PDA

View Full Version : Daum korkak

Nedvedmania
12.Temmuz.2006, 14:34
DAUM KORKAK!.http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/12107_1_060712100700.jpg

'Ligin son haftaları incelenmeli' diyen Christoph Daum'a, Eric Gerets'ten çok sert bir yanıt geldi: "Bu sözleri sadece korkaklar söyleyebilir. Onun seviyesine inmek istemiyorum!"

'Bize saygı duymalı'
Teknik direktör Eric Gerets, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un açıklamalarına çok sert bir karşılık verdi. Daum'un, "Ligin son haftaları incelenmeli. Beşiktaş-Galatasaray maçı araştırılmalı" sözleri için, "Bunlar sadece korkakların söyleyeceği sözlerdir" diyen Gerets şöyle konuştu: 'O kendi takımına saygı duymayabilir. Ama Galatasaray'a saygı duyması lazım."

Seviyesine inmeyiz
'En önemlisi bizim emeğimize saygı duyması lazım. Onun seviyesine inmek istemiyorum. Biz daha önce de olduğu gibi, şimdi de işimize bakacağız. Tekrarlıyorum bu sözleri sadece korkaklar söyleyebilir. Başka bir şey söylemiyorum." Teknik adam, Hollanda kampında basın mensuplarının Daum'un açıklamalarıyla ilgili sorularına da yardımcısı Erdal Keser aracılığıyla benzer bir karşılık verdi: 'Seviyemizin altındaki konuşmalara cevap vermiyoruz. Söylenenler ve iddialar bizi kesinlikle ilgilendirmiyor.'

Fanatik

bu iş fena uzucak sanki:rolleyes:

Cyzio
12.Temmuz.2006, 14:43
Gerets sonunda kükredi

senderson
12.Temmuz.2006, 14:44
Bunun korkaklıkla alakası yok.Hem incelenmesi gerekir diyen bir insana korkak dersen burdan senin bazı şeylerden korktuğunu anlarım.Kendine güveniyorsan Korkmuyorsan incelenmesini istemen lazım.Böylece korkak dediğin insanıda haksız çıkarabilirsin.............

Universal
12.Temmuz.2006, 14:48
Bunu kim söylerse söylesin aynı yanıtı veririm zaten ekmeği yediği takıma saygı duymayan kişi başkasınada duymaz. Seviyesine inmeyiz demişsin ama seviyesine inmek istemiyorsan niye yanıt veriyorsun zaten ona yanıt vererek seviyesine inmiş olursun.

Sekopej
12.Temmuz.2006, 14:52
Bunun korkaklıkla alakası yok.Hem incelenmesi gerekir diyen bir insana korkak dersen burdan senin bazı şeylerden korktuğunu anlarım.Kendine güveniyorsan Korkmuyorsan incelenmesini istemen lazım.Böylece korkak dediğin insanıda haksız çıkarabilirsin.............

evet katılıyorum. madem herhangi bir şaibe yok gelin inceleyin de. ayrıca o korkak dediğin Daum seni sezon içersinde 3 defa yendi ve ligde hiç bir derbi kaybetmeden sezonu tamamladı.....

enesao
12.Temmuz.2006, 14:59
eger Gs li olsaydin bunlari demmicektiiin...

gerets sonuna deek hakliii

senderson
12.Temmuz.2006, 15:01
ne söyliyceyimi sen dahamı iyi biliceksin arkadaşım??

Del Piero_10
12.Temmuz.2006, 15:15
daum nasıl bir inceleme istemiş ?
Leverkusen'den sonra fenerbahçe'de de şampiyonluğu son hafta kaybetti.
Bence bundan sonra onu alacak takımların bu dediğimi incelemesi lazım.

dnz498
12.Temmuz.2006, 15:17
belli böyle bir konuda polemik olacağı ama sorarım hepinize incelenmesini istediğiniz haftalarda neler yaşandı? Şüpheli bir durum olarak göze batan ne var?

metin oktay
12.Temmuz.2006, 15:23
daum ayrıca besiktas-galatasaray derbisi incelensin diyor.el insaf daum yapma.kim nerd en gelip inceliycekse incelesi.fbi mı gelıoyo csi miami mi gelio yoksa kgb mi gelip inceliycek bılmıorum ama şunuda goz ardı etmeyınkı arkadaslar 90+4te gelen 2. gol hakikaten tanrının galatasaraya bir lutfuydu.
zaten o gol lduktan sonra bır cok arkadasım(fenerlı olanlar) şamıyon olamaıycaklarını anlamışlardıda gelıp benle paylaşmışlardı.

SON OLARAKDA MADEM SON HAFTALAR INCELENSIN DIYO O DAUM BENDE DIORUMKI O ZAMAN BI ZAHMET FENERBAHCE-KONYASPOR(anelkanın elle attıgı gol),FENERBAHCE-CAYKUR RIZE(nobrenın elle attıgı gol) VEDE FENERBAHCE-GAZIANTEP(90+4 te verılen penaltı) MACLARIDA BI INCELENSIN BAKALIM.NELER CIKICAK

eraser212
12.Temmuz.2006, 15:25
belli böyle bir konuda polemik olacağı ama sorarım hepinize incelenmesini istediğiniz haftalarda neler yaşandı? Şüpheli bir durum olarak göze batan ne var?

anelkanın eli ve nobrenin müthiş artistik atlayışı...:)
ya son hafta şampiyonluğu kaptırmışın ama biraz rakibe saygı duy. adamlar haklarıyla kazandı. hem fb şampiyon olsaydı daum incelensin falan demicekti...

dnz498
12.Temmuz.2006, 15:31
anelkanın eli ve nobrenin müthiş artistik atlayışı...:)
ya son hafta şampiyonluğu kaptırmışın ama biraz rakibe saygı duy. adamlar haklarıyla kazandı. hem fb şampiyon olsaydı daum incelensin falan demicekti...

bak onları ben unutmuştum tamamen (iyi niyet işte :D ) doğru bir inceleme başlamalı hatta başlanmışken Trezquet'nin kaçırdığı penaltıyıda inceleyelim adam italyada oynuyo ondan kaçırmıştır kesin (komplo teorisi yaratmak değilmi maksat)

emirduman
12.Temmuz.2006, 15:41
FB - GS karşılaşması olacak, bence bir yere varmayacak tartışma...

senderson
12.Temmuz.2006, 16:32
Ben incelenmesinden yanayım.Öncelikle Anelka golü eliyle atmadı,kalecinin eline vurdu gol oldu.Diğer 2 pozisyonu hatırlamıyorum ama ben bazıları gibi korkaklık etmeden incelenmesini isterim.......

dnz498
12.Temmuz.2006, 16:36
Ben incelenmesinden yanayım.Öncelikle Anelka golü eliyle atmadı,kalecinin eline vurdu gol oldu.Diğer 2 pozisyonu hatırlamıyorum ama ben bazıları gibi korkaklık etmeden incelenmesini isterim.......
yapma Allah aşkına nasıl el değildi o öyle resmen smaç çaktı topa istersen resim yollayım

nart_susruko
12.Temmuz.2006, 23:43
İncelesinler hatta tüm sezonu incelesinler yeterki bazılarının paşa gönülleri rahat olsun, gerçi bu incelemeyi Türkiye'de kim yapacaksa artık...

Nedvedmania
13.Temmuz.2006, 00:31
yapma Allah aşkına nasıl el değildi o öyle resmen smaç çaktı topa istersen resim yollayımbencede resimleri koyda anlamayanlar ve inanmayanlar görsün

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 00:40
saçma bir tartışmaya doğru gidiyor. lütfen mantık çerçevesinde ve tarafsız yazı yazalım arkadaşlar

S-B-Z
13.Temmuz.2006, 01:57
bjk liyim ama objektif olarak sana katılıyorum.

dentaconstantin
13.Temmuz.2006, 16:36
ne zaman böyle bir konu açılırsa genelde fanatik arkadaşlar birşey yazıyor olay tartışmaya dönüşüyor ama kimse kazanamıyor

GrimRepo
14.Temmuz.2006, 05:12
sendersona tamamiyle katılıyorum.. incelensin demenin neresi korkaklık? zaten adam şampiyonlugu kaybetmiş nerde daha korkaklık? eğer gerets korkmuyosa incelenmesini kabul etsin :)

meddah
14.Temmuz.2006, 07:26
"Korkak" kelimesi çeviri hatası olabilir, kasıtlı bile konulmuş olabilir.. Geçtiği cümleye de, konuya da pek uymuyor..