Log in

View Full Version : Pierre: Geri döneceğim

Jesus_FB
13.Temmuz.2006, 06:21
Hollanda'daki Telstar maçını izleyen Hooijdonk, Fenerbahçe'den ayrılmasına neden olan Alman teknik adamı eleştirdi, taraftara müjde verdi: Döneceğim.

Fenerbahçe'nin unutulmaz yıldızlarından Pierre van Hooijdonk, sarı-lacivertli taraftarlara mesaj yolladı: Bir gün mutlaka döneceğim... Fenerbahçe'nin dün Hollanda'da Telstar ile yaptığı maç öncesi soyunma odasına giden ve arkadaşlarıyla görüşen Hollandalı maçı da Rüştü ile beraber tribünden izledi. Hooijdonk gazetecilere Fenerbahçe, Daum ve Zico ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Feyenoord'la kampta olduğu için Fenerbahçe'yi kamp yerinde ziyaret edemediğini söyleyen Pierre, "Bir gün kesinlikle Fenerbahçe'ye döneceğim. Nasıl döneceğimi
herkes görecek. Her taraftarı gibi ben de 100. yılında şampiyon olmasını çok istiyorum" dedi.

ZİCO'YA HAYRANDIM
"Herkesle çalışırım ama Daum'la asla" diyen Hooijdonk, "O beni Anelka'ya tercih etti. Anelka da büyük topçu, lafım olmaz. Ama Daum hakkında konuşmak istemiyorum. Onun ne olduğunu geçen sezon herkes gördü" yorumunu yaptı. Zico'ya futbolcu iken hayran olduğunu belirten Hollandalı yıldız, "O da benim gibi frikik ustasıydı. 1982 Dünya Kupası'nda favorimdi. Eğer teknik adamlığı da futbolculuğu gibi olursa Fenerbahçe'yi 100. yılında şampiyon yapar" ifadesini kullandı.

kaynak: sabah

physicist87
13.Temmuz.2006, 06:42
Pierre Fenerbahçenin senin gibi bir futbolcuya her zaman kapısı açık, ne zaman gelirsen gel başımıza tac olursun,sen bizim eski değil eskimeyen futbolcumuzsun...:):):)

eraser212
13.Temmuz.2006, 14:45
bu adam daha emekli olmadımı yaa. ne zaman dönecekmiş...

Cyzio
13.Temmuz.2006, 14:51
valla ya teknik direktör olarak dönecek heralde

TaşkınMahmut
13.Temmuz.2006, 14:55
Zaten gittikten sonra sıradan bir futbolcuya Döndü. Nac NEC derken şimdide Feyenordda son dakika futbolcusu olarak oynuyor :)

Universal
13.Temmuz.2006, 14:56
Evet kendiside söyledi teknik drektör olarak dönmek istediğini bakalım futbolu kadar teknik drektörlüğü iyi mi?

enesao
13.Temmuz.2006, 18:08
bu adama T.D lik cok yakisir cok carizmatik olur.. boylu poslu yaaa :D

Sekopej
13.Temmuz.2006, 18:17
ben Hooijdonk'un iyi bir T.D olacağı görüşündeyim. Fenerbahçe'de oynarken saha içinde takımı yönlerdirmesi ve liderlik özelliği çok iyiydi. Antrenörlük için de heyecanlı ve hevesli olması onun artısı.Biz seni unutmadık ve döneceğin günü bekliyoruz Pierparem:)

enesao
13.Temmuz.2006, 18:23
bir GS li olarak fb de en sevdigim oyuncu Pierre van Hooijdonk du.. gerci hala seviyoorum

Krusty
13.Temmuz.2006, 18:32
Çocuk oyuncağı mı bu :D Gel-Git-Gel-.... :D

enesao
13.Temmuz.2006, 18:39
Çocuk oyuncağı mı bu :D Gel-Git-Gel-.... :D
ne alaka simdi... allahim yaaa :D

SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 20:24
Adam çok iyi fenerbahçeli oldu bea..

SYLaR
13.Temmuz.2006, 20:26
gelse gelse teknik direktör larak geri gelebilir

Omerdinho
13.Temmuz.2006, 20:35
Helal olsun adama

ewrim_FB
14.Temmuz.2006, 03:09
başımıza t.d olunca hagi gibi olmaz inşallah ama ben güveniyorum adamda t.d potansiyeli var oyun içinde takımı süper yönetiyordu

SaRPeR1903
14.Temmuz.2006, 03:13
zico daha yeni geldi nereye gelcek paf takıma mı?:D

ewrim_FB
14.Temmuz.2006, 03:20
zico daha yeni geldi nereye gelcek paf takıma mı?:D

ileride bi gün demek istemiştim ...

sasanargiz
14.Temmuz.2006, 04:17
galatasaraylıyım ama adamı çok seviyorum daum mu pierremi sorusunna aziz yıldırım daum demişti.Bence pierre demeliydi 2 yıl önce :(

Laz_Asker_61
15.Temmuz.2006, 13:39
fenerbahçe taraftarının sevdiği bir topçu ama artık iş yapabilirmi bilemem
yani şöyle bir durum bizlerde nouma yı severiz gelse isteriz ama iş yapamaz aynı durum söz konusu

Sekopej
15.Temmuz.2006, 13:45
konuya açıklık getirelim. kendisi FB den ayrılırken bir gün buraya teknik direktör olarak dönmek isterim dedi. zaten futbolcu olarak son yıllarını hatta son yılını yaşıyor. sezon sonunda futbolu bırakacak büyük bir ihtimalle.

yani Hooijdonk TD olarak dönecek onun için de beklememiz lazım daha erken....