View Full Version : Bursaspor-Galatasaray
bursa_mc
23.Temmuz.2006, 12:25
çok şukur beklediğim gun geldi imzamda da belirtiğim gibi 23 temmuz yani bugun saat 20.00 de bursaspor sezonu açıyor.bu maçı show tv canlı yayında veriyor.bır şolen izlemek için herkes bu maçı izlesinn
Eray Dengiz
23.Temmuz.2006, 21:54
Maç güzel başladı. Karşılıklı gollerle ilk 30 dk zevk aldık maçtan. Sonra iki takımda biraz tempoyu azalttı. İkinci yarısı daha zevkli olacak gibi.. Bu arada maçın skorunu bilmeyenler için Bursaspor:2 - Galatasaray:2
Etkisiz_Eleman
23.Temmuz.2006, 22:43
3-2 oldu volkan harika bir gol attı.
Eray Dengiz
23.Temmuz.2006, 22:46
İsmail Güldüren bu sene her takıma yaptığı gibi Bursaspor'unda canını yakacak gibi.. Bu kadar amaçsızça topa giren bir adam olamaz.. Çok iyi adam sakatlarım ben tarzına bürünmüş gördüm İsmaili..
nart_susruko
23.Temmuz.2006, 23:20
defansımız yine s.o.s veriyor, Tolga-Tomas ikilisinin yerine Song-Tolga yı oynatsaydı daha iyi olurdu.. Necati halaa toparlayamamış kendini, okan yine sahada oradan oraya koşuyordu.. Sabri biraz daha sakin olursa bu sezon çok iyi işler yapacak.. diğerleri bildiğimiz gibiydi, Mondi kendisini yakışmayacak bi gol yedi ama 3-4 önemli pozisyonda da çok iyi hamleler yaptı..
bursa kanadına gelincede iyi bi takım oluşturmuşlar, bu sene çok canlar yakabilirler.. i.güldüren bişeyler ispatlamaya çalışıyor ama yanlış yol izliyor, tamam haklıdır kendine göre ama öyle adamın boğazı sıkmalar, yumruk göstermeler hiçbir oyuncuya özelliklede kaptanlık pazubandını takan birine yakışmıyor.. tribünlere gelincede gereksiz bi şekilde küfür edildi Galatasaray'a geçen seneki Sami Yende oynadıkları B.Belediye maçı için yapılan iyilikler pek anlaşılmamış galiba, var bir dertleri yani..
Burak Duran
23.Temmuz.2006, 23:20
i.güldüren kurulan bu bursaspor takımına hiç ama hiç yakışmamış. T.liginde nefret ettiğim sayılı adamlardandır. Hayatını futbola değilde adam bçmeye adamış bir oyuncu bence bursa bu adamı elinde tutmasa daha iyi eder dicem ama adamı gelir gelmez kaptan yapmışlar
bursa_mc
23.Temmuz.2006, 23:58
bursaspor bu sene çok can yakacak.bu arada show tv ye 0 puan veriyorum ,tarafatarın şovunu hiç gostermedii
nart_susruko
24.Temmuz.2006, 00:01
bursaspor bu sene çok can yakacak.bu arada show tv ye 0 puan veriyorum ,tarafatarın şovunu hiç gostermedii
abi şovda hangi gösterdi göstereceği kadar, bursanın her maçta yaptığı görüntülerdi pek beklediğimiz gibi daha doğrusu sizin bahsettiğiniz gibi bişey olmadı..
bu arada taraftarda bi yara var ama anlamış değilim, 1.ligden uzak kalmak yaramamış galiba sağa sola sayıyorlardı..
evet doğru çok can yakacak i.güldürene dikkat :D
bursa_mc
24.Temmuz.2006, 00:08
sağa sola dediğin kaç seneden beri var onlar 1.ligteykende vardıı
ama bazıları beşiktaş için ozel:D
bu arada ismail çok saldırgan:)
Universal
24.Temmuz.2006, 00:20
Maçı izlemedim ama skor gösteriyorki Galatasarayda hala eksikler var yakında Avrupa Kupası ve Lig başlayacak alacakları yabancının bir uyum süresi olacak bence Galatasaray pek istediği gibi başlayamayacak. Bursaspor'u tebrik ederim.
Carlos_Kameni
24.Temmuz.2006, 00:22
abi maç süperdi şahsen maça gitniş bulunuyorum dewre arası tribünler coştu (kapalı kale) bilmem tv gösterdi mi???
bursa_mc
24.Temmuz.2006, 00:28
devre arasını show tv gostermedi ama bursanın yerel kanalı olay tvde gosterdii manyak bişi yaw çok güzel olmuş maça gidemediğime çok üzüldüm
Maçı izlemedim ama skor gösteriyorki Galatasarayda hala eksikler var yakında Avrupa Kupası ve Lig başlayacak alacakları yabancının bir uyum süresi olacak bence Galatasaray pek istediği gibi başlayamayacak. Bursaspor'u tebrik ederim.
galatasayın defansı çok boşluklar verdı ii bi libero ya ihtiyaçları varr
SaMaNYoLu
24.Temmuz.2006, 00:30
Volkandan Inanılmaz etkilendım.. Sper bir Sol bek geliyor.
Burak Duran
24.Temmuz.2006, 00:31
defans boşluk vermesinin sebebi cihan ve ergünün göbeğe yardım eksikliğinden kaynaklandı bence song-tomas-tolga-orhan dörtlüsü bu açıkları vermez. ön liberoda okan yerine sağlam bir ön libero alındığı anda defans problemi kalmaz ama klasik 10 numara sıkıntısı çekiyoruz
bursa_mc
24.Temmuz.2006, 00:32
Volkandan Inanılmaz etkilendım.. Sper bir Sol bek geliyor.
gerçekten bursasporuma yararlı bi sol kanat oyuncusu gs maçında da gorduk bunu attığı golde muhteşemdi
Carlos_Kameni
24.Temmuz.2006, 00:33
abi volkanın gol süperdi we raşit hoca ömerden vazgeçip yavuz u oynatmalı kalede...
SaMaNYoLu
24.Temmuz.2006, 00:34
attıgı golden çok yaptıgı işlerı begendım ben defansa yardımcı olmasıkrıtık toplara ayak uzatması güzel çalımlar atması güzel ortalar kesmesi geröekten yetenekli bir bek... yaşı kaç bilen varmı?
bursa_mc
24.Temmuz.2006, 00:37
20.12.1977 doğumlu
johnhartson
24.Temmuz.2006, 10:31
Galatasaray'ın gerçek yüzü bu değil ama ben Bursaspor'u çok beğendim. 3 Banko oyuncumuz da oynamadı üstelik. PANCU, EGEMEN ve ÖMER AYSAN BARIŞ. Galatasaray bence oturmuş takım. Bu maç ölçü değil Cimbom için.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/23temmuz8.jpg
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/23temmuz6.jpg
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/23temmuz4.jpg
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/23temmuz10.jpg
teamsah
24.Temmuz.2006, 10:41
Galatasaray Bursaspor'a geçen sene olduğu gibi bu sene de yenildiğine göre, bu sene de şampiyon olacak demektir. ;;) Tarih tekerrür etti. Biz de şampiyon olduk ama bu sene Türkiye Kupası için elimizden geleni yapacağımızdan eminim.
Eray Dengiz
24.Temmuz.2006, 14:14
Çok güzel maçtı gerçekten. İki hazır takımı gördük. Bursaspor'da İsmail Güldüren, Galatasarayda Tolga ve Tomas ikilisini beğenmedim. Bu sorunlar giderilirse Bursaspor üst sıralarda yer almaması için hiç bir neden yok..
dnz498
24.Temmuz.2006, 14:20
Maçın özellikle ilk yarısı izlemeye değerdi Ama beni korkutan hala geçen seneki kaldığı yerden devam eden bir kaç olay vardı;
Cihan hala rakibe asist yapıyor
Ergün gün geçtikçe yaşlanıyor
İsmail Güldüren kırmızı yemek için oynuyor
Hakemler gördüğünü çalmaktan korkuyor (Hazırlık maçı olmasına rağmen)
İyi olan bir iki şey vardı:
Bursa süper ligi sonuna kadar hak ediyor
Sabri geçen seneki performansını sürdürmeye çalışıyor
Berkaiser
24.Temmuz.2006, 14:22
Güzel maç oldu.Galatasaray tutuk göründü ve Süper Kupa finali öncesi iyi sinyaller vermedi.Bursa derli toplu bir takım olmuş.İyi takım oyunu oynuyorlar.İsmail Güldüren gibi futbolla uzaktan yakından alakası olmayan ama savunma sporlarında oldukça başarılı olabileceğini düşündüğüm birisinin sahada olması traji komikti.
greencrocodiles
24.Temmuz.2006, 16:32
Bursaspor açısından bu sene çok keyif verici bir futbol izleyeceğimiz ortada. Futbolcular; savaşçı, iyi pres, olumlu paslar, kendine güven, hırs, kanat hücum organizasyonları vs. vs... her türlü olumlu sinyali verdi. Bu sene en az UEFA'ya oynarız diye düşünüyorum.
Galatasaray'a gelince; geçen seneki oyuncuların hepsi aynı diyebiliriz. Oturmuş bir takım. İyi bir Galatasaray bekliyordum. Sadece "KAFA OLARAK" hazır değiller diye düşünüyorum. BJK maçında çok farklı bir Galatasaray göreceğiz.
bursa_mc
24.Temmuz.2006, 20:59
bence galatasarayda çok buyuk eksikler var biz belki de farkı kaçırdıkk
nart_susruko
25.Temmuz.2006, 01:26
Başkan Canaydın'ın yorumu olayı özetlemiştir.. :n:
SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 01:32
20.12.1977 doğumlu
BU Volkan Galatasaraydan malatyaya gıden degılmıdı? yanı bir denem bızdeydı yanlıs hatırlamıyorsam adamın Soy Ismını bılsem Fm den bakcam:)
nart_susruko
25.Temmuz.2006, 01:37
Volkan Kürşad Bekiroğlu tam adı..
Oynadığı Takımlar: Adanaspor, G.Antepspor, Trabzonspor, Malatyaspor
profilinde böyle yazıyor, bursanın resmi sitesinde ;;)
SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 02:16
Volkan Kürşad Bekiroğlu tam adı..
Oynadığı Takımlar: Adanaspor, G.Antepspor, Trabzonspor, Malatyaspor
profilinde böyle yazıyor, bursanın resmi sitesinde ;;)
Hımmm saol kardeş Bızden degılde trabzondan malatyaya gitmiş yane :)
bursa_mc
25.Temmuz.2006, 16:19
sol kanat eksikliğine son bulduk harika bi sol açık