PDA

View Full Version : Beşiktaş-Fenerbahçe Sizce Kim?

Vieri
17.Nisan.2005, 02:05
Evet arkadaşlar sizce tahminler nedir?

11
17.Nisan.2005, 02:51
kim koyarsa koysun Allah razı olsun fenere koyana canım feda olsun! (zz)

MRe
17.Nisan.2005, 05:11
Tabii kiz biz kazanicaz, 4 senedir süre gelen ali$kanlik devam edecektir.. Onlar rekora gider biz bozariz.. hatirliyorumda FB nin rekoru kiramadiktan sonraki taraftarimizin actigi flamayi.. " !T!NAL !LE BAK!REL!K BOZULUR " (b) (ı)

Layblood
17.Nisan.2005, 11:43
Beşiktaş kazanır (ı)

RubenMartin
17.Nisan.2005, 12:11
zor maç üç sonucada açık...

Bulut
17.Nisan.2005, 14:30
Ben bir GS li olarak BJK diyorum!... (b) (d)

FilippoInzaghi
17.Nisan.2005, 14:39
John Carew John Carew I Love You John Carew (ı)

MRe
17.Nisan.2005, 14:45
=))) in$allah hakedeni görür Allah

Layblood
17.Nisan.2005, 21:05
İlk yarı sonucu FB:1 BJK:2

Hadi bakalım maç nasıl bitecek.

Bulut
17.Nisan.2005, 21:15
BJK alıcak,daha önce de dediğim gibi!... (b) (ı)

Bulut
17.Nisan.2005, 22:00
evet son durum 4-3 BJK önde bir GS olarak çok mutluyum!...
8 dakika uzatma verilmişti ve maç bitti!... Bu arada BJK kalesinde Pancu oynamış!... TÜM fenerlilere GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM!...
(ı)

Vieri
17.Nisan.2005, 22:36
şimdi maçtan geliyorum valla süepr bir maçtı eheue yaşasın pançu yaşasın bjk teşekkürler yani :mrgreen: artık bjkyi tutmuyorum ahah 98.dk ya kadar tuttum :mrgreen:

PhotoGrapher
17.Nisan.2005, 23:02
Febe 12 kişi oynamasına rağmen(hakem+8dk uzatma) beşiktaş kazandı.Helal olsun size !!!Bence pancuya extra prim verilmeli.

tolginho
17.Nisan.2005, 23:31
bence maçta kural hatası var, beşiktaş kaleciyi değiştirdi penaltıdan önce, fenerin iki penaltı atması gerekmiyor muydu?

Steven_Gerrard
17.Nisan.2005, 23:38
pancu saolsun.. :) oleey bea bizim icin cok ii oldu.. arkadas ben bjk'liyim sen GS'li sen benden daha fazla sewindin dedi :mrgreen: bu arada pancu futbola kaleci olarak başlamış biliosunuz dimi..?

RubenMartin
18.Nisan.2005, 00:17
GS için süper oldu...BJK ye helal olsun...

Bulut
18.Nisan.2005, 00:57
Evet bence de PANCU kaleci olmaymış ta son anda olmamış sanki! ... (b) :mrgreen:
Adam süper kalecilik yaptı haaaa (b) (ı) Bu arada rüştü ye de yuh beee! 4 tane çooook basit gol yedi!.!.!. PANCU bile daha iyiydi nerdeyse! (b) (ı) (j)

11
18.Nisan.2005, 04:32
böyle maç yok ya.

e_mali
18.Nisan.2005, 10:43
Guzel maçtı...

BJK Rüştü ve Tuncay'a tesekkur etmeli. (l)

Skilledmask
18.Nisan.2005, 11:11
helal olsun adamlara bir fenerli olarak bütün beşiktaşlıları tebrik ediyorum 4 oldu üstüste kadıköyde bizi madara ediyolar... bunun üzerine ne söylenebilirki (o) (p)

Rocko
18.Nisan.2005, 13:52
Maçın dışında Kadıköy'de terör estiren BJK taraftarını da tebrik etmek lazım(!)
- Kafelerde oturan insanlara taş yağdırdılar.
- Yolda geçen arabalara saldırdılar.
- Taksilerin aynalarını kırdılar.
- Kendi otobüslerinin camlarını indirdiler.
- Sokaktaki insanlara saldırdılar.

Tarife, sıfata gerek yok... Polis ne yaptı peki? Polis ne zaman bir şey yaptı ki???

eqZo
18.Nisan.2005, 16:23
Maçta statdaydım.

Rüştüye maç boyunca her bölümden küfür edildi.
Tuncay en istekli maçlarından birini çıkardı ama şansızdı. Bu maçta hat-trick yapabilirdi.
Benim bulunduğm bölümde, 2 katlı olan tirbünün 1 katın en üst yeriydi. Önümdeki adamın kafasına üst tribünden davul düştü. Burnu açıldı.

Bir fenerbahçeli olarak üzgünüm fakat böylesine zevkli bir maçı yerinde izlediğim için mutluyum.

MRe
18.Nisan.2005, 18:22
tolga :p sen mahalle maclarindan bahsediyorsun herhalde ki hakem oyunu mahalle macina cevirdigi icin haklisinda , ince bi espiri =)))))

Vieri
20.Nisan.2005, 01:30
bir GS li olarak BJK nin kazanmasına sevindim.. Beşiktaş akıllı oynadı abicim özellikle İbrahim Akını oyuna doğru zamanda girdi. Sahasından iyi çıkmasını bildi bjk. Birde rüştü faktörü yediği gollerde gerçekten abicim performansı çok düşmüş.. ali güneşin şutunu güzel çıkardı ama!.

fenerbahçede o kadar etkili oyuncu vardı ama hep oyuna geride sürdürdüler hep önce beraberliği sağlamak mantaletise oluştu takımda.. cordobanın atıldığı pozisyon cidden maçın kader anıydı.. açıkçası penaltıdan sonra kaçan bir gol vardı alexin şutunu önleyen pancunun kontrol edememesinden sonra golü anelkaydı sanırım kaçırdı maç ondan sonra koptu zaten... bjk golü bulduktan sonra fener moralmende çöktü.. açıkçası zevkli bir mücadeleydi. 8 dakika ek süre eklenmesi valla bana göre biraz abartılı kaçtı!..

önümüzdeki haftalarda bu ligin seyrini değiştirecek çok önemli maçlar var bakalım hayırlısı inşallah zevkli ve bir o kadarda saygı çerçevesinde geçer maçlar

MRe
20.Nisan.2005, 02:39
e_mali futbolda diger oyunlar ve sporlar gibi hatalar oyunudur , mutlaka birileri hata yapacak ki sonuca gidilebilsin degil mi ? o yüzden maci sadece 2 oyuncunun kazmaligina baglamamak lazim..

11
20.Nisan.2005, 13:55
bir GS li olarak BJK nin kazanmasına sevindim.. Beşiktaş akıllı oynadı abicim özellikle İbrahim Akını oyuna doğru zamanda girdi. Sahasından iyi çıkmasını bildi bjk. Birde rüştü faktörü yediği gollerde gerçekten abicim performansı çok düşmüş.. ali güneşin şutunu güzel çıkardı ama!.

fenerbahçede o kadar etkili oyuncu vardı ama hep oyuna geride sürdürdüler hep önce beraberliği sağlamak mantaletise oluştu takımda.. cordobanın atıldığı pozisyon cidden maçın kader anıydı.. açıkçası penaltıdan sonra kaçan bir gol vardı alexin şutunu önleyen pancunun kontrol edememesinden sonra golü anelkaydı sanırım kaçırdı maç ondan sonra koptu zaten... bjk golü bulduktan sonra fener moralmende çöktü.. açıkçası zevkli bir mücadeleydi. 8 dakika ek süre eklenmesi valla bana göre biraz abartılı kaçtı!..

önümüzdeki haftalarda bu ligin seyrini değiştirecek çok önemli maçlar var bakalım hayırlısı inşallah zevkli ve bir o kadarda saygı çerçevesinde geçer maçlar

aynen katılıyorum.bence fenerliler iyi konsantre olamamış,yoksa o pozisyonların kaçması imkansız.