Log in

View Full Version : yaaaa bu bursaspor birinci lige kesin çıkmalı

gezenti
17.Nisan.2005, 22:03
yaaaa bursaspor birinci lige kesin çıkmalı takım ikinci lige düştü ama seyircisi beşiktaşında cimbomunda fenerinde lazlarında seyircisine bin basar.Çünkü öyle iyi motive ediyorlarki onların kazanması çok kolaylaşıyor.52 bin kişilik kadıköyde bile böyle ses çıkmıyor.Bence bursaspor ikinci lige yakışmıyor.o birinci lige çıkıp uefa kupasını zorlamalı.bence bu takımbirinci lig takımı............................................ ............

e_mali
18.Nisan.2005, 10:38
Kesinlikle 1. ligde olması ereken bir takım Bursa. (ı) İnsallah çıkacak ama isi cok zor (o)

Rocko
18.Nisan.2005, 13:49
6 yıl Bursa'da bulunmuş biri olarak Bursaspor'u Süper Lig'de görmek istemiyorum açıkçası. Önce taraftarları her gittiği şehirde olay çıkarmaktan ve insanlara saldırmaktan vazgeçmeli.

apaydin2148
18.Nisan.2005, 14:01
gokhanaslan
üzülerek söylüyorum ki Erciyes çıkacak süper lige
ama seneye inşallah

NikeFootball
19.Nisan.2005, 18:24
alın türk futboluna bir takoz takım daha ne işin var süper lig de senin ya düşeceksin aslında bizim salaklığımız yüzünden adamlar çıkacak Kocaelispor ve Bursasporsuz süper lig olmaz

RubenMartin
19.Nisan.2005, 19:25
bursa süper lige bu sene değil ama seneye falan kesin çıkar....

MRe
19.Nisan.2005, 22:13
bu ba$lik ve yazar'in yazdiklarimi degi$Tirildi ne oldu ? ayni tür ba$liktan 2 tanemi var yoksa ?

MaXiMo
27.Nisan.2005, 00:15
her ne kadar bursa'yı sevmesem de bursanın,bizim,eskişehirin ve diğer önemli anadolu takımlarının birinci ligde olmaları şart.erciyes,sivas,ankara bb gibi takımlar 1.ligde biz ikinci ligdeyiz.yediremiyorum kendime!