Log in

View Full Version : Ne tesadüf bir fikstür bu böyle..

senderson
09.Temmuz.2006, 15:28
1. , 2. ve 3. haftalarda Vestel Manisaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

2. , 3. ve 4. haftalarda Gaziantepspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

3. , 4. ve 5. haftalarda Gaziantepspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

Besiktas'in 6. haftadaki Galatasaray macindan önce, 5. haftadaki Trabzonspor maçi var.

7. , 8. ve 9. haftalarda Ankaragücü, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

8. , 9. ve 10. haftalarda Kayseri Erciyesspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

9. , 10. ve 11. haftalarda Gençlerbirligi, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

10. , 11. ve 12. haftalarda Çaykur Rizespor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

11. , 12. ve 13. haftalarda Sakaryaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

12. , 13. ve 14. haftalarda Antalyaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

13. , 14. ve 15. haftalarda Sivasspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

14. , 15. ve 16. haftalarda FENERBAHÇE, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

15. , 16. ve 17. haftalarda Bursaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

Yorumsuz....

Del Piero_10
09.Temmuz.2006, 15:44
tesadüf değilki hep öyledir zaten.
dünyada böyle

Artheus
09.Temmuz.2006, 15:52
fm oynarken de mi farketmedin bu olayı ?

her takım mutlaka bir takımın fikstürünü takip eder hep. bu sene de galatasaray trabzon'u takip ediyor.

$ampiyon olacak takım fikstüre falan bakmaz.

(bkz: galatasaray'ın ikinci yarıda tüm derbileri deplasmanda oynaması)
(bkz: galatasaray 2005-2006 sezonu süperlig $ampiyonu)...

dentaconstantin
09.Temmuz.2006, 16:02
fikstür böyle oluyor başka nasıl olacak ki

Universal
09.Temmuz.2006, 16:22
yok artık kurayla olan bir olay sadece şans ama değişik bir fikstür bu yıl lig zevkli geçecek

nart_susruko
09.Temmuz.2006, 16:49
tesadüf değilki hep öyledir zaten.
dünyada böyle
evet böyle ztn..

EreN
09.Temmuz.2006, 17:10
İlgincime gitti ne yalan söylim

Cyzio
09.Temmuz.2006, 17:12
ben şaşırmadım normal

Laz_Asker_61
09.Temmuz.2006, 20:50
bunun nesi tesadüfki her takım bir diğer takımı takip eder

ibo
09.Temmuz.2006, 20:55
ooo yıllardır bu böyle :)

TüMeR_yAğıZ
09.Temmuz.2006, 21:00
bence gayet normal şans böyle gelmiş.ama fenerlileri üzecek çünkü ikinci yarının son dört haftasında ikisi deplasman üç tane derbi maçları var.

Maymuncuk
09.Temmuz.2006, 21:08
Takip etmesi normal, her sene öyle ama üst üste bir takımın 3 büyükle oynaması biraz ilginç kaçmış. Geçen sene 2 idi ( Galatasaray ve Trabzonspor )

Nedvedmania
09.Temmuz.2006, 21:11
eeeeee ne war bunda bu hep böyle değilmi zaten

bursa_mc
09.Temmuz.2006, 21:30
:D hep bole olur zaten

CeNTeR_TR
09.Temmuz.2006, 21:49
zaten bu olay hep boyle olur ıkı takım bırbırını takıp eder fıkstur de :D

nart_susruko
10.Temmuz.2006, 04:51
tamam abi coşturmayın, anlaşılmıştır herhalde...:D

sasanargiz
10.Temmuz.2006, 05:17
1. , 2. ve 3. haftalarda Vestel Manisaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

2. , 3. ve 4. haftalarda Gaziantepspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

3. , 4. ve 5. haftalarda Gaziantepspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

Besiktas'in 6. haftadaki Galatasaray macindan önce, 5. haftadaki Trabzonspor maçi var.

7. , 8. ve 9. haftalarda Ankaragücü, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

8. , 9. ve 10. haftalarda Kayseri Erciyesspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

9. , 10. ve 11. haftalarda Gençlerbirligi, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

10. , 11. ve 12. haftalarda Çaykur Rizespor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

11. , 12. ve 13. haftalarda Sakaryaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

12. , 13. ve 14. haftalarda Antalyaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

13. , 14. ve 15. haftalarda Sivasspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

14. , 15. ve 16. haftalarda FENERBAHÇE, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

15. , 16. ve 17. haftalarda Bursaspor, sirasiyla Besiktas, Trabzonspor ve Galatasaray ile oynuyor.

Yorumsuz....

Değişik birşey yokki saten :D

tonifan30s
10.Temmuz.2006, 13:25
evet normal

SaMaNYoLu
10.Temmuz.2006, 14:08
böyle ard arda buyuk takımlarla oynanırmı yaw hep böyle degıldı ben yenı rastladım.

emirduman
10.Temmuz.2006, 15:03
Hep bir takım diğerinin rakibini alırdı, bu sefer şansa 3 tane büyük takım birbirinin rakiplerini almış, şaşırmadım olabilir...

Hep bu tarz yöntemlerle fikstürler oluşturulur diye biliyorum ben...

UniquE
11.Temmuz.2006, 14:51
zaten herkes söylmiş. bu durum çok normal çünkü fikstürler kabataslak olarak numaralarla belirlenmiştir. ilk haftanın belirlenmesinden sonra, her takım numara sırasına göre maçlarını taslağa göre yapar.

ForsakeN
11.Temmuz.2006, 15:27
Ben daha önce hiç bi büyük takımın ard arda 3 büyük takımla oynadığını görmedim.47 senede FB'nin 100. yılına denk geldi.Ne şans ama ?

sergenNn
11.Temmuz.2006, 16:09
Ya ALLAH aşkına 100. yılla falan ne alakası var.Zaten genellikle hep böyle oluyo.Birde şampiyon olamayalım diye diyorsanız şampiyonluğu hak eden takım büyük takım küçük takım demedem her takımı yenmek için mücadele etmesi lazım.Ard arda oynamakta bence bir gariplik yok.

Burak Duran
11.Temmuz.2006, 16:12
bu olabilecek bir durumdur her şey o esnada çekilen numaralara bağlıdır eğer fener bizm numaramıuzı çekseydi o zaman onlar bjk trabzon oynadıktan sonra diğer takımla oynayacaklardı

senderson
11.Temmuz.2006, 17:21
Ben daha önce hiç bi büyük yakımın ard arda 3 büyük takımla oynadığını görmedim.47 senede FB'nin 100. yılına denk geldi.Ne şans ama ?
İşte olay bu zaten..........

dnz498
11.Temmuz.2006, 20:41
bu olabilecek bir durumdur her şey o esnada çekilen numaralara bağlıdır eğer fener bizm numaramıuzı çekseydi o zaman onlar bjk trabzon oynadıktan sonra diğer takımla oynayacaklardı

Eee doğrusu her zaman şans insanın yüzüne gülmüyor (Papaz hergün pilav yemez) :)

S-B-Z
11.Temmuz.2006, 22:22
hersene olan şeyler bunlar konya geçen ylda buna benzer bi fikstür çekmişti zaten.

Megadeth
12.Temmuz.2006, 03:30
Öküz altinda buzaği aranio gibime geldi .

EreN
12.Temmuz.2006, 12:42
Şimdi olaya şöyle bi bakın.
Taze kurulmuş kadrosu ile Beşiktaşta yoğurulucak , Trabzonda iyice yorulacak ve Gs'ye gelince öğütülmüş bi halde maça çıkacak...Akla gelen ilk ve muhtemel teori budur..
ama art niyetli düşünmemek lazım..

unutmadan ekliyim.Bu tür bir fikstür ilk defa oluyor..Tek normal yani yine tüm fikstürün bi takımı takip etmesi.

koray_capello
12.Temmuz.2006, 13:07
zaten her sene fikstürlerde her takım bir başka takımı takip eder fikstür böyle oluşur.burda eğer tesadüf diye birşey varsa o da trabzonun beşiktaşı,galatasarayın da trabzonu takip etmesidir.belli bu biraz enterasan gelebilir ama o da olmayacak birşey değildir.birbirlerini takip etmedikleri geriye kalan birkaç haftada ise kendi aralarındaki derbileri oynuyorlardır.

EreN
12.Temmuz.2006, 13:10
zaten her sene fikstürlerde her takım bir başka takımı takip eder fikstür böyle oluşur.burda eğer tesadüf diye birşey varsa o da trabzonun beşiktaşı,galatasarayın da trabzonu takip etmesidir.belli bu biraz enterasan gelebilir ama o da olmayacak birşey değildir.birbirlerini takip etmedikleri geriye kalan birkaç haftada ise kendi aralarındaki derbileri oynuyorlardır.
Koraycım işte her Fener'linin kafasını karıştıran da o.
Neden 15 takım varken böyle ilginç bir fikstür çıktı. :)