Log in

View Full Version : kimse oyunun gerçekliğin bashetmesin...

fizi
10.Temmuz.2006, 14:41
Arkadaşlar,yıllardır CM/FM oyuncusu olarak FM2006 daki bir garipliği daha sizinle paylaşmak istedim.Gerçi geçmiş oyunlarda da buna benzer gariplikler oluyordu ama bu tür farklı malubiyetler insanı oyundan soğutuyor.
3 yıldır G.Birliğini yönetiyorum.İlk yıl zaten ligin ortalarında oluyorsunuz daha sonraki yıl,sezon boyunca 1 yenilgim var, ligin son maçı hiç galibiyeti olmayan lig sonuncusu beni 9-2 yeniyor.Hadi bazen bu tür yenilgiler gerçek hayatta da olur ama bu kadarına pes.Ve en son geçen haftasonu oynarken,ligde 1-2 kere yenilmişim en fazla 2-3 gol yemişim.Türkiye kupası finalinde TS ye 8-1 yenildim.Diyeceksiniz ki şu hatayı yaptın bu hatayı yaptın.Arkadaşlar ortada hata mata yok.Final maçında ilk 20. dakikada 5-0 mağluptum.
Ben de bu oyunu çok seviyorum ama böyle garip skorlar oyundan soğutuyor.:mad:

Shani
10.Temmuz.2006, 14:45
bu kadar yıldır manager oyunları oynuyorum ve hiç bu kadar farklı mağlubiyet aldığımı hatırlamaıyorum..
sende haklısın oyunun bazen biraz abartıyor bu konuda ama ne yapacaksın adı üstünde oyun;;)

dentaconstantin
10.Temmuz.2006, 14:50
ben konya ile oynadığımda fıttırmıştım ama böyle takımlarda yenilgiler oluyor hem de üst üste ama seninki gibi farklı yenilgiler olmamıştı arkadaşın dediği gibi sonuçta oyun

tonifan30s
10.Temmuz.2006, 14:54
evet abartmış oyun ama şans

m_o_11
10.Temmuz.2006, 15:01
böyle farklı yenilgim hiç olmadı ama form düşüklüğü(özellikle takımlardaki belli futbolculardakiler cok etkiliyor) ufak taktik hatalarından da fark bu kadar artmıs olabilir. medya daki demeclerin yada TS nin TD sini demeclerinden senin oyuncuların kötü karsı takım ii etkilenmiş olabilir. daha dogrusu bu bi komplo olabilir ki bu oyunu daha da bi gercekçi yapar:D

hagi89
10.Temmuz.2006, 15:31
Özellikle Türkiye liginde takımınız yıldızlar karması bile olsa eğer deplasmandaysanız işiniz çok zor.
Adamlar ölümüne oynuyor.En az 1 puan koparmak için...

BaD BoY
10.Temmuz.2006, 15:48
ona bakarsan nerde gördün gencler birliginin 1 yenilgi ile son haftalara kadar gelmesini o zmana bu da sacma degil mi senin olayın buna benzio zaten kim demişki ben burada hata yaptım die

SaMaNYoLu
10.Temmuz.2006, 17:09
taktıgını antremanını oyuncuların morellerını ıyı takıp edıceksın böyle sorunlarla karşılasmazssın

cüneyt11
10.Temmuz.2006, 17:43
Arkadaşlar,yıllardır CM/FM oyuncusu olarak FM2006 daki bir garipliği daha sizinle paylaşmak istedim.Gerçi geçmiş oyunlarda da buna benzer gariplikler oluyordu ama bu tür farklı malubiyetler insanı oyundan soğutuyor.
3 yıldır G.Birliğini yönetiyorum.İlk yıl zaten ligin ortalarında oluyorsunuz daha sonraki yıl,sezon boyunca 1 yenilgim var, ligin son maçı hiç galibiyeti olmayan lig sonuncusu beni 9-2 yeniyor.Hadi bazen bu tür yenilgiler gerçek hayatta da olur ama bu kadarına pes.Ve en son geçen haftasonu oynarken,ligde 1-2 kere yenilmişim en fazla 2-3 gol yemişim.Türkiye kupası finalinde TS ye 8-1 yenildim.Diyeceksiniz ki şu hatayı yaptın bu hatayı yaptın.Arkadaşlar ortada hata mata yok.Final maçında ilk 20. dakikada 5-0 mağluptum.

abi senin amacın galiba her seferinde galibiyet.yenilmeyi de yenmeyi de biliceksin.

Kuvvetmira
10.Temmuz.2006, 17:45
ona bakarsan nerde gördün gencler birliginin 1 yenilgi ile son haftalara kadar gelmesini o zmana bu da sacma degil mi senin olayın buna benzio zaten kim demişki ben burada hata yaptım dieehuehuheue o da güzel :D

BaD BoY
10.Temmuz.2006, 17:52
:D :D :D :D ama gercek :D :D :D :D

SYLaR
10.Temmuz.2006, 18:01
eğer 6.01 patchiyle oynuyorsan bu patchde boyle seyler oluyo
mesela ben 14-0 gs il cimboma yenilmiştim
6.03 patchinde boyle hatalar yok
oynadığın patchden dolayı kaynaklanmış olabilir

r_a_z_o_r
10.Temmuz.2006, 18:23
Sana katılıyorum bu tip aptallıklar oluyor.sonuçta bu bir oyun kardeşim niye sigames bu kadar kastırmış bi anlam veremiyorum.

hassim86
10.Temmuz.2006, 22:16
bence bu senin futbol zekanla ilgili bir hadise

Oghuse
10.Temmuz.2006, 22:41
bende hiç bu kadar farklı yenildiğimi hatırlamıyorum

Universal
10.Temmuz.2006, 22:56
bazen banada oluyor ama bu futbol ne yapacaksın

mgokalparslan
11.Temmuz.2006, 01:19
bence yenilmen doğal ama bu kadar fark yemen oyunla ilgili bi şey değil

S-B-Z
11.Temmuz.2006, 01:35
ona bakarsan nerde gördün gencler birliginin 1 yenilgi ile son haftalara kadar gelmesini o zmana bu da sacma degil mi senin olayın buna benzio zaten kim demişki ben burada hata yaptım die
çok güzel ya :D:D:D
tabi 8 gol abartı ama senin 1 mağlubiyette bence oyunun büyük bi abartısı :D

Ghonedre
11.Temmuz.2006, 11:14
arkadaş son derece haklı ya tomas jun bi sezonda 30 küsür gol atıyor ya bu kadar mı sallama bişey olur lig sonuncusu d.bakır fenerbahçeyi her iki maçtada 3 - 0 yeniyor, ayrıca fenerin bütçesiyle trabzonun bütçesi neredeyse aynı daha ne saçmalık olacak ki
tamam bu saçmalıklar oyundur dedik geçtik ama lafım bazılarına bu saçmalığı kabullenmeden hemen arkadaşa senin futbol zekandan kaynaklanıyor sen oynamayı bilmiyosun anlamına gelen sözler sarfediliyor halbuki siz de gayet net bi şekilde bu hataları biliyosunuz

BaD BoY
11.Temmuz.2006, 11:34
Arkadas Sen O Hataları Editörten Düzeltebilirsin Ben Sahsen Junu Çoq Kötü Yaptın takımın parasını indirdim