View Full Version : Tuncay: "Gerçek yerimi buldum"
Universal
17.Temmuz.2006, 17:37
Fenerbahçe'de oynanan hazırlık maçlarında dikkat çeken futbolcuların başında Tuncay Şanlı geliyor. Christoph Daum’un şans verdiği sol kanatta yeteneklerini bir türlü ortaya çıkaramayan milli futbolcu, Arthur Zico ile birlikte gerçek kimliğine kavuştu. Brezilyalı hocanın forvetin arkasında serbest adam olarak oynattığı Tuncay, hazırlık maçlarında gollerini sıralıyor. "Gerçek yerimi sonunda buldum" diyen Tuncay Şanlı, şunları söyledi: "Ben, Fenerbahçe’nin başarısı için elimden gelen her şeyi yaparım. Gerekirse, defansta bile oynarım. Ancak, en fazla verimli olduğum bölge, forvet arkası. Zico’nun gelmesiyle birlikte gerçek yerimde oynamaya başladım. Hazırlık maçlarındaki performansım da bunu gösteriyor."
bortecine
18.Temmuz.2006, 00:52
Fenerbahçe'de oynanan hazırlık maçlarında dikkat çeken futbolcuların başında Tuncay Şanlı geliyor. Christoph Daum’un şans verdiği sol kanatta yeteneklerini bir türlü ortaya çıkaramayan milli futbolcu, Arthur Zico ile birlikte gerçek kimliğine kavuştu. Brezilyalı hocanın forvetin arkasında serbest adam olarak oynattığı Tuncay, hazırlık maçlarında gollerini sıralıyor. "Gerçek yerimi sonunda buldum" diyen Tuncay Şanlı, şunları söyledi: "Ben, Fenerbahçe’nin başarısı için elimden gelen her şeyi yaparım. Gerekirse, defansta bile oynarım. Ancak, en fazla verimli olduğum bölge, forvet arkası. Zico’nun gelmesiyle birlikte gerçek yerimde oynamaya başladım. Hazırlık maçlarındaki performansım da bunu gösteriyor."
yahu daum neyden anlıyodu ki tuncay dan anlasın
Sekopej
18.Temmuz.2006, 01:00
anlaşılıyor ki Tuncay bu sene bizi baya bi sinirlendirecek:D Eğer son vuruşlarını geliştirir ofsayt sorununu da hallederse çok verimli olacaktır. Burada gol pozisyonuna daha çok girecek ve önceki senelere oranla daha çok gol atacaktır. ama attığı kadar da kaçıracağına eminim inşallah çok kaçırmaz da bizi üzmez....
bortecine
18.Temmuz.2006, 01:02
anlaşılıyor ki Tuncay bu sene bizi baya bi sinirlendirecek:D Eğer son vuruşlarını geliştirir ofsayt sorununu da hallederse çok verimli olacaktır. Burada gol pozisyonuna daha çok girecek ve önceki senelere oranla daha çok gol atacaktır. ama attığı kadar da kaçıracağına eminim inşallah çok kaçırmaz da bizi üzmez....
evet haklısın da hazırlık maçlarında bitiriciliğini geliştirdiğini belli ediyo kale yolunda daha iyi artık abisi ;)
Sekopej
18.Temmuz.2006, 01:05
evet ben de şaşırdım:D son maçta girdiği iki pozisyonuda rahat bir şekilde gole çevirdi. maçı izlerken arkadaşlara "hadi olum kızdırma bizi tuncay, şimdi kaçırır bunu" gibi laflar ettim ama o ikisini de attı. bakalım inşallah çok daha iyi olur bol goller atar...
Oghuse
18.Temmuz.2006, 01:16
ama sekopej bunlar hazırlık maçı.hazırlık maçıyla resmi maçın atmosferi bir olmaz yani tuncayı bu maçlardada golleri böyle sıralayacağı ne malum
Sekopej
18.Temmuz.2006, 01:20
evet hazırlık maçı kolay rakipler doğru ben de zaten tuncayın her girdiği pozisyonu gol yapacağını zannetmiyorum. ama attığı gollerde kaleciyle karşı karşıya kaldı ve 2 güzel vuruşla 2 gol buldu. yani resmi maçlarda da böyle karşı karşıya kalırsa rahat gol atabilecek gibi geldi bana...
Oghuse
18.Temmuz.2006, 01:23
wallahi hiç belli olmaz hazırlık maçı sonuçta
Sekopej
18.Temmuz.2006, 01:26
neyse sonuçta Tuncay 2 sezondur oynadığı sol kanattan daha verili olacaktır diye düşünüyorum...
Universal
18.Temmuz.2006, 01:28
Kesinlike Tuncay bu pozisyonda daha verimli olacaktır.
Oghuse
18.Temmuz.2006, 01:34
bence de ama tuncay geçen sene çizgiden dripling atıyordu yani adam geçmesi böyleydi bakalım bu sene nasıl çalım atacak bence forvet arkası için en iyi adam Alex
Sekopej
18.Temmuz.2006, 01:39
forvet arkası dediği ileride anelka veya giderse yerine gelecek kişi, yanında Tuncay serbest pozisyonda arkalarında da alex ve/veya Tümer onların arkasında da aurelio api uğur/mehmet/deniz/ümit/kemal/selçuk
kavara
18.Temmuz.2006, 05:06
of bıktım su tuncay ı sol acıkda görmekten forvet adam ı solda harcıyorlar
lorant zamanında ilk oynatılmıstı:s
artık tuncay bu sene 1 20 gol atar bi sorun cıkmazsa
bortecine
18.Temmuz.2006, 16:22
Eskisinden kötü olmayacağı kesin :)
teamsah
18.Temmuz.2006, 16:44
Oh beee. Daum Tuncay gibi bir yeteneği harcıyodu. Sırf bu yüzden Daum'a acayip uyuz oluyordum. Tuncay AMC dediğimiz bölgede oynasaydı gerçek yeteneklerini maximum seviyede yansıtacaktı. Daum maalesef Tuncay'ı harcadı.
the_dunker
19.Temmuz.2006, 02:13
yahu daum neyden anlıyodu ki tuncay dan anlasın
sonuna kadar katılıyorum...
emirduman
19.Temmuz.2006, 02:17
Şu anda oynatıldığı yerde geçen sene ondan alınan verimden çok daha fazlası alınacaktır, doğru bir tercih...
Keza yapılan transferlerle de onu orada oynatmak gibi bir zorunlulukları kalmamıştı...
Krusty
19.Temmuz.2006, 02:49
İyiki 2 gol attı da böyle konuşuyor :) Eğer atmasaydı böyle konuşabilecek miydi acaba :v: :j:
the_dunker
19.Temmuz.2006, 04:06
İyiki 2 gol attı da böyle konuşuyor :) Eğer atmasaydı böyle konuşabilecek miydi acaba :v: :j:
bunada katılıyorum :d
uyurtsever
19.Temmuz.2006, 05:19
Bakalım asıl mevkisinde ne yapacak,dahi daum'un körelttiği tuncay...
atlantis_fb
19.Temmuz.2006, 09:21
bence tuncay için de bizim içinde çok ii oldu.son vruşlarını geliştirirse baya iyi iş yapar
shenshebek
23.Temmuz.2006, 13:45
Daum ne hocaymış ya!!! Meğer Tuncay'ın yeteneklerini körelten Daum'muş..!!!
Beşiktaş-Fenerbahçe kupa maçında topla çıkarken Tümer'e çalıp atıp topu kaptıran ve golü yememize sebep olan adam da sanırım Cristoph Daum..
Tuncay Sakaryasapor'da nerde oynuyordu? Sol Açık.. Fenerbahçe'de de Daum bunu devam ettirdi.. Tuncay forvet oynadığı maçlarda sürekli ofsayta kalıyor ve son vuruşlarındaki mahareti!!! ise cabası..
Sol açıkta ise Ümit Özatla çok iyi anlaşıyorlar ve Fenerbahçe bu sayede sol kanattan çok iyi ataklar yapıyor.. Ayrıca Sol açık oynadığı için defansın arkasına daha rahat sızabiliyor, çünkü unutulabiliyor..
Tuncay gerçekten son yıllarda ki en kaliteli Türk oyunculardan biri.. ama Tuncay'ın kendini geliştiremesini direk Daum'a bağlarsanız esas siz Tuncay'ın gelişimini engellersiniz.. Umarım bir tane santraforla kendini geliştirir ve istenilen Tuncay olur..
ForsakeN
23.Temmuz.2006, 13:48
Shenshebek e katılıyorum.Tuncay bitiriciliğini ve top kontrolünü geliştirmeli bence.Ofsayt tuzağına da çok düşüyor.
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 13:56
Daum hocamıydı be... işte 3 sene sonra gerçek laf söylendı... katılıyorum Tuncaya
shenshebek
23.Temmuz.2006, 16:08
Daum hocamıydı be... işte 3 sene sonra gerçek laf söylendı... katılıyorum Tuncaya
Bu kadar kolay mı herşey ya? Daum Hoca mı???? Bu adam gökten zembille mi indi? Kokain olayı olmasa Almanya Milli takımının başında olabilecek bir kişiden bahsediyoruz.. Bu Almanlar da bilmiyor sanırım futbolu..
Daum Fenerbahçe'nin başına geçtiğinde 35 puan geride ligi bitirmiş, UEFA'ya gidememiş bir takım almıştı.. O futboldan anlamıyor, bu futboldan anlamaıyor yazmak gerçekten çok kolay.. Teknik Adamlık demek bir kağıda ilk 11 yazıp sahaya çıkarmak demek değildir..
Cristoph Daum Teknik Direktördür.. Doğru veya yanlış yaptığı birçok şey vardır.. Yanlışlarını eleştirebilirsiniz ama Teknik Direktör değildir demek biraz komik olacaktır..!
Sekopej
23.Temmuz.2006, 16:17
Evet Daum'un belki yanlışları çok olmuştur ama sonuçta o Fenerbahçemize 2 şampiyonluk kazandırmış bu sene de şampiyon yapabilseydi FB tarihine geçmiş bir hoca olacaktı. Ki zaten geçti.
İlk idmanının hatırlıyorum da FB ye geldiğinde antremanda 12 kişi vardı. O bu takımı kendi kurdu ve buralara getirdi. Daha sonra çok fazla yanlış yaptı ve sonucunda da FB den gönderildi.
Daum'un taktiğini oynatış tarzını beğenmeyebilirsiniz ama -ki ben de beğenmiyordum- Daum hoca değil demek arkadaşın da belirttiği gibi biraz komik olacaktır....
mlt44
24.Temmuz.2006, 00:08
bencede gerçek yerini buldu adam daum yüzünden çürüyücekti eski tuncay geri dönüyor