View Full Version : eğlence mi;gerçekçilik mi????
Aslan41
20.Temmuz.2006, 21:29
arkadaşlar bence oyuna yeterince gerçekçi yeni çıkacak oyunda biraz eğlence olmalı bence....
çünkü oyun deyince insanları aklına eğlence gelir..
ama oyun adı fm yi kime dediysem boşver diyorlar..
bence fm de eğlence daha ağırlıkda olmalı...
ben demiyorum ki gerçekçilikden uzaklaşsın..
tabii kide gerçekçi olması oyunun oynanabilirliğini arttırıyor..
ancak oyunda eğlence de olmalı..
mesela fm de eğlence olarak başkanlar daha eğlenceli olabilir...
örneğin futbolcuların şampiyonluk sonrası kutlamalar yapması...
zaten bu dediklerimde hem oyuna gerçekçilik katacağını düşünüyorum hemde eğlence....
Şu an aklıma gelenler bunlar...
aklıma geldikçe buraya yazarım..
bu konuda sizlerinde yorumlarını bekliyorum...:)
M.Scofield
20.Temmuz.2006, 23:09
her ikiside bence
the_dunker
20.Temmuz.2006, 23:33
gerçekçilik..
dentaconstantin
20.Temmuz.2006, 23:53
gerçekçiliğini kaybetmeyecek şekilde eğlenceli şeyler eklenebilir
Silent Island
20.Temmuz.2006, 23:59
hem gerçekçi hem eğlenceli şeyler düşünürsek:
-Teknik adamımız Kulübenin önüne eklenir.Maç zorlu iken sağa sola koşar taktik verir 3-4 farkda iken oturur maçı izler.
-Yedekler gole sevinir.
-Teknik adamımızın aldığı maaş boşa gitmez harcamak için alternatifler bulunur.
-Asistan Menajer olma özelliği eklenebilir.Mesele oyuna işsiz başladınız kötü bir takım ile iyi işler çıkarmaya başladınız ve büyük bir kulüp sizi asistan menejeri olarak görmek istedi.Bence güzel olurdu.
-Oyuncular ile konuşma eklense iyi olurdu.Oyunda hep oyuncular derdi olunca bizimle konuşuyorlar.Mesela iyi çalışan oyuncuyu tebrik etsek,bir kaç hafta sonra takımdasın deyip iyice gaz versek daha iyi olmaz mıydı?
dreams_19
21.Temmuz.2006, 01:04
evet asistan maneger olma fikri güzel.Ama bu oyun dahah fazla nasıl eğlenceli olabilirki. Oyuna başlayan herkes oyun eğlenceli olduğu için başlamıyor ki. Biz bu oyunun başka özelliklerini seviyoruz. Bence gerçekçilik daha önemli
Silent Island
21.Temmuz.2006, 01:40
ben zaten gerçekçiliğin dışına çıkmadan yapılabilecek şeyleri söyledim.Asistan menejer olmak fikri geçekdışı gelmiyor bana.
anadolu184
21.Temmuz.2006, 03:10
her ikisinin de olması süper olur ama bence gercekcilik tarafının biraz daha ahır basması gerekir...
canerduzgun
21.Temmuz.2006, 10:29
hem gerçekçi hem eğlenceli şeyler düşünürsek:
-Teknik adamımız Kulübenin önüne eklenir.Maç zorlu iken sağa sola koşar taktik verir 3-4 farkda iken oturur maçı izler.
-Yedekler gole sevinir.
-Teknik adamımızın aldığı maaş boşa gitmez harcamak için alternatifler bulunur.
-Asistan Menajer olma özelliği eklenebilir.Mesele oyuna işsiz başladınız kötü bir takım ile iyi işler çıkarmaya başladınız ve büyük bir kulüp sizi asistan menejeri olarak görmek istedi.Bence güzel olurdu.
-Oyuncular ile konuşma eklense iyi olurdu.Oyunda hep oyuncular derdi olunca bizimle konuşuyorlar.Mesela iyi çalışan oyuncuyu tebrik etsek,bir kaç hafta sonra takımdasın deyip iyice gaz versek daha iyi olmaz mıydı?
evt bunları sürekli dile getiriyoruz biz burada dertleşiyoruz ama inşl. yaparlar bee.mükemmel olur.oyunun başından kalkmıyoruz zaten artık hiç bi yere kımıldamayız:D
tonifan30s
21.Temmuz.2006, 12:39
gerçekçilik
SaMaNYoLu
21.Temmuz.2006, 13:02
arkadaşlar bence oyuna yeterince gerçekçi yeni çıkacak oyunda biraz eğlence olmalı bence....
zaten bu dediklerimde hem oyuna gerçekçilik katacağını düşünüyorum hemde eğlence....
Fm dediklerin geç Onu dediklerine göre onlar hiç oynamamış kişiler.. yorumuna gelmişken kutlama felan olabilir güzel oLur...
istanbul1453
21.Temmuz.2006, 13:51
Bu konu sıkar yaa..sıralasak neler olacağını sabah olur..Ama dediklerinize katılıyorum...
sasanargiz
21.Temmuz.2006, 16:32
gerçeklilik kesinlikle :)
eser3131
21.Temmuz.2006, 19:11
Fm yi Eğlenceli Yapan Zaten Gerçekçiliği - Gerçekçilik En Üst Düzeyde Olduktan Sonra Offf - Gör Sen - Hele bide Spiker Konuşacak - Maçın Yıldızı Falan Olacak - Sesli Maç Yorumları - Ondan Sonra Fm den Kopamam - Ara Sırada Eğlence Nyetine Haberlerde Diğer Bölümlerde Bir Kaç Şey Olacak Tabi - Umarım FM 2007 Böyle OLUR
mlt44
21.Temmuz.2006, 21:56
gerçekçiliğini kaybetmeyecek şekilde eğlenceli şeyler eklenebilir
arkadaşımıza katılıyorum
Cyzio
21.Temmuz.2006, 22:04
benim için her ikiside
efeibrahim
21.Temmuz.2006, 22:27
benim fikrim eğlence çünkü belli bir yerden snra gerçekçiliğini kaybediyor
JunkChorn
22.Temmuz.2006, 10:25
kardes bende hep boswer derdim ta ki alana kadar bilmeyene aptalca gelir ama onun tadını bizler biliyoruz...
gercekci olsunki eglencesini ole alalım
MeMo
22.Temmuz.2006, 17:07
aslında ikisi arasında fazla farklılık yok zaten gerçeklilik eğlenceyi getirmezmi
r_a_z_o_r
22.Temmuz.2006, 17:12
Bence en önemlisi hız sorunu oyun zaten gerçekçi hız işini çözerlerse o zaman eğlenicem..
HellhammeR
22.Temmuz.2006, 18:43
Gerçekçilik örnek sariyeri yönetiyorum 2.lig a ya çıktım büyük bir ihtimalle süperlige çıkacağım kupada fenerbehçeyle oynadım 3-0 yenildim hermaç 7-8-9 oynayan oyuncularım 6 olamadılar neden çünkü ezildik hem taraftara hemde üstdüzey maç eksikliği kara kara süperligi düşünüyorum ve deneyimli oyuncular katmam gerekiyor kadroma işte bunun için fm herzaman heryerde.
JunkChorn
22.Temmuz.2006, 18:45
gercekcilik...
Bence en önemlisi hız sorunu oyun zaten gerçekçi hız işini çözerlerse o zaman eğlenicem..
abi sonuna kadar katılıyorum...bencede hız artık digerlerinden daha onemli bence
By_aBuNis
22.Temmuz.2006, 19:18
ikiside olmadan olmaz:D
emir077
23.Temmuz.2006, 19:49
gerçekçilik
KaÇaK_1907
23.Temmuz.2006, 19:58
kardes bende hep boswer derdim ta ki alana kadar bilmeyene aptalca gelir ama onun tadını bizler biliyoruz...
gercekci olsunki eglencesini ole alalım
Aynen bilmeyen adamara anlatmak çok zordur noktalar maç yapıyor derler ama bir de işin içine girince çıkamazlar!!!!
__TaYFo__
23.Temmuz.2006, 20:17
Kesinlikle gerçekçilik eğlence bir yere kadar..
Lim10
23.Temmuz.2006, 21:26
Her ikisinden de olmalı.Gerçekçilik olmassa eğlenemeyiz zaten;;).Ama gerçekçilik biraz daha ağır basıyo:D ...
sezer92
23.Temmuz.2006, 22:41
her ikiside
mor_yel
23.Temmuz.2006, 23:39
Gerçekçilik daha ağır basmalı ama eğlencelide olmalı zevk alınmalı..