem olmas. alex in tümer, tümer inde alex gibi yedegi olursa cok işe yararlar. ceza ve sakatlık durumunda. bence tümer fenerin işine yarar.