View Full Version : Rüştü mü? Volkan mı?
e_mali
18.Nisan.2005, 10:40
Dünkü BJK maçından sonra sorulması gereken bir soru belki de bu.
Onemli maclarda kaleyi korumazsız bırakan Rüştü mü? Yoksa gelecek vaad eden Volkan mı?
Skilledmask
18.Nisan.2005, 11:13
ben volkanın tercih edilmesini isterdim ama bizde böyle medya ve böyle taraftar oldukça bu iş yaş görünüyo... malum 1 hata yapan kariyerinden 5 sene yiyo
Şekil 1-a Rüştü !!!
FilippoInzaghi
18.Nisan.2005, 11:54
Pancu :mrgreen:
apaydin2148
18.Nisan.2005, 12:29
Volkan geçsin bence kaleye.en azından Türkiye çok yetenekli ve genç bir kaleci kazanır
Rocko
18.Nisan.2005, 13:56
Volkan'ın kalecilik olarak Rüştü'den fazlası yok. Rüştü bir hata yaptı diye kesilemez. Kurtardığı maçlar unutulmamalı.
e_mali
18.Nisan.2005, 17:57
Kurtardığı maçlar? Kac mac kurtardı?
Onemli kac macı kurtardı?
rü$tü sadece milli maclarda canla ba$la oynuyordu dünya kupasi sirasinda, ondan sonra mafi$ oda hasan $a$ gibi digerleri gibi söndü , bir kac futbolcumuz haric tabii ; rü$tü man. utd'den 6 yedikten sonra emekli olmaliydi , o ayipla ya$anmaz..! sen dünya 3.sü kalecisin böyle goller yememelisin ama cok kalite gol yiyiyor tebrikler genede :P
Bulut
20.Nisan.2005, 01:50
Bir GS olarak yazıyorum ama Volkan!... Çünkü rüştü bence bitti artık!... (b) :mrgreen:
Vieri
20.Nisan.2005, 10:01
Ben zaten Rüştünün transferini çok anlamsız buluyordum ki bir önceki sezonda Volkan'ın performansı bazı maçlar hariç çok yüksek seviyedeydi ve bu yılda onda karar kılınsa çok daha başarılı olurdu.
açıkçası volkanda çok iyi niyetli sabretmesini biliyor. rüştü geldi ve ben gidiyorum demedi kulübeye oturdu bekliyor. Açıkçası volkana şans verilse daha iyi olur düşüncesindeyim.
Rüştü zaten barcelona oyuncusu ve gelecek sezon ne olacağı daha belli değil. Performansıda sanırım gelecek sezon kaygıları yüzünden çok düştü. Aklı orada, böyle kötü performansla dahada rüştüyü kaybediyorz
Layblood
20.Nisan.2005, 18:15
Rüştünün gelmesini bende istemiyorum ama geldikten sonrada Rüştünün kaleye geçmesi daha mantıklı..
Layblood
20.Nisan.2005, 18:29
Rüştünün gelmesini bende istemiyorum ama geldikten sonrada Rüştünün kaleye geçmesi daha mantıklı..
e_mali
20.Nisan.2005, 18:56
Sanırım Rüstü'nün AB vatandaslığı onaylanmıs ya da onaylancakmıs. Bu durumda belki Barca bırakmak istemeyecektir. Ve boyle bir durumda sanırım Barca'yı tercih edecektir kendini ispatlama adına. Belki de boylesi daha hayırlı olacaktır.
efsane_goztepe
25.Nisan.2005, 20:24
Barcelona'nın rüştüyü geri isteyecegini sanmam. Fenerbahce Rüştüyü sadece daum istedi diye aldı bence Volkana bir türlü güvenemdi. Gelecek sezon oynar inşallah Milli takımın buna ihtiyacı var
Cfksanal
25.Nisan.2005, 23:02
Rüştü artık yaşlandı. Barcelona deneyimi sonrası Rüştü tamamen bitti. Artık kalenin yeni sahibi Volkan olmalı diye düşünüyorum.
BNCE volkan olmalı kalede rüştü miladını tamamladı artık eskiden de çok artis oynardı ama abardı artık....alırlarsa gitsin barcelonaya...RÜŞTÜ OUT GENÇ VOLKAN iN:)
rüştü'nün çok iyi bi kaleci olduğunu düşünmeme rağmen
türk futbolu ve fenerbahçe'nin iyiliği açısında
yurt dışında bi takımda oynamalı önümüzdeki sezon.
böyle olunca hem volkana forma şansı doğar hemde
milli takım kalesini koruyacak adamların alternatifi artar.
rüştü öyle bi isim ki artık;teknik adamlar kaleyi genç birine emanet edip
sorumluluğu üstlerine almak yerine onu seçiyor.
çünkü volkan gol yese tecrübesiz ve teknik heyet hatası;
rüştü gol yerse rüştü'nün hatası olarak yer alıyor medyada...
comandante
01.Mayıs.2005, 12:26
volkan geçsin derim bi galatasaraylı olarak.