PDA

View Full Version : Transfer Fiyaskoları

Burak Duran
23.Temmuz.2006, 00:53
Son zamanlarda galatasaray'ın transfer politikası ve gelişmelerle ilgili yazıdığım köşe yazısının başlangıcı:

Ligin başlamasına şurada 2 hafta kaldı ve Galatasaray daha yabancı transferinde hiçbir ilerleme kaydedemedi.

Galatasaray yönetimi her gün yeni isimleri gündeme almasına rağmen henüz somut bir ilerleme kaydemedi. Gündeme alınan ve Galatasaray’ın en çok oyuncuya ihtiyaç duyduğu ön liberoda oynayan Ze Roberto, Maniche ve Gravesen’dir. Bu oyuncuları incelediğinizde bunlardan her hangi birini mali sıkıntı çeken Galatasaray’ın alması imkansızdır

Devamı için burayı tıklayın (http://www.turksportal.net/tsi/v2/football/kose/?tsi=oku&koseno=181)

LaKe
23.Temmuz.2006, 10:11
Yazının tamamını okudum Burak Abi. Ne yazık ki sana katılmamak elde değil :( İnşallah bu durum düzelir.

nart_susruko
23.Temmuz.2006, 11:51
Yazın güzel Burak eline sağlık,
Önerdiğin meseleye gelince, ben bi taraftar olarak kendi adıma şunu çok açık ve net bi şekilde söylerim eğer böyle yalan yanlış, hergün farklı balon haber olacağına, yönetimde çıkıp bunlara cevap vermediği gibi sanki onlarla yarışırmışcasına hergün farklı isimle bizim karşımıza çıkacağına pırıl pırıl gençlerimiz var onlar çıksın oynasın daha iyi bu sezon, şampiyonlar ligi filan fiyasko olsun hiç önemli değil yeterki bizi böyle boş boş oyalayıp durmasınlar..

Adana_UA
23.Temmuz.2006, 12:33
ya bu her sezon tekrarlanan bir olay.İnşallah butür şeyleri bi aha görmeyiz ve adam gibi transfer görürüz....

shenshebek
23.Temmuz.2006, 13:35
G.Saray yönetiminden birileri çıkıp "bu sene gerçekten flash transfer yapamayacağız ama elimizdeki imkanlara göre oyuncu almaya çalışacağız" dese G.Saraylılar bu kadar tepki vermeyecek.. Ama gerçekten Maniche, Gravesen, Ze Roberto (herhalde 4 senedir Türkiye'ye geliyor..) gibi isimlerle taraftarları oyalayıp sonradan "maliyetleri yüksek, biz bunları almayız " denilince taraftarın da sabrı taşıyor..

Bu adamların zaten ortalama değerleri belli.. Çok ucuz oyuncular olmadığı açık.. G.Saray'ın Zokora ile ilgilendiğini duyduğumda arkadaşıma "G.Saray Zokora'yı alamaz " dediğimde bana kızmıştı.. Ama Zokora İngiltere'ye gitti..

G.Saray bence Ribery örneğinde olduğu gibi yıldızı parlayacak bir genç bulmalı, ya da biraz yaşlı ama orta sahayı çekip çevirecek bir isim almalı.. En son seçenek ise zaten eldeki kadrodan bir ön libero yaratmak.. Cihan'dan nasıl sağbek yaratıldıysa..

dnz498
23.Temmuz.2006, 19:49
G.Saray yönetiminden birileri çıkıp "bu sene gerçekten flash transfer yapamayacağız ama elimizdeki imkanlara göre oyuncu almaya çalışacağız" dese

yöneticiler bunu her fırsatta dile getiriyor ama biz biraz da medyanın gazı ile olmadık hayallere kapılıyoruz hep sonra faturayı yönetime kesiyoruz onların aslında tek suçu mali olanakları bu hale getirmek, berbat etmek Fazlasını bekleyip olmadık hayallere dalmaksa bizim kabahatimiz

shenshebek
23.Temmuz.2006, 20:02
yöneticiler bunu her fırsatta dile getiriyor ama biz biraz da medyanın gazı ile olmadık hayallere kapılıyoruz hep sonra faturayı yönetime kesiyoruz onların aslında tek suçu mali olanakları bu hale getirmek, berbat etmek Fazlasını bekleyip olmadık hayallere dalmaksa bizim kabahatimiz

G.Saray'da yöneticiler çıkıp "Biz Maniche,Ze Roberto, Gravesen ile ilgilenmiyoruz " demediler.. Sitede yalanlamadılar.. Görüşmeler sürüyor denildi, insanları oyaladılar.. Aklı başında, mantıklı düşünen insanlar olarak zaten G.Saray'ın alacağı oyuncuların maliyetlerini az-çok tahmin edebiliriz. Zaten bu imkanlarda G.Saray şartları zorlayıp yüksek maliyetli bir oyuncu getirse bile-bu çok zor- takım içi dengeleri oldukça bozar..

G.Saray'da yöneticiler bu kadar olaydan sonra özellikle taraftara karşı daha açık olmalılar..

SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:04
G.Saray'da yöneticiler çıkıp "Biz Maniche,Ze Roberto, Gravesen ile ilgilenmiyoruz " demediler.. Sitede yalanlamadılar.. Görüşmeler sürüyor denildi, insanları oyaladılar.. Aklı başında, mantıklı düşünen insanlar olarak zaten G.Saray'ın alacağı oyuncuların maliyetlerini az-çok tahmin edebiliriz. Zaten bu imkanlarda G.Saray şartları zorlayıp yüksek maliyetli bir oyuncu getirse bile-bu çok zor- takım içi dengeleri oldukça bozar..

G.Saray'da yöneticiler bu kadar olaydan sonra özellikle taraftara karşı daha açık olmalılar..

Adnan polat açıkladı zaten pahalı Transfer yapamayız dedı.. manıche ve Gravesende çok pahalıya gelıcekdıler bıze... taraftar şu sıra rahat cunku artık kendılerıde bır yıldız gelmeyecegını bılıyor bende bılıyorum bende Galatasaraylıyım:)

dnz498
23.Temmuz.2006, 20:07
Zaten bu imkanlarda G.Saray şartları zorlayıp yüksek maliyetli bir oyuncu getirse bile-bu çok zor- takım içi dengeleri oldukça bozar..

Adnan Polat zaten bunuda söyledi dengeleri bozamayız diye (Gerçi bu bir bahaneydi ama olsun :D )

shenshebek
23.Temmuz.2006, 20:08
Adnan polat açıkladı zaten pahalı Transfer yapamayız dedı.. manıche ve Gravesende çok pahalıya gelıcekdıler bıze... taraftar şu sıra rahat cunku artık kendılerıde bır yıldız gelmeyecegını bılıyor bende bılıyorum bende Galatasaraylıyım:)

Adnan Polat'ın açıklaması çok yeni.. Transfer sezonu başladığından beri bu isimlerle görüşülüyor denildi.. Ylanlanmadı.. G.Saray 2-3 gün içerisinde yabancı oyuncusunu getirecek bence. Adnan Polat'ta getirecekleri oyuncunun yıldız olmadığını yani ilk taraftar tepkisini engellemek için böyle bir açıklama yaptı bence.. Gravesen'in ortalama maliyeti zaten belli..
Umarım Ribery gibi genç ve yetenekli bir oyuncu bulur G.Saray..

dnz498
23.Temmuz.2006, 20:20
Adnan Polat'ın açıklaması çok yeni.. Transfer sezonu başladığından beri bu isimlerle görüşülüyor denildi.. Ylanlanmadı.. G.Saray 2-3 gün içerisinde yabancı oyuncusunu getirecek bence. Adnan Polat'ta getirecekleri oyuncunun yıldız olmadığını yani ilk taraftar tepkisini engellemek için böyle bir açıklama yaptı bence.. Gravesen'in ortalama maliyeti zaten belli..
Umarım Ribery gibi genç ve yetenekli bir oyuncu bulur G.Saray..

Gündemin biraz gerisinde kalmışsın galiba sen takımın zaten bir genç bulduğu söyleniyor :Marcello Carrusca (Arjantin) Gelecek hafta içide gelmesi bekleniyor yaşı 23 mevkisi sol açık ve de forvet arkası

shenshebek
23.Temmuz.2006, 20:50
Gündemin biraz gerisinde kalmışsın galiba sen takımın zaten bir genç bulduğu söyleniyor :Marcello Carrusca (Arjantin) Gelecek hafta içide gelmesi bekleniyor yaşı 23 mevkisi sol açık ve de forvet arkası

Gündemin gerisinde kalmadım.. İmza atmadan, bayrağı öpmeden transfere inanmıyorum ben.. Yoksa her takım 80 tane oyuncu transfer ediyor..

O yüzden imza atmadan transfer olmaz..

Etkisiz_Eleman
23.Temmuz.2006, 21:00
galatasaray yönetimi her sene olduğu gibi ortaya bi kaç isim atıyor sonra transfer döneminin kapanmısa 1-2 gün kala dayıyor dandik adamları.bu senelerdir böyle.3 seendir figo,pires,ze roberto,gravesen,maniche daha aklıma gelmeyen bir sürü isim var hepsi için istanbula gelmeleri an meselesi,yok ali samiyen tesislerinde görüldü oyunucu falan. Tüm GS taraftarlarının canını sıkıyor bu olaylar.Daha önceki hiç bir yönetim bu şekilde transfere yaklaşmamıştır.Geçen sene nasıl şampiyon olduklarını kendileri bile anlamadılar fakat bu sezon işleri çok zor..

mlt44
23.Temmuz.2006, 23:59
kardeşim bu nasııl medya adamlarda para yok nerden getirsin yıldız

dnz498
24.Temmuz.2006, 14:43
galatasaray yönetimi her sene olduğu gibi ortaya bi kaç isim atıyor sonra transfer döneminin kapanmısa 1-2 gün kala dayıyor dandik adamları.bu senelerdir böyle.3 seendir figo,pires,ze roberto,gravesen,maniche daha aklıma gelmeyen bir sürü isim var hepsi için istanbula gelmeleri an meselesi,yok ali samiyen tesislerinde görüldü oyunucu falan. Tüm GS taraftarlarının canını sıkıyor bu olaylar.Daha önceki hiç bir yönetim bu şekilde transfere yaklaşmamıştır.Geçen sene nasıl şampiyon olduklarını kendileri bile anlamadılar fakat bu sezon işleri çok zor..

Bu açıklanan isimler ile temasa geçilmeid değil ama olumsuzluklar ortaya çıkınca, oyuncu gelmeyince,transfer gerçekleşmeyince yönetim ne yapsın onlarda daha ucuz isimlere yöneldiler haliyle bence akıllıcasını yapıyorlar Ayrıca birde sayılan isimlerin bir çoğunu saygı değer medyamız münasip bir yerinden uydurmaktadır bu herkesin gördüğü bir olaydır. Bu oalyu diğer 3 büyük takımın başınada gelmektedir. Daha düne kadar FB için Sol Campbell isimi boy boy fotolorla gazetelerin ön sayfalarında yer almamışmıydı. Ya da R.Carlos ismi. Bizim yaşadığımız olayda aynıdır ve bu adı geçen oyunculara göre Türkiye'ye gelmesi daha mantığa yatkın isimlerdir. Bizim hiç bir zaman "Şampiyon bu sene kesin biziz!" diye iddiamız olmamıştır. Çünkü biz bir takımız, işleyen makineyiz parçalardan biri işlemezse üretim olmayacaktır. Bu sene itibariylede bu makinenin geçen sene en iyi şekilde işlevini yerine getiren parçalarından birisi olan Saidou kadroda yoktur ve de şu an itibari ile yeri doldurulmamıştır. Kesin eminim ki yeri doldurulacaktır. Keşke bu sene şu dünya kupası olmasaydıda istenilen oyuncuların maliyetleri artmasaydı. Keşke...

SYLaR
24.Temmuz.2006, 14:49
yönetim alamayacağı futbolcuya el attı tamam bu adamlarla ilgilelindide bu adamların alınamayacağı zaten başta belliydi bütçemize göre adam alacağız diyopr ama manicheden falan bahsediliyor

dnz498
24.Temmuz.2006, 14:58
yönetim alamayacağı futbolcuya el attı tamam bu adamlarla ilgilelindide bu adamların alınamayacağı zaten başta belliydi bütçemize göre adam alacağız diyopr ama manicheden falan bahsediliyor

Zaten onlar Dünya Kupasından önce bizim bütçemize göreydi, Gravesen hariç tabiki. Maniche ismini kaçımız yakından takip etmiştikki o güne kadar ya da Zokora adı kimin aklına gelirdi

Burak Duran
24.Temmuz.2006, 15:02
işte zaten en baş hata bu DK öncesi alınmadı sonrada yazdığım gibi fiyasko oldular

eGowiCh
24.Temmuz.2006, 15:09
Aynı şey Fenerbahçe ve diğer Türk kulüpleri için de geçerli. Tüm dünya kulüpleri kaliteli oyunları alırken, bizim Türk kulüpleri hiçbir resmi transfer yapmadı. Önümüzdeki sene dünya yıldızlarını seyrederiz umarım...

dnz498
24.Temmuz.2006, 15:13
Aynı şey Fenerbahçe ve diğer Türk kulüpleri için de geçerli. Tüm dünya kulüpleri kaliteli oyunları alırken, bizim Türk kulüpleri hiçbir resmi transfer yapmadı. Önümüzdeki sene dünya yıldızlarını seyrederiz umarım...

Umarız ama sadece ummakla kalırız

SaRPeR1903
24.Temmuz.2006, 15:20
delgado bence beşiktaş'a yararlı olmayacak biraz konuyla ilgisiz oldu :)

eGowiCh
24.Temmuz.2006, 16:52
Ortega, Hagi, Appiah, Anelka, Alex, De Boer, Carew gibi yıldızlar gelmedi bu sene Türkiye'ye. Özellikle üç büyüklerden bekliyordum bu tip oyuncular getirmelerini, ama hayal kırıklığına uğradım. FB'nin ŞL maçı yaklaşıyor, transfer yok, GS de öyle. BJK yine en azından Delgado'yu getirdi. FB ve GS Türk oyuncu aldı, yabancı transferde hala belirsizlik var. Umarım belirsizlik bu hafta içinde sona erer ve yıldızları ülkemizde görürüz.