PDA

View Full Version : Fenerbahçe - B 36 Torshavn

Universal
22.Temmuz.2006, 18:58
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı B36 Torshavn takımı bu akşam İstanbul'a gelecek.

Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turunda Malta'nın Birkirkara takımını geçerek Fenerbahçe ile eşleşen Faroe Adaları ekibi, Fenerbahçe ile 26 Temmuz Çarşamba günü yapacağı 2. turun ilk maçından 4 gün önce İstanbul'da olacak.

B36 Torshavn kafilesi İstanbul'da bulunduğu süre içinde Nippon Oteli'nde konaklayacak.

Burak Duran
22.Temmuz.2006, 19:24
boşuna yol parası verdi takım yazık :)

Kuvvetmira
22.Temmuz.2006, 19:25
boşuna yol parası verdi takım yazık :)ehuehueh tatil yapıolar işte istanbulda ne güsel:D

Sekopej
22.Temmuz.2006, 19:26
ben gazetede okudum FB Faroe Adalarında kalacak yer bulamamış. turnuva varmış orda otellerin hepsi dolmuş. şimdi biz burda onlara 2 maçlık gol atsak da hiç oraya gitmesek olmuyo mu? :D:D:D

Eray Dengiz
22.Temmuz.2006, 19:28
Burağın dediği gibi adamlar boşuna geliyorlar.. Neyse en azından ülkemizi tanıtmış oluruz.. :D

Kuvvetmira
22.Temmuz.2006, 19:30
ben gazetede okudum FB Faroe Adalarında kalacak yer bulamamış. turnuva varmış orda otellerin hepsi dolmuş. şimdi biz burda onlara 2 maçlık gol atsak da hiç oraya gitmesek olmuyo mu? :D:D:D4 gol atsak burda,orayada gitmesek 3-0 hükmen mağlup olsak :rolleyes: çıkmış oluruz..:D ama uefa böyle bişeye izin vermez heralde öle olsa millet 4 atar yatardı..:D bu arada kayseri 1-0 önde yazarken attı gökan ünal:D

nart_susruko
22.Temmuz.2006, 19:40
4 gol atsak burda,orayada gitmesek 3-0 hükmen mağlup olsak :rolleyes: çıkmış oluruz..:D ama uefa böyle bişeye izin vermez heralde öle olsa millet 4 atar yatardı..:D bu arada kayseri 1-0 önde yazarken attı gökan ünal:D
valla o da güzel abi hem kendin soruyorsun hem kendin cevaplıyorsun hemde kayseri maçının skorunu söylüyorsun :D

Universal
22.Temmuz.2006, 22:22
Burda 4-0 yensek deplasmana gitmeyip hükmen 3-0 yenilsek daha iyi hiç olmassa yol parası olmaz ama bu kadar küçük düşürülmez valla sonumuz bordeux gibi olmasın. ;)

ForsakeN
22.Temmuz.2006, 22:32
Bu forumda konu açma MOD onaylı değil mi?

Aynı konu varken neden bu konunun açılmasına izin veriliyor anlamış değilim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=15454

Laz_Asker_61
22.Temmuz.2006, 22:34
valla 2 maçta 10 gol bekliyorum fenerden
biraz fazlamı oldu ne

Universal
22.Temmuz.2006, 22:34
Arkadaşım konunun içeriği farklı ben rakip takımın gelceği tarihi felan yazmışısım birde arama yapmıyorum nasıl olsa mod onaylı gözümden kaçmış birde bu haber bugun çıktı ondan koydum.

bursa_mc
22.Temmuz.2006, 23:07
B 36 bi sürpriz yapmaz heraldee

2007s
23.Temmuz.2006, 12:17
Arkadaşlar Trömsö faciasını unutmayalaım:)Futbol süprizlerle doludur..

Adana_UA
23.Temmuz.2006, 12:31
Bu forumda konu açma MOD onaylı değil mi?

Aynı konu varken neden bu konunun açılmasına izin veriliyor anlamış değilim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=15454

modlar????

shenshebek
23.Temmuz.2006, 16:31
Yine klasik Türk hastalığına tutulduk.. Tromsö'ye 5 atarız, A.Famagusta'yı burda rahat eleriz.. Çek bir Letonya!!!

Hala akıllanmadık galiba.. Evet, kağıt üstünde Fenerbahçe bu takımı güle oynaya eler, elemesi gerekir.. Ama artık futbolda birşey çok önemli.. Rakibinize saygı duyacaksınız, kim olursa olsun.. Ve işinizi ciddi yapacaksınız.. Torshavn takımını daha önce hiç duymadım, izlemedim, bilmiyorum.. Ama ne olursa olsun -sonuçta çok klasik bir deyim olacak ama- top yuvarlak.. Fenerbahçe bu takıma karşı 100 maç yapsa 98'ini kazanır gibi gözüküyor.. Ama ben G.Saray'ın da Tromsöyle 100 maç yapsa 98 maçı kazanacağını düşünüyorum.. Sorun o iki maçın bu eleme maçlarına denk gelmemesi..

barahir
23.Temmuz.2006, 17:03
+1..........

mlt44
24.Temmuz.2006, 00:06
gelecek gole doyup gidicekler :)

bursa_mc
24.Temmuz.2006, 00:33
bakarsın bi sürpriz olurr ve B 36 denilen takım feneri eler:D

Universal
24.Temmuz.2006, 00:41
Evet bunlar yaşanmadı değil yaşandı bugun Tromso Chealse elemiş takım ama eleme nedeni evinde oynadığı maçlardaki hava antejı bugun bir Rum takımının yenmesi onların Türklere karşı düşündüklerinden elde edilen bir kazanç. Bir takım büyük olmak için öncelikle kendinden güçlü olanları yenmeli şuan bu klupteki oyuncular doğru düzgün antreman yapamıyor çünkü çoğu başka işlerden kazanç sağlıyor bu gun Fenerbahçe işi ciddiye alacaktır çünkü bu tecrübe artık var belki ilk maçta fark gelmez ama Fenerbahçe bu rakbini çok iyi yenebilecek durumda zaten rakip oyuncular hayatında ilk kez 52.000 kişi önünde oynayacaklar bu onlara baskı yaratıp çok büyük hatalar yapmasına neden olacak Fenerbahçe bu maçı en kötü seyircisiyle kazanacaktır.

bursa_mc
24.Temmuz.2006, 00:43
inş.fener ilk maçta alacağı skorla turu garantiler

SaMaNYoLu
24.Temmuz.2006, 00:43
fenerbahce bu takımdan başka bir takımla ön eleme oynıcakmı ?

bursa_mc
24.Temmuz.2006, 01:02
ewt. oynayacak

Berkaiser
24.Temmuz.2006, 14:36
Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünüyorum.

dnz498
24.Temmuz.2006, 15:29
Adamlar resmen turistik geziye gelmişler Sultan Ahmet'i falan gezmişler :D :D

Universal
24.Temmuz.2006, 16:04
fenerbahce bu takımdan başka bir takımla ön eleme oynıcakmı ?
Evet oynayacak eğer Fenerbahçe bu turu geçerse 3. ön elemeye 2. torbadan katılacak ve devlerle oynama ihtimali olacak.

aanilll
24.Temmuz.2006, 17:03
Fenerbahçe rakibi ciddiye alırsa çok rahat kazanır..

Sekopej
24.Temmuz.2006, 20:10
Fenerbahçe'nin B36 Torshavn takımıyla yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı 1 Ağustos Salı günü oynanacak.

Rövanş maçını daha önce 2 Ağustos olarak belirleyen UEFA, iki kulübün karşılıklı anlaşmasının ardından karşılaşmayı 1 Ağustos Salı gününe aldı.

Kaynak: AA

Universal
24.Temmuz.2006, 23:36
O gün tatile gitme ihtimalim akşama inşallah televizyon bulurum o maç için.

tosunpasa
24.Temmuz.2006, 23:54
O gün tatile gitme ihtimalim akşama inşallah televizyon bulurum o maç için.
işte gerçek bir fenerli kardeşimiz:D:D şaka bir yana Fenerbahçemiz'in bu turu geçeceğine inanıyorum ama 3.turda çoooook zorlanacağına dahada çok inanıyoum:(

emir077
24.Temmuz.2006, 23:58
Rahat geçer

SIRmC
25.Temmuz.2006, 16:19
fenerbahçe takımı küçümsemezse bu maçı alır.

dnz498
25.Temmuz.2006, 19:56
rakip önemli değil Avrupaya açlık çeken biğr takım olarak FB bu takımı ezer!

ibo
25.Temmuz.2006, 20:04
kağıt üzerinde fb açık ara favori hataa diğer takımın şansı %0 tabii kağıt üzerinde. Ama umarım FB bu takımı eler...

fmsmyrna
25.Temmuz.2006, 20:55
bizde mi faroe ye gitsek kesin futbolcu oluruz onlar zaten birkirkara yenmelerinden memnundur yeter onlara:s_fenerbahce:

bir gün herkes FENERBAHÇE'li olacak

nekop
25.Temmuz.2006, 23:33
fener işi burada bitirmek zorunda cünrü rakip takımın stadı tromsonünkü gibi bişey orada yenilebilir...

AlicanKidd
25.Temmuz.2006, 23:49
Bu maça gideceğim ve Fenerin fark atacağına inanıyorum. İnşallah güzel goller izleriz.

Krusty
25.Temmuz.2006, 23:57
Galatasaray-Tromso maçına benzemez bence. Sonuçta Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar kaliteli olduğu ortada. Tromso karşısında elenilmesi GS'nin kabahati bence; FB o takımla eşleşseydi onu elerdi bana göre. Bu yüzden GS-Tromso maçları ile örneklendirmek yanlış olur. FB'nin rahat turu geçeceğine inanıyorum, inşallah diğer turda takılmaz. Sonuçta bizi temsil ediyor ve her ne kadar FB'li olmasam da; onu orda görmek bize gurur veriyor.Bol Şans Kanarya !

Burak Duran
26.Temmuz.2006, 00:00
Galatasaray-Tromso maçına benzemez bence. Sonuçta Fenerbahçe'nin kadrosunun ne kadar kaliteli olduğu ortada. Tromso karşısında elenilmesi GS'nin kabahati bence; FB o takımla eşleşseydi onu elerdi bana göre. Bu yüzden GS-Tromso maçları ile örneklendirmek yanlış olur. FB'nin rahat turu geçeceğine inanıyorum, inşallah diğer turda takılmaz. Sonuçta bizi temsil ediyor ve her ne kadar FB'li olmasam da; onu orda görmek bize gurur veriyor.Bol Şans Kanarya !

sen tromso maçını izledin mi o sahayı gördün mü? o sahada chelsea nin yenildiğini biliyor musun?? o sahada her hangi bir türk takımı oynasa yenilirdi veya berabere kalırdı ki biz o gün hakemin vermediği ceza sahası içinde olan pozisyonu ceza sahası dışına taşımasından sonra yediğimiz golle mağlup olduk... fener bu tur geçecektir çünkü ilk maç evinde ve rahat çıkacak ayrıca ikinci maçta faroe adalarında kar olmayacak

Universal
26.Temmuz.2006, 00:14
Galatasaray pisi pisine elendi böyle olaylar 100 yılda bir olur eğer o maçta Samiyende olsaydı Galatasaray geçerdi bence böyle bir olay olmayacak Fenerbahçe güle oynaya geçecek.

mr.hornet
26.Temmuz.2006, 00:21
tabiki ciddi bir şekilde hazırlanıp butun gucunu sahaya vermeli fenerbahçe hem sadece g.saray deil trabzonda uyduruktan bi takım olan guney kıbrıs takımına(anortosis famagusta) elenmıstı şampiyonlar ligi on eleme maçında.. rakibi kuçumsemeden ciddi bir 45 dk işi burda bitirir..

Neron_FB
26.Temmuz.2006, 08:48
Fenerin Zico ile ilk resmi maçı.. Küçümseyeceğini hiç sanmıyorum rakibini..O nedenle fener rahat geçer..

Universal
26.Temmuz.2006, 13:36
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme 2. turunun ilk maçında kendi sahasında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma Kanal D’den naklen ekranlara gelecek. Maçın hakemi Hırvatistan Federasyonu’ndan Edo Trivkovic. Sarı lacivertlilerde Fransız yıldız Anelka’nın sürpriz bir şekilde ilk 11’de sahaya çıkması beklenirken, sakatlıkları süren Luciano, Kemal ve Selçuk takımdaki yerlerini alamayacak. Teknik direktör Zico’nun ilk kez taraftarın huzuruna çıkacağı zorlu mücadele, F.Bahçe’nin 100. Yılı’nı kutlayacağı sezonda evinde oynayacağı ilk maç olması nedeniyle de büyük önem taşıyor. B36 Torshavn’da kırmızı kart cezalısı olan Mikkjald Thomassen yok. Maçın rövanşı 1 Ağustos’ta Torshavn’da oynanacak.

STAT: Şükrü Saracoğlu SAAT: 21.00

HAKEM: Edo Trivkovic (Hırvatistan)

FENERBAHÇE

Rüştü Serkan Önder Can Ümit Appiah Aurelio Alex Uğur Anelka Tuncay

B36 TORSHAVN

Mikkelsen Alex Thorleifson M. Thomassen Benjaminsen Ellingsgaard K. Jacobsen Midjord Matras Sylla H. Jacobsen á

atlantis_fb
26.Temmuz.2006, 15:16
bence fenerbahce galatasarayın düştüğü hataya düşmez.ve b36yı rahat eler.tabi inşallah.çünkü büyük konuşmayı sevmem ama fenerbahçemizin zorlanmayacağını düşünüyorum.

bursa_mc
26.Temmuz.2006, 15:57
yaw beyler bu takımlar kolay fener kesin eler ama gruplarda bi başarı gelmedikten sonraaa ne işe yarar .geçen sezonki gruptan bence 2. olarak çıkmalıydıı ama sonuncu olduu

dnz498
26.Temmuz.2006, 16:37
Galatasaray pisi pisine elendi böyle olaylar 100 yılda bir olur eğer o maçta Samiyende olsaydı Galatasaray geçerdi bence böyle bir olay olmayacak Fenerbahçe güle oynaya geçecek.

tamamen katılıyorum eğerki GS'nin ilk maçı samiyende olsaydı fark izlerdik saha faktöründen dolayı takım çok etkilendi orada Buradaki maçtada üzerlerindeki baskıyı atamadılar.

LaKe
26.Temmuz.2006, 19:50
Fenerbahçe'ye bu akşamki maçta başarılar dilerim ;)

tosunpasa
26.Temmuz.2006, 20:21
o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sanki maç saati hiç gelmiyecekmiş gibi oluyo:Dfenerbahçemiz kesinlikle bu turu geçicektir ama dediğim gibi diğer turda çok zorlansakda o turuda geçeceğiz:)maç saatine kadar forumda takılaym bari:)

Comanche72
26.Temmuz.2006, 20:41
Fenerbahçe'ye bu akşamki maçta başarılar dilerim ;)

ORNEK İNSAN LAKE

bursa_mc
26.Temmuz.2006, 20:42
ya zaten fenerbaçe zaten bu maçı alacak tartışmaya gerek yokk

tosunpasa
26.Temmuz.2006, 22:26
gooooool appiah 1-0:):)

Eray Dengiz
26.Temmuz.2006, 22:30
O değilde maça şöyle tek gözle bakıyorum. Anelka ceza sahasında şov yaparken, Rüştü uçarak topa vuruyor. Fenerbahçe acayip oynuyor. Rakibi biraz küçümsüyor ama bunu belli etmiyor. Anelka ve Rüştü hariç :n:

tosunpasa
26.Temmuz.2006, 22:37
gooool tümer metin 2-0

Eray Dengiz
26.Temmuz.2006, 22:37
Fenerbahçe bu takıma en az 10 atması lazım. Kalecileri kusura bakmayın ama avanak gibi etrafa bakıyor. Uzaktan 10 şut atılsa 8 tanesini yer..

tosunpasa
26.Temmuz.2006, 22:42
yalnız ben spikerliğe kendimi iyice kaptırdım:D,, gol olduğunda tekrar sizlerle olucam:D:D:D

bursa_mc
26.Temmuz.2006, 22:47
ilk yarı bitti
Feberbahçe:2 B36:0

ibo
26.Temmuz.2006, 22:50
tümer in golünnü görmedim ama appiah ın golü güzeldi...

eGowiCh
26.Temmuz.2006, 22:52
Tümer de uzaktan attı. En az 5 atmamız lazım B36'ya, çok zayıflar. Tuncay ve Anelka berbat oynuyor.

SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 22:53
Tümer de uzaktan attı. En az 5 atmamız lazım B36'ya, çok zayıflar. Tuncay ve Anelka berbat oynuyor.
aynen öyle yıne Anelka pozısyona felan giriyor ama Tuncayla topu yanyana bile göremıyoruz... Murat hacıoglunun girmesını ısterım güzel goller atabilir.

tosunpasa
26.Temmuz.2006, 23:09
gooool Tuncat Şanlı 3-0:D:D:D tuncay sarı kart gördü

perpetua
26.Temmuz.2006, 23:11
Faroe takimi cok zayif. Teknik yok gibi birsey. Topu durdurmada bile cok zorluk cekiyorlar. En iyi oyuncularinin bile Serkan veya Chian kadar teknigi var en fazla :D

Tuncay gercekten cok silik oynuyor. Topu alip kaleye dikine oynayabilse cok daha iyi gorunecek ama ileri ucta oynayinca bu sansi daha zor yakalayacaktir. (Tam bu sirada Tuncay gol atti - Anelka'nin asisti ile)

Tumer'in orta sahadan cikardigi toplar cok iyi. Gecen sene Tuncay'in yapamadigi isi cok iyi yapiyor. Ama daha guclu takimlara karsi hem Tumer hem de Alex Fenerbahce'nin orta sahasini mucadele gucu olarak zayif birakir.

Simdiye kadar gorulen 3 sari kart ise hic hos degil Bu kadar zayif bir takima karsi, hemde evinde bu kartlari gormek cok gereksiz.

Eray Dengiz
26.Temmuz.2006, 23:11
Anelka tam küçük maçların adamı. Bu futbolunu her maçta oynasa Dünya'nın en iyi futbolcusu seçilir. Mükemmel oynuyor.

SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 23:13
böyle giderse 5-6 oLucak.

tosunpasa
26.Temmuz.2006, 23:18
böyle giderse 5-6 oLucak.
inşallah:p

SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 23:20
inşallahı maşallahı yok atmazlarsa ayıp ederler :)

Burak Duran
26.Temmuz.2006, 23:28
ben 3 te bıraktım var mı bi gelişme

SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 23:35
ben 3 te bıraktım var mı bi gelişme
maç hala 3-0

LaKe
26.Temmuz.2006, 23:37
Fenerbahçe, ilk yarıdaki temposundan biraz uzak oynuyor gibi geldi bana...

SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 23:38
Fenerbahçe, ilk yarıdaki temposundan biraz uzak oynuyor gibi geldi bana...
evet rolantıde gecıyor maç böyle bite bilir...

LaKe
26.Temmuz.2006, 23:40
Bana Fener 1 gol daha atabilir gibi geliyor ama bakalım. Belli olmaz...

Eray Dengiz
26.Temmuz.2006, 23:44
Bu maç ya böyle ya da Fenerbahçe bir tane daha gol atar..

SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 23:48
4-0 bitti maç hayırlı oLsun...

LaKe
26.Temmuz.2006, 23:50
Bana Fener 1 gol daha atabilir gibi geliyor ama bakalım. Belli olmaz...

Ne demiştim ama :D :D :D :D

KaÇaK_1907
26.Temmuz.2006, 23:53
Vatana millete,camiamıza hayırlı uğurlu olsun...
(Tümer,Appi,Anelka) süperdi...

Krusty
26.Temmuz.2006, 23:56
Tüm FB'lileri tebrik ediyorum. Güzel top oynadı FB :)

mr.hornet
fenerbahçeme bi sonraki turda başarılar :)
ama takım daha hiç hazır deil :(

eGowiCh
Yine durak top, yine Önder :) 4-0 aldık, turu da atladık sayılır.

Kerim Zengin oyuna girdi Serkan yerine, dikkat ettiyseniz çok yetenekli bir oyuncu. Bu maç tam ölçü olamaz aslında ama çok mücadele ediyor ve iyi bir oyun sergiledi. Zico, takıma kazandırırsa faydalanabiliriz. Avrupa'da faydalanamayız belki, tecrübeli değil; fakat Turkcell SüperLig'de Can, Kerim ve Olcan'dan bu sene faydalanacağımızı düşünüyorum.

ibo
26.Temmuz.2006, 23:57
Ne demiştim ama :D :D :D :D

yaw tamam sen bir dahisin :D kendini övüpturma :) ;) (şaka takılıyorum alınma :D )

Krusty
26.Temmuz.2006, 23:58
yaw tamam sen bir dahisin :D
kendini övüpturma :) ;)
(şaka takılıyorum alınma :D )

Valla kafiyeli olmuş :n: Hehehe :p

Burak Duran
27.Temmuz.2006, 00:02
valla bu takımı bizim mahalle takım zorlardı eski :D bu arada fareo adalarının nüfusu 40bin fener stadı 55bin adamların nüfusundan fazla tribünlere oynadılar :D

bursa_mc
27.Temmuz.2006, 00:18
yaw zaten biliyoduk fenerin yeneceğini abartmayalım lutfen

Kuvvetmira
27.Temmuz.2006, 00:29
4-0 ama takım hazır diil :o inşallah yeni transferlerle birlikte 3.ön elemeyi de geçip cl ye katılırıs

Universal
27.Temmuz.2006, 00:35
Arkadaşlar maçtaydım amigoluk yapmaktan maçı izleyemedim yorum yok ama 4-0 az geldi bana. Tribün şov yaptık bu arada adamların suratları çok kötüydü.

Sekopej
27.Temmuz.2006, 02:35
Öncelikle Anelka'dan başlamak istiyorum. Anelka küçük maçlarda oynamayan Anelka bu maçta mücadelesiyle benim gözüme girdi. Eğer kendine takım aramak için bu oyununu oynamıyor ve sezon boyu böyle oynarsa başka forvet aramaya gerek yok. Son noktada bi kaç hatalı hareket yaptıysa da hırsı ve mücadelesi taktire değer.

Gelelim Tümer'e çok güzel bir gol attı. Sanırım Kadıköydeki kolay maçlarda Alexle yan yana oynayacak. Ayrıca maçtan sonra yaptığı açıklamada Zico 2. maçta da aynı kadroyla oynayacağım birbirlerine alışmaları lazım dedi. Onun da hırsı yeter. Sakatlıktan dolayı eksiklikler yaşadı ama bu takıma faydalı olacaktır.

Son olarak da Appiah. O yine her zamanki Appiah. Bu sene daha çok sağ kanada yakın oynayacak galiba ama onun için farketmiyor o elinden geleni yapıyor takımı için.

Diğer oyuncular daha tam hazır değil gibilerdi. Ayrıca Kerim'in de oyuna girmesi FB için sevindirici bir olay.

Fenerbahçe taraftarına da başta Batuhan olmak üzere:) teşekkür ediyorum. Bu temmuz sıcağında takımlarını yalnız bırakmadılar.

2. maçta farkı değil takım oyununu ve takım uyumunu denemeliler. Çünkü artık bu turu geçtik. Zorlu rakipler için daha çok mücadele ve yardımlaşma gerekiyor...

eGowiCh
27.Temmuz.2006, 04:17
Eğer yabancı bir forvet alınır da Anelka takımda kalırsa, Tuncay veya Tümer yedek kalacak. Böylelikle de sol kanat transferi yatacak, dolayısıyla Ümit Özat oynayacak :( (Bu kadro üzerinden değerlendirme yapıyorum.)

Eğer Lugano gelirse, mutlaka Luciano gönderilip, yerine sol kanat alınmalı ve diğer kontenjana da santrafor alınmalıdır diye düşünüyorum (veya sağ kanat.)

Defansa gelecek yeni ismin yanında Önder oynamalı. Eğer Önder sağa çekilirse, Can oynayabilir.

Daum'un geçen sene hiç oynatmadığı Can ve Kerim, Zico sayesinde forma buldu dikkat ettiyseniz. Özellikle de Can... Servet'i tercih ediyordu Daum ve sonucunu gördük hep beraber. Zico ise Servet'i yedek bırakıp Can'ı tercih etti ;;) Zico'nun başarılı olacağına inanıyorum.

Bu maçta takımımız kendini pek yormadı, 3-0'dan sonra özellikle. Top çevirdik, sonuca gitmedik. İstesek 7 tane atardık diye düşünüyorum. Hazırlık maçlarında oyuncular kendilerini göstermek için çok hırslı oynayıp, golleri dizdiler. Ama bu maçta artık yerleri garanti olduğundan, en azından hocalarının gözüne girdiklerinden dolayı ve rakibin zayıflığıyla tüm gücümüzü sergilemedik.

Universal
27.Temmuz.2006, 13:09
Arkadaşlar Anelka'nın kalacağı kesinleşti çünkü oynadığı hiçbir klup taraftarı Anelka'ya bu kadar bağrına basmamıştı ve Anelka'da buna karşılık vermesi kalacağının sinyalini verdi;
Dün dikkatimi çeken olay Can Arat'ı ilk onbirde oynatmasıydı ben oynatmasını beklemiyordum ama Fenerbahçe için hemde Can Arat için iyi oldu Luciano'dan daha yetenekli olduğunu kanıtladı eğer bir kaç maç daha oynarsa tecrübe kazanarak Fenerbahçe'ye daha yararlı olacaktır.

teamsah
27.Temmuz.2006, 13:53
Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi'nde başarılar ve güzel futbol bekliyoruz. Dün akşamki galibiyetten dolayı tebrikler. Taraftar bizim kadar coşkulu olamasa da taraftar da iyiydi. :D Tebrikler.

e_mali
27.Temmuz.2006, 13:54
Bu mac hicbir sekilde olcu olamaz...
Dunku goruntu beni korkuttu acikcasi, ortasahanin defansa hic yardimi yoktu, ayrica kanatlarda ümit ve serkan yalnız kaliyor.

Neron_FB
27.Temmuz.2006, 14:05
Takım 3. ön eleme ilk maçına kadar oturur bence.. Tebrikler fenere...

shenshebek
27.Temmuz.2006, 14:53
Öncelikle bakış açısının ve önyargının ne kadar önemli olduğunu yapılan yorumlardan sonra bir kez daha anladım..

Eğer bu maça çıkarken antrenör Daum olsaydı ve haftaiçi tüm antremanlarda Semih'i oynatıp maça da Anelka'yle başlasaydı hemen "bak gençleri ne kadar çabuk harcıyor" denilecekti.. Ama Zico yapınca sorun olmadı, çünkü Daum'a kimse saygı duymuyor..

Burdan Zico yanlış yaptı yorumu çıkmasın, Zico bence de doğrusunu yapmıştır. anelka gidecekse bu maçta oynayarak kendini göstermeli ve öyle gitmelidir. Ama gitmezse Fenerbahçe için ortada bir sorun var demektir. Fenerbahçe ileri ucu Anelka-Tuncay ikilisi şeklinde oluşmamalı. Bu ikinci oyuncu da santrafor değil. Fenerbahçe'nin sırtı kaleye dönük oynayabilecek bir santrafora ihtiyacı var.. Bu Semih olabilir tabi ama bence anelka şu an teklif varken bence satılmalıdır..

Can Arat.. Daum'a en çok kızdığım noktalardan biriydi.. Zico oynattı ve Can beğeni topladı.. Ama biraz abartmıyor muyuz? B 36 Torshavn kaç defa Fenerbahçe kalesine gelebildi, savunmayı ne kadar zorladı? Can'ı tabi ki takdir edelim ama böyle bir maçta da bir anda göklere çıkartmayalım..

Geçen sene lige ara verildikten sonra Fenerbahçe'nin bir maçında Daum oyuncu değiştirmedi diye yerden yere vurulmuştu, Daum "takım belli bir süredir beraber oynamıyor, takımın beraber oynama alışkanlığı kazanması için oyuncu değiştirmedim.." dediğinde herkes tepki göstermişti.. Zico'nun yaptığı da aynı şey.. Mantıklı olan şey..

Bu arada bir sorun da Fenerbahçe'nin üst düzey takımlara karşı nasıl oyanayacağı.. Zayıf takımlara göre tabi ki 4-3-1-2 iyi bir sistem.. ama Fenrbahçe'nin şampiyonlar ligine kalırsa bu sistemde zorlanacağını düşünüyorum..

Zico'nun ilk maçının zayıf bir takıma karşı oynaması onun ve Fenerbahçe açısından avantaj.. Uygulamayı düşündüğü sistem gerçekten tüm Fenerbahçe taraftarını da mutlu edecektir.. (klasik Milan 4-3-1-2'si..)

Eğer iyi bir santrafor ve gelirse Lugano ile Fenerbahçe daha da güçlenecektir..

dnz498
27.Temmuz.2006, 16:30
Zayıf takımlara göre tabi ki 4-3-1-2 iyi bir sistem.. ama Fenrbahçe'nin şampiyonlar ligine kalırsa bu sistemde zorlanacağını düşünüyorum..

kalabilirse tabi ikinci ön eleme turunda çok zor rakipler (Arsenal, Ajax, Benfica, Shaktar bunlar aklıma gelenler) ne olacağı hiç belli olmaz. Sistemdede eğer ALex ile Tümer'i bir arada oynatmaya devam ederse çok hazin sonuçlar alır tamam ofans iyi ama defans berbat

eGowiCh
28.Temmuz.2006, 04:09
@shenshebek, Tuncay ve Anelka için santrafor değil demişsin. Peki bu iki oyuncunun asıl mevkii ne?

Tuncay bence bir santrafor. Sakaryaspor'da oynarken, santrafor olarak forma giyiyordu. Daum, onu hep sol kanatta oynattı ve yeri orası oldu. Bu yüzden de olağanüstü bir verim alamadık Tuncay'dan. Ama Zico, futboldan anlayan biri ve gelir gelmez Tuncay'ı santrafor olarak oynattı, iyi de yaptı. "Asıl yerimi buldum." dedi Tuncay, geçtiğimiz günlerde. Uzun zamandır santrafor oynamayan bir kişiden iyi performans bekleyemezsiniz ilk maç. Kendini idmanlar ve maçlarla geliştirerek, mevkiisinde tam verim alacağımıza inanıyorum Tuncay'dan.

Anelka gönderilip, yerine kafa hakimiyeti iyi, bir sağa bir sola koşan, defansın dengesini bozan bir santrafor alınmalıdır. Anelka bu tip bir oyuncu değil, çok hızlı ve birebirde çok etkili, fakat sağa sola dribling yapabilen, defansın dengesini bozan, kafa toplarında ve son vuruşlarda etkili olan birisi değil. Tek avantajı, hızlı olması ve çok kolay oyundan adam düşürmesidir.

Sol kanata 'sol' ayaklı bir oyuncu (hem defansif hem ofansif özelliklere sahip olmalı), defansın göbeğine bir oyuncu (Lugano gelecek muhtemelen, harika olur) ve santrafor bir oyuncu (yukarıda belirttiğim niteliklere sahip) alınırsa Avrupa'da başarılı olabiliriz. Şu kadro kurulmalı, bence;

-------------Volkan------------------
Serkan - Önder - ? (Lugano) - ? (R.Carlos) *
Appiah - Aurelio - Tümer / Uğur Boral
-------------Alex----------------
----------Tuncay - ?-------------

* Önder sağa çekilirse, orta göbekte Luciano ve Lugano oynayabilir, ama Önder göbekte oynarsa, kadro yukarıdaki gibi olmalı.

Krusty
28.Temmuz.2006, 04:19
Egemen, kadronda Anelka yok mu :rolleyes:

eGowiCh
28.Temmuz.2006, 04:32
Anelka'nın gönderilmesini istediğimden, akabinde yerine yeni bir oyuncu gelmesini istediğimden yer vermedim :)

Krusty
28.Temmuz.2006, 04:41
Anelka'nın gönderilmesini istediğimden, akabinde yerine yeni bir oyuncu gelmesini istediğimden yer vermedim :)
Tamam, anladım :) Bu arada İbrahimoviç haberi n'oldu ? Bilgin var mı :rolleyes: ;)

eGowiCh
28.Temmuz.2006, 05:10
Ibrahimovic, Fener'de oynayabileceğini söylemişti, son durum nedir bilmiyorum. Juve'de kalmazsa, gelebilir diye düşünüyorum. Ama bu transferlerin, yarınki kuradan sonra gerçekleşeceği kanısındayım. Rakibe göre transferler acil bitirilebilir veya geciktirilebilir. Bekleyip, göreceğiz.

Hububat_Fiyatları
28.Temmuz.2006, 05:37
@shenshebek, Tuncay ve Anelka için santrafor değil demişsin. Peki bu iki oyuncunun asıl mevkii ne?

Tuncay bence bir santrafor. Sakaryaspor'da oynarken, santrafor olarak forma giyiyordu. Daum, onu hep sol kanatta oynattı ve yeri orası oldu. Bu yüzden de olağanüstü bir verim alamadık Tuncay'dan. Ama Zico, futboldan anlayan biri ve gelir gelmez Tuncay'ı santrafor olarak oynattı, iyi de yaptı. "Asıl yerimi buldum." dedi Tuncay, geçtiğimiz günlerde. Uzun zamandır santrafor oynamayan bir kişiden iyi performans bekleyemezsiniz ilk maç. Kendini idmanlar ve maçlarla geliştirerek, mevkiisinde tam verim alacağımıza inanıyorum Tuncay'dan.

Anelka gönderilip, yerine kafa hakimiyeti iyi, bir sağa bir sola koşan, defansın dengesini bozan bir santrafor alınmalıdır. Anelka bu tip bir oyuncu değil, çok hızlı ve birebirde çok etkili, fakat sağa sola dribling yapabilen, defansın dengesini bozan, kafa toplarında ve son vuruşlarda etkili olan birisi değil. Tek avantajı, hızlı olması ve çok kolay oyundan adam düşürmesidir.

Sol kanata 'sol' ayaklı bir oyuncu (hem defansif hem ofansif özelliklere sahip olmalı), defansın göbeğine bir oyuncu (Lugano gelecek muhtemelen, harika olur) ve santrafor bir oyuncu (yukarıda belirttiğim niteliklere sahip) alınırsa Avrupa'da başarılı olabiliriz. Şu kadro kurulmalı, bence;

-------------Volkan------------------
Serkan - Önder - ? (Lugano) - ? (R.Carlos) *
Appiah - Aurelio - Tümer / Uğur Boral
-------------Alex----------------
----------Tuncay - ?-------------

* Önder sağa çekilirse, orta göbekte Luciano ve Lugano oynayabilir, ama Önder göbekte oynarsa, kadro yukarıdaki gibi olmalı.iyi bir dizilim

tosunpasa
28.Temmuz.2006, 11:10
arkadaşlar 3.öneleme kuraları bugün mü çekişlecek hangi kanalda gösterelecek? bilen varsa bi yardım edebilir mi?

shenshebek
29.Temmuz.2006, 03:54
Egowich.. Öncelikle Santrafor'la forvetin aynı şeyler olmadığını söyleyerek soruna cevap vermeye çalışayım.. Aslında ikinci paragrafında cevabı sende vermişsin. "Anelka gönderilip, yerine kafa hakimiyeti iyi, bir sağa bir sola koşan, defansın dengesini bozan bir santrafor alınmalıdır. Anelka bu tip bir oyuncu değil, çok hızlı ve birebirde çok etkili, fakat sağa sola dribling yapabilen, defansın dengesini bozan, kafa toplarında ve son vuruşlarda etkili olan birisi değil."

işte senin de belirttiğin gibi Anelka'da Tuncay da santrafor değildir.. Santrafor kaleye sırtı dönük oynayabilen, topu ayağında tutabilen alan açan, faul alabilen oyuncu tipidir.. (Örnek..H.Şükür, F.Tekke, M.Nobre vs.. vs..) Anelka ve Tuncay tarzı oyuncular ise forvet oyuncularıdır.. Bu tip oyuncular sırtı dönük kaleye oynayamaz. Sana katılıyor, Fenerbahçenin forvet değil iyi bir santrafor alması gerektiğini düşünüyorum..

Geçen sen C. Daum'un yaptığı en büyük yanlışlıkta zaten buydu. Anelka'yı ileride tek başına bırakırsanız yani Rıdvan dilmen tabiriyle 4-4-2-0 oynarsanız karşı kaleye gitmekte zorlanırsınız.. Tuncay'da Anelka'da ileride tek başına oynayabilcek oyuncular değil. ama bir santraforun yanında mükemmel bir ikili olabilirler.. Tuncay ise Sakaryaspor'da da sol kanatta oynadığını kendi söyledi.. Tuncay çok savruk ve dengesiz.. Kendini geliştirebilirse tabi ki forvette oyanayabilir ama şu anki haliyle değil.. Ve yanında mutlaka bir santraforla..

Kurduğun kadro tabi kağıt üstünde güzel gözüküyor. Ama Fenrbahçe'nin her rakibi B 36 Torshavn olmayacak.. Bu kadro biraz ofansif bir kadro, iyi takımlar karşısında defansif sorunlar yaratabilir.. Kadro konusunda da genelde katılıyorum.. Ama katılmadığım bir iki nokta da var tabi.. Öncelikle kişisel görüşüm kalede kesinlikle Rüştü oynamalı. Sağ bekte de Önder..(onu zaten belirtmişsin) Ama R.Carlos kesinlikle doğru transfer değil.. Bence onun yerine daha genç ve doymamaış biri alınmalı.. R.Carlos-Tümer ikilisiyle sol kanat karşı takımlar için maden gibi olur..

Saygılarımla..

KaÇaK_1907
01.Ağustos.2006, 21:16
Maça 15 dk kaldı haydi FenerbahçE'm bundan sonra da D.Kiev'İ de geçeceğiz inş...

Universal
01.Ağustos.2006, 21:22
Maça az bir süre kaldı temsilcimiz Fenerbahçe'ye başarılar. :) Bu arada D.Kiev maçı hangi gün ve saat kaçta?

Laz_Asker_61
01.Ağustos.2006, 22:06
çok sıkıcı bir maç oluyor fener yüklenmiyor antreman havasında

Universal
01.Ağustos.2006, 22:19
Hazırlık maçı gibi oldu hem ülkemize 2 galibiyet getirecek hemde bir üst tura çıkacak Fenerbahçe aslında bir takıma iyi oldu bu turda oynamamız.

Krusty
01.Ağustos.2006, 22:29
İlk yarıya biraz baktım da, hiç keyif vermedi izleyenlere. Batuhan'ın dediği gibi hazırlık maçı gibiydi. Umarım 2. yarıda keyif alınır.

Universal
01.Ağustos.2006, 23:20
4-0+5-0=9-0 fazla söze gerek yok hazırlık maçından 2 galibiyet geldi ülkemize. :D

tosunpasa
01.Ağustos.2006, 23:32
4-0+5-0=10-0 fazla söze gerek yok hazırlık maçından 2 galibiyet geldi ülkemize. :D
batuhan senin matematiğin kaç:D:D:D4-0+5-0=9-0 oluyo 10-0, değil:D:D

perpetua
02.Ağustos.2006, 00:22
Hazırlık maçı gibi oldu hem ülkemize 2 galibiyet getirecek hemde bir üst tura çıkacak Fenerbahçe aslında bir takıma iyi oldu bu turda oynamamız.

Elemelerde ne yazik ki sadece galibiyet basina 1 puan kazaniliyor. 5 takimla Avrupa kupalarina katildigimiz icin, bu iki galibiyetin ulke puanina katkisi 0.4. Takimlarimizin esas puan almasi gereken UEFA ve CL maclari.

Gelecek sene hanemizden silinecek olan 5.625 puan'in (01/02 sezonu ulke puani) yerine koymamiz icin, 5 takimin toplamda 28-29 puan toplamasi gerekli.

Fenerbahce'nin bu aldigi puanlari cikartirsak, 27 puan daha gerekli.

CL 3. on elemede takimlarimiz 1 beraberlik ve 1 de galibiyet aldigini dusunursek 3 puan daha geliyor (2 galibiyet = 2 puan, 2 beraberlik = 1 puan) ve 24 puana daha ihtiyacimiz oluyor.

Ayni varsayimla, UEFA'da on eleme oynayacak Trabzonspor ve Kayserispor'da 2. on elemede 1 galibiyet ve 1 beraberlik alirsa 3 puan daha toplaniyor. Yani 21 puan daha gerekiyor.

Bu da demektir ki CL ve UEFA kupasina butun takimlarimizin katildigini varsayarsak, 7 tane galibiyet alinmasi gerekiyor (her galibiyet 3 puan) ki su anki yerimizi koruyalim. Tabii etrafimizdaki ulkeler ilerleme gostermezse.

Edit: CL'ye katilinca ayrica 3 puan daha veriliyor. Yani hem GS hem the FB katilirsa 6 puan daha hanemize girecek. Yani alinmasi gereken puan sayisi 14'e dusuyor. Bu da 5 galibiyetin yerimizde saymak icin yeterli olacagi demek.

bursa_mc
02.Ağustos.2006, 00:25
way be matematıksel hesaplar ilginçç

Universal
02.Ağustos.2006, 00:26
batuhan senin matematiğin kaç:D:D:D4-0+5-0=9-0 oluyo 10-0, değil:D:D
Maçı 6-0 kazanmadık diye üzülüyordum çünkü toplam skor 10-0 olacaktı benimde aklımda 10-0 kalmış şimdi kendi halime gülüyorum.

Sekopej
02.Ağustos.2006, 00:32
Açıkçası maç hakkında yapılacak yorum yok. Farklı kazanmaları gerekirdi ve kazandılar da.
Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Kiev maçını düşünmek lazım. Bugünkü oyunu ölçü olarak almak istemiyorum ama böyle oynarlarsa çok zorlanırız Kiev maçlarında...

S-B-Z
02.Ağustos.2006, 00:42
fenerbahçeyi ve taraftarlarını kutluyorum.
sonuçta ülke kazanıyor.

ibo
02.Ağustos.2006, 00:53
4-0+5-0=9-0 fazla söze gerek yok hazırlık maçından 2 galibiyet geldi ülkemize. :D
bu mesajda koptum :D:D:D:D:D maça gelince çok zevksizdi FB yi tebrik ederim. Umarım D.Kiev i de elerler ve Gruplara Kalır...

Burak Duran
02.Ağustos.2006, 09:34
batuhanı bu güzel matematiğinden feneride bu güzel futbolundan dolayı alkışlıyorum

sergenNn
02.Ağustos.2006, 12:02
Bu sene ben takımlardan çok umutluyum.UEFA'da bütün takımlarımızın çok iyi başarılar elde edeceğini düşünüyorum.Şampiyonlar Ligi'nden pek emin değilim.Yani gruplara Galatasaray kalır ama Fenerbahçeyi bilmiyorum tabi inşallah onlarda kalırlar ve ülkemiz ilerleme kaydeder.Şuan ülke sıralamasında 16. durumdayız.Önümüzde Bulgaristan var ve arkamızda bizim puanımıza çok yakın olan İsviçre var.Bu sene hüsrana uğrarsak bir daha toparlanmamız için ya UEFA ya da Ş.L. yi kazanmamız gerekicek..

LaKe
02.Ağustos.2006, 12:14
Fenerbahçe'yi tebrik ederim.

Bu arada perpatua müthiş bir matematiksel hesap yapmış :) tebrikler :)

Universal
02.Ağustos.2006, 14:44
Dikkatimi dünkü maçta bişey çekti bütün golleri Türkler attı. :) Bu beni çok sevindirdi.

Nedvedmania
02.Ağustos.2006, 14:51
ewet bencede fazla söze gerekyok :n::n::n::n::n:

bursa_mc
02.Ağustos.2006, 15:04
neyse abi bunları bırakın da d.kiev zorlu rakip ne dersinizz

sergenNn
02.Ağustos.2006, 23:10
İşte Vatan Gazetesinin 30/07/2006 Tarihli gazetesinde yer alan haber.Vatan'ın internet sitesinden bulduğum için puan sırasını bulamadım..

Türkiye, UEFA klasmanında sonunda 16. sıraya düştü. F.Bahçe, B36'ya 4 attı ama Bulgarlar bizi geçti. İlk 15'e giremezsek 2008'de Kupa-1'de tek takımız. Bu nedenle artık her puan altın gibi

30.07.2006

Avrupa'da tarihi bir sezon bizi bekliyor. Kayserispor'un UEFA Kupası'na kalmasıyla yeni sezonda kupalara katılan takım sayımız 5'e yükselirken 2007 klasmanına 16. sıraya gerilediğimiz için büyük bir tehlike bizi bekliyor. Önümüzdeki sırat köprüsünden kolayca geçmemizin tek yolu ise temsilcilerimizin başarılı olması. Geçen sezon yaşadığımız hüsranı eğer yine tekrarlarsak 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde tek takımla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Bunun için ilk 15 arasına girmemiz şart

Elemeler önemli
Kupalarda yeni sezonda F.Bahçe ve G.Saray, Devler Ligi'ne kalabilmek için uğraş verecek F.Bahçe 2, Cimbom 1 ön eleme oynuyor. Bu iki takımımız Devler Ligi'ne kalamazsa işimiz zora girecek. Bilindiği gibi Şampiyonlar Ligi 3. ön elemeyi geçemeyen takımlar UEFA'ya devam ediyor. Cimbom Kupa-1'den elenirse UEFA'da mücadele edecek. F.Bahçe bu nedenle B36'yı mutlak elemek zorunda. UEFA kupası'na Kayserispor ile Trabzon 2. ön elemeden başlayacak. İki takımımız Rum ve Arnavut rakiplerini geçmek zorunda.

Rakiplerimiz ise işi sıkı tutuyor. Klasmanda biz şu an 20.741 puanla 16. sıradayız. Önümüzde, geçebileceğimiz ülkeler arasında Bulgaristan, Çek Cum., Yunanistan ve Ukrayna var. Belçika ve Iskoçya'yı geride bırakmamız zor. Ancak bizim için önemli olan milim farkla önümüzdeki Bulgaristan ve peşimizdeki İsviçre'nin gerisinde kalmamak. Hatırlanacağı gibi 16. sıradaki ülkeler Devler Ligi'ne sadece şampiyonunu gönderebiliyor. Üstelik şampiyon 2 eleme oynuyor. Ancak 16 ve 17. ülkeler ise UEFA Kupası'na 3 takımla giriyor

Puan sistemine dikkat
Avrupa kupalarındaki puan sistemine gelince. Statüye göre eleme turlarında galibiyete 1, beraberliği 0.5 puan veriliyor. Normal turlarda galibiyete 2, beraberliğe 1 puan var. Çeyrek finalden sonraki başarılara 2 bonus puanı alınıyor. Toplam puan ülkenin takım sayısına bölünüyor ve reel averaj ortaya çıkıyor. Klasman belirlenirken son 5 yıllık reel averajlar toplanıyor. Klasmana göre kupalara giden takını sayılan ortaya çıkıyor
Kaynak: Vatan