View Full Version : Kayserispor'un intertoto ve Uefa macerası
enesao
13.Temmuz.2006, 04:05
http://www.superspor.com/images/1/29/4677_B_Sevinc003.jpg
Kayserispor, cumartesi günü Yunanistan'nın Valos beldesinde oynayacağı Larissa maçının hazırlıkları tamamlandı. Sarı kırmızılı ekip cumartesi günü THY'den kiralanan özel uçakla Yunanistan'a gidecek. 45 bin dolara kiralanan uçak masrafının yarısını Organize Saneyi bölgesindeki işadamları ve sanayicilerin karşılacağı açıklandı.
"BU İŞE SİYASİ BAKMAMAK GEREKLİ"
Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sarı-kırmızılı ekibin Larissa ile oynayacağı maçın normal ve sıradan bir futbol maçı gibi algılanmasını istedi. Sağlam," İki ülke arasındaki dostluk köprüsü ve iyi ilişkilerin bu karşılaşmada da devam edeceğini düşünüyorum. Bizim için olağan bir futbol maçı. İki ülke arasındaki politik düşünceler bizi etkilemez. Sahaya çıkar topumuzu oynarız. Her iki maç için de gergin bir ortam olacağını düşünmüyorum. Centilmence karşılıklı iki futbol maçı oynayacağız"dedi.
KAYSERİSPOR ÖZEL UÇAK TUTTU
Kayserispor Yunanistan'ın Larissa takımıyla oynacağı karşılaşma için THY'den indirimli olarak özel uçak tuttu. Kayseri Valisi Osman Güneş ile Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de yer alacağı kafile, cuma günü Kayseri'den Selanik havalanına inecek. Kayserispor kafilesi buradan da otobüsle maçın oynanacağı Valos beldesine geçecek.
Bu arada, sarı kırmızılı futbolcuların vize işlemleri sorunlu olarak tamamlandı. Kayserisporlu futbolculardan İranlı Hamed Kavianpour'un vizesi son anda onaylandı.
SAĞLAM GENÇLERİ BEĞENDİ
Kayserispor'un genç oyunculardan kurulu takımla Bursasspor'a karşı oynadığı özel maçta sergilediği performans teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı sevindirdi. Kayserispor'un 2-1 yenildiği karşılaşmada, Sopron maçında forma giyen oyunculardan sadece Kamber yer alırken, Paraguaylı Toledo ilk maçına çıktı. Ertuğrul Sağlam," Özellikle ikinci yarıda takımın tamamı alt yapı ve denediğimiz gurbetçi oyunculardan oluştu. Bursaspor gibi Süper Lig'in yeni takımı karşısında genç oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi. Bu arada denfasta stoper olarak denenen gurbetçi Gürman'da beğenildi.
10_Osmanozc
13.Temmuz.2006, 12:03
Hadi Kayserispor inşallah geçen sene Trabzonspor'un uğrattığı dumura uğratmazsınız bizi.
Burak Duran
13.Temmuz.2006, 12:06
umarım bu turuda geçerler
nart_susruko
13.Temmuz.2006, 12:07
Kötü oldu bu iş ama Kayseri o takımıda eleyip geçecektir turu inşaallah...
Cyzio
13.Temmuz.2006, 12:17
ben geçeceğine inanıyorum
TaşkınMahmut
13.Temmuz.2006, 12:37
Kayserie güvenimiz ve inancımız tam.SARI-KIRMIZI renklere her zaman gönül veriyoruz ;;) Kim olursa olsun
Eray Dengiz
13.Temmuz.2006, 13:26
3-3'lük maçta yaptığı hataları yapmazlarsa çok rahat turu geçerler..
Universal
13.Temmuz.2006, 14:00
Oynanayarak geçmek hükmen geçmekten daha iyidir billeğinin hakıyla geçeceğinden eminim.
moonlife
13.Temmuz.2006, 14:05
İnşallah başarılı olurlar. Ülkemizin puanı baya bi düşüyor.
bursa_mc
13.Temmuz.2006, 15:32
kayserisporun turu geçeceğine ben inanıyorumm inş. bi terslık olmazz
gorkemyilmazkarasu
13.Temmuz.2006, 15:49
valla ilk maçtaki hataları yapmazlarsa bu turu geçiceklerine gönülden inanıyorum...
dentaconstantin
13.Temmuz.2006, 16:31
kayseri inşallah bu turu geçer
metin oktay
14.Temmuz.2006, 13:11
bence turu gecmelerı zor
sergenNn
15.Temmuz.2006, 10:06
Kayserşspor 3-3lük maçtaki hataları yapmazsa çok rahat turu geçerler.. Bence o hataları yapmazlar ya da daha az yaparlar.Çünkü o maç avrupadaki "İlk" maçlarıydı ve bunun olması doğaldı.Gerçi 2 maçta tecrübe tabi kazanılmaz ama hataların azalcağından eminim
dnz498
15.Temmuz.2006, 22:03
turu geçecekleri kesin bence güveniyorum kayseriye
maç hangi kanalda ya da TV veriyomu maçı?
10_Osmanozc
15.Temmuz.2006, 22:13
Emin değilim ama Show TV 21.45
Burak Duran
15.Temmuz.2006, 22:14
uyduda hotbird ert kanalı veriyor yunan
show vermiyor
Universal
15.Temmuz.2006, 22:24
Yunan kanalında zevki çıkmaz.
Burak Duran
15.Temmuz.2006, 22:26
sesi kısıp seyredicem
enesao
15.Temmuz.2006, 22:32
simdi hicbi Turk kanali vermiyormu maci???
Burak Duran
15.Temmuz.2006, 22:34
hayır vermiyor
10_Osmanozc
15.Temmuz.2006, 22:35
Allah bu medyayı bildiği gibi yapsın!
enesao
15.Temmuz.2006, 22:35
bu ne bicim is ya bölee.. eger yabancilarin maci olsa verirlerr..
10_Osmanozc
15.Temmuz.2006, 22:41
Fenerbahçe'nin hazırlık maçını vermeyi akıl edenler biraz da Kayseri'nin maçını vermeyi akıl etseydiler yazıklar olsun.
Carlos_Kameni
15.Temmuz.2006, 22:45
hiç bi türk kanalı maçı göstermiyosa ztn olay bitmiştir...
Burak Duran
15.Temmuz.2006, 23:44
bu kadar kötü bir maç yönetilemez hakem berbat saydığım kadarıyla 7 veya 8 sarı kart çıkardı 4-5 i bize 3 ü onlara bize gösterdiği kartlar çok alakasız maçta tahminimce 35-40 tane faul oldu ilk yarıda. ilk yarı 0-0 ve çok rahat bir maç oluyor ya berabere biter ya biz alırız
Carlos_Kameni
15.Temmuz.2006, 23:44
ilk yarı 0-0 bitmiş...
SaMaNYoLu
16.Temmuz.2006, 01:22
maç ne oldu arkadaşlar?
Burak Duran
16.Temmuz.2006, 01:24
0-0 bitti çok sıkıcı bir maçtı 50 faul yapıldı 9-10 tane sarı kart çıktı. kayseri bol gol kaçırdı son 10 dakkada. kayserideki maç kesin bizim
nart_susruko
16.Temmuz.2006, 01:28
vay kerata keratta lar sert oynadılar demek, neyse tur bizimdir...
sergenNn
16.Temmuz.2006, 11:35
Şu medyaya deli oluyorum ya. Fbnin hazırlık maçını vermelerine birşey demiyorumda gidip oryantal star mıdır nedir onun yerine Kayseri'nin maçını verseler ya!. Neyse heralde Kayserideki maçı yayınlarlar :) . Kayserispor çok rahatlıkla turu atlar.Birde maçı izleyenlere birşey soracağım.87. dakikada[yanlış olabilir son dakikalarda olduğunu biliyorum]Iglesias boş kaleye golü atamamış galiba. Nasıl bir pozisyondu o? :D :D
Laz_Asker_61
16.Temmuz.2006, 12:06
kayseri de rahat tur atlarız istenilen sonuç alındı
_BatusaJ_
16.Temmuz.2006, 12:15
kayseri de rahat tur atlarız istenilen sonuç alındı
Kesinlikle öyle...Kayseri'ye çok başarılar buradaki maçta da...İnşallah istediğimiz sonucu alıp UEFA'ya gideriz...
Cyzio
16.Temmuz.2006, 12:41
Kayseri çıkacağına inanıyorum burda farklı yenerler onları
S-B-Z
16.Temmuz.2006, 14:02
kayseriye başarılar,özellikle yunan rakibi elemek çok büyük bi zevk olacak.
dentaconstantin
16.Temmuz.2006, 22:51
inşallah eleyecek kayseri,kayseriye başarılar
KAYSERİSPOR
19.Temmuz.2006, 22:16
inş eleriz ya anti yunan :D
dnz498
20.Temmuz.2006, 14:29
kayseri kesin bunları geçer ama birde taraftar desteği olsa geçen maç stad bomboştu ilk avrupa başarılarını alan takımın stadı boş olursa bu işin sonu gelmez gelse bile güzel olmaz umarım bu sefer taraftar aynı hatayı yapmaz stadı hınca hınç doldurur orayı rakip takım için cehenneme kayserispor için bayram yerine çevirir
KAYSERİSPOR
21.Temmuz.2006, 14:29
Stad gene dolmayacak heralde ya :S:S
Universal
22.Temmuz.2006, 18:54
Kayserispor UEFA Kupası yolundaki son sınavına bugün çıkıyor. Tarihinde ilk kez Avrupa'da mücadele eden Kayserispor, İnter Toto 3. tur ilk maçında 0-0 berabere kaldığı Yunan Larissa’yı konuk edecek. Saat 18:00'de başlayacak karşılaşma Kanal D'den naklen yayınlanacak. Kayserispor turu geçerse bu sene UEFA Kupası'nda Türkiye'yi Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra temsil edecek olan 3. takım olacak.
Tarihi bir başarıya imza atmak istediklerini söyleyen Kayserispor Başkanı Recep Mamur, "Kuruluşumuzdan 40 yıl geçtikten sonra ilk kez Inter Toto'ya katıldık. Larissa'yı elediğimiz takdirde ilk kez UEFA Kupası ön eleme maçlarına kalacağız. Böylesi muhteşem başarılara imza atacak bir takıma destek verilmesi gerektiğine inanıyorum. Kayserispor'u sevenleri, Kayserili olanları, tarihe tanıklık etmek isteyenleri tribünleri doldurmaya ve bize destek vermeye çağırıyorum" dedi.
Kayserispor'da Johnson'un sakatlığı tamamen geçerken, kaptan Bülent’in durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak.
Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle belirlendi: Kale arkası: 5 YTL, açık tribün: 10 YTL, kapalı tribün: 30 YTL.
Kayserispor:
İvankov
Reşad
Aydın
Johnson
Fatih Ceylan
Mehmet Topuz
Kamber
Ragıp
Bülent Bölükbaşı
Gökhan
Muhammed Hanefi
Larissa:
Christopoulos
Dabizas
Vallas
Gkikas
Gkalitsios
Ziagos
Alexsandru
Kalancis
Gavrilopulos
Aloneftis
Katsiaros
Stat: Atatürk
Saat: 18.00
Yayın: Kanal D
Hakem: Einwaller Thomas (Avusturya)
nart_susruko
22.Temmuz.2006, 18:55
inşaallah turu atlayacaklar..
dnz498
22.Temmuz.2006, 18:56
maç başladı beyler hadi hayırlısı
jarosik_61
22.Temmuz.2006, 19:18
haydi kayseri be at 3 tane bitir işi
Eray Dengiz
22.Temmuz.2006, 19:19
Evet evet.. İnanın İnanın Çocuklar diye başlıyoruz :)
Geçeriz çok rahat..
Sekopej
22.Temmuz.2006, 19:24
yahu burayı görmesem maçı unutcaktım ben saat dah 2-3 falan sanıyom.:)
inşallah çıkacak kayseri....
Eray Dengiz
22.Temmuz.2006, 20:40
Gökhan Ünal insan değil :D
2.golü gördünüz mü? Bişi demiyorum :n:
Mükemmel bir maç oldu. Ertuğrul hoca Kayserispor'u gerçekten takım yapmış. Anadolu takımlarında Denizlispor ve Gençlerbirliğinden sonra bu sene UEFA kupasında en son noktaya kadar ilerleyecek tek takım olacaktır. Gökhan Ünal'ından Mehmet Topuz'una hepsi mükemmel oynadı. Gökhan Ünal seneye 3 büyüklerden birine veya avrupaya transfer olursa şaşmayın..
nart_susruko
22.Temmuz.2006, 20:59
Tebrikler Kayseri'ye..
barahir
22.Temmuz.2006, 21:03
Kayseri UEFA'da
Kayserispor evinde 0-0'ın rövanşında Yunan ekibi Larissa'yı 2-0 mağlup etti ve UEFA kupasına katılma hakkını kazandı. Tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarında mücadele eden Kayserispor hızlı başladığı maçta 32. dakikada Gökhan Ünal'ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da güzel oyununu sürdüren Kayserispor Gökhan Ünal'ın 81. dakikada attığı müthiş golle skoru 2-0'a taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Kayserispor bu sonuçla ülkemizi UEFA'da temsil edecek 3. takım oldu.
Kayseri seyircisi de üzerine düşeni yaptı, tribünleri tıklım tıklım doldurdu ve takımlarını 90 dakika boyunca destekledi.
bende tebrik ediyorum can-ı gönülden. artık UEFA da 3 takımımız war.
Sekopej
22.Temmuz.2006, 21:42
gerçekten Gökhan şahane. attığı 2. gol çok güzeldi bir de kaçırdığı bir pozisyon vardı karşı karşıya orada da savunma oyuncusunu geçişini çok beğendim.
Kayseri'ye UEFA Kupasında başarılar...
Universal
22.Temmuz.2006, 22:20
Maçı izlemediğime üzüldüm Kayseri ilk avrupa serivenine güzel başladı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik inşallah Uefada gruplara girme başarısını gösterir tebrikler KAYSERİSPOR
Laz_Asker_61
22.Temmuz.2006, 22:32
harika bir gol attı gerçekten uefa da inşallah başarı yakalarlar
Universal
22.Temmuz.2006, 22:35
Arkadaşlar internette o golü bulacağım bir site biliyorsanız ve söylerseniz sevinirim çok merak ettim. :)
bursa_mc
22.Temmuz.2006, 22:58
tbr. kayseri inş. UEFA da da aynı başarı gelir
enesao
22.Temmuz.2006, 23:04
tebrikler kayseriiim... yüregimiz kalbimiz hep seninleee...
Maksic
23.Temmuz.2006, 01:54
İvankov:Harikaydı çok beğendim
Toledo:Maçın yıldızıydı takdir ettim
Johnson:Çok iyi iş çıkardı
Rashad:Oyuna sonradan sonradan girmesine rağmen oyuna çabuk alıştı
Tayfun:O da iyidi
Mehmet Topuz:Çok güzel oynadı verdiği paslar güzeldi
Fatih Ceylan:Sol da müthiş oynadı sadece sol da oynamadı sahanın her yerindeydi
Ragıp:O da iyi işler çıkardı
Bülent Bölükbaşı:O adeta gemisini kurtaran kaptan müthiş oynadı her zaman ki oynadığı gibi
Iglesias:O da iyi oynadı indirdiği kafa topları da güzeldi tam bir forvet oyuncusu bazı pasları hatalı da olsa Kayserispor da iyi işler çıkartabilir
Gökhan Ünal:Attığı 2 golle büyüledi her zamanki gibi kalitesini gösterdi
TEŞEKKÜRLER KAYSERİSPOR
LaKe
23.Temmuz.2006, 10:09
Kayserispor'u tebrik ederim. Helal olsun. Türkiye'mizi UEFA'da 3, Şampiyonlar Ligi'nde 2 takımımız var. İnşallah avrupada başarı gelir :)
KAYSERİSPOR
23.Temmuz.2006, 11:53
28 temmuzdaymış kuralar :D
nart_susruko
23.Temmuz.2006, 11:58
eleme turlarında işi zor olacak ama inşaallah geçer turları..
bursa_mc
23.Temmuz.2006, 13:00
inş. dişine gore bi rakıp gelirr
Universal
23.Temmuz.2006, 13:20
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, İntertoto Kupası'nda elde ettikleri başarıyı UEFA Kupası'nda da sürdürmek istediklerini belirtti.
Mamur yaptığı açıklamada, Kayserispor'un tarihinde ilk kez bu tür bir başarı elde ettiğini, Kayseri ve Türkiye adına mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti.
Başarılarını UEFA Kupası ön eleme maçlarında da sürdürmek için çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Mamur, ''Kadromuza güveniyoruz, İntertoto Kupası'nda elde ettiğimiz başarıyı UEFA Kupası'nda da sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.
İntertoto Kupası'nda eledikleri Yunanistan'ın Larissa takımı ile örnek dostluklar kurulduğunu, maç öncesi ve sonrasında centilmenlik rüzgarları estiğini belirten Mamur, Yunan takımın yöneticileri ile kurdukları dostluğu bundan sonra da sürdüreceklerini vurguladı.
Larissa takımı yöneticilerini UEFA Kupası ön eleme turunda Kayseri'de yapacakları karşılaşmaya da davet edeceklerini bildiren Mamur, şunları söyledi: ''Rakibimiz Yunan takımı olunca, bazı kesimlerde endişe uyanmıştı, ancak orada oynadığımız ilk maçtan itibaren Yunan rakiplerimizle aramızda çok iyi dostluklar gelişti. Onlar bizi Yunanistan'da çok iyi ağırladılar. Biz de burada onları en iyi şekilde misafir edebilmek için elimizden geleni yaptık. Maç öncesi ve sonrasında tamamen dostluk hakim oldu. Yöneticilerle birbirimize telefon numaralarımızı ve adreslerimizi verdik. İlişkilerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. UEFA Kupası'nda Kayseri'de oynayacağımız maça onları da davet edeceğiz.''
dnz498
23.Temmuz.2006, 19:53
ben Ertuğrul hocaya çok güveniyorum dün takıma gerçekten çok hakimdi takımda en ufak bir olumsuz davranış (aşırı panik ya da aşırı rahatlık) yoktu takım komutları harfiyen yerine getirdi ilerde basılacağı zaman bastı geride kalınacağı an geride kaldı Taraftarda ilk maça göre süperdi
mlt44
24.Temmuz.2006, 00:03
bence adamlar uefayı hak ediyorlar inşallah hepimizin istediği gibi uefaya katılırlar...
KAYSERİSPOR
24.Temmuz.2006, 10:24
Arkadaşlar maçın özetini izlemeyenler için indirin izleyin
http://www.hemenpaylas.com/download/1243867/Kayserispor-Larissa_Goller.mpg.html
Develideportivo Murat abiye teşekkürler
Berkaiser
24.Temmuz.2006, 14:33
Kayseri'yi tebrik ederim.2 turu da başarıyla geçerek UEFA'ya çıktılar.Ülke puanına yaptıkları katkı da oldukça fazla.
SaRPeR1903
03.Ağustos.2006, 01:36
bende kayseriliyim Alayına İsyan ölümüne kayseri şimdi tiranla oynayacağız hadi bakalım ;) 10 ağustos da