View Full Version : İlk Türkiye Süper Kupasının Sahibi Sizce Kim Olcak??
barahir
23.Temmuz.2006, 17:13
Bu sezon ilk kez düzenlencek olan Türkiye Süper Kupasında Beşiktaş ile Galatasaray Karşı karşıya gelcek.
Almanyanın Frankfurt Şehrindeki karşılaşma Commerz-bank Arena Stadında Oynanacak ve Karşılaşmayı Bülent Demirlek Yönetecek.
Sizce Bu Kupanın sahibi kim olur? Yorumlarınızı Bekliyorum.
Ben bu kupaya Galatasarayı Daha Yakın Görüyorum.
dnz498
23.Temmuz.2006, 19:40
İlklerin takımı olan GALATASARAY yine bir ilke imza atar Ama kadro olarak BJK daha hazır bu dabir gerçek
shenshebek
23.Temmuz.2006, 19:43
G.Saray Beşiktaş'a oranla daha oturmuş bir kadroya sahip.. Fazla gelen giden olmadığı içinse takım olarak uyum sorunu yaşamayacaklar.. Beşiktaş ise 2-3 senedir klasikleşen (eskiden Fenerbahçenin yaptığı gibi..) bol transferli bir sezon öncesi yaşadı.. Bu anlamda G.Saray biraz daha şanslı gözüküyor..
Önemli olan bir konuda Teknik Adamların sezon öncesi çalışmaları.. Bazıları sezon öncesi çok fazla yüklenir bazıları ise yavaş yavaş yükleme yapar ve 8-9. haftalarda takımının oturmasını bekler..
G.Saray biraz daha avantajlı gibi gözüküyor..
nart_susruko
23.Temmuz.2006, 19:45
Keşke anket koyulsaydı daha güzel olurdu ya neyse..
Enlerin ve ilklerin takımı olarak tabiiki Galatasaray ;;)
barahir
23.Temmuz.2006, 19:47
Evet Burak Abi Burda geziyosan şuraya bi aanket eklermisin lütfen bu mesajıda sil sana zahmet ekledikten sonra:D
Laz_Asker_61
23.Temmuz.2006, 19:57
Beşiktaşın kadrosu daha yeni ve oturmamış bir kadro bu yönden bakılırsa gs daha avantajlı
bence de gs alır kupayı
ama yine de bjk me güveniyorum
Krusty
23.Temmuz.2006, 19:58
Bence ''İlk Türkiye Süper Kupasının Sahibi Sizce Kim Olcak?'' sorusunun yerine ''Hangi Takımı Tutuyorsunuz?'' denilseydi daha iyi olurdu..Kim hangi takımı tutuyorsa o kazanır diyor; herkes için öyle olmasa bile %80 öyle.Objektif bakmak gerekiyor aslında..Ben bu maç hakkında yorum yapamam çünkü herşey eşit :rolleyes:
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:00
tabiki Türkiyenın EN çok Kupa kazanan takımı Bu Kupayıda Alıcak...
En çok Kupa kazanan Takımın Ismını söylemeye gerek yok Beşikteki Bebeklerede sorsan En çok kupa Kazanan Galatasaray oLduğunu söyleyecektır.
barahir
23.Temmuz.2006, 20:00
Bence ''İlk Türkiye Süper Kupasının Sahibi Sizce Kim Olcak?'' sorusunun yerine ''Hangi Takımı Tutuyorsunuz?'' denilseydi daha iyi olurdu..Kim hangi takımı tutuyorsa o kazanır diyor; herkes için öyle olmasa bile %80 öyle.Objektif bakmak gerekiyor aslında..Ben bu maç hakkında yorum yapamam çünkü herşey eşit
nie ki ben fb liyim ama gs nin kazanacağını düşünüyorum. Ayrıca dediğin başlıklı bi konu war.
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:02
Bence ''İlk Türkiye Süper Kupasının Sahibi Sizce Kim Olcak?'' sorusunun yerine ''Hangi Takımı Tutuyorsunuz?'' denilseydi daha iyi olurdu..Kim hangi takımı tutuyorsa o kazanır diyor; herkes için öyle olmasa bile %80 öyle.Objektif bakmak gerekiyor aslında..Ben bu maç hakkında yorum yapamam çünkü herşey eşit :rolleyes:
neden Bütün Insanlar Beşiktaşlı yada Galatasaraylımı? Bunun fenerlısı var trabzonlusu var diğer klup taraftarları var... Bunlarda yorumlarını yazıcaktır..
Krusty
23.Temmuz.2006, 20:02
nie ki ben fb liyim ama gs nin kazanacağını düşünüyorum. Ayrıca dediğin başlıklı bi konu war.
Konu olduğunu tabi biliyorum onu öylesine dedim ve herkes için aynı şeyi söylemiyorum.Hem bu maç FB maçı değil; yani GS dedim diye örnek vermende yanlış ;)
neden Bütün Insanlar Beşiktaşlı yada Galatasaraylımı? Bunun fenerlısı var trabzonlusu var diğer klup taraftarları var... Bunlarda yorumlarını yazıcaktır..
Ben zaten BJK-GS taraftarları için konuştum !
nart_susruko
23.Temmuz.2006, 20:06
Ben bu maç hakkında yorum yapamam çünkü herşey eşit :rolleyes:
iyide Can elbet biri alacak kupayı, hadi dersin penaltılara kalırlar ordada şu takım avantajlı olur şundan dolayı, sonuçta o alır kupayı.. :)
Krusty
23.Temmuz.2006, 20:09
iyide Can elbet biri alacak kupayı, hadi dersin penaltılara kalırlar ordada şu takım avantajlı olur şundan dolayı, sonuçta o alır kupayı.. :)
Tamam o zaman penaltılara kalırlar ve GS alır :) Oldu mu :n:
barahir
23.Temmuz.2006, 20:09
Konu Açılmış Bitmiş Lütfen Konuyu Dağıtmayın.
Krusty
23.Temmuz.2006, 20:10
Konu Açılmış Bitmiş Lütfen Konuyu Dağıtmayın.
E konu hakkında konuşuyoruz sonuçta; neyse.. :rolleyes: :)
bursa_mc
23.Temmuz.2006, 20:42
kupa maçları beşiktaşın diyorumm
Kuvvetmira
23.Temmuz.2006, 21:29
BEŞİKTAŞ ALIR BENCE
mlt44
23.Temmuz.2006, 23:57
beşiktaş alacak
FeYYaz1989
24.Temmuz.2006, 00:13
Galatasaray daha avantajlı gibi ama umarım kazanırız.
Burak270588
24.Temmuz.2006, 01:17
Galatasaray daha adam akıllı top oynuyo bjk yine tranferler yaptı birsuru (ama busefer hepsi bos deil) daha takım oturmadı gs zorlansada alır macı
Aslan41
24.Temmuz.2006, 02:34
Türkiye de neyin ne olacağı hiçbir zaman pek belli olmaz....
o yüzden bu maçın sonucunu Galatasaray lı ve bjk lı iş adamları belirliyecek...
kimin gücü yüksek bastı maç onun olacak.....
ama yukarıdakilerin hiçbiri olmaz ise
mantığa göre Galatasaray ın
kalbime görede Galatasaray ın kazanması gerekir..
Berkaiser
24.Temmuz.2006, 14:35
Türkiye de neyin ne olacağı hiçbir zaman pek belli olmaz....
o yüzden bu maçın sonucunu Galatasaray lı ve bjk lı iş adamları belirliyecek...
kimin gücü yüksek bastı maç onun olacak.....
ama yukarıdakilerin hiçbiri olmaz ise
mantığa göre Galatasaray ın
kalbime görede Galatasaray ın kazanması gerekir..
Maçın sonucunu iş adamları belirleyecek derken ne demek istediğini biraz daha açıklar mısın?
SIRmC
25.Temmuz.2006, 02:25
tabii ki galatasaray alacak!!!!
:s_galatasaray: :s_galatasaray: :s_galatasaray:
SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 02:28
dünkü Futbol benı biraz endişelendirdi hadı hayırlısı oLsun.
Eray Dengiz
25.Temmuz.2006, 05:18
İyi olan kazansın..
İlk defa yapılacak ve bana göre çok zevkli geçecek bir mücadele olacak. İki takımda tam hazır değil. Beşiktaş, mevki sorunu, yeni transferlerin uyumuyla uğraşırken, Galatasaray ise hazır kadronun üstüne gerekli takviyeyi bulmakla uğraşıyor. Eğer şöyle geçen seneyi ele alırsak bu maçta favori Galatasaraydır. Ama top yuvarlak her an ne olup biteceği belli olmaz..
Bknz: İnonü'de ki Beşiktaş - Galatasaray maçı..
cengoo76
25.Temmuz.2006, 16:17
Galatasaray beşiktaş maçına kadar ön liberoyu alırsa maçı rahat alır aksi takdirde okan buruk ile falan oynarsa işi zor olur ama yinede kazanmayı bilir diyorum...
LaKe
25.Temmuz.2006, 19:12
Galatasaray alır diye düşünüyorum. Ama futbol bu. Belli olmaz.
tolginho
25.Temmuz.2006, 21:09
Türkiye'nin ilk Süper Kupası değil esasında.
Aynı statüde daha önce 2 kupa yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Kupası uzun süre devam etti. Sonra Atatürk Kupası adıyla tekrar canlandırılmaya çalışıldı. Tüm bu kupalar Türkiye Lig ve Kupa şampiyonlarını karşılaştırdı.
Aynı şekilde Şampiyonlar Ligi de 92'den beridir Şampiyonlar Ligi olarak yapılmakta. Ama daha önceki kupanın devamı olarak sayıldığından bir gösterilmektedir.
O yüzden Cumhurbaşkanlığı ve Atatürk kupasının devamı olarak gösterilmelidir bu kupa.
SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 21:34
Evet Sadece ismi değişti bence.
2007s
25.Temmuz.2006, 23:05
Galatasaray Alacak Diye Düşünüyorum A.Sezgin'in yaptığı açıklamaya göre yeni transfer yarın veya perşembe günü Türkiye'de olacak.İnşallah bu maçta oynar ve seyretme fırsatı buluruz.!
Laz_Asker_61
26.Temmuz.2006, 14:15
o zaman son kupayı biz almıştık ATATÜRK Kupası olarak yapılmıştı
SYLaR
26.Temmuz.2006, 14:22
beşiktaş kadro yapısı olarak galatasarydan daha iyi bir kadroya sahip veya eşit
ama yepyeni bir takım olan beşiktaşda uyum sorunu daha aşılmadı
bu yönden galatasaray kupaya daha yakın gözüküyor
TüMeR_yAğıZ
26.Temmuz.2006, 14:53
Gönlüm tabiki Beşiktaş'ımdan yana.sezona kupayla başlamak çok önemli.
borakargici
27.Temmuz.2006, 02:36
valla bu kupa maçı hayli ilginç olucak sezon hazırlılarında ne bjk tat verdi ne de gs bu da bir gerçek ama bakalın sonucunu merakla bekliyorum ii oynayan kazansından başka bi şey de söyleyemem
ozzy
27.Temmuz.2006, 11:17
iki takımıda sevmiyorum ama galatasarayı hiç sevmiyorum.beşiktaş alsın.
Emurafu
27.Temmuz.2006, 11:48
beyler şimdi dogruya dogru bence kupayı cimbom alır cünkü besiktas savunması felaket kötü iyi bir stoper almaları lazım bu takımla besiktasdan bir sey olmazzzz transferleri iyi yapmaları lazım hala orta sahaya oyuncu alıyor besiktas
yaaaa kardesim önce sen defansını oturtsana valla kayseri besiktastan daha ileri giderr uefa daaaa
Del Piero_10
27.Temmuz.2006, 12:51
beşiktaş dünkü maçtada çok kötüydü
Yıldırım demirören 3 yıldır hatalardan ders almıyor insanlar artık yaptıklarının kasıtlı olduğunu bile düşünmeye başlayabilir bu sezonda 5.haftada 5.olurlar ise.
Sinan Engin beşiktaş bu seneki kadrosu geçen senekinden dahada zayıf demişti.
bencede öyle gidenler sergen,tümer,cordoba,ailton
gelenler runje,delgado,nobre
moonlife
27.Temmuz.2006, 13:07
Beşiktaşın yenmesini isterim ama Gs alabilir kupayı.