View Full Version : HAGI sezon sonu gönderiliyor
dün ntv cnntürk ve starda gördüm.yönetim yaptığı toplantıda HAGIyi sezon sonu gönderme kararı almış.
bravo canaydın önce FATİH TERİM sonra ERGUN GÜRSOY(bunda başarısız) sonra da bir efsaneyi HAGI yi de bitirdin.sen önce kendi yaptıklarına(daha doğrusu yapamadıklarına) bak.
ben uzun zamandır düşünüyordum hatta biyerden duymuştum canaydın bilinçli olarak GALATASARAYı çökertmeye gönederildi diye.bu olaydan sonra artık kesinlikle eminim,bence bu adam mason!
Vieri
14.Nisan.2005, 20:30
:mrgreen: kurtlar vadisi hesabı diyorsun.. demekki baron canaydın vay ne bize bir polat alemdar lazım (hakan şükürmü acaba :mrgreen: ) ahah şakabir yana
haginin harcanması kötü tabi ama ona karşı düşünen çok fazla kafa var yönetimde.. bir değişim şart ama çözüm çok karışık gerçekten. şöyle sağlam bir başkan kim varki...
Bulut
14.Nisan.2005, 21:36
Valla vieri katılıyorum!....
e_mali
15.Nisan.2005, 10:51
Soyliyecek bisi bulamıyorum su an :mrgreen:
Bir FB li olarak Hagi'nin kalmasından yanayım (ı)
FilippoInzaghi
15.Nisan.2005, 13:49
Lyonun teknik direktörünü getirceklermiş sanırım Le Guen olması lazım şu fb ye yenip çeyrek finalde elenen takımın menajerini :mrgreen:
kimi getirirlerse getirsin ler para olmadıktan sonra gene hiç birşey değişmeycektir.
ben buna inanıyorum (f)
Cengo
16.Nisan.2005, 00:14
Lyonun teknik direktörünü getirceklermiş sanırım Le Guen olması lazım şu fb ye yenip çeyrek finalde elenen takımın menajerini :mrgreen:
İnanıyor musun sen buna.
Bak sana link, kim ne almış gör :mrgreen:
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@tarih~2002-05-27-m@nvid~131738,00.asp
:mrgreen: kurtlar vadisi hesabı diyorsun.. demekki baron canaydın vay ne bize bir polat alemdar lazım (hakan şükürmü acaba :mrgreen: ) ahah şakabir yana
haginin harcanması kötü tabi ama ona karşı düşünen çok fazla kafa var yönetimde.. bir değişim şart ama çözüm çok karışık gerçekten. şöyle sağlam bir başkan kim varki...
valla paranoyak ettiler beni kardeş.yoksa düşünsene başkan gelip imparator u ergun gürsoy u ve hagi yi taraftarın kalbinden siliyor.hemen komplo geliyor aklıma.ama harbiden canaydın ilk seçildiği zaman böyle birşey duymuştum,sağlam kaynakdan.
bu arada yönetim kesinlikle bir fransız teknik adam getiyormuş.en büyük aday tigana imiş.ntv.
RubenMartin
17.Nisan.2005, 01:17
bence hagi başarısız değil ama illa gönderilecekse tigana gelsin...
Steven_Gerrard
17.Nisan.2005, 01:58
Le Guen' getirmek cok zor ama eger gelirse cok ii olur 3-5 genc fransızda gelir onla beraber.. ama lyon gibi son yıllarda cok başarılı we her şeyin yolunda gittigi bi takımı bırakıp nie mali krizdeki gs'ye gelsin... ama insallah gelir.... (g)