View Full Version : Free Transfer Nasıl bulunuyor?
Hugo
28.Temmuz.2006, 23:33
soruyu başlığa yazdım arkadaşlar ne olur yardım var mı bir yolu yordamı hiç bilmiyorum bedavaya transfer yapmak istiyorum!
Kuvvetmira
28.Temmuz.2006, 23:40
no-name-user kardeş oyuncu aramaya gir ordan filtre seçeneğine tıkla ve kontrat durumunu serbest olarak işaretle öyle bi arama yap,istediğin özellikte oyuncular bulursan imza attırırsın;)
r_a_z_o_r
28.Temmuz.2006, 23:40
filitreleme yap yani sözleşmesi bitmiş oyuncuları filitreden ayarla.
IcedEarth
28.Temmuz.2006, 23:47
fm ye yeni başladın galiba kardeş bunu bilmeyecek ne war dier arkadaşların da açıkladıı gibi filtreden free yap
Hugo
28.Temmuz.2006, 23:53
fm ye yeni başladın galiba kardeş bunu bilmeyecek ne war dier arkadaşların da açıkladıı gibi filtreden free yap
ezik görmesek yeni başlayanları daha iyi olur canım di mi?? :o :o :o
;) ;) ;) :) :) :) ;) ;)
-------
ya bu arada sözleşmesi biten falan yazmıyor yahu ;)
yahu tam olarak nerelere girmem tıklamam lazım onları biri söylesin lütfeeen
r_a_z_o_r
29.Temmuz.2006, 00:15
Ara'dan oyunculara tıkla yukarda sağda filitre var ordan ayarla ss yardımcı olur.
http://www.mydnz.com/upload/images/yzu17653.jpg
ezik görmesek yeni başlayanları daha iyi olur canım dimi
Takma kafana böyle şeyleri alışırsın.
Hugo
29.Temmuz.2006, 00:21
Ara'dan oyunculara tıkla yukarda sağda filitre var ordan ayarla ss yardımcı olur.
http://www.mydnz.com/upload/images/yzu17653.jpg
Takma kafana böyle şeyleri alışırsın.
işte böyle sağolasın be abey:)
sanalkardes
29.Temmuz.2006, 10:46
Kardeş aramaya gir.Filtre var üst köşede.Oradan kontrat durumu serbest olarak işarele ve arattır.İstediğin oyucular çıkabilir
spreew
29.Temmuz.2006, 14:15
no-name-user kardeş oyuncu aramaya gir ordan filtre seçeneğine tıkla ve kontrat durumunu serbest olarak işaretle öyle bi arama yap,istediğin özellikte oyuncular bulursan imza attırırsın;)
aynen öyle kardeş aynen böyle ben bu yolla,kovaçeviçi,didayı falan transfer ettim takıma!!zadece kontrat imzalattım oyuncuya :f: :)
cüneyt11
30.Temmuz.2006, 17:10
ewt arkadaşların da anlattığı gibi yukarda senin menejer isminde arama bölümü var.ordan filtre ye girip serbest olan futbolculara bakabiliyosun.
MeMo
31.Temmuz.2006, 01:58
aynen öyle :D :D :D :D