Log in

View Full Version : Scout Gönderin !!!

cervantes07-24
22.Temmuz.2006, 20:21
Beyler bu zamana kadar ki oyunlarımda gönderdiğim scoutların hiç biri bunun gibi birisini bulamadı.Şuna bir bakın bakalım adam olurmu.Yoksa scoutlar yine kötü birisini mi bulmuşlar!!!

http://img62.imageshack.us/my.php?image=antalyawm8.png

Bu adamı ilk 11 de oynatmaya değer mi yoksa yedek mi sokmak lazım.

pampas
22.Temmuz.2006, 20:57
Valla iyi bi eleman olacağa benziyo ama o takımda ilk 11 oynayamaz bırak pişsin iki sene sonra oynat hem daha gelişmiş olur

cervantes07-24
22.Temmuz.2006, 20:59
haklısın dostum.ben bunu en iyisi kiralık falan göndereyim.

miharbi
22.Temmuz.2006, 21:03
Gelecek waad ediyo sen bırak biraz daha gelişsin 17 sinde oynatmaya başlarsın.

barahir
22.Temmuz.2006, 21:05
walla bence ilk 2 yıl sen bunu yedeğe çek 17 yaşına basınca ii bi antreman programıyla hallet işini

cervantes07-24
22.Temmuz.2006, 21:16
sağolun beyler görüşleriniz için

MeMo
22.Temmuz.2006, 21:24
arkadaşım bi kaç hazırlık maçı ve önemsiz olan maçlarda oynat sonra performansa göre karar verirsin oda olmadı kiralık gönder

Teg-Men
23.Temmuz.2006, 02:50
Valla ben şahsen hız ve hızlanması yüksek olmayan adamları takımda tutmam.Prensip meselesi.Tüm takım koşacak,mücadele edecek.Ben olsam uğraşmazdım bu adamlan.

S-B-Z
23.Temmuz.2006, 03:56
Valla ben şahsen hız ve hızlanması yüksek olmayan adamları takımda tutmam.Prensip meselesi.Tüm takım koşacak,mücadele edecek.Ben olsam uğraşmazdım bu adamlan.
aynen katılıyorum ve tecrübelerime göre bu adam iş yapmaz istersen dene ve gelişimine dair bir ss daha at.

Krusty
23.Temmuz.2006, 05:02
Bu adam tabi iş yapmaz şuan için! Daha çok küçük fakat ilerde süper bir oyuncu olabilir.Sen bu oyuncunu ya herhangi bir klube kirala ya da antreman ile geliştirmeye bak. :j:

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 05:05
adam çok güzel iyi bir antreman programı ile 10 maç üstüste lıgde oynat farkı gözlerınle göruceksın... kıraya mıraya verme kendın yetıstır.

sasanargiz
23.Temmuz.2006, 06:43
oynat bunu yedekte vs. 2 yıla kadar as takıma koyulacak lezzete getir sonra asistlerinin tadından yenmez (öylemiydi tam bilmiyorum :P )

KaÇaK_1907
23.Temmuz.2006, 10:57
Kardeş scout'lar bunun bin kat daha iyilerini buluyorlar...
Siz sadece scout'larınızı g.amerika'ya gönderin rahadınıza bakın;;)

the_dunker
23.Temmuz.2006, 12:50
serkan gedik gibi olur bu potansiyel var... fizik antremanına yüklen bu çocuğa.... nede olsa teknik falan ii... fiziğinin gelişmesi lazım

Lim10
23.Temmuz.2006, 15:25
Valla adamın finishing, technique, heading i güzel.Hele bu yaştaki bir forvete göre. Ama sadece forvet değil bütün mevkilerdeki adamlara gerekli olan determination, stamina, balance? bunlar maalesef yok.İyi bi antrenman programı diyo arkadaşlar ama iyi bi programla bile o özellikleri baya uğraşırsın yükseltmek için, hatta çok zor;;) .Ben asla ama aslaaaa takımımda determination u düşük olan oyuncu tutmam çünkü mücadele etmeyen adamdan nefret ederim.+ bunun yanı sıra bu elemanın bravery, strenght, flair i de düşük.Heading 18 ama jumping 3?.Yani en olmıycak özellikerli düşük:( . Ama kiraya vereceğine yedek oturt sonradan falan sokarsın en azından iyi bi antremanla gele bildiği yere kadar gelir;;) ...

eser3131
23.Temmuz.2006, 15:27
Kardeş Bu Adamı 2 Sene Kiralık Yolla - Sonra Ara Sıra Yedekten Girer - İyi Bi Antreman Programı Çekersin - HALLOLUR

mgokalparslan
23.Temmuz.2006, 15:32
bu adamı biliyorum bunun takımında bi adam daha var o da çok iyi
galiba matias campos olacakti ikisi de çok güzel adamlar