PDA

View Full Version : Eskişehirspor-Haber-Vs.

moonlife
10.Temmuz.2006, 17:48
Eskişehirsporun Tüm maçları ;EsEs Hakkındaki Tüm Gelişmeleri Elimden Geldiğince sizlere duyurcam.

teamsah
11.Temmuz.2006, 13:42
Eskişehirspor'a başarılar. Bursaspor'dan transfer edilen Serkan Rençber çok kaliteli ve tribünleri coşturan bir futbolcu. Muhakkak size de çok faydası olacaktır. Biz açıkçası gitmesini istemiyorduk ve Serkan Rençber de kesinlikle kalmak istiyordu. Ama Raşit Hoca'mız süper ligteki sistemde kendisine yer vermedi.

moonlife
11.Temmuz.2006, 18:17
Evet serkan rençber kaliteli bi oyuncu inşallah bizde de başarılı olur

bursa_mc
11.Temmuz.2006, 18:24
çetiner serkanı istemedi ama çok yararlı bi futbolcu 1.ligte oynamayı hakediyor

teamsah
11.Temmuz.2006, 18:26
çetiner serkanı istemedi ama çok yararlı bi futbolcu 1.ligte oynamayı hakediyor

+1963 ......... ;;)

ultrasker
12.Temmuz.2006, 13:08
serkan bencede çok ii

Olembe
12.Temmuz.2006, 13:32
En BÜyÜk Es Es

moonlife
12.Temmuz.2006, 14:21
Kaleci Hakan Olgun'u nasıl buluyorsunuz. Geçen sene ES ES i 2.Lig A ya çıkaran adam=Hakan

bursa_mc
12.Temmuz.2006, 15:05
eskışehiri takıp etmediğim için o adamı tanımıyorum:D

moonlife
13.Temmuz.2006, 13:04
Eskişehir Atatürk Stadı tarihindeki en büyük tadilatlarından birini yaşıyor. 1953 yılında yapılan ve geçen yıl tribünleri koltuk yapılan saha, bu kez baştan sona yeniden elden geçiyor. Tesisleşme ve kurumsallaşmayı ön planda tutarak göreve gelen Başkan Nebi Hatipoğlu ve yönetim kurulu, Atatürk Stadının yeni sezona hazır hale gelmesi ve Federasyon kriterlerine uygun hale getirilmesi için büyük bir çalışma başlattı. Atatürk Stadı sorumluluğu görevi verilen Eskişehirspor yöneticilerinden Rıdvan Çakırgöz ve Özgür Tulun, Stadın yeni sezona hazır ve sorunsuz bir şekilde girmesi için seferberlik başlattı.

YENİLİKLERE HAZIR OLUN

Atatürk Stadında yapılan tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldığımız Yönetici Rıdvan Çakırgöz, Eskişehirspor camiasının yeniliklere hazır olmasını isteyerek yapılacak çalışmalar hakkında şunları söyledi:

BİLETLER TICKET TURK

İlk etapta Atatürk Stadına girilen 10 kapıya 15 adet turnike sistemi getiriliyor. Bu kapılardan özel barkotlu biletlerle giriş yapılacak. Biletler ise Tıcket Turk tarafından satılacak. İnternet ve Atatürk Açık Spor tesisleri önündeki gişeden haftanın 6 günü bilet satışı yapılacak. Ayrıca önemli maçlarda şehrin değişik yerlerine bilet satış stantları konulacak.

SEZON AÇILIŞI 13 AĞUSTOS'TA

Yeni uygulanacak bu sistem ilk kez 13 Ağustos'ta yapılacak sezon açılışında denenecek. Taraftarlar sembolik bir ücret ödeyerek sezon açılışına girecek. Tabiî ki bu sistem ilk kez açılışta deneneceği için bazı sorunlar olabilir. Taraftarlardan anlayışlı olmalarını bekliyoruz.

BİLET FİYATLARI BELLİ

Ayrıca yeni sezonda 3 bin Adet açık tribün kombine bilet basılacak. Bu biletler 125 YTL'den. 1230 Adet kapalı kombine ise 250 YTL'den. 200 Adet Vıp kart ise 600 YTL'den satılacak. İlk kez uyguladığımız bir sistemle de 1965'liler Derneğine kapalı tribünden 300 kişilik bir bölüm kiraladık. Burası tamamen dernek tarafından tadilatı yapılacak ve yenilenecek.

İŞLER YOĞUN

Atatürk Stadında yapılacak diğer işlerin başında zemin düzeltme çalışması var. Rulo kalıp sistemi ile bozuk çimler yenilenecek. Otomatik sulama sistemi yapılacak. Özel bir firma tarafından sahanın belli bölümlerine ve giriş kapılarına kamera sistemi konulacak. Skorbort yenilenecek. Reklam banoları rulo pano olacak. Doğal Gaz dönüşümü, ek bina inşaatı, soyunma odaları, duşlar, WC'ler tamamen yenilenecek. 50 kişilik bir çalışma ekibi ile bu işleri bitirmeyi hedefliyoruz. Eskişehirspor camiasına yakışan bir stadyum için elimizden geleni fazlası ile yapmaya çalışıyoruz.

bursa_mc
13.Temmuz.2006, 15:37
Ayrıca yeni sezonda 3 bin Adet açık tribün kombine bilet basılacak. Bu biletler 125 YTL'den. 1230 Adet kapalı kombine ise 250 YTL'den. 200 Adet Vıp kart ise 600 YTL'den satılacak. İlk kez uyguladığımız bir sistemle de 1965'liler Derneğine kapalı tribünden 300 kişilik bir bölüm kiraladık. Burası tamamen dernek tarafından tadilatı yapılacak ve yenilenecek.

eskışehir için çok değil mii??

moonlife
13.Temmuz.2006, 15:46

eskışehir için çok değil mii??

genelde bunları fabrikalar kendi işçileri için alıyo(arçelik vs.),bazı mağazalarda promosyon olarak dağıtıyor geri kalanı da halk alıyor. Geriye kalmadı zaten. :D

M.Scofield
13.Temmuz.2006, 22:09
fm çok oynadım eskişehirle o yüzden artık ilgilniyorum es.es haberlerinden

moonlife
14.Temmuz.2006, 11:40
TSYD'nin Ankara Şubesi'nde gerçekleştirilen fikstür çekimine Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Futbol Kurulu Başkanı Kemal Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Galip Asal, Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Nusret Kiper Bağış ile Lig (A)'da mücadele edecek kulüplerin yöneticileri katıldı.

Lig (A) karşılaşmaları sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar Turkcell Süper Ligi'ne yükselecek. Ligde 3., 4., 5. ve 6. olan takımların katılacağı play-off müsabakalarının ardından eleme maçları sonunda birinci olan 1 takım daha Turkcell Süper Ligi'ne yükselmeye hak kazanacak. 16, 17 ve 18. sırada yer alan son 3 takım da Lig (B) Kategorisi'ne düşecek. Lig (A) 2006-2007 Sezonu fikstür çekiminde takımlar şöyle eşleşti:

1. Hafta: 20.08.2006
Akçaabat Sebatspor - Büyükşehir Belediyespor
Türk Telekomspor - Eskişehirspor
Altay - Uşakspor
İstanbulspor - Mardinspor
Diyarbakırspor - Karşıyaka
Kasımpaşa - Gençlerbirliği Oftaş
Elazığspor - Malatyaspor
Kocaelispor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Orduspor - Samsunspor

Herkeze hayırlı olsun.

Kırmızı Şimşeklerin tarihinde ilk kez mücadele edeceği A kategorisinin fikstürü dün çekildi. Başkent Ankara’da gerçekleştirilen fikstür çekimine 18 Kulübün temsilcileri katıldı. Yaklaşık 1 saat devam eden toplantının ardından ise 2006-2007 sezonunda oynanacak karşılaşmaların programı belirlendi. Buna göre Eskişehirspor lige Türk Telekom deplasmanında oynayacağı maçla start verecek. Öte yandan Çift devreli olarak 34 hafta oynanacak olan A kategorisi, 18, 19, 20 Ağustos 2006 tarihlerinde yapılacak maçlarla başlayacak. Zorlu maraton ise 20 Mayıs 2006’da sona erecek. Fikstürün geneline bakıldığında ise rakiplere oranla Es Es’in avantajlı olduğu gözleniyor. İlk 6 hedefi içerisinde yola çıkacak olan Şimşeklere şimdiden başarılar dileriz.
Kaynak:http://www.anadolugazetesi.net/v1.1/news_detail.asp?pid=962&cat_id=2&cat=SPOR

26eskisehir26
15.Temmuz.2006, 18:16
Eskişehir e yeni sezonda başarılar...

moonlife
17.Temmuz.2006, 12:01
Eskişehirsporumuz Isparta kampında, 4-5 hazırlık maçı oynayacak. Bunun ilkini 19 Temmuz Çarşamba günü Süper lig takımı Antalyaspor ile yapacak. Antalya’da pürüz çıkarsa da rota Sarıyer’e çevrilecek. Öte yandan 3. etap kampında tahminlere göre 1-3 ve 5 Ağustosta’da Malatya, İstanbul BŞ. Ve Uşak’la birer özel maç gerçekleştirilecek.

26eskisehir26
17.Temmuz.2006, 13:13
Forvet Mevkisine Nokta Transfer
A kategorisinde güçlü bir ekiple zirveye mücadele edecek olan Eskişehirspor’da dış transfer artık sona yaklaştı. Bursaspor’dan savunma oyuncusu Bülent Bal ve Gaziantep’ten sağ bek Barış’la anlaşan yönetim, birde forvet alarak dosyayı rafa kaldıracak. Golcü konusunda son kararını 2. etap kamp sonrasına bırakan Kırmızı Siyahlılar aceleci davranmayacak

moonlife
18.Temmuz.2006, 15:11
Eskişehirspor kampın ilk özel maçında Ünye ile berabere kaldı. Şimşeklerin tek golü ilk yarıda Akif’ten geldi.
SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL
Kırmızı Siyahlılar 2006-2007 sezonu hazırlıklarını sürdürmek için gittiği Isparta Davraz yaylasındaki ilk özel maçını oynadı. Yoğun ve yorucu şekilde geçen 2. etap kamp çalışmalarında Teknik Direktör Yavuz İncedal hazırlık maçları yaparak talebelerinin performans durumunu da ölçmeyi hedefliyor. Hızla yaklaşan lig sürecinde bundan sonra sürekli maç oynayacak olan Eskişehirspor dün özel karşılaşma perdesini Ünyespor ile açtı. B kategorisinde mücadele eden ve daha önce yani Es Es B ligindeyken rakibi olan Ünyespor ile ter atan takımımızda takımın tamamına yakını forma giydi. Isparta’da oynanan mücadelede Kırmızı Siyahlılar üstün bir oyunla başladı. Ard arda bulduğu ataklar ile Ünyespor üzerindeki ağırlığını hissettiren Es Es, 17. dakikada Akif’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıda yapılan değişiklikler ile maçın temposu düştü. Hal böyle olunca da Ünyespor golü atmakta gecikmedi. Kamptaki ilk hazırlık maçından ise Eskişehirspor 1-1’lik skorla ayrıldı. Genç çalıştırıcı Yavuz İncedal, “Buradaki amacımız skordan ziyade öğrencilerimin genel performansını görmekti” dedi. Öte yandan Şimşekler Çarşamba günü saat 17:00’de Antalyaspor karşısına çıkacak.

Kaynak:Anadolu Gazetesi(Yerel Basın)(Eskişehir)

26eskisehir26
20.Temmuz.2006, 11:58
Eskişehirsporumuz Isparta'da ki ikinci hazırlık maçında süperlig ekiplerinden Antalyaspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında iki ekipte ideal kadroları ile sahada yer alırken, maçın tek golü 39. dakikada serbest vuruşudan geldi.

Eskişehirsporumuz oynadığı futbolla göz doldururken, yeni transferler izleyenlerden tam not aldı. İlk yarıda Antalyasporun iki topu direkten dönerken, Eskişehirsporumuz ishak ile yakaladığı gol pozisyonlarını cömertce harcadı. İkinci yarı iki ekipte genç oyuncularına şans verdi. Karşılaşma Antalyasporun 1-0 üstünlüğü ile bitti

moonlife
20.Temmuz.2006, 18:01
Eskişehirspor yönetimi yeni sezon biletlerinin satışı için Ticketturk ile anlaşma sağladı. Maç biletlerini sadece maç günü değil, günün her saatinde internetten veya şehir içinde kurulacak sabit standlardan temin edebileceğiz.

Ticketturk ile yapılan anlaşma ile birlikte her kapıya bir barkot kurularak kameralı sistemle seyirciler içeriye alınacak. Ticketturk bu oluşumda daha önce Trabzonspor, Samsunspor, Malatya, Kayseri ve Kayseri Erciyes’te de hizmete başlamıştı. Bilet basım ve satışları için yapılan anlaşma dün yönetim kurulu ve Ticketturk temsilcileri ile birlikte Anemon Oteldeki toplantıyla kamu oyuna duyuruldu. 15600 koltuk kapasiteli Atatürk Stadyumu’nun 4700 tanesi ise kombine bilet olacak

26eskisehir26
21.Temmuz.2006, 17:56
1 Ağustos'da başlayacak olan davraz kupası iddaa proğramına alındı. Uşakspor, İstanbul B.B ve Malatyaspor'un katılılacağı turnuvada Eskişehirspor ilk maçını 1 Ağustos'da Uşakspor ile oynayacak.

Proğram şu şekilde

1 Ağustos Salı
Uşakspor - Eskişehirspor (15:30)

3 Ağustos Perşembe
Eskişehirspor - İstanbul B.B. (17:30)

5 Ağustos Cumartesi
Eskişehirspor - Malatyaspor (17:30)

moonlife
23.Temmuz.2006, 21:09
Eskişehirsporumuz Isparta kampındaki üçüncü maçını Çoşkun Demirbakan'ın çalıştırdığı Fethiyespor ile yaptı. Takımımızın gollerini ilk yarıda penaltılardan Çetin ve Mehmet Al kaydetti. İlk yarı takımımızın 2-1 'lik üstünlüğü ile geçildi.

Takımımız ikinci yarıda yedek ve as oyunculardan oluşan bir karma kadro ile sahada yer aldı. Karşılaşmanın 59. ve 89. dakikalarında gelen gollerle ekibimiz sahadan 2-3 mağlup ayrıldı. Takımımız 25 Temmuz'da Sarıyer ile özel bir maç yapacak

Kaynak:esesfan

26eskisehir26
23.Temmuz.2006, 21:11
Fethiye maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik direktörümüz Yavuz İncedal defansif hata yaptığımızı ve çok basit gol yediğimizi belirtti. İncedal "tüm futbolcularıma maçlarda sanş veriyorum. Bazı oyuncularımı asıl mevkilerinin dışında oynatıp, onları görme fırsatı buluyorum. Bu maçta savunmada yapılan hatalar yüzünden kalemizde basit goller gördük. Hazırlık maçlarımız devam edecek" dedi

Kaynak:esesfan

moonlife
25.Temmuz.2006, 11:45
Teknik Direktör İncedal, kampı değerlendirerek lig için umut verdi.

ALINAN SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Isparta kampında 10 güne girildi. İlk yılında başarılı sonuçlar alarak zirveye koşmayı hedefleyen Eskişehirspor’da, hazırlık maçlarından alınan kötü sonuçlar kimseyi memnun etmemişti. Sonuçtan çok oynanan futbolun ön planda tutulması gereken kamp sürecinde herkes yinede ister istemez neden kazanamıyoruz dedi. Öğrencilerinin hızla iyiye doğru gittiğini belirten Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Hazırlık maçları lige ölçü değildir, demek klasik bir söz haline gelmiş. Aslında böyle. Ama galip gelmekte önemli. Çünkü seyirciyi, camiayı mutlu etmek zorundayız. Ortaya koyulan futboldan memnunum. Herkesin olduğu gibi bizimde eksiklerimiz var. Öncelikli olarak maçlarda gördüğümüz açığı kapatmak zorundayız.”

GİDEREK GÜÇLENECEĞİZ

Yavuz hoca, “Kampın her gününde yeni bir adım daha atıyoruz. Atılan her adım gücümüzü de arttırıyor. Yönetim kurulumuza takımın gidişatı hakkında rapor verdim. Gerekirse alınacak mevkileri de belirttim. Eskişehirspor A liginde bekleneni mutlaka verecek. Sezonun startına kadar hazır olacağız. Kimse merak etmesin, karamsarlığa bürünmesin. Taraftarımız ligde bizim en büyük kozumuz olacak. Aldığımız destekle hedefe yürüyen kimliğimizi koruyacağız” dedi.

Kaynak:Anadolu Gazetesi

bursa_mc
25.Temmuz.2006, 16:20
eskışehirspor serkan rençber e çok ii baksın harika bi oyun kurucu

moonlife
31.Temmuz.2006, 13:03
http://img241.imageshack.us/img241/1828/esespl1.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=esespl1.jpg)

türkiyedeki ilk karton şov

teamsah
31.Temmuz.2006, 14:07
Ben tribün şovlarınızı merak ediyorum açıkçası. Buraya resim veya özellikle video görüntüleri koyabilirmisiniz. Ya da resim veya videoların linklerini kopyalayabilirmisiniz. Mesela bakın bizim Bursaspor konulu bölümde link veya resimler dolu. Ben Es Es taraftarının tribün şovlarını merak ettim açıkçası. ;;)

moonlife
31.Temmuz.2006, 23:33
http://img184.imageshack.us/img184/9671/23oz8.th.jpg (http://img184.imageshack.us/my.php?image=23oz8.jpg)

Bak bu kızılcıklı grubu ama resim biraz eski

teamsah
01.Ağustos.2006, 11:32
Güzelmiş paylaşım için saol. Bak mesela benim imzamda bir video var. "Tıkla" diye yazan yere tıkla :) böyle bir video olsaydı keşke.

moonlife
01.Ağustos.2006, 14:06
Valla şimdilik bunu bulabildim buda Play Off lardaki yani(play off lar Ankara da yapıldı video daki stad Ankara daki stad ismini hatırlayamadım)
http://www.hemenpaylas.com/download/514313/esesfancom_klip1.rar.html

teamsah
02.Ağustos.2006, 09:54
Valla şimdilik bunu bulabildim buda Play Off lardaki yani(play off lar Ankara da yapıldı video daki stad Ankara daki stad ismini hatırlayamadım)
http://www.hemenpaylas.com/download/514313/esesfancom_klip1.rar.html

paylaşım için tekrar teşekkürler

moonlife
03.Ağustos.2006, 12:51
Tabi her zman Kardeş Takımlarız sonuçta di mi?

teamsah
03.Ağustos.2006, 13:49
Tabi her zman Kardeş Takımlarız sonuçta di mi?

Kesinlikle ;;)

moonlife
06.Ağustos.2006, 21:43
Eskişehirsporumuz ilki düzenlenen Davraz kupasını müzesine götürdü. İlk yarısı 1-0 İstanbul B.B'nin üstünlüğü ile geçen karşılaşmanın ikinci yarısında Kırmızı Şimşekler Mehmet ve Ferdinin golleri ile sahadan 2-1 galip ayrılarak Davraz kupasını müzesine götürdü.

kaynak:esesfan

26eskisehir26
07.Ağustos.2006, 23:52
Eskişehirspor bu sezon formasında Eti forma reklamını taşıyacak. Eskişehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Ilgaz, Eti yöneticileri ile ön anlaşma yaptıklarını ifade ederek Eskişehirspor kulübü adına Eti şirketine teşekkür etti. Ilgaz "Bu yıl Lig A maçlarında formamızda Eti Bisküvileri reklamını taşıyacağız. Ön anlaşmayı yaptık, imzalar önümüzdeki günlerde bir törenle atılacak ve basına tanıtılacak. Eti firmasının Eskişehirspor'a sürekli destek olacağını biliyoruz" dedi.

Kaynak:eskisehirspor.com

moonlife
09.Ağustos.2006, 15:58
Eskişehirspor’un yeni transferi Mehmet Türkmehmet çalışmaya katıldı. Önceki gün transfer bitirilen Bursaspor’un sol kanat elemanı Mehmet Türkmehmet dün tesislere gelerek teknik direktör Yavuz İncedal ve takım arkadaşları ile tanıştı. Çalışmayada katılan Mehmet Türkmehmet “ Eskişehirspor’a faydalı olmak istiyorum. İnşallah el ele vererek Eskişehirspor’u süper lige çıkartırız. Başarılı bir sezon geçirmek istiyorum” dedi.
kaynak:eskisehirspor.com

moonlife
16.Ağustos.2006, 22:57
bi yeni video daha
http://www.youtube.com/watch?v=u-eDWKyZCZQ&mode=related&search=

26eskisehir26
17.Ağustos.2006, 13:44
http://img152.imageshack.us/img152/5082/telekomee0.gif (http://imageshack.us)-http://img224.imageshack.us/img224/1784/eskisehirqr4.gif (http://imageshack.us)
Türk Telekom - Eskişehirspor

Stad: Ankara T.Telekom
Saat: 17:00
Tarih: 20.08.2006

moonlife
17.Ağustos.2006, 13:58
19 Ağustos Cumartesi:
18.30 Diyarbakırspor - Karşıyaka: Diyarbakır Atatürk
20.00 Altay - Uşakspor: İzmir Atatürk

20 Ağustos Pazar:
17.00 Elazığspor - Malatyaspor: Elazığ Atatürk
17.00 İstanbulspor A.Ş. - Mardinspor: Zeytinburnu
17.00 Akçaabat Sebatspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Akçaabat Fatih (Seyircisiz)
17.00 Türk Telekomspor - Eskişehirspor: Türk Telekom
17.00 Kasımpaşa - Gençlerbirliği Oftaşspor: Recep Tayyip Erdoğan
17:00 Orduspor - Samsunspor: 19 Eylül

21 Mart Pazartesi:
20.00 Kocaelispor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: İsmetpaşa

cfc4ever
17.Ağustos.2006, 20:22
Ben bir Eskişehirli olarak bu sene Es-esimizi Atatürk kapalı'da izlemek istiodum ama fiyatları görünce biraz gözüm korktu. E tabi lig çıkmanın bedeli böle bişey olmalı. Umarım bu sene herşey onlar için iyi gider..
Sezon açılışında veya ilk resmi lig maçında da bi Mithat Körler konseri farz tabi.:D

moonlife
17.Ağustos.2006, 22:06
ewet doğru. bilet fiyatları aslında geçen senenin son maçlarının fiyatı 10 ytl.

26eskisehir26
18.Ağustos.2006, 15:31
Eskişehirspor’da geri sayım sürüyor. 25 kişilik futbolcu kafilesi ve genç bir teknik kadro ile yola çıkmaya hazırlanan Kırmızı Şimşekler ilk 6 yolunda yürümek istiyor. Takımından ve öğrencilerinin bireysel performanslarından memnun olan Teknik Direktör Yavuz İncedal Telekom’dan mutlak galibiyet bekliyor. İncedal "Bizi çetin ve zorlu bir lig bekliyor. Bu maratonda ise Eskişehirspor iyilerin arasında yer alacak. Lig A’da Eskişehirspor yeni bir takım ama kimse küçümsemesin. Futbolcu, yönetim ve teknik kadro olarak iyi bir hava yakaladık. Takım içinde arkadaşlık üst düzeyde ve ligde bir çok takımda olmayan uyum bizde sağlandı"

Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Bütçemize ve takım yapısına göre güç katacak transferler yaptık. 21 oyuncu ve 4 kaleci olmak üzere 25 kişilik kafilemiz var. Türk Telekom maçında sakat olan Turan, Mustafa, henüz hazır olmayan Cafer ve yeni transferimiz Nezir yer almayacak. Cumartesi günü öğleden sonra Ankara’ya hareket edeceğiz. Dedeman Otelde konaklayacağız. Macunköy tesislerinde oynayacağımız 90 dakikadan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Önümüzdeki hafta Cuma günü Alt yapı yönetimi ve antrenörlerinin yanı sıra transfer izleme komitesi ile birlikte bir tanışma yemeği yiyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:esesfan.com

moonlife
18.Ağustos.2006, 22:26
Türkiye Kupası 1. Kademe kura çekimi yapıldı. Birinci kademedeki karşılaşmalar 30 Ağustos 2006 tarihinde tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak. Eskişehirspor 1. Kademe maçını Eskişehir Atatürk Stadında Uşakspor ile oynayacak.

Çekilen kuraya göre, Türkiye Kupası'nda 1. Kademe eşleşmeleri şu şekilde oluştu

İstanbulspor-Zeytinburnu
Kartalspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Kasımpaşa-Çanakkale Dardanelspor
İnegölspor-Kocaelispor
Etimesgut Şekerspor-Gebzespor
Karşıyaka-Altay
Bucaspor-Fethiyespor
Alanyaspor-Mersin İdman Yurdu
Eskişehirspor-Uşakspor
Keçiöerengücü-Türk Telekom
Yimpaş Yozgatspor-Gençlerbirliği Oftaşspor
Kahramanmaraşspor-Mardinspor
Gaziantep Büyşükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor
Siirtspor-GASKİspor
Malatyaspor-Elazığspor
Akçaabat Sebatspor-Ünyespor
Erzincanspor-Orduspor
Samsunspor-Arsinspor

26eskisehir26
20.Ağustos.2006, 19:36
T.Telekom:0 ESKİŞEHİRSPOR:1 ---->Gol Dk:9 Ulaş

moonlife
20.Ağustos.2006, 19:51
T.Telekom:0 ESKİŞEHİRSPOR:2 ---->Gol Dk:61 Serkan Rençber

26eskisehir26
20.Ağustos.2006, 20:55
T.Telekom:0 ESKİŞEHİRSPOR:2 Maç Sonucu

Çağrı Demirşen
21.Ağustos.2006, 04:47
Es-Es hatları kesti..

Türk Telekom Lig A'nın yeni takımlarından Eskişehirspor, deplasmanda karşılaştığı Türk Telekomspor'u 2-0 mağlup ederek, sezona 3 puanla başladı..

TÜRK TELEKOMSPOR: 0 - ESKİŞEHİRSPOR: 2

Stat: Macunköy

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xx, Kemal Altınpınar xx, Baki Yiğit xx

Türk Telekomspor: Alişan x, Onur x, Alp x, Salih x, Serdar Sinik x (Dk. 66 Tolga x), Kazım x (Dk. 59 Hakan x), Ömer xx, Aykan xx, İsa x, Erhan Doğan x (Dk. 42 Serdar Aydın x), Mehmet x

Eskişehirspor: Hakan x, Kazım xx, Mehmet Türkmehmet xxx, Zafer x, Ulaş x, Akif x, Serkan xx, Ramazan x, Mahmut x (Dk. 55 İshak x), Ferdi x (Dk. 71 Çetin x), Mehmet Al xxx (Dk. 88 Ümit ?)

Goller: Dk. 10 Ulaş, Dk. 60 Serkan (Eskişehirspor)

Sarı Kartlar: Dk. 53 Ömer, Dk. 75 Aykan (Türk Telekomspor), Dk. 51 Kazım, Dk. 69 Mehmet Türkmehmet, Dk. 72 Akif, Dk. 84 Ulaş (Eskişehirspor)

Kaynak:AJANSSPOR

eskişehirimiz gerçekten güzel başladı deplasman galibiyeti çok önemli tabiki haftaya da inşallah istanbulu kendi evimizde geçeriz sonra da gerisi gelir. EsEs tam bir playoff takımıdır şimdiden erken belki ama ilk 6ya kalabilirsek bekle bizi süper lig :D

moonlife
21.Ağustos.2006, 13:08
Teknik direktörümüz Yavuz İncedal Telekom maçı sonrasında yaptığı açıklamada eksiklerimizin olduğunu ve en kısa zamanda gidereceklerini belirterek "ilk yarıda her iki takımda ikişer, üçer net gol pozisyonu buldu. Bunlardan birini biz değerlendirdik. 2 yarıda oyunun kontrolü tamamen bizim elimize geçti. Net gol pozisyonları kaçırdık. İki gollede olsa mutlu bir şekilde Ankaradan dönüyoruz" dedi

26eskisehir26
21.Ağustos.2006, 13:12
Türk Telekom - Eskişehirspor maçında tam bir rezalet yaşandı. Eskişehirden ve civar illerden maça giden taraftarımız stad kapısında kaldı. Saatlerce kuyrukda bekleyen taraftarımız yerin olmaması sebebiyle maçı izleyemedi. Takımımızın attığı gollerden sonra bir nebze teselli bulan taraftarlarımız yine Ankara sokaklarını EsEs sloganlarıyla inletti

moonlife
22.Ağustos.2006, 22:18
ve eses ilk haftayı lider tamamladı.

26eskisehir26
24.Ağustos.2006, 18:03
EsEs'te Keyifler Yerinde
Pazar günü deplasmanda Türk Telekom ile oynayan Kırmızı Şimşekler lig A’daki ilk galibiyetini kazanarak sezona merhaba dedi. Kendilerini desteklemek için Ankara’ya gelen seyirciler ve Eskişehir’deki taraftarını sevince boğan Es Es’de haklı bir sevinç yaşanıyor. Büyük moralle birlikte dün tesislerinde bir aya gelen kafile, akşam haftanın ilk idmanına çıktı. Yüzlerin güldüğü antrenmanda ise herkesin daha fazla hırsla çalışması da gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Yavuz İncedal talebelerine fazla yüklenmeyerek, İstanbul maçının taktiğini uygulamak için hafiften herkese hissettirmeye çalıştı. Eskişehirspor’a yeni hedef seri galibiyetlere başlamak

moonlife
22.Ocak.2007, 19:02
http://img187.imageshack.us/img187/7319/896299341qx.gif (http://imageshack.us) - http://img256.imageshack.us/img256/4247/833971247hu.gif (http://imageshack.us)

Eskişehirspor - T.Telekom

YER:Eskişehir Atatürk Stadyumu

ZAMAN:27 Ocak 2007 Cumartesi 13:30
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eskişehir Atatürk Stadyumu

http://img259.imageshack.us/img259/8723/eses3hg.jpg (http://imageshack.us)

26eskisehir26
24.Ocak.2007, 12:44
EsEs Telekom Maçına Hazırlanıyor
http://img209.imageshack.us/img209/5770/antreman7la.jpg (http://imageshack.us)
Eskişehirspor, 27 Ocak Cumartesi günü sahasında oynayacağı Türk Telekom maçı ile taraftarlarının huzuruna çıkacak. Bir aylık devre arası kampını Antalya da tamamlayan ve iki günlük izne çıkan Kırmızı Siyahlı futbolcular, dün tesislerde bir araya gelerek Türk Telekom maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Ahmet Akcan nezaretinde yapılan Telekom hazırlıklarına tam kadro katılan futbolcular, 2. yarı maratonuna galibiyet ile başlamak istiyor.

- Yeni Transferler -
Haftanın ilk antrenmanına yeni transferler Özgür, Aydın, Koray, Birol, Zafer ve Ayhan'da katıldı. Henüz resmi imza atmayan Özgür ve Aydın'ın hafta içinde lisanslarının çıkartılacağı ve Telekom maçında görev verilirse forma giyecekleri belirtildi.

- Başkan Toplantı Yaptı -
Diğer taraftan antrenman öncesi Başkan Nebi Hatipoğlu, teknik adamlarla toplantı yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda devre arası kampı, gerçekleştirilen transferler ve gündemde olan iyi bir forvet oyuncunun transferi konusunda görüşüldüğü öğrenildi.

- Cem ve Ali Gündemde -
Bugüne kadar Koray, Birol, Zafer ve Ayhan Evren ile resmi olarak anlaşan, Özgür ve Aydın ile ön anlaşma yapan yönetim, iyi bir forvet konusunda Ankaragücü, Diyarbakır ve Elazığ formalarını giyen 1977 doğumlu Cem Yanık ve Gaziantep ve A. Sebat formaları giyen 1985 doğumlu Ali Bayrakar ile temas halinde. Genel Menajer A. Reşat Çağan, iki gün içinde forvet konusunu çözeceklerini söyledi.

26eskisehir26
27.Ocak.2007, 15:59
Türk Telekom Lig A'da ikinci yarının açılış maçında Eskişehirspor, sahasında Türk Telekomspor'u ağırladı.. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi ve taraflar puanları paylaştı..

http://img256.imageshack.us/img256/4342/eskisehirspordm6.png (http://imageshack.us)

World Hollow o1
27.Ocak.2007, 16:06
''Eskişehirspor 0 - 0 Turk Telekom'' Çok Zevkli Ve Bol Pozizyonlu Maç Olmasada İki Takım için 1 Puan Yetti Sanırım Maçın başından sonuna kadar iki takımda beraberliğe oynadı

moonlife
27.Ocak.2007, 17:13
STAT: Eskişehir Atatürk

HAKEMLER: İlker Meral xxx, Kemal Yılmaz xxx, Mehmet Kısal xxx

ESKİŞEHİRSPOR: Zafer Özgültekin xxx, Zafer Şahin xxx, Birol xxx, İshak xx (Berkay dk. 57 x), Mahmut xx (Koray dk. 69 x), Serkan xx, Turan xx, Bülent xx, Ayhan xx, Mustafa xx, Ali xx (Ferdi dk. 83 x)

TÜRK TELEKOMSPOR: Alişan xxx, Alp xx (Salih dk. 79 x), Sinan xxx (Ömer Faruk dk. 90+2 ?), Serdar Sinik xx (Barış dk. 73 x), Ömer xxx, Erhan Yıldırım xx, İsa xx, Hacı xx, Erhan Doğan xx, Serdar Aydın xx, Mehmet xx

SARI KARTLAR: Ali, Turan (Eskişehirspor), Alp, Erhan Doğan (Türk Telekomspor)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eskişehirspor, Türk Telekom Lig A'da 2. yarı perdesini sahasında ağırladığı Türk Telekom maçı ile açtı. Yaklaşık 4 bin taraftarın muhteşem desteği ile çıktığı karşılaşmaya hızlı başlayan Eskişehirspor, 5. dakikada İshak, 11. dakikada ise Turan'ın ayağından mutlak iki golden oldu. Misafir takımın 21. dakikada bir şutu üst direkten dönerken, 27. dakikada ise bu kez savunma oyuncusu Zafer gole izin vermedi. 35 dakikada Bülent Bal'ın ve 41. dakikada ise Ali Bayraktar'ın şutlarını kaleci Alişan kornere çelerek gole izin vermedi.
İlk yarısı karşılıklı ataklar ve Eskişehirspor'un üstünlüğü ile geçen maçın ikinci yarısı ise taraftarları adeta uyuttu. Her iki takımın vasat bir futbol sergilediği ikinci bölümde Eskişehirspor'un tüm çabası skoru değiştirmeye yetmeyince 90 dakika 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlandı.
Eskişehirspor'un sahasında iki kritik puan bıraktığı zorlu maçta önemli anlar ise şu şekilde gelişti:

İlk Yarı
Dk. 3 T.Telekom'un köşe atışında Serdar'ın kafa şutu aut'a çıktı.

Dk. 5 Telekom defansından seken topla ceza sahasına kadar giren İshak, kaleci Alişan ile karşı karşıya kaldığı mutlak gol pozisyonunda kaleciyi de geçmek isterken Alişan yatarak topu kontrol etti.

Dk. 11 Telekom savunmasının ofsayt diye durakladığı anda ceza sahasına kadar giren Turan, topu ayağından fazla açında kaleci yatarak kontrol etti.

Dk. 14 Sol çaprazdan ceza sahasına giren Mustafa Sevgi, kaleye şut çekmek yerine İshak'a vermek isteyince araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk. 21 Eskişehirspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde üst direkten dönen topu İsa'dan önce Zafer kontrol ederek tehlikeyi önledi.

Dk. 35 Mustafa'nın köşe atışında Bülent Bal'ın muhteşem kafa şutunu Alişan sağ köşeden aynı güzellikte kornere çelerek mutlak golü önledi.

Dk. 41 Serkan'ın ortasında Ali Bayraktar'ın kafa şunu yine gününde olan kaleci Alişan kornere çeldi.

İkinci Yarı
Dk. 75 Ali Bayraktar'ın ofsayt pozisyonunda ortasında Ayhan Evren'in ağlara gönderdiği gol sayılmadı.

Dk. 82 Mustafa Sevgi'nin ortasında Berkay'ın kafasından seken topu Koray tamamladı kaleci kornere çeldi.

Dk. 89 Ayhan Evren'in sert şutunu kaleci köşeden çeldi. 3 dakikalık uzanma bölümünde skor değişmeyince karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

26eskisehir26
28.Ocak.2007, 16:24
http://img183.imageshack.us/img183/1885/esesvj8.jpg (http://imageshack.us)
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, kaçan galibiyete üzüldü.

Türkiye İkinci Ligi A Kategorisi'nde dün oynanan maçta Eskişehir ile Türk Telekomspor golsüz berabere kaldı. Genellikle vasat bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada, ev sahibi ekip, maçın başlarında yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince baskısını kaybetti.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan, kaçan galibiyete üzüldü.

İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran ve kontraataklarla gol arayan Türk Telekom, gol atamasa da kalesinde gol de görmeyerek maçtan bir puanla ayrılmasını bildi.

LİG A'DA BUGÜN

13.00 Mardinspor-İstanbulspor

13.00 Gençlerbirliği OFTAŞ-Kasımpaşa

13.30 Uşakspor-Altay

13.30 İstanbul B.Bld.-Akçaabat Sebatspor

13.30 Malatyaspor-Elazığspor

13.30 Gaziantep B.Bld.-Kocaelispor

13.30 Samsunspor-Orduspor

LİG A'DA YARIN

20.00 Karşıyaka-Diyarbakırspor

http://img258.imageshack.us/img258/2535/zamanonlinevx9.gif (http://imageshack.us)

barahir
28.Ocak.2007, 16:55
Eskişehirsporun bu sezonki formalarını birisi gösterebilirmi acep bana...

26eskisehir26
28.Ocak.2007, 17:17
Klasik Çubuklu Forma:
http://img179.imageshack.us/img179/2253/forma1qx6.jpg (http://imageshack.us)

Alternatif-Deplesman Forması:
http://img179.imageshack.us/img179/1860/forma2tw1.jpg (http://imageshack.us)

moonlife
29.Ocak.2007, 14:56
Eskişehirspor’un taraftarı önünde kötü futbol ile Telekom’la berabere kalması, ligde büyük avantaj kaybetmesine yol açtı. İlk 6 ile aradaki puan farkı 8’de kaldı.

RAKİPLER PUAN KAYBETTİ

Lig A’da ikinci yarı maratonu fırtına gibi start aldı. Kimin kimi yeneceğinin hiç belli olmadığı grupta açılış maçını oynayan Eskişehirspor, kötü futbolu ile seyircisi önünde Telekom’la berabere kalarak kötü bir start verdi. İlk 6 için mücadele edeceği açıklanan Kırmızı siyahlıların bu kaybı büyük hasara yol açtı. 6. sıradaki İstanbulspor yenildi, Kocaeli ve Antep berabere kaldı, Elazığ mağlup oldu. Ordu, Sebat ve Uşakspor’da kaybetti. İşte böylesine şanslı bir haftada Başkent ekibine hediye edilen 2 puan tabir yerindeyse kahretti. Bir yandan da tehlike çanlarını yeniden çaldırmaya başladı. Mardinspor aldığı galibiyetle çıkışa geçti. Düşme hattına 4 puan farkla uzaklıkta olan Es Es toparlanamazsa yakın zamanda korkulu rüya görmeye başlar. Bakalım gelecek hafta neler olacak?

26eskisehir26
29.Ocak.2007, 21:35
Türk Telekom Lig A 2. yarı perdesini saha ve seyircisi önünde aldığı 0-0'lık Türk Telekom beraberliği ile açan Eskişehirspor, ligin ilk yarısında 2-0 mağlup ettiği rakibi karşısında bu kez sergilediği futbol ve yaşadığı gol kısırlığı yüzünden camiayı endişelendirdi.
3 PUANI ALAMADIK
Telekom karşısında tüm istek ve çabalarına rağmen istedikleri 3 puanı alamadıklarını söyleyen teknik direktör Ahmet Akcan, rakip karşısında gol sıkıntısı çektiklerini ve bu sorunu önümüzdeki haftalarda çözeceklerini söyledi.
Eskişehirspor'da 2.5 aydır görev yapan ve Eskişehirspor'un her geçen hafta daha iyi olacağını söyleyen Akcan, takımdaki eksiklerin büyük bir bölümünün tamamlanmasına rağmen halen eksiklerin olduğunu ve yeni gelen futbolcuların uyum süreci yaşadığını söyledi.
MESAİ BAŞLADI
Diğer taraftan Eskişehirspor, 3 Şubat Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor'un konuğu olacak. Saat 13.00'da başlayacak karşılaşma için dün tesislerinde mesaiye başlayan Kırmızı Siyahlı futbolcular, karla kaplı sahada koşu yaparak haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Kaynak:Sakarya Gazetesi

moonlife
30.Ocak.2007, 13:37
EsEs İstanbul Maçı Hazırlıklarına Başladı
Eskişehirspor, 3 Şubat Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor'un konuğu olacak. Saat 13.00'da başlayacak karşılaşma için dün tesislerinde mesaiye başlayan Kırmızı Siyahlı futbolcular, karla kaplı sahada koşu yaparak haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

26eskisehir26
01.Şubat.2007, 13:03
Eskişehirspor, Cumartesi günü İstanbulspor ile deplasmanda saat 13.00'da oynayacağı zorlu karşılaşmaya bir gün erken gidiyor. Olumsuz hava ve saha şartları yüzünden iki gündür BESYO tesislerinde çalışmak zorunda kaldıklarını belirten teknik direktör Ahmet Akcan, bugün sabah İstanbul'a gideceklerini söyledi.

Hedef Galibiyet
T. Telekom karşısında kaybedilen 2 puanı İstanbulspor karşısında telafi etmek istediklerini söyleyen Akcan, "İstanbul'a mutlak galibiyet için gidiyoruz. Kaliteli ve zorlu bir maç yapacağız. Sakatlığı devam eden Serkan dışında takımda eksik yok. Mehmet Akif'in durumu ise maç günü belli olacak. Futbolcularımız Telekom maçını unutup, İstanbul maçına konsantre oldu. Tek düşüncemiz zorlu maçtan 3 puanla ayrılmak " dedi.

Dedeman'da Kamp
Genel Menajer Reşat Çağan ise Cumartesi günü oynanacak karşılaşma için Dedeman Otel'de takımın kampa gireceğini belirtti. Çağan, Kırmızı Siyahlı futbolcuların cuma günü saat 16.00'da Fulya tesislerinde son antrenmanını yaparak maç gününü bekleyeceğini söyledi.

moonlife
01.Şubat.2007, 13:08
Eskişehirspor, Beşiktaş'ın U19 milli futbolcusu Mustafa Aşan'ı kiralık olarak renklerine bağladı. Yönetim, transferin son gününde 1988 doğumlu Aşan ile anlaşma yaparken, Samsunsporlu stoper Aydın'ın da lisans krizini çözerek resmi anlaşmasını yaptı. Kulüp görevlileri her iki futbolcuya dün noter'de imza attırarak lisanslarını çıkarmak için gerekli işlemlere başladı. Diğer taraftan yönetimin daha önce lisansını alamadığı için göndermek zorunda kaldığı Kocaelispor'lu forvet Özgür ise Samsunspor'la anlaştı.

26eskisehir26
03.Şubat.2007, 15:02
Eskişehirspor, Türk Telekom Lig A 19. hafta maçını bugün İstanbulspor ile Bahçelievler İl Özel İdaresi sahasında saat 13.00'da oynayacak.
Önceki gün İstanbul'a giderek Dedeman Otel'de kampa giren Eskişehirspor, dün öğleden sonra Fulya tesislerinde hafif bir antrenman yaparak maç saatini beklemeye başladı.
Teknik direktör Ahmet Akcan, ligin ilk yarısında 2-0 mağlup ettikleri İstanbulspor ile bu kez zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, "Kaliteli ve tempolu bir maç olacak. Telekom maçında sahaya yansıtamadığımız performansı İstanbul karşısında sergilersek üç puanı alır geliriz" dedi.
ORTA SAHA YOK
Eskişehirspor cephesinde zorlu İstanbul maçı öncesi orta saha krizi yaşanıyor. Tedavisi yüzünden hafta içinde İstanbul'a giden Serkan Reçber ve kasıklarında ödem bulunan Mehmet Akif, İstanbul maçı kadrosuna alınmadı. Akcan'ın zorlu maçta orta sahada yeni transfer Mustafa Aşan ve Birol Hikmet'e şans vermesi bekleniyor.
YENİLER KADRODA
Teknik direktör Ahmet Akcan, 20 kişilik İstanbul maçı kadrosuna yeni transferlerin hepsini aldı. Birol Hikmet ve Koray Arslan (Güngören Belediyespor). Aydın Yıldırım (Samsunspor). Bülent Karabağ (Bozüyükspor). Ayhan Evren (Ankaragücü). Ali Bayraktar (Gaziantepspor). Mustafa Aşan (Beşiktaş) bugün oynanacak maçta görev verilmesi halinde oynayabilecek.
18. RANDEVU
Diğer taraftan Eskişehirspor, lig tarihinde İstanbulspor ile bugün 18. maçını oynayacak. Rakibi karşısında 8 maçtan galip, 5 maçtan da beraberlik ile ayrılan Eskişehirspor, 4 karşılaşmadan ise yenik ayrıldı.

moonlife
03.Şubat.2007, 17:08
Türk Telekom Lig A'da İstanbulspor, Eskişehirspor'u sahasında Almir'in attığı golle 1-0 yendi..

İSTANBULSPOR: 1 - ESKİŞEHİRSPOR: 0

Stat: Bahçelievler İl Özel İdare

Hakemler: Koray Gençerler xxx, İbrahim Albayrak xxx, Volkan Narinç xxx

İstanbulspor: Volkan xx, Hakan xx, Baliç x (Dk. 72 Uğur xx), Ömer xxx, Almir xxx (Dk. 88 Fatih x), Cemil xxx, Taylan xx, Önder xxx, Ercan xx (Dk. 67 Özgür x), Şevki xx, Mahmut xx

Eskişehirspor: Zafer Özgültekin xx, Aydın xx, Zafer Şahin xx (Dk. 51 Ramazan x), Birol xx, İshak xx, Bülent xx, Mehmet Türkmehmet xx (Dk. 46 Turan xxx), Ayhan xx (Dk. 59 Mehmet Al xx), Mustafa xx, Koray xx, Ali xx

Gol: Dk. 44 Almir (İstanbulspor)

Sarı Kartlar: Dk. 41 Mustafa (Eskişehirspor), Dk. 55 Cemil, Dk. 74 Baliç, Dk. 77 Önder, Dk. 81 Şevki (İstanbulspor)

26eskisehir26
05.Şubat.2007, 17:09
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ahmet Akcan İstanbulspor maçı sonrasında gazetecilere yaptığı konuşmada "Beklenmedik bir sonuç bu oyun bize yakışmadı" dedi. Akcan sözlerini "Maç boyunca pozisyon üretemedik, oyunu kanatlara yaymaya başaramadık. Elimizdeki mevcut kadro ile bize yakışan oyunu oynayamadık, aldığımız yenilgiden ve oynadığımız oyundan dolayı üzgünüz. Orta sahamızdaki eksik durum mazeret değil, son derece üzgünüz, bundan sonraki maçlarda bu kayıpları telafi etmeye çalışacağız" diyerek tamamladı

moonlife
07.Şubat.2007, 22:09
İ.Ilgaz "uyarılarımızı yaptık"
Eskişehirspor'un Lig A 2. yarı maratonunda aldığı kötü sonuçlar ve sergilediği olumsuz futbol, yönetimin ve teknik kadronun bir araya geldiği toplantıda her yönüyle masaya yatırıldı.
İstanbulspor yenilgisi sonrası harekete geçen yönetim, teknik direktör Ahmet Akcan ve Menajer Reşat Çağan ile önceki gün bir toplantı yaptı. Başkan Nebi Hatipoğlu'nun iş yerinde gerçekleşen toplantıya yöneticiler İsmail Ilgaz, İsmail Hakkı Gül, Veysel Koçak, Murat Sürel ve Doğan İlhan'da katıldı.

Toplantı ile ilgili bilgi veren 2. Başkan İsmail Ilgaz, Teknik direktör Ahmet Akcan ve Genel Menajer Reşat Çağan'dan Telekom ve İstanbulspor maçı ile ilgili ayrıntılı bir açıklama aldıklarını ve yönetim olarak kendilerine gerekli uyarıyı yaptıklarını söyledi. Puan durumu ve ligdeki konumları itibari ile önlerindeki maçların önemine de değindiklerini sözlerine ekleyen Ilgaz, "Maddi olarak bir sorunumuz yok. Futbolcuların sadece maç başı alacağı var ve onları da hafta sonuna kadar ödeyeceğiz. Başarılı bir hazırlık dönemi geçirmemize rağmen, lig maçlarında bunu görme fırsatımız olmadı. Futbolcular da her şeyin farkında. Kendi aralarında toplanarak öz eleştiri yapıyorlar. Takım alacağı bir galibiyet ile tekrar çıkışa geçecektir. Önemli olan bu kritik dönemde taraftarların takıma tam destek vermesi" dedi.

26eskisehir26
09.Şubat.2007, 15:51
- Kazanmalıyız -
Pazar günü Atatürk Stadında taraftarlarının önünde oynayacakları Akçaabat Sebat maçından 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını sözlerine ekleyen Akcan, "Saha ve seyirci avantajı ile çıkacağımız maçta taraftarın büyük desteğine ihtiyacmız olacak. Var olan kapasitemizi sahaya yansıtırsak sahadan mutlak 3 puanla ayrılırız" dedi.

[B]Bilet Fiyatlarında %50 İndirim
Eskişehirspor yönetimi, Telekom ve İstanbul maçında alınan kötü sonuçların ardından bilet fiyatlarında indirime gitti. İki gündür yönetim kurulu toplantılarında durum değerlendirmesi yapan yönetim, Pazar günü oynanacak Eskişehirspor-A. Sebat maçı bilet fiyatlarında ise yarı yarıya indirim yapma kararı aldı. Taraftarlar açık tribün 5, kapalı tribün 10 YTL bilet ücreti ödeyerek karşılaşmayı izleyebilecek

moonlife
27.Şubat.2007, 17:17
Eskişehirsporumuz Farklı Kazandı (3-1)
Yaklaşık 10 bin taraftarın izlediği maçta; karşılaşmanın 13. Dakikasında Onur topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine gönderince Eskişehirspor 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda önce Bülent, sonra M.Akif kafa golleri ile galibiyeti perçinlerken, 90+4'de konuk takımının tek golü Evren'den geldi ve Eskişehirspor çok önemli bir maçı üç puanla kapadı ve rahat bir nefes aldı.

İlk Yarı
Dakika 9; Koray kale sahasının sol tarafından topu ikinci direkteki Aydın'a gönderdi, Aydın'ın kale sahası köşesinden vuruşu önce kaleciden sonra defanstan döndü.

Dakika 13; Aydın'ın uzun pasında, Mahmut'tan önce topla buluşan Onur, tehlikeyi uzaklaştırmak isterken topu kendi kalesine gönderdi. Öne çıkan kalecinin üzerinden geçen top ağlarla buluştu. 1-0

Dakika 25; Konuk takımın atağında soldan Murat'ın ikinci direğe ortasında Levent topu bekletmeden kaleye göndermek istedi, ancak meşin yuvarlak ters taraftan dışarı çıktı.

Dakika 31; Birol'un ceza sahası dışından kullandığı serbest atışta; kaleciyi de geçen top üst direkten geri geldi, Mahmut tamamlamak istedi, defans uzaklaştırdı.

Dakika 45; Sertan'ın kullandığı serbest atışta, köşeye giden topu kaleci Zafer çıkardı.

İkinci Yarı
Dakika 55; Soldan Sertan'ın ortasında ceza sahası içinde Turan; Fırat'ın ayaklarına yatarak tehlikeyi önledi.

Dakika 68; Evren'in ortasında; Sertan'ın şutu az farkla dışarı gitti.

Dakika 74; Mustafa'nın kullandığı korner atışında Bülent ve Ulaş aynı topa birlikte yükseldiler. Bülent ön direkten kafayı vurdu ve farkı ikiye çıkaran golü attı; 2-0

Dakika 80; Mahmut Karıklar kazandığı topla hızla rakip kale çizgisine sokuldu. Sol tarafta ikinci direkte bekleyen Mehmet Akif'e topu gönderdi. M.Akif fotoğraf çektirircesine önce kaleye baktı, sonra kafayı vurdu ve farkı üçe çıkardı; 3-0
Maçın böyle biteceği tahmin edilirken; Konuk takım en azından bir gol atabilmek için çaba harcadı. 90+4'de de beklediği gibi golü buldu. Bu dakikada Sertan'ın pasını iyi değerlendiren Evren sağ çaprazdan gününm başarılı isimlerinden kaleci Zafer'i avladı; 3-1

emreurkus
02.Mart.2007, 23:04
Olabilir Ama Eses Bu Siralar Çok İyİ Oynuyor Şİmdİkİ Durumu KÖtÜ Ama Mardİn MaÇinda SÜper Oynadilar Ahmet Akcan Tebrİkler!!!