View Full Version : Okan kampa katıldı!
enesao
12.Temmuz.2006, 20:36
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/okanburuk004.jpg
Galatasaray'a tekrar dönen Okan Buruk, Hollanda kampına katıldı. Başkan Özhan Canaydın'ın, dün boş sözleşmeye imza attığını açıkladığı Okan, bu sabah İstanbul'dan Amsterdam'a gitti. Burada kulüp yetkilileri tarafından karşılanan Okan'ın, Galatasaray'ın kamp yaptığı Oisterwick'e götürüldüğü bildirildi. Okan Buruk ile akşam saatlerinde kampa katılması beklenen Tolga Seyhan'ın bugün basın toplantısı yapması bekleniyor.
lazyboy7
12.Temmuz.2006, 20:43
hayırlısı olsun...
enesao
12.Temmuz.2006, 20:46
ben gelmesini istemiyodumm aslindaa fakat baskan canaydin uefa ve super cup kazanmis bir yildiz transfeer ettii
tolginho
12.Temmuz.2006, 20:48
emre, hakan, okan üçü de yok pahasına satıldılar. Suçlu bu üçümü? Hakan geldi ses yok, Emre gelecek dediler ses yok, niye Okan? Beşiktaş'a gitti diye mi? Adam neticede profesyonel ve futbol oynayacağı yıllar sınırlı. Ne yapacaktı? gitmeyecek miydi?
Tepki yanlıştı, iyi oldu. Sahada olduğu kadar genç oyuncular için de önemli bir transfer olmuştur. Hayırlısı olsun.
Universal
12.Temmuz.2006, 23:17
Hayırlı olsun Okan'ın galatasaray'da en azından beşiktaştakinden daha iyi oynayacağına inanıyorum en azından çok iyi bir profesyonel oyuncu gençlere tecrübelerini kazandırabileceğine inanıyorum.
physicist87
13.Temmuz.2006, 01:51
Hayırlı olsun diyelim bari, ama bi gs olmama rağmen okanın gsye gelmesini istemiyordum.Koyu galatasaraylı bir arkadaşım bana şöyle dedi;
oKANSIZ ama galatasaray hatrına katlanacağız...
gorkemyilmazkarasu
13.Temmuz.2006, 15:46
hayırlısı olsun artık yapılıcak pek fazla bişey yok.açıkçası benim için pekte önemli değil daha önce bjkde oynamış olması,,onun yaşı ve gençlerin önünü kapatacağına olan inancım yüzünden istemiyodum takıma...
dnz498
13.Temmuz.2006, 18:57
hayırlı ve geçmiş olsun ne diyelim Gerets'te yönetim yaptı kabul ettik dedi bize fazla söz düşmüyor artık o da haddini bilip yedek kulübesinde otursun
dentaconstantin
13.Temmuz.2006, 19:02
hayırlı olsun umarım galatasaraya yararlı olur okan
SYLaR
13.Temmuz.2006, 19:35
okan türkiyede galtasaryın kardeş takımı beşiktaşta oynadı olayı bu kadar büyütmememiz lazım
SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 20:05
üfff.... hayırlısı olsun diyelım artık yapacak birşey yok...
Burak Duran
13.Temmuz.2006, 21:34
bjk bizim nerden kardeş takımımız oluyor. inönüdeki maçta çok kardeşçe yaklaştılarda ben mi hatırlamıyorum??? bu adamı bence ilk 18 e bile almamak lazım
SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 22:05
Bencede ilk 18i bırak GS forması giymesı sakat bence...
M.Scofield
13.Temmuz.2006, 22:05
okan interden gs direk gelseydi böyle birşey olmazdı am bjk gitmyecekti bütü sebeb bu..
dnz498
14.Temmuz.2006, 18:13
okan türkiyede galtasaryın kardeş takımı beşiktaşta oynadı olayı bu kadar büyütmememiz lazım
ne kardeşi? kimmiş kardeş? kabul etmem edemem içime sindiremem
Okan G.Saray'a gelirken servet tepti.
14 Temmuz 2006 11:30
Geri dönüşü büyük yankılar kopartan Okan Buruk’un içindeki Galatasaray aşkının paradan daha çok daha büyük olduğu ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
Şekerspor Okan’a dünyaları önerdi ama o Galatasaray’ı istedi
Sergen, Ahmet Dursun gibi yıldızları alarak ses getiren 2. Lig B Kategorisi takımı, tecrübeli yıldıza 4 tripleks villa, 2 dükkan, 500 bin YTL peşin para ve maç başına 10 bin dolar teklif etti. Ancak Okan’ın sarı-kırmızı aşkı ağır bastı.
Çok istediler ama
Okan Buruk’un içindeki Galatasaray aşkının paradan daha çok daha büyük olduğu ortaya çıktı... İkinci Futbol Ligi B Kategorisi’nde Sergen Yalçın, Ahmed Dursun, Ahmet Yıldırım gibi yıldızlara imza attırarak adından sıkça söz ettiren Şekerspor, Okan Buruk’u da alabilmek için büyük bir serveti ortaya dökmüş.
Hiç düşünmedi bile
İinşaat firması KC Group tarafından finanse edilen Şekerspor’un Milli futbolcuya 4 tripleks villa, 2 dükkanın yanı sıra 500 milyar lira peşin para ve oynadığı maç başına da 10 bin dolar para teklif ettiği öğrenildi. Bu cazip öneri karşısında bir dakika bile düşünmeyen Okan’ın, Şekerspor’a ‘Hayır’ cevabı verdiği ifade edildi.
Kendini yakarım!
Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın, Okan’a sürekli ‘Bizim öz evladımızsın. Sen Galatasaray forması giyeceksin. Gerekirse kendimi ortaya atarım’ dediği, yıldız futbolcunun da, ‘Benim için Galatasaray aşkı herşeyin üzerinde. Burada oynamak benim en büyük hayalim. Güveni boş çıkarmayacağım’ cevabını verdiği belirtildi.
Paranın önemi yok
Adnan Polat’ın büyük desteğini de arkasına alan Okan, Şekerspor’un trilyonluk teklifini elinin tersiyle itti ve önceki gün Galatasaray’a boş mukaveleye imza atarak Sarı-Kırmızılı renklere olan büyük aşkını kanıtlamış oldu. Okan dünkü idmanda hırslı görüntüsüyle de herkesin takdirini kazandı.
Kaynak: Star
Haber: Engin Biçer
Eray Dengiz
15.Temmuz.2006, 00:22
Madem Okan bu kadar fırsatı geri tepti niye Galatasaray yerine 200 bin dolar için Beşiktaş'ı tercih etti.. Neyse artık aldık.. Umarım yararlı olur..
Olan oldu artık katlanmak zorundayız :(
dnz498
15.Temmuz.2006, 21:11
yalnız beyler dikkatinizi çektimi bilmem Brussles maçında H.Şükür çıkarken kaptanlık pazubantını Okana bıraktı bence çok önemli bi detaydı H.Şükür resmen arkasındayım diyor okan için ve taraftarında bunu dikkate almasını istiyor
comandante
15.Temmuz.2006, 21:43
bizde yetişen bir futbolcu ve bizde bitirecek büyük bir ihtimalle...kötü de bir futbolcu değil.emre gelseydi tepemize çıkarmayacak mıydık?okandan farkı ne?giderken aynı şeyi yaptılar...tek düşündüren hasanla sabrinin mevkiisi...
dnz498
15.Temmuz.2006, 21:46
bizde yetişen bir futbolcu ve bizde bitirecek büyük bir ihtimalle...kötü de bir futbolcu değil.emre gelseydi tepemize çıkarmayacak mıydık?okandan farkı ne?giderken aynı şeyi yaptılar...tek düşündüren hasanla sabrinin mevkiisi...
iyide dönüş şekilleri aynı değil emre dönse direk bizde oynardı