PDA

View Full Version : ERSUN YANAL VE CM

gerilla
26.Mart.2005, 22:43
Arkadaşlar ersun yanal hocanın tam bir cm hastası oldugunu biliyomusunuz? İlk duydugumda ilginç gelmişti ama iddialar öylesine saglam ki.

Ersun hocanın laptopu artık dilden dile dolasan bi efsane oldu. Peki o laptop ta ne var? Tabi ki cm! İlginç olan ersun hoca Fm ve Cm istatikleri ile kadro kurması.

Bi diger ilginç olay ise ersun hocanın cm'de efsane olan ve cok tutan diablo taktigine yakın bi taktike oynaması. 4 geri stoper 1 defansıf ortasaha 3 ofansif ortasaha ve 2 forvet.

İlginçliklerden biride Ersun hocanın genç agırlıklı bi kadro kurması. Biliyorsunuz cm de genç oyuncu yetiştirmek ve onları basarılı görmek cok önemlidir bi menejer için. Ve milli takıma bakınca genç agırlıklı bi kadro göze carpıyor. Tolgası'yla hüseyin'iyle hamit'i ile genç oyuncular bulunan milli takım daha simdiden bircok tecrübeli oyuncuyu yerinden etti.

İddialar bence degerlendirilmeye deger. Bi cok spor yazarıda bu noktada aynı fikirde. Hatta bi yazar ''Bende menejerlik oynuyorum. Hatta 1.60 lık gökdeniz'e bir cok kafa golü attırdım. Ama bu gercek hayatta mümkün degil'' dedigine sahit oldum. Ne dersiniz?

VoLkaN BaROs
27.Mart.2005, 22:25
cm ( FM ) oynadıklarını biliyoruz birçok ünlü futbolcu ve futbol adamının, hatta sitemizde bununla ilgili haberler de var.

Bizimle röportaj yapan; Hürriyet, Vatan, Zaman gazetelerinde de söyledik Menajerlik oyununuzu oynadıklarını.

Ancak kadroyu buna göre kurup kurmadığını bilmem ama az buçuk etkisinde kalabilirler... Sözüm Ersun yanal veya belirli bir kişiye değil, genel olarak bahsediyorum..

Frank_Castle
27.Mart.2005, 23:59
bence save - load yapıyordur ...hakan şükür ineligible falan başlıyordur onun oyunlarında..
milli takımın berbat oyunu başka şekilde açıklanamaz

4-1-3-2 ve 3-5-2 den çok çok daha farklı formasyonlarla çıkan takım da pek yok aslında...belki 1 forvet azaltıp orta sahaya takviye yapılır o kadar...

Vieri
28.Mart.2005, 00:54
o zaman bizi asistan alsın yanına FM ye göre takım kurduğuna inanmam tabiki, ama sıkı bir CM FM oyuncusu olduğunu biliyorum. Hatta Ankaragücündeyken tüm takım bu oyunun hastasıydı :mrgreen:

VoLkaN BaROs
28.Mart.2005, 09:27
Ama Tolganın zaman gazetesindeki röportajda verdiği örnek çok muhteşemdi, durup durup gülüyorum vallahi :mrgreen:

Gazeteci : Kulağımıza bu oyunu oynayan çok sayıda ünlü kişinin olduğu geldi. Kimler bu ünlüler?

Tolga Kaprol : "En başta, Milli Takım’ın patronu Ersun Yanal. Onunla ilgili bir ara, Hakan Şükür’le oynadığı oyunu kaybetti, ondan oynatmıyor diye söylentiler de çıkmıştı (Kahkahalar). Futbolcular kamplarda eskiden langırt, bilardo oynarken; artık CM, FM oynuyor. İşin ilginç yanı, futbolculardan kendi istatistiklerini düşük gösterdiğimiz için bize küsenler bile var."

Zaman Gazetesinin Röportajını Okumak için tıklayın... (http://www.zaman.com.tr/?bl=sporvizyon&alt=roportaj&trh=20050312&hn=151026)