View Full Version : Polat istifa edebilir!
Burak Duran
11.Temmuz.2006, 21:42
Galatasaray'da bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısı büyük önem taşıyor. Başkan Özhan Canaydın ile fikir ayrılığı yaşayan Başkan yardımcısı Adnan Polat ve bazı yöneticilerin istifası gündemde. Futbol Şubesi'nin başındaki Adnan Polat'ın haberi olmadan Fransız futbolcu Laurent Robert'in İstanbul'a getirilmesi, Polat'ın yeniden takıma kazandırmak istediği Okan Buruk'un transferine Canaldın önce onay verip daha sonra karşı çıkması ve Canaydın'ın Polat'a verdiği bazı sözleri yerine getirmememis nedeniyle Adnan Polat ve kendisine yakın yöneticilerin bugünkü yönetim kurulu toplantısında da uzlaşma sağlanamaması durumunda görevlerin istifa edebileceği öğrenildi.
Kaynak: DHA
dnz498
11.Temmuz.2006, 21:45
iyide Polatın dediği zaten oldu Okan geliyo takıma Robert alınmadı niye istifa etsin hala sanmıyorum Polatın GS'yi bırakacağını şu anda
Gravity
11.Temmuz.2006, 21:52
Okan'ın gelmesindense Adnan Polat'ın istifa etmesini tercih ederim. Adnan Polat çok iyi bir Galatasaraylı ve iyi bir yöneticidir ama Galatasaraylılık ilkeleri kişilerden daha önemlidir. Okan gelirse şimdiki genç futbolcularımıza nasıl bir örnek teşkil edeceğini düşünmek lazım bu noktada. "Sen takımını defalarca sat, nasıl olsa geri dönersin." mesajı verilir eğer Okan geri dönerse ve ben dahil birçok Galatasaraylı buna tamamen karşı Galatasaray'ın etik değerleri nedeniyle.
Burak Duran
11.Temmuz.2006, 21:55
gravity'nin dediği herşeyi katılıyorum. gerekirse hepsi gitsin yönetimini 10 tane adnan polat gitsin ama bu okan gelmesin
senderson
11.Temmuz.2006, 21:58
gs gündem yaratmaya çalışıyor.Daha başlığı okuduğumda güldüm zaten....
Burak Duran
11.Temmuz.2006, 22:01
gündemle ne alaksı var ki? bunu söylemendeki gerekçeler neler. bizim gündem yaratmaya ihtiyacımız yok
senderson
11.Temmuz.2006, 22:08
Kulübün başkanı özhan gibi gözüksede çoğu kişi kulübü yürütenin adnan polat olduğunu biliyor.O yüzden bir fikir ayrılığı yüzünden istifa etmesine ihtimal vermiyorum...
Burak Duran
11.Temmuz.2006, 22:09
bu belli olmaz adam bırakır bırakır bunu gündem yaratmaya bağlamak bence yanlış
Del Piero_10
11.Temmuz.2006, 22:14
ben tarafsız biri olarak adnan polat'da giderse özhan canaydın'a yuh derim.
M.Scofield
11.Temmuz.2006, 22:33
böyle küçük oalylardan sebeb istifa edecekse bi dk durmasın
eraser212
11.Temmuz.2006, 23:15
bu adam istifa etmez...
Vieri
11.Temmuz.2006, 23:22
istifa etmedi :) tolga seyhan ve okan buruk'un galatasaray'da olduğunu açıkladılar
Sekopej
11.Temmuz.2006, 23:29
hayırlısı olsun başkana zaten tepkili olan taraftar bakalım okan transferinden sonra yönetime karşı nasıl tepki verecek?
nart_susruko
12.Temmuz.2006, 01:02
(cc)
yok canım ne gündemi,
sadece şey yapacaktı,
sabah-istifa ettim
öğlen-taraftar istiyor ama dönmem zor
akşam-görevimin başındayım
bunun neresi gündem Allah aşkına...:D
Universal
12.Temmuz.2006, 01:10
polat giderse galatasaray için büyük kayıp olur bence bu sezonki şapiyonluğu polatın yönetime ve oyunculara verdiği güvenle aldılar galatasaray eski sıkıntılararına dönebilir
gezenti
12.Temmuz.2006, 01:20
şimdide sana ben güldüm şampiyon olan bir takımın gündem yapmaya ihtiyacı yok istifalar (!) gibi...
nart_susruko
12.Temmuz.2006, 01:26
ne istifa gündemde nede polat gündem yapmaya çalışıyor, basın yazıp çiziyor o kadar...
SaMaNYoLu
12.Temmuz.2006, 02:19
Adnan Polar Istıfa etmek ıcın bu göreve gelmedı. Bence bu haberler tamamen uydurma.
sasanargiz
12.Temmuz.2006, 06:45
Arkadaşlar zaten ciddi birşey değildi haber arayan insanların çorba parasını çıkarmak için yaptıkları bir haber işte :D :D :D Okan ile Tolga Seyhan Galatasaray'ımıza geldi.Haberi Star Tv Son Dakika'da verdiler :)
emirduman
12.Temmuz.2006, 15:55
basının tamamen doldurma bir haberi olduğu belli, öyle birşey olduğunu kesinlikle sanmıyorum...