PDA

View Full Version : Şike komisyonu başına Bıçakçı

Burak Duran
24.Temmuz.2006, 14:56
Futbol Federasyonu, dün yaptığı toplantıda oluşturulmasına karar verdiği inceleme komisyonunun başına eski federasyon başkanı Levent Bıçakcı'yı getirmeyi planlıyor.
Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, yönetim kurulunun bugün yaptığı toplantıda, dünkü görüşmelerde oluşturulması kararlaştırılan inceleme komisyonun başına geçmesi için Levent Bıçakcı'ya teklif götürülmesi için görüş birliğine varıldığı bildirildi. Bugünün tatil olması nedeniyle yarın inceleme komisyonunun başına geçmesi için Bıçakcı'ya teklif götürüleceği kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi: ''Tarafsız ve güvenilir kişiliğinin yanı sıra, gerek hukuk, gerekse futbol adamı kimliğiyle aynı zamanda UEFA Tahkim Kurulunun asbaşkanlığını da yürüten Futbol Federasyonu eski başkanı Levent Bıçakcı, yönetim kurulunun kararına göre, görevi kabul etmesi halinde birlikte çalışacağı İnceleme Komisyonu'nun üyelerinin sayısını ve isimlerini kendisi belirleyecek. Federasyon ise komisyonun hazırlayacağı raporun gereğini yerine getirecek. İnceleme Komisyonu, dün federasyon başkanlığına bir dilekçe verip hakkındaki suçlamalarla ilgili inceleme yapılmasını talep eden ve bu inceleme sonuçlanıncaya dek yönetim kurulu üyeliğinden mazeretli sayılmak isteyen Kemal Ünsal'a yönelik iddiaları araştıracak.''

dnz498
24.Temmuz.2006, 15:01
ben bu haberi dün şike iddiaları başlığına geçmiştim ama neyse. Hadi hayırlısı kurda kuzu teslim edilmesinde

Burak Duran
24.Temmuz.2006, 15:17
bu çok uzun bir tartışmaya yol açabilecek bir konu olduğu için ayrı açmayı uygun buldum. çünkü bu şahsın tarafsız olma ihtimali 0

dnz498
24.Temmuz.2006, 15:23
bu çok uzun bir tartışmaya yol açabilecek bir konu olduğu için ayrı açmayı uygun buldum. çünkü bu şahsın tarafsız olma ihtimali 0

Katılmamak imkansız

Sekopej
24.Temmuz.2006, 15:27
tamam tarafsız kalma ihtimali %0 diyosunuz saygı duyuyorum ama sizin tarafsız dediğiniz Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy neden onu başa getiriyor? Demek ki bir bildiği var adamın. Levent Bıçakçı kendi istemiyor ki federasyon teklif ediyor...

Burak Duran
24.Temmuz.2006, 15:30
haluk ulusoya ben tarafsız dediğimi hatırlamıyorum

Sekopej
24.Temmuz.2006, 15:33
o zaman seni ve senin gibi düşünenleri, ayrıca benim gibi düşünenleri de katmıyorum.
Bakalım ne çıkacak komisyondan. Bence isim önemli değil ne olursa olsun sonuçta hiçbişey olmayacak...

dnz498
24.Temmuz.2006, 15:38
o zaman seni ve senin gibi düşünenleri, ayrıca benim gibi düşünenleri de katmıyorum.
Bakalım ne çıkacak komisyondan. Bence isim önemli değil ne olursa olsun sonuçta hiçbişey olmayacak...

eee ben bunada katılıyorum Türkiye gibi futbolun gün geçtikçe battığı bi r ülkede hiç bir sonuca ulaşılamaz ulaşılmak istenmez sonuçları çok vahim olur

Laz_Asker_61
24.Temmuz.2006, 17:17
çıracı bozacı gibi bir durum olmuş

Universal
24.Temmuz.2006, 19:41
Ülkemiz için hayırlı olsun artık herkes önünde yeni bir süreç var bence Bıçakcı tarafsız olacağından eminim çünkü o artık baş değil bazı durumları, düşünceleri biliçli yapacaktır bence herkesin saygı duyup zamanla izlemeliyiz....

nart_susruko
25.Temmuz.2006, 11:11
kolay gelsin bakalım ne gibi sonuçlar elde edilecek..