Log in

View Full Version : Kafe Futbol

Pages : [1] 2

comandante
31.Temmuz.2006, 01:40
arkadaşlar konudan konuya rahatlıkla geçebileceğimiz,topicden uzaklaşma derdinin olmadığı bir başlık...konuyu açıyorum ve başlıyoruz.konu sadece futbol olacak.daldan dala atlamak serbest tabii ki.kişiler takımlar toplar kaleler...ama saçmalamak değil amaç cafe turksportalın futbol versiyonu...

şunla başlamak istiyorum abi iliç futbolcuysa delgado ne?adını bile duymadım bugün ya.ayrıca da necati bu takımda ilk 11 olmaya devam ederse maçlara gitmeyeceğim...

bursa_mc
31.Temmuz.2006, 14:09
abi o zaman bunu sabit yapalımm

Cyzio
31.Temmuz.2006, 14:11
Necati bence GS ye yakışmıyor takımdan gitmesi gerekenlerin başında bulunuo

m_o_11
31.Temmuz.2006, 14:13
yaa abi necati yi kötülemekten vazgecelim yaa cok faydası dokunuyor takıma. gayet ii bi oyuncu.pozisyon alma özelliği filan cok kalite. tam cok gol kacırıyor ama bi o kadar da atıyor.
bu arada baslık gusel olmus, sabitlenirse ii olur.

life law
31.Temmuz.2006, 14:15
necati kesin gs den gitmesi lazim.bence türkiyede delgadonun üstüne adam tanimam

Burak Duran
31.Temmuz.2006, 14:17
delgado daha yeni geldi dur hele hemen adamı ilah yapma

life law
31.Temmuz.2006, 14:18
adam kendini gs macinda gosterdi.tam bir sov adami

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 14:20

delgado'nun artistik pasları çalım denemeleri falan Del Piero'yu andırıyor
ama tabi 3-5 gömlek altı

Beşiktaş'a faydalı olur.

bursa_mc
31.Temmuz.2006, 14:26
sana katılıyorum bi maçla adam olçulmezz

Burak Duran
31.Temmuz.2006, 14:27
bilmem hatırlarmısınız ailtonun ilk maçında ne yorumlar yapılmıştı ama şimdi adamı kovmaya çalışıyorsunuz

Cyzio
31.Temmuz.2006, 14:27
bi amçla karar vermek zor bakalım devam ettirecekmi bu performansı

life law
31.Temmuz.2006, 14:28
sana katılıyorum bi maçla adam olçulmezz
adam kendini ilk macta gosterdi ve olumlu izler birakti ve olede gider yani

bursa_mc
31.Temmuz.2006, 14:29
inş. bakalım dediğinn gibi olur da mahcup duruma düşmessiniz!!!

nart_susruko
31.Temmuz.2006, 14:52
necati tamam şu an hatta 2005/06 nın son haftaları dahil kötü ama öyle ondan cacık olmaz muhabbetide komik oluyor yani.. ;)

necati kesin gs den gitmesi lazim.bence Türkiyede delgadonun üstüne adam tanimam
:eek: :eek: :eek:
fazla şişmez inşaallah bu vatandaşta.. :D

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 14:54
alex dünya starı yapıldı şimdi sıra delgado'damı?;)

yine yüzlerce mesaj atılacak

hadi şimdide bunları karşılaştıralım:)
alex-delgado

Burak Duran
31.Temmuz.2006, 14:58
ve yılın karşılaştırması alex - delgado - carrusca - marcelinho hangisi daha iyi ? :D:D

nart_susruko
31.Temmuz.2006, 15:10
abi bunların 4ünü birden tartışmaya benim ömrüm yetmez, yığılır kalırım pcnin karşısına.. :n:

Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 15:13
ve yılın karşılaştırması alex - delgado - carrusca - marcelinho hangisi daha iyi ? :D:D

aman burak gözünü sevim. alex görmek istemiyorum yazılarda artık :n:

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 15:16
Sizce Fatih Tekke Zenite gitmekle Dogrumu yaptı Yanlışmı Arkadalar? Bir Turk futbolcu Rekoru kırdı 7.500 € transfer bedeliyle.

fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 15:17
eğer delgado birkaç özelliğini geliştirse çok iyi olabilir alex ten iyi olduğu kesin zaten real juve milan chelsea vs. bi takımda antremanla bjk de antreman bir deil büyük bi klüpte daha iyi oynar

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 15:22
Sizce Fatih Tekke Zenite gitmekle Dogrumu yaptı Yanlışmı Arkadalar? Bir Turk futbolcu Rekoru kırdı 7.500 € transfer bedeliyle.

iş yapmaz yapsada büyük iş başarmış sayılmaz,gözden ırak,gönüldenden ırak olacak.

Treviso bile daha iyiydi

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 15:23
marcleninho en iyileri. sonra carrusca gelıyor ;)

iş yapmaz yapsada büyük iş başarmış sayılmaz,gözden ırak,gönüldenden ırak olacak.

Treviso bile daha iyiydi
Bence iyi yaptı 1 Sene orda dökturur Avrupa daha ıyı tanır tekkeyı VE Seneye daha iyi bir takıma gidebilir.

ibo
31.Temmuz.2006, 15:31
şu anda türkiyede oynayan en iyi yabancı oyuncu ALEX ve APPİAH bence. Carrusca yı daha izlemeden bişey söyleyemem. Delgadoyu da bir maçla ölçemem.

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 15:33
şu anda türkiyede oynayan en iyi yabancı oyuncu ALEX ve APPİAH bence. Carrusca yı daha izlemeden bişey söyleyemem. Delgadoyu da bir maçla ölçemem.
Appiaha bırsey dıyemeyız. Alexe gelınce duran toplara ugur yıldırımda vuruyor. öyle yıldız olmaz öyle asist kralı olmaz öyle futbolcu olmaz. Küfür eder gibi gezıp duruyor fener gecen yıl Şampıyonlar lıgınde elenıcek maclar krıtık alexın henız ter kafasından cıkamıs ayıptır. öyle topculukmu oLur.

Universal
31.Temmuz.2006, 15:42
Abi sizce Tümer Metin Fenerde başarılı olablecekmi çünkü Beşiktaş'ta ki performansı ortada olsa yarar olmasa zarar olmayacak türden bir oyuncu.

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 16:02
Abi sizce Tümer Metin Fenerde başarılı olablecekmi çünkü Beşiktaş'ta ki performansı ortada olsa yarar olmasa zarar olmayacak türden bir oyuncu.

nasıl olsa 1 yıl sonra yurt dışına kaçacak

Krusty
31.Temmuz.2006, 16:10
Appiaha bırsey dıyemeyız. Alexe gelınce duran toplara ugur yıldırımda vuruyor. öyle yıldız olmaz öyle asist kralı olmaz öyle futbolcu olmaz. Küfür eder gibi gezıp duruyor fener gecen yıl Şampıyonlar lıgınde elenıcek maclar krıtık alexın henız ter kafasından cıkamıs ayıptır. öyle topculukmu oLur.
Hayır, her ne dersen de; Alex çok iyi bir futbolcu. [AMA TÜRKİYE LİGİ İÇİN :j:]

life law
31.Temmuz.2006, 16:16
bence karsilastirma olursa delgado--appiah karsilastirması olmalıdır.

Krusty
31.Temmuz.2006, 16:19
bence karsilastirma olursa delgado--appiah karsilastirması olmalıdır.
Farklı mevkilerde, karşılaştırılması tuhaf bence.

nart_susruko
31.Temmuz.2006, 16:22
abi burada acayip oluyor ya :D
herkes ayrı telden çalıyor..

Turkcell Süper Lig Artık Başlasın diim bende bari :D

Universal
31.Temmuz.2006, 16:24
Turkcell Süper Lig Artık Başlasın yeni slogan. :D

Krusty
31.Temmuz.2006, 16:24
Bu konu kapansın diyim bende :n: Çok karışacak çünkü.. :)

Legendeleven
31.Temmuz.2006, 16:26
Galatasaraya Acil Transfer Lazım Bence,Daha Lig Başlamadan Kıyaslama da Yanlış Olur Hemde Farklı Mevkideki Oyuncuları KArşılaştırıyosunuz..

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 16:28
türkcell çook süpper ligin en büyük artısı telegol,santra,futbolmania gibi komedi programlarına start verilmesidir.

Universal
31.Temmuz.2006, 16:30
Bence sitcom türündeki komedi dizilerinden daha komikler. :)

Legendeleven
31.Temmuz.2006, 16:32
En Komiği de Telegolün 5 dk da Bir Az Sonra Az Sonra Demesi:)

Bu Arada Her Takımın Bi de Ayrı Ayrı CAfesi Olasun Burda Tartışma Çıkabilir Çünkü Ben Konu Açcaktım Böyle Ama Kabul Edilmez Diye AÇmadım..

Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 16:50
Bence bir sorun olmaz olmamalı. Tüm takımlarımızı burada konuşalım genel olarak. Böyle bir konuya ihtiyaç vardı. Ayrıca en ufak bir sorunda konu kilitlenir 2-3 gün sonra açılrı herkes sakinleşmiş olur..

Sekopej
31.Temmuz.2006, 16:58
Kışkırtıcı mesajlar olmadıktan sonra bir sorun çıkmaz. Herkes fikrinin düzgün bir şekilde belirtir. Zaten olayı kışkırtan olursa yöneticilerimiz el koyar hemen merak etmeyin...:)

dnz498
31.Temmuz.2006, 17:01
oynanan süper kupa maçında gördümki Galatasarayda eski ruh kalmamış bir canlılık yoktu takımın üstünde resmen bir motivasyon eksikliği hakimdi sanki takım geçen senenin yorgunluğunu çekiyor

bide harbiden şu telegole gıcık oluyorum bir halt yokken gündem yaratabilmek için anlamsız haberler yaratıp gündem oluşturmaya çalışıyolar

aslında her takıma ait bir topic bulunması çok hoş olurdu

Legendeleven
31.Temmuz.2006, 17:01
İnşallah Olmaz Neyse Biz Futbola Bakalım:)

Universal
31.Temmuz.2006, 17:07
Galatasaray bence iyi bir kondisyon kazanamamış birazda geçen sene gelen şampiyonluğun etkisi var bence bu mağlubiyet onları düzene sokacaktır.

dnz498
31.Temmuz.2006, 17:09
Galatasaray bence iyi bir kondisyon kazanamamış birazda geçen sene gelen şampiyonluğun etkisi var bence bu mağlubiyet onları düzene sokacaktır.
banada öyle geldi ama Gerets'in oyun içindeki değişiklik tercihleride şaşırttı beni

ibo
31.Temmuz.2006, 17:18
her takıma ayrı ayrı konu açılmasın bence her takımı burada konuşalım... Telegol e gelince adamlar sırf trübünlere oynuyorlar...

dnz498
31.Temmuz.2006, 18:16
dün bi ara hiç sevmiyor olsamda gözüm takıldı telegole adamlar Tomas'tan söz ediyordu. Dedikleri aynen şöyleydi "Galatasaray Tomas'tan kurtulmaya çalışıyor" beynimden vurulmuşa döndüm duyunca. Dinlemeye devam ettim bi baktım konu Tomas'ın süper kupa maçında ilk 11'de oynamasından çıkmış oralara kadar gelmiş. Bunu anladığım an telefona sarılıp "be dengesizler bi önceki maçta oynayıpta bu maçta ilk 11'e çıkan kim var?" diyerek feryad etmek geçti. Bunlar kadar lafın önünü arkasını düşünmeden konuşan bir dengesizler topluluğu daha olamaz

Cyzio
31.Temmuz.2006, 18:31
bizim spor proramları işte böle oluo genelde ee naparsın alıştık böle şeylere

Legendeleven
31.Temmuz.2006, 18:41
Ya bazen çok saçma konuşuyolar insanı bayıyolar

dnz498
31.Temmuz.2006, 18:47
bizim spor proramları işte böle oluo genelde ee naparsın alıştık böle şeylere
yok arkadaşım hepsi böyle değil bunlar reyting manyağı olmuşlar mesela TRT'nin Spor Stüdyosu bir harika

Cyzio
31.Temmuz.2006, 18:53
yok arkadaşım hepsi böyle değil bunlar reyting manyağı olmuşlar mesela TRT'nin Spor Stüdyosu bir harika

genelde dedim zate:Dama orda kel bi adam var futboldan anlıomuş gibi bi hali yok

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 19:01
Ben Konu kapansın diyen Arkadaşlara Katılmıyorum. Neden kapansınki ? Seviyeli Seviyeli tartışırız daldan dala atlarız Konu Futbol Futbol Konuşuruz.

nart_susruko
31.Temmuz.2006, 19:10
Turkcell Süper Lig Artık Başlasın diim bende bari :D
:roll: :roll:

SYLaR
31.Temmuz.2006, 19:24
gerets in ben türkiye süper kupa finalinde sol tarafta sabriyi oynatmasına bir anlam veremedim
Hasan şaş solda oynayabilecek bir adam onu sağda sabriyi solda oynattı genç aydını da düşünebilirdi

nekop
31.Temmuz.2006, 21:37
gercek hayatta tanıdıgım tüm galatasaraylı arkadaslarım bi ara kuranyinin gsye geldigi haberini duyunca ne yapcaz biz kuranyiyi süper 4 tane forvetimiz var dedi ama dün oynanan besiktaş macında necatinin kötü oyunu hakanın sakat sakat oynaması hasan kabze ve ümitinde sakat olması galatasarayın forvet gücünü görmemizi sagladı galatasarayın suan avrupa kalitesindeki tek golcüsü bence ümit karan digerlerini toplasanız bi ümit etmez bence galatasaray heinzi gönderince yerine bi forvet almalı...

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 22:06
iyide zaten hangi takımın 2 forveti sakatlansa hücum gücünde düşüş olur.
normal

SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 22:53
iyide hangi takımın 2 forveti sakatlansa hücum gücünde düşüş olur.
Galatasaray ;;)

Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 23:01
Galatasaray ;;)

yani her takım için geçerli demek istedim

ibo
01.Ağustos.2006, 00:23
off yaw bizim gs hala DMC ye adma alamadı :(

Eray Dengiz
01.Ağustos.2006, 02:35
Ribery son gün gelmişti. Bakalım elbet biri gelecek.

Del Piero_10
01.Ağustos.2006, 11:56
dün gece santra isimli komedi-eğlence programını izleyen oldumu?
Ahmet Çakar-Bülent Yavuz çok fena kapıştı
Ahmet Bülent'e pembe panter:) dedi.
Bülent sen niye şımardın deyince Ahmet ''terbiyesiz'' cevabını yapıştırdı.

asıl kapışma bülen yavuz'u savunan kazım kanat ile ahmet çakar arasında yaşandı.Ahmet Çakar sunucu Ersin Düzen'in programı bitiriyorum demesi üzerine

''hayır bitiremezsin,daha konuşacağım''dedi

dün gece cıvıklığın sınırı zorlandı.reyting sınırlarınıda zorlamıştır herhalde;)

enesao
01.Ağustos.2006, 19:42
ben o programi izlemiom hicbirinide sevmiom onlarin zaten.. football dan anladiklari bisey yok helede avrupa football undan

kaltuntas
01.Ağustos.2006, 19:57
genelde dedim zate:Dama orda kel bi adam var futboldan anlıomuş gibi bi hali yok

özr dilerim ama o adamdan nefret ediyorum. 12 yaşında bir çocuk bile o adamdan daha iyi konuşr. bir futbol yorumcsunun ( bana göre) öncelikle konuşmayı eee öööö üüüü gibi ünlemlerle kesmemesi ve mantıklı cümleler kurması gerekir.lafı ağzında gevelememsi direk olarak söylemesi gerekir ama bu adamın bu söylediklerimden uzaktan yakından alakası yok biri anya diğeri konya bu adam için.

bursa_mc
01.Ağustos.2006, 20:40
arkadaşlar beşiktaş-rize maçındakı şike olaylarına ne diyorsunuzz

borakargici
02.Ağustos.2006, 01:58
nasıl olsa 1 yıl sonra yurt dışına kaçacak
o adam vaya babayı avrupaya gider hiç kimse alamz onu

Saçma ama yaptılarsa çok ayıp valla bence italyan adaleti uygulamaları lazım böyle takımlara :D Not : Temyizsiz :D

LaKe
02.Ağustos.2006, 12:09
Turkcell Süper Lig'in başlamasına 2 gün kaldı. Oh be :D :D

bursa_mc
02.Ağustos.2006, 13:24
Turkcell Süper Lig'in başlamasına 2 gün kaldı. Oh be :D :D
harbiden oh be şukur yaw :)

Cyzio
02.Ağustos.2006, 13:27
evet lig başlıo 2 gün sonra açılış maçı güzel olur inşallah

bursa_mc
02.Ağustos.2006, 15:05
ilk hafta bursankara kardeşliği olacakk.maçı sabırsızlıkla bekliyorumm

nart_susruko
02.Ağustos.2006, 15:07
tarih olup unutulan dosyaların arasına katılacak bir dosya daha.. ;)

dnz498
02.Ağustos.2006, 17:31
ilk hafta bursankara kardeşliği olacakk.maçı sabırsızlıkla bekliyorumm
Harbiden neydi o TSYD kupasındaki Ankaragücü seyircisinin Bursa tezahüratı bi harikaydı ben de bir ankaralı olarak yine söylüyorum "HAKSIZ KAYBETTİĞİN LİGE HOŞ GELDİN BURSA"

bursa_mc
02.Ağustos.2006, 18:04
Harbiden neydi o TSYD kupasındaki Ankaragücü seyircisinin Bursa tezahüratı bi harikaydı ben de bir ankaralı olarak yine söylüyorum "HAKSIZ KAYBETTİĞİN LİGE HOŞ GELDİN BURSA"
her maçta var o tezahurat bursasporlular dakka 6 da ankaragucu diye bağırıyo ankaragücü ise 16 dakkada bursaspor diye bağırıyoo
plaka numaralarında yanii

Cyzio
02.Ağustos.2006, 18:10
bursa ligi haksızmı kaybetii?ii oynasaydılarda düşmeselerdi düşüpte sonra böle tezahuratlar çirkin

gezenti
02.Ağustos.2006, 18:10
beyler bursaspor maçının bilet fiyatları ne kadar???
tam olarak maç ne zaman???
tam olarak biletler ne zaman satışa çıkacak???

SaRPeR1903
02.Ağustos.2006, 18:36
Bu yıl lig çok çetin geçecek bence arkadaşlar Bjk toparlanıyor,Gs hırslı,Fb 100.yılında,Ts marcelinho'yla coşar,Kayserispor uefa'da kolombiya milli takımı kaptanı transfer edildi,ligdeki yeni takımlar iddialı müthiş olacak ;)

S-B-Z
02.Ağustos.2006, 19:53
ilk haftalardan belli olur zaten nasıl olacağı ama daha tanınmış yıldızlar bekliyodum bu sene açıkcası.
merak ettiğim iki oyuncu biri delgado diğeri marcelinho.

bursa_mc
02.Ağustos.2006, 20:12
beyler bursaspor maçının bilet fiyatları ne kadar???
tam olarak maç ne zaman???
tam olarak biletler ne zaman satışa çıkacak???

Süper Lig`in ilk haftasında karşılaşacağımız Ankaragücü maçının bilet fiyatları belli oldu.
Buna göre;
Açık Kale Arkası 5 YTL,
Kapalı Kale Arkası 10 YTL, Maraton 17 YTL,
Kapalı A-C 55 YTL,
Kapalı B 75 YTL ,
Biletler 5 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00 dan itibaren Kültürpark`ın Stadyum tarafındaki gişelerinden satışa sunulacaktır.
...
maç pazar günü saat 20.00 de

SYLaR
03.Ağustos.2006, 22:06
bilmem hatırlarmısınız ailtonun ilk maçında ne yorumlar yapılmıştı ama şimdi adamı kovmaya çalışıyorsunuz

o yönden en fazla şişirdiğimiz lukunku olmuştu
ilk maçı mısıra karşıydı çok iyi oynamıştı ewet bu adam iyi demiştik ama fıs çıktı

nart_susruko
03.Ağustos.2006, 22:26
lukunku bi efsaneydi.. :n:

SYLaR
03.Ağustos.2006, 22:30
galatasaray tarihinde lukunkudan yediği kazığı kimseden yemedi

nart_susruko
03.Ağustos.2006, 22:43
bu adam ne zaman gol atacak diye yiyip bitiriyordum kendimi ya, ey gidi günler.. :n: :n: :n:

gorkemyilmazkarasu
04.Ağustos.2006, 00:06
hey gidi lukunku ne günlerdi be hakanla yanyana oynadığı bir maç vardı gaziantep maçı sanırım :D

gsnin taktik çok kolaydı o zaman vur topu ileri nası olsa ya hakan ya lukunku indirir bi yere :D :D

nart_susruko
04.Ağustos.2006, 00:11
adanaspor maçında 2 gol atmıştı, eytt be..
ama bi tezahüratı vardı bomba ötesi.. :n:

SaRPeR1903
04.Ağustos.2006, 05:11
zannedersem lig bugün başlıyo...Türkcell süper lig hiç bitmesin :D

nart_susruko
04.Ağustos.2006, 05:18
evet başlıyor..
son 16 saat 40 dakika.. :D

Cyzio
04.Ağustos.2006, 09:29
evet zorlu maraton başlıyor tüm takımlara başarılar bakalım ilk maçta nolcak:D

LaKe
04.Ağustos.2006, 12:25
Nihayet başlıyor :D

ugur060713
04.Ağustos.2006, 14:20
hasret bitiyor lik başlıyor galatasarayım bu sezonda şampiyon olacak ama son haftaya kalmıyacak 5 hafta önceden ilan edecek şampiyonlugu

GeNç KaRTaL
04.Ağustos.2006, 14:52
hasret bitiyor lik başlıyor galatasarayım bu sezonda şampiyon olacak ama son haftaya kalmıyacak 5 hafta önceden ilan edecek şampiyonlugu
yanlış anlama ama o çok zor hele bu kadroyla dahada zor

bursa_mc
04.Ağustos.2006, 15:01
uçma be abii:D

dnz498
04.Ağustos.2006, 17:44
lukunku bi efsaneydi.. :n:
öylede kaldı, bırakın kalsın da ;)

nart_susruko
04.Ağustos.2006, 18:50
son 3 saat 10 dakika.. :D

dnz498
04.Ağustos.2006, 19:01
son 3 saat 10 dakika.. :D
say baba say az kaldı volta atıyorum evde

nart_susruko
04.Ağustos.2006, 19:10
say baba say az kaldı volta atıyorum evde
aynen valla.. :D

bursa_mc
04.Ağustos.2006, 19:39
merakla bekliyorumm .herşey hazırr bi tek maçın başlaması kaldıı

nart_susruko
06.Ağustos.2006, 04:00
noldu bitti mi heyecan.. :n:
3 maç bitti bakalım bugünkü maçlar ne olacak.. :roll:

bursa_mc
06.Ağustos.2006, 12:08
bugun bursa-ankaragücü maçı çok guzel olacakk saat:20 show zamanı

fmsmyrna
06.Ağustos.2006, 12:18
süper lig iyi ki başladı bu sene evimde rahat rahat izleyebiliyorum gs nin acil orta saha ya adam alması lazım ts nin cem demir yerine umut bulutu musa büyük yerine yattara oynatması fenerde bu ofansif kadroyla kiev den üzgün döner bakalım bjk napçak ben diorum enii berabere kalır

nart_susruko
06.Ağustos.2006, 17:50
normal cafe de sessiz, futbol cafe de sessiz.. :)

bişey soralım bakalım cevaplar nasıl olcak,
penaltıyı;
atan mı kaçırır, kaleci mi tutar.. :roll: :roll:

nekop
06.Ağustos.2006, 18:07
abi penaltıyı kaleci tutar tabi üstüne atılan topu tutunca kurtarmadımı sayılıyor o zaman kaleciler her mac üstlerine gelen topları bıraksınlar soruyu sormak bile sacma bence penaltıyı daima kaleci tutar....

nart_susruko
06.Ağustos.2006, 21:05
tamam abi o senin görüşünde soru niye saçma onu anlamadım.. :roll:
"pozisyonuna göre değişir bence", eğer bahsettiğin gibi oyuncu üzerine atıyorsa o zaman o kaçırmış olur.. ;)

scolari12111
07.Ağustos.2006, 02:37
arkadaşlar hala alex e süper diyenler var hangi avrupa takımın da oynamış ş.ligin de kaç gol atmış dandirik türkiye liginde senede 267gol atsa ne olur ancak işte edirne den öteye çıkamaz o kadar ne oldu milli takım filan diyorlardı ya bırakın allah aşkına hangi önemli futbolcu türkiye ye gelir bu adam bu kadar iyi de neden real zidane nin yerine bunu almıyor yok yok o istemiyordur hasta fener li alex:DDDDD bir tek o değil hiç biri iyi değil ama hagi hariç dünya nın en iyisiydi marcelinho da çok kariyerli onlarda 30 dan sonra geliyor bir de delgado da iş var gibi 2 3 sene de avrupa ya gidebilir.

Cyzio
07.Ağustos.2006, 13:11

penaltıyı;

kullanan oyuncu dışarı atarsa oyuncu kaçırmış olur ama kaleyi tutturduysa ve gol olmadysa(direkler dışında) kaleci kurtarmış olur.:D:D

scolari12111
07.Ağustos.2006, 15:39
bence her posizyonu oyuncu kaçırır kale 7 32 ye 2 44 mantık olarak hepsini kontrol etmesi imkansız dolayısıyla elbet ulaşamayacağı bir yer vardır kalecinin ama her oyuncu buralara atamaz tabi her deneyişte farkları da burada ortaya çıkar mesela bir hagi yle sıradan bir orta sahanın farkı misal.

kripteks
07.Ağustos.2006, 18:34
delgado yıldız adı duyulmasada önemli bir yetenek necatiye gelince gitmezse gs daha çooookkk kaybeder

dnz498
07.Ağustos.2006, 18:40

penaltıyı;
penaltıyı göstere göstere kabak gibi atarsan kaleci tutar sende kaçırırsın

delgado yıldız adı duyulmasada önemli bir yetenek necatiye gelince gitmezse gs daha çooookkk kaybeder
abi ne çabuk bir oyuncunun/teknik adamın ipi çekiliyor şu ülkede sözü geçen şahıs tamam iyi oynamıyor uzun süredir kabul ama geçen sene Galatasaray'ın şampiyonluğuna 18 gole imza attı herkes bunu unutuyor Şimdi önemli yetenek Delgado 5-10 maç uyum sorunu yaşasa onada aynı şeyleri söyleseniz olacak işmi adam kabiliyetli belli zaten biraz sabır lazım sadece
birde mesela Hagi'nin teknik adamlığı döneminde Hasan Şaş, Ümit Karan falan hepsi futbola küstü ve oynayamadı Geçen sene ne oldu hepsi hatta Galatasaray camiası küllerinden doğdu gerekli olan sadece biraz sabır sabır sabır. Kimse doğmamış çocuğa don biçmesin biraz bekleyin bakalım lig dönemi uzun bir dönem daha neler olacak hepimiz görücez

Universal
08.Ağustos.2006, 21:02
Penaltı kurtarılmaz penaltı kaçar. Bu söze hak veriyorum.

Del Piero_10
08.Ağustos.2006, 21:51
burası madem sallama köşesi bende alakasız bir konu hakkında konuşayım.
geçen nostalji olsun diye cm 2000-2001 açtım

bir baktım parma'da kimler varmış kimler?
alex de souza
yalnız flamengo'ya kiralık gönderilmiş,herhalde bu adam bize yaramaz dediler.

bu arada hızı falan 17 orasıda ilginç

Galatasaray'da Mehmet Yozgatlı kiralık

Tevez'i buldum 17 yaşında finishing dribbling 9 kafalar 20:)

Bu arada bu oyunda ve 2001-2002 olan Davids cm-fm tarihinde görebileceğiniz en iyi oyuncu herşey 20
DMC mevkiinde oynattım yinede 30 gol attı.

LaKe
09.Ağustos.2006, 11:26
Abi naptın ya :D Burda FUTBOL konuşcaktık, CM değil :D :D

Bu akşamki maçları sabırsızlıkla bekliyorum yav :D Bir an önce akşam olsada başlasa. :)

Del Piero_10
09.Ağustos.2006, 11:48
Abi naptın ya :D Burda FUTBOL konuşcaktık, CM değil :D :D

Bu akşamki maçları sabırsızlıkla bekliyorum yav :D Bir an önce akşam olsada başlasa. :)

alex'in geçmişine ışık tuttum;)

bu arada 11 ağustos hazırlık turnuvası var moretti kupas
(Juventus-inter-napoli)45 dakikalık maçlar yapılıyor
geçen seneler hep Star verdi,bu yıl nerede yayınlanıyor bilginiz varmı?

bursa_mc
09.Ağustos.2006, 14:35
bugun fenerbahçe berabere kalacakk sonuç ta 1-1 :D

nekop
09.Ağustos.2006, 14:41
yok yaw biz onları kendi sahalarında 2-1 yendik büyük ihtimal fenerbahcede yanicektir...

bursa_mc
09.Ağustos.2006, 14:43
nekop 2-1 yendinizde nolduu turkıyede yediniz golleri elendinizz

dnz498
09.Ağustos.2006, 18:50
Galatasaray'ımın maçında 2 ya da 3 gol olur Fener maçında önce go bulana göre maç şekillenir

nart_susruko
09.Ağustos.2006, 19:18
artık maç başlasada izlesek yaa.. ;)

nekop
09.Ağustos.2006, 19:57
nekop 2-1 yendinizde nolduu turkıyede yediniz golleri elendinizz
o tecrübesizlikti bence fener kievi eler...

Cyzio
09.Ağustos.2006, 20:53
fener kötü oynadı ilk yarı futbolunu düzeltmesi gerek 2.yarı yoksa çok yer

bursa_mc
10.Ağustos.2006, 14:43
fenerbahçe için turkiye kolay geliyo tabii awrupaya çıkınca şaşırıyolarr

ugur060713
10.Ağustos.2006, 16:37
arkadaş avrupa demek tecrübe demek oynadıkça daha iyi oynanır ama fener oynadıkça daha kötüye gidiyo ama galatasaray avrupada bi anda degişiyor ve takım çosuyor

bursa_mc
10.Ağustos.2006, 16:38
sana katılıyorum uğurr gs ne kadar kotu olsada awrupada coşuyorr

ugur060713
10.Ağustos.2006, 16:52
eyvallah kardeş dogruya dogru

dnz498
11.Ağustos.2006, 14:03
arkadaş avrupa demek tecrübe demek oynadıkça daha iyi oynanır ama fener oynadıkça daha kötüye gidiyo ama galatasaray avrupada bi anda degişiyor ve takım çosuyor
Abartba be arkadaşım sadace AVRUPA FATİHİ adımızın hakkını veriyoruz ;;)

Fenerbahçe için yeni bir espiri daha

Fenerbahçe'nin kupa hasretinde 23 yılda çok şey değişti Dünyada ve Türkiye'de. Değişmeyen tek şey Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda yaşadığı hüsran oldu.

Fenerbahçe'nin 23 yıldır kupa alamaması taraflı tarafsız herkesin dilinden düşmüyor. Özellikle rakipler bu fırsatı kaçırmıyor. Dile kolay tam 23 yıldır gelmeyen kupa mizah konusu oldu.

Ancak işin bir de toplumsal boyutu var. 23 yılda çok şey değişti Dünyada ve Türkiye'de. Değişmeyen tek şey Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda yaşadığı hüsran oldu. SSCB çöktü. Darbe dönemini yaşayan Türkiye şimdi AB yolunda ilerliyor.

Çeyrek asıra sığan olayları alt alta dizdiğimizde insanın inanası gelmiyor. Ama yaşanan olaylar gerçek ve hayal ürünü değil. Ezeli rakipler üşenmemiş 23 yılda yaşanan olayları alt alta toplamış. Ortaya çıkan trajikomik tablo internet ortamında dolaşıyor..

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı en son aldığında,

· Kenan Evren Cumhurbaşkandı, Turgut Özal 1983 sonunda başbakan oldu.
· Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alpaslan Türkeş yasaklı liderlerdi.
· DSP, SHP, MHP, CHP siyaset sahnesinde henüz yer almamıştı.
· 12 Eylül sonrasının yerel seçimleri henüz yapılmamış, Bedrettin Dalan İstanbul Belediye Başkanı olmamıştı.
· Koç Grubu'nun patronu Vehbi Koç'tu ve görevi Rahmi Koç'a devretmemişti.
· Ünlü illüzyonist Zati Sungur hayattaydı.
· İstanbul Atatürk Havaalanı'nın adı "Yeşilköy Havaalanı" idi.
· Vatandaşlıktan çıkarılan Cem Karaca yurda dönmemiş, "Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda" şarkısını yapmamıştı.
· Türk Halk Müziği sanatçısı Ruhi Su hayattaydı.
· Usta sinemacı Yılmaz Güney hayattaydı.
· Adile Naşit hayattaydı.
· Alışverişlerimizde 5 liralık banknot kullanabiliyorduk.
· Jupp Derwall Galatasaray ile anlaşmamıştı.
· Askerlik 18 aya henüz inmemişti.
· Microsoft, Windows'u yapmamıştı.
· İnsanlık henüz internetle tanışmamıştı (daha 7-8 yıl beklemesi gerekecekti)
· Çernobil nükleer santralı patlamamıştı.
· Cep telefonu, araç telefonu yoktu.
· Telsiz kullanmak yasaktı.
· Taksilerde taksimetre yoktu.
· Apple Macintosh bilgisayarlar icat edilmemişti.
· Philips CD'yi daha yeni üretilmişti.
· Şehirlerarası telefon görüşmeleri için 031'i arar, kayıt verirdik.
· Haberleşmede telex kullanılırdı.
· Televizyonumuz siyah beyaz ve tek kanallıydı (TRT). Renkli televizyonumuz zaten yoktu.
· Sovyetler Birliği dağılmamıştı. Almanya, doğu ve batı olmak üzere iki parçaydı; Berlin duvarı yıkılmamıştı.
· Emre Belezoğlu 3, Hasan Şaş 7, Tuncay Şanlı 1, Nihat Kahveci 4 yaşındaydı. (Toplu liste aşağıda)
· KDV icat edilmemişti.
· 2. Boğaz Köprüsü yoktu.
· Otoyollar yoktu.
· AIDS yoktu.
· Üzerimizde döviz (dolar, mark v.s.) bulundurmak suçtu.
· İran ile Irak savaşıyordu.
· Telefon numaraları İstanbul'da 6, diğer kentlerde ise 4 veya 5 rakamlıydı.
· Celal Bayar hayattaydı.
· Naim Süleymanoğlu Bulgar vatandaşıydı (Naim Süleymanof)
· V.s. V.s.

Son Kupada Kim Kaç Yaşındaydı?

1. Volkan Demirel Doğum tarihi: 27.10.1981: 2 yaşında
2. Fabio Luciano Doğum tarihi: 29.04.1975: 8 yaşında
3. Servet Çetin Doğum tarihi: 17.03.1981: 2 yaşında
4. Stephen Appiah Doğum tarihi: 24.12.1980: 3 yaşında
5. Ümit Özat Doğum tarihi: 30.10.1976: 7 yaşında
6. Mahmut H. Erdoğdu Doğum tarihi: 01.06.1983: O sene doğdu
7. Mehmet Yozgatlı Doğum tarihi: 09.01.1979: 4 yaşında
8. Zafer Biryol Doğum tarihi: 02.10.1976: 7 yaşında
9. Tuncay Şanlı Doğum tarihi: 16.01.1982: 1 yaşında
10. Marcio Nobre Doğum tarihi: 11.06.1980: 3 yaşında
11. Marco Aurello Doğum tarihi: 15.12.1977: 6 yaşında
12. Kerim Zengin Doğum tarihi: 13.04.1985: 2 sene sonra doğdu
13. Can Arat Doğum tarihi: 21.01.1984: 1 sene sonra doğdu
14. Gürhan Gürsoy Doğum tarihi: 24.09.1987: 4 sene sonra doğdu
15. Önder Turacı Doğum tarihi: 14.07.1981: 2 yaşında
16. Alex de Souza Doğum tarihi: 14.09.1977: 6 yaşında
17. Selçuk Şahin Doğum tarihi: 31.01.1981: 2 yaşında
18. Serdar Kulbilge Doğum tarihi: 07.07.1980: 3 yaşında
19. Semih Şentürk Doğum tarihi: 29.04.1983: O sene doğdu
20. Deniz Barış Doğum tarihi: 02.07.1977: 6 yaşında
21. Kemal Aslan Doğum tarihi: 24.10.1981: 2 yaşında
22. Olcan Adın Doğum tarihi: 30.09.1985: 2 sene sonra doğdu
23. Serkan Balcı Doğum tarihi: 22.08.1983: O sene doğdu
24. Rüştü Reçber Doğum tarihi: 10.05.1973: 10 yaşında
25. Nicolas Anelka Doğum tarihi: 14.03.1979: 4 yaşında

KIZMAK YOK BU DA FUTBOL GERÇEĞİ

ForCimbom
11.Ağustos.2006, 14:53
bence türkiye de hiçbir hoca akıllı değil başta tigana olmak üzere getirdiği oyuncuların hiçbir mantık-i aklı yok adam gidiyo baki yi getiriyo gidiyo fahriyi getiriyo olur mu öyle şey yalnız ben zico yu çok beğendim o birazcık iş yapabilir ama fener avrupada bitti onu söyleyeyim gerets de defans ı hiç düşünmüyor ama ofansı türkiyede en iyi o biliyor avrupada cimbom gruptan çıkamaz hep böyle hücum oynarsa

bursa_mc
11.Ağustos.2006, 17:10
raşit çetiner bence çok akıllı:D vallahı takımı nasıl isterse ole oynatıyoo

nart_susruko
11.Ağustos.2006, 18:16
raşit çetiner bence çok akıllı:D vallahı takımı nasıl isterse ole oynatıyoo
olması gerekende bu zaten, istediği gibi oynatması.. :)

bursa_mc
12.Ağustos.2006, 23:17
olması gerekende bu zaten, istediği gibi oynatması.. :)
arkadaş turkiyede hiç bi hoca akıllı değil demiş de ondan bole bişi yazdım

TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2006, 01:43
Ertugrul Saglam ın üstüne teknik direktör tanımam:cool:

bursa_mc
13.Ağustos.2006, 16:09
kalan maçları değenlendirelim
Trabzonspor - V.Manisaspor (13 Ağustos 19:00)
Ç.Rizespor - Sivasspor (13 Ağustos 20:00)
K.Erciyesspor - Bursaspor (13 Ağustos 20:00)
Denizlispor - Konyaspor (13 Ağustos 20:00)
Ankaragücü - B.B.Ankaraspor (13 Ağustos 20:00)
Sakaryaspor - Antalyaspor (13 Ağustos 20:00)
Galatasaray - Kayserispor (13 Ağustos 21:30

Cyzio
13.Ağustos.2006, 16:15
Trabzonspor - V.Manisaspor TS alır
Ç.Rizespor - Sivasspor Sivas alır
K.Erciyesspor - Bursaspor Bursa yada berabere
Denizlispor - Konyaspor Berabere
Ankaragücü - B.B.Ankaraspor Berabere yada Ankara B.B
Sakaryaspor - Antalyaspor fikrim yok
Galatasaray - Kayserispor herşey olabilir ama sanki berabere bitcek gibi gelio bana

bursa_mc
13.Ağustos.2006, 16:22
erciyes-bursa bursa alır
a.gücü-ankaraspor ankaraspor alır
sakarya-antalya zor maç
gs-kayseri zor maç
denizli-konya konya alır
rize-sivas berabere
trabzon-manisa berabere

Eray Dengiz
13.Ağustos.2006, 16:27
Trabzonspor - V.Manisaspor : Berabere bitecektir.
Ç.Rizespor - Sivasspor : Berabere bitecektir.
K.Erciyesspor - Bursaspor : Berabere bitecektir.
Denizlispor - Konyaspor : Denizli yener.
Ankaragücü - B.B.Ankaraspor : Ankaragücü yener.
Sakaryaspor - Antalyaspor : Sakarya yener.
Galatasaray - Kayserispor : Galatasaray yener

Universal
13.Ağustos.2006, 16:44
Trabzonspor - V.Manisaspor : Trabzon Alacaktır
Ç.Rizespor - Sivasspor : Berabere bitecektir.
K.Erciyesspor - Bursaspor : Bursaspor Alacaktır
Denizlispor - Konyaspor : Konyaspor Alacaktır
Ankaragücü - B.B.Ankaraspor : Ankaraspor Alacaktır
Sakaryaspor - Antalyaspor : Sakaryarspor Alacaktır
Galatasaray - Kayserispor : Galatasaray Alacaktır

zeffix
13.Ağustos.2006, 18:11
Trabzonspor - V.Manisaspor : Trabzon Alır
Ç.Rizespor - Sivasspor : Berabere biter.
K.Erciyesspor - Bursaspor :Berabere biter.
Denizlispor - Konyaspor : Konyaspor Alacaktır
Ankaragücü - B.B.Ankaraspor : Ankaraspor Alacaktır
Sakaryaspor - Antalyaspor : Sakaryarspor Alacaktır
Galatasaray - Kayserispor : Galatasaray Alacaktır

SefaReis66
13.Ağustos.2006, 18:24
galatasaray alsın gerisi önemli deil :D

bursa_mc
13.Ağustos.2006, 21:58
sefa reis senin nick ını bir başka siteden de hatırlıyorum sankı

--------------------------------------------------------------------------------

Trabzonspor - V.Manisaspor : 1-1
Ç.Rizespor - Sivasspor :1-1
K.Erciyesspor - Bursaspor :2-1
Denizlispor - Konyaspor : 0-1
Ankaragücü - B.B.Ankaraspor1-1 :
Sakaryaspor - Antalyaspor : 0-0
Galatasaray - Kayserispor

nart_susruko
14.Ağustos.2006, 20:36
3 maçtan fazla bilen yok, o yüzden cafe futbol sanal bahis bu hafta 572637497 krş haftaya devretti.. :D

SYLaR
14.Ağustos.2006, 20:43
iddaa oynasaydılar hiç kimse bi şey tutruramazdı
abi bu iliç ne top oynuyo be hele dün attığı 2. gol
bide belliki bu sene aydın kadroda fazla yer bulamayacak.Çok yetenekli bir futbolcu verelim bi takıma kiraya

pessy
14.Ağustos.2006, 21:10
verin:D verinde keşke herşey bizim dememizle olsa..

Cyzio
14.Ağustos.2006, 21:21
haftaya kesin bilicem tüm maçları bu hafta tökezledik:D

bursa_mc
15.Ağustos.2006, 12:42
o zaman iddaa da yardımcı olursun:)

nart_susruko
15.Ağustos.2006, 17:57
yok size bundan sonra iddaa, yatırdınız bütün kuponları.. :D
görmeyenler için tekrar edelim haftaya oynayacak olan sayısı artsın, nasıl olsa bilemeyecekler bizde sürümden kazanırız.. :D

3 maçtan fazla bilen yok, o yüzden cafe futbol sanal bahis bu hafta 572637497 krş haftaya devretti..:D

bursa_mc
15.Ağustos.2006, 20:23
abi bi gun gelecek parayı kırıcam ama,:D

nart_susruko
15.Ağustos.2006, 20:31
herkes bu şekilde söylüyor zaten..
ama sonuç pekte beklenildiği gibi olmuyor.. :D

senderson
15.Ağustos.2006, 20:34
Kiev maçına gelecek olan varmı??Varsa hangi tribün....

bursa_mc
15.Ağustos.2006, 20:38
herkes bu şekilde söylüyor zaten..
ama sonuç pekte beklenildiği gibi olmuyor.. :D
elbette ama nabalım umut dunyasıı demi:)

nart_susruko
15.Ağustos.2006, 21:40
bak orası öyle işte.. :D

pessy
20.Ağustos.2006, 01:06
aranızda iddaa da 450 milyon kazanan varmı:D bu yaşta kumarbaz olduk:D

Universal
20.Ağustos.2006, 12:58
Ben en fazla 50 YTL Kazandım büyük oynamıyorum ben...

Krusty
20.Ağustos.2006, 13:00
aranızda iddaa da 450 milyon kazanan varmı:D bu yaşta kumarbaz olduk:D
Ne kadarlık oynadın da 450 aldın :rolleyes:

barahir
20.Ağustos.2006, 21:02
beyler bişi sorcam bu trabzonun maçı 7 de değilmiydi yaw daha başlamadı gözüküyo da heryerde.

Universal
20.Ağustos.2006, 21:04
beyler bişi sorcam bu trabzonun maçı 7 de değilmiydi yaw daha başlamadı gözüküyo da heryerde.
Bende göremedim baktım kanal 80 oradada yok!

barahir
20.Ağustos.2006, 21:16
şimdi başladı saat 8 e alınmış anlaşılan. sizce kim alır bence trabzon alır bu maçı zor da olsa.

Universal
20.Ağustos.2006, 21:21
Sağ ol izleyeyim bari bence Trabzon galibiyete daha yakın.

barahir
20.Ağustos.2006, 21:26
cıxx antep attı golu mehmet atmış

ELAZIG_SEVDALIS
21.Ağustos.2006, 21:45
Selamlar....

Oooo Forza GakgoŞum....antİ-kofİk

comandante
21.Ağustos.2006, 23:16
beyler federasyon ligi ertelemeyeceğini biri ölene kadar bekleyeceğini açıkladı...sinirden çatladım.

ELAZIG_SEVDALIS
22.Ağustos.2006, 12:33
GÖKMEN ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞIYOR

Krusty
22.Ağustos.2006, 12:45
beyler federasyon ligi ertelemeyeceğini biri ölene kadar bekleyeceğini açıkladı...sinirden çatladım.
Oha ya bu ne böyle ! Ne biçim bir Federasyon :mad: :mad:

barahir
22.Ağustos.2006, 12:48
ya beyler ama bi şunu düşünün yaw. ligler ertelense bile antremana devam edilmicekmi sanki. hem belki daha fazla yükleme yapılacak. nitekim gökmen ve gnç kaleci de antremanda öldüler haksızmıyım.

Krusty
22.Ağustos.2006, 13:03
ya beyler ama bi şunu düşünün yaw. ligler ertelense bile antremana devam edilmicekmi sanki. hem belki daha fazla yükleme yapılacak. nitekim gökmen ve gnç kaleci de antremanda öldüler haksızmıyım.
Tamam ama Federasyonun dediğine bak ya ..

barahir
22.Ağustos.2006, 17:56
yok onu dememiştir zannetmem öle şey denirmi ya:D biri ölsünde öyle. sölememişlerdir bu lafı bence.

Bu arada Luganoya İzin Çıktı. Yarın Sahada

Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 17:56
Lugano iyi oldu ya. En azından defans'ta sorun yaşamayacaklar..

Krusty
22.Ağustos.2006, 17:59
Lugano iyi oldu ya. En azından defans'ta sorun yaşamayacaklar..
Aynen çok iyi oldu ;);)

Ilhan
22.Ağustos.2006, 18:00
Aynen çok iyi oldu ;);)
ama iyi bir solbek lazım bence

Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 18:03
Defans sorununu çözdü Fenerbahçe. Forvet ve sol beklerinde sorun var. Bu iki yeride doldurursa Avrupa'da iyi işler yapar..

Ilhan
22.Ağustos.2006, 18:06
Defans sorununu çözdü Fenerbahçe. Forvet ve sol beklerinde sorun var. Bu iki yeride doldurursa Avrupa'da iyi işler yapar..

aynen. en az ceyrek final oynama kapasitesine sahip olur şl'de

barahir
22.Ağustos.2006, 18:12
o kadar değilde uefada final görür kaza olmazsa.

Krusty
22.Ağustos.2006, 18:20
aynen. en az ceyrek final oynama kapasitesine sahip olur şl'de
Hönk.. :o
Bir de Şampiyonlar Ligi'nde ha ? :rolleyes:
UEFA desen neyse de.. :) :)

Ilhan
22.Ağustos.2006, 18:24
Hönk.. :o
Bir de Şampiyonlar Ligi'nde ha ? :rolleyes:
UEFA desen neyse de.. :) :)

tur atlarsa demeyi unutmusum pardon

comandante
26.Ağustos.2006, 03:02
beyler ya...alexe yıldız deniliyo bir türlü anlamıyorum abi...adam iyi gün yıldızı...yıldız dediğin adam appiah dır...bunu konuşalım azcık...

SYLaR
26.Ağustos.2006, 03:34
bence de apııah fener tarıhını bana gore gelmıs gecmıs en ıyı yabancı oyuncusu

scolari12111
26.Ağustos.2006, 03:44
alex tsl nin yıldızı bence ya da seher yıldızı:Dhangi avrupa maçında oynadı.kapasitesi bu ama.

tosunpasa
26.Ağustos.2006, 13:00
Alex gerçektende tsl de süper ancak avrupa da iyi oynayamıyor ama hakkını da emeyelim geçen sene psv maçında çok güzel oynamıştı ve galibiyette çok büyük bir pay elde etmişti ;)
Appiah'a gelince gerçekten avrupşada ve ligde çok büyük bir efor sarf ediyor.Ve gerçekten daha büyük yerleri hak ediyor ama mutevazi insan :D fenerbahçe de mutluymuş ve gerçekten alex ten 2 kat daha güzel futbol oynuyor ;)Fenerbahçenin gelmiş geçmiş en iyi yabancılarından birisi bana göre kesinlikle fenerbahçenin elinde tutması lazım

barahir
26.Ağustos.2006, 13:25
bence de apııah fener tarıhını bana gore gelmıs gecmıs en ıyı yabancı oyuncusu
aksini iddaa eden warsa gelsin karşıma zaten. api ye laf yok. o bir Tornado.

dnz498
26.Ağustos.2006, 19:49
Appiah'a bende hastayım futbolcu dediğin biraz deli biraz hırçın olmalı bu adamda bunların ikiside var

comandante
26.Ağustos.2006, 21:32
appiah yaa...adama bitiyorum abi.herif yüreğiyle oynuyor.alex bi psv maçında oynadı pişirip pişirip getirmeyin abi ya 3 yılda tek maçta oynamış adam bu mu yıldızlık?şl den elenilen maçta bile bütün stat ayakta appiahı alkışladı.helal olsun adama...

scolari12111
27.Ağustos.2006, 01:22
alex tartışması diğer konuda da çımıştı ben avrupa da yok deyince yaklaşık 8816 arkadaş psv maçı dedi bana:D

comandante
27.Ağustos.2006, 17:03
abi cidden ben de çok rastladım psv olayına ya...

fener ne transferler yaptı beee.kıskanmadım desem yalan olur...

cengizvarts
27.Ağustos.2006, 17:06
ak mesela anelka adam oynamamak için gelmiş taile çıkacak oyuncular fenere geliyor sonra da tail parasını fazlasıyla çıkarıyorlar

BeaChBoY
27.Ağustos.2006, 22:41
Appiah TSL de şu anda en iyi futbolcu ve fenerbahçe ye çok yararı oluyor bana göre fb yi avrupa da taşıyacak isim onun sayesinde fb avrupa da bişeyler yapabilir ama alex i sadece TSL de görüyoruz avrupa da kayıp... Appiah bence alex den daha iyi futbolcu ve yüreğiyle oynuyor taraftarda hagi etkisi bırakakbilecek bi futbolcu...

LaKe
27.Ağustos.2006, 23:52
Alex TSL'nin adamı bana göre. Appiah ise heryerin adamı. Alex'e yıldız denmez.

Nedvedmania
28.Ağustos.2006, 00:01
fenerin kezmanı alması bizim işimize yaradı

psv bizim şapiyonlar ligindeki önemli rakiplerimizdendi şimdi süper bi oyuncu eksik

LaKe
28.Ağustos.2006, 00:08
Kezman, At.Madrid'den Fener'e gitti Cihan. Karıştırmışsın :)

Krusty
28.Ağustos.2006, 00:42
fenerin kezmanı alması bizim işimize yaradı

psv bizim şapiyonlar ligindeki önemli rakiplerimizdendi şimdi süper bi oyuncu eksik
3 sene önce PSV 'deydi :D:D

SYLaR
28.Ağustos.2006, 05:33
millet kimin ne zaman kimde oynadığını kimden alındığını hep karıştırmaya başlamışlar:D

scolari12111
28.Ağustos.2006, 16:24
insanlık hali:D

nart_susruko
28.Ağustos.2006, 22:06
cafe futbol sanal bahis olayı bitiş anlaşılan.. :D
devir üstüne devir ediyor haberiniz olsun.. :n:

Asi ÇocUk_16
30.Ağustos.2006, 15:01
necati bnce ii bir oyuncu ve iliçle delgado kıyaslanamaz bile çünkü delgado iliçtn çok üstün bir oyuncu bnce ztn oynadığı futbolla bunu gösterıyor bn bursasporluyum ama futbolcu ii oynadıktn sonra hakkını vermek lazım.

Del Piero_10
01.Eylül.2006, 14:06
moratti yine aldı ŞİKEYİ

ezikliğin belgesi,dünyaları alsalar Juventus'un karşısında bir hiçler

İŞTE SÜPER GOLÜN LİNKİ

http://tim.abu-jassim.com/int_0-1_juv.wmv

Emurafu
02.Eylül.2006, 01:10
beyler slm
d sporda bu hafta hangi maclar var bilen varmı bir türlü bulmadım da

iddialı yorumda inamotoyu gösterdiler cok top calıyor kendisi ama tek eksisi uzun top iyi atamıyor

hp-fm-gs
02.Eylül.2006, 12:29
Abi delgado'nun iliç'ten üstün ne yanı var ya.Hiç son maçları falan da mı izlemediniz.Herşey ortada değil mi ...

barahir
02.Eylül.2006, 13:04
delgado biraz daha teknik bi futbolcu

rhan_17
02.Eylül.2006, 13:49
Delgado teknik açıdan daha üstün,İliç gol bölgesinde net veruşlar yapmak konusunda daha iyi...

dnz498
02.Eylül.2006, 13:56
Delgado teknik açıdan daha üstün,İliç gol bölgesinde net veruşlar yapmak konusunda daha iyi...
doğru farları bu

Emurafu
02.Eylül.2006, 14:02
d spor bu hafta hangi maclar var

Sheriff
02.Eylül.2006, 18:21
İkisinin karışımı Alex:D

enesao
02.Eylül.2006, 18:31
d spor bu hafta hangi maclar var
anakonda bu kacinci bilmiyorum ama girdigim her konuda senin bu sorunu göruyorum :D birde konusulan baska bi konunun arasinda bu soruyu soruyosun :D :D
kanal d nin internet sitesinden baksana...

Sekopej
02.Eylül.2006, 20:46
Maça bakıyor musunuz arkadaşlar? BJK 1-3 Antalya dk.14

Haftaya bizi de dağıtmasın bu Antalya..:D

Cyzio
02.Eylül.2006, 20:53
feneride dağıtabilir hiçbi takımı hafife almamak lazım

Eray Dengiz
02.Eylül.2006, 20:54
Anadolu'dan korktuğum kadar 3 büyüklerden korkmam..
Anonim

Universal
02.Eylül.2006, 21:10
Arkadaşlar Futbol bölümüne girdim sabit konuları göremiyince şok oldum. :) Transfer dönemi bitti diye kaldırmışsınız. :)

cArsı_nas
02.Eylül.2006, 22:59
bugunku macta aydın ve serdar ozkan superdı

enesao
03.Eylül.2006, 00:07
Arkadaşlar Futbol bölümüne girdim sabit konuları göremiyince şok oldum. :) Transfer dönemi bitti diye kaldırmışsınız. :)
evet batuhan tarik abi kapatti :D

Emurafu
07.Eylül.2006, 21:43
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi maçları için satışa çıkartılan kombine biletlerde, satış rakamı 43 bini aştı

Galatasaray Kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yapılacak 3 grup maçı için satışa sunulan kombine biletlerde satış rakamının 43 bini aştığını bildirdi. Kulübten yapılan açıklamada, ''3 maçta 200 bin bilet'' parolasıyla satışa sunulan Avrupa Şampiyonlar Ligi kombine biletlerine taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve 48 saat içinde satışlarda 43 bin 120 rakamına ulaşıldığı ifade edildi.

SYLaR
07.Eylül.2006, 21:52
Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz:)

Emurafu
07.Eylül.2006, 22:28
evet az kaldı haydi taraftarlar konusmak kolay lütfennn sitanbulda yasayanlar biletlereönem verelim

nart_susruko
08.Eylül.2006, 19:44
takip edenler bilir cafe-futbol sanal bahis ilk haftalar boyunca 3 maçtan fazla bilen çıkmadığından 5645634123781 kuruş devretmişti.. :n:
hadi bakalım bu hafta görelim iddaacıları.. :D

09.09.2006 19:00 Fenerbahçe - Antalyaspor
09.09.2006 20:00 Gaziantepspor - Ankaragücü
09.09.2006 20:00 Kayserispor - Gençlerbirliği
09.09.2006 21:45 Denizlispor - Galatasaray
10.09.2006 20:00 Bursaspor - Sakaryaspor
10.09.2006 20:00 Ankaraspor - Çaykur Rizespor
10.09.2006 20:00 Konyaspor - Sivasspor
10.09.2006 20:00 V.Manisaspor - K. Erciyesspor
10.09.2006 21:45 Beşiktaş - Trabzonspor

bursa_mc
08.Eylül.2006, 19:49
Fenerbahçe - Antalyaspor:berabere
Gaziantepspor - Ankaragücü:antep
Kayserispor - Gençlerbirliği:kayseri
Denizlispor - Galatasaray:galatasdaray
Bursaspor - Sakaryaspor:bursaspor
Ankaraspor - Çaykur Rizespor:berabere
Konyaspor - Sivasspor:berabere
V.Manisaspor - K. Erciyesspor:manisa
Beşiktaş - Trabzonspor:trabzon

Emurafu
09.Eylül.2006, 00:10
Fenerbahçe - Antalyaspor 1
Gaziantepspor - Ankaragücü 1
Kayserispor - Gençlerbirliği 1
Denizlispor - Galatasaray 2baska caresi yok
Bursaspor - Sakaryaspor 0
Ankaraspor - Çaykur Rizespor 1
Konyaspor - Sivasspor 1
V.Manisaspor - K. Erciyesspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 0

fenerbahce_1907
09.Eylül.2006, 00:20
Denizlispor - Galatasaray 2
Konyaspor - Sivasspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 2(içimden bi ses 2diyor)

REsist JuvE11
09.Eylül.2006, 02:19
Gaziantepspor - Ankaragücü 0
Ankaraspor - Çaykur Rizespor 2
Konyaspor - Sivasspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 0

Universal
09.Eylül.2006, 10:35
Konyaspor - Sivasspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 1

e_mali
09.Eylül.2006, 10:45
Kayserispor - Gençlerbirliği 0
Bursaspor - Sakaryaspor 1
Konyaspor - Sivasspor 0
Beşiktaş - Trabzonspor 0

nart_susruko
09.Eylül.2006, 18:11
bende yazayımda belkide ben tuttururum.. :D
Ankaraspor - Çaykur Rizespor 0
Konyaspor - Sivasspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 1

BMN
09.Eylül.2006, 18:34
Kayserispor - Gençlerbirliği 2
Bursaspor - Sakaryaspor 2
Konyaspor - Sivasspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 2

barahir
09.Eylül.2006, 18:36
ben fenere iddaa oynamam arkadaş ne zaman oynasam ya berabere kaldık ya yenildik. istisnasız hiç birinde galip gelemedik. böyle bi şanssızlık war bende

Cyzio
09.Eylül.2006, 19:06
Gaziantepspor - Ankaragücü 0
Kayserispor - Gençlerbirliği 0
Konyaspor - Sivasspor 2
Beşiktaş - Trabzonspor 2

nart_susruko
09.Eylül.2006, 19:11
dükkan kapanıyor haberiniz ola, yetiştirin kuponları.. :D

Cyzio
10.Eylül.2006, 14:00
bu yine herkesin kuponu yattı benimki ii gidiodu GS de hepimiz yattık:Dnart gelecek haftaya kaç lire devretti:D

Krusty
10.Eylül.2006, 14:19
Bugün için tahminlerimi yazıyım. :D

Bursaspor-Sakaryaspor 0
Ankaraspor-Çaykur Rizespor 1
Gaziantepsor-Ankaragücü 1
Konyaspor-Sivasspor 0
Vestel Manisa-Erciyesspor 1
Beşiktaş-Trabzonspor 1

Gerçekten Turkcell SuperLig çok karışık.. Kesin patlak veriyor. :D

Cengo
10.Eylül.2006, 16:36
Bursaspor - Sakaryaspor 2
Konyaspor - Sivasspor 0
Vestel Manisa - Erciyesspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 0

Universal
10.Eylül.2006, 17:32
--------------------------------------------------------------------------------

Konyaspor - Sivasspor 1
Vestel Manisa - Erciyesspor 1
Beşiktaş - Trabzonspor 2

Krusty
10.Eylül.2006, 17:34
Burası İDDAA yerine döndü. :D

Universal
10.Eylül.2006, 17:39
Evet bu gidişle topiğin ismi İddaa Cafe olarak değişir. :)

Krusty
10.Eylül.2006, 17:40
Evet bu gidişle topiğin ismi İddaa Cafe olarak değişir. :)
Yeri bura değil. :D
Var mısın İDDAA ya topici var zaten. :D

barahir
10.Eylül.2006, 18:11
Beyler tekke gol atmış yine yaw:D:D

Cyzio
10.Eylül.2006, 18:59
helal koçuma

nart_susruko
10.Eylül.2006, 19:33
bu yine herkesin kuponu yattı benimki ii gidiodu GS de hepimiz yattık:Dnart gelecek haftaya kaç lire devretti:D
daha tüm hasılatı toplamadık ama kesin yüklü bi miktar devredecek.. :D

evet zenit deplasmanda 3-1 yenmiş ve ilk golü fatih atmış..

nekop
10.Eylül.2006, 22:54
türkiyenin en iyi forveti olsun o kadar...

Universal
10.Eylül.2006, 23:31
Konya maçı 2-0 kazandı Sivas önünde maçta toplam 4 kırmızı kart çıktı Konyadan 1 Sivasdanda 3 oyuncu atıldı.

garandiru
11.Eylül.2006, 00:18
ya beyler bu kezman neydi ne olmuş ya psvdeyken leblebi gibi gol atıyodu avrupa gol kralı olmuştu en büyük hayranıydım valla sonra chelsea de atamadı hatta madridde bile fazla gol atamadı ama ben inanıyorum türkiyede başlıycak leblebi gibi atmaya

BATMAN

nekop
11.Eylül.2006, 00:28
BATMAN
o batmanın kanatları kırılalı cok oldu...

nart_susruko
11.Eylül.2006, 01:23
9 maçta en fazla 6 bilen var..
bizimki yine devir etti..
9898374665152635677 kuruş.. :D :D

Cyzio
11.Eylül.2006, 20:42
9 maçta en fazla 6 bilen var..
bizimki yine devir etti..
9898374665152635677 kuruş.. :D :D
hehe ben 6 bildim:p :p haftaya kesin tutturcam:D:Dtutturmam gere zate bu para ile hayatım değişir:D

Emurafu
11.Eylül.2006, 22:37
ben 4 bildim sampiyonlar liginin ilk haftasını yapalım

Group Home Away
A Chelsea Bremen1
A Barcelona Levski1
B Sporting Internazionale2
B Bayern Spartak Moskva1
C Galatasaray Bordeaux1
C PSV Liverpool 0
D Olympiacos Valencia0
D Roma Shakhtar0lucescu farkı

Oghuse
12.Eylül.2006, 00:13
beyler yanlış yerde konuşuyorsunuz :D bura iddaa bölümü değil :D

comandante
12.Eylül.2006, 10:16
beyler hakan şükür oynamıyo diyorlar ne kadar doğrudur inşallah=)=)
hem soru sordum hem görüş bildirdim kahretsin=)

beyler saçmalıyorm ama hastalığıma verin burun musluk gibi oldu...

Emurafu
12.Eylül.2006, 11:47
beyler yanlış yerde konuşuyorsunuz :D bura iddaa bölümü değil :D
evet degil biliyoz ama burası futbol cafe muhabbet ve eglenceli oyunlar oynuyoz aramızda saka zaten bunlar

Cyzio
14.Eylül.2006, 19:58
evet beyler Takımlarımızın UEFA maçlarına çok az kaldı hadi hayırlısı heyecanlı maç saatini bekliyorum

nekop
15.Eylül.2006, 12:10
yattara ile ilgili bi video buldum paylaşim dedim adam harika yavv
http://www.youtube.com/watch?v=LRmByTxQjd0&mode=related&search=

comandante
15.Eylül.2006, 12:58
ben bayılıyorum bu adama ya sırf yattara için ts maçı izliyorum...fatihe bomboş kaleye attırdığı golde zaten donunda sallamış defansı

Cyzio
15.Eylül.2006, 13:12
samsun maçındaki golü harikaydı 5 kişiyi geçip sonra güzel bi aşırtma yapmıştı fatih dokunmuştu.Bu adam olmazsa napardık bilmem

nekop
15.Eylül.2006, 13:16
ahh birazda disiplinli olsaaaaa :)

bursa_mc
16.Eylül.2006, 14:05
Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor rüzgarı esmeye devam ediyor.. Oldukça zevkli geçen maçta Metin Akan ve Rafael (3) ve Caner'in golleriyle Gençlerbirliği deplasmanda 5-0'lık sonuca ulaşan Ersun Yanal'ın öğrencileri, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu..

-GENÇLERBİRLİĞİ: 0 - VESTEL MANİSASPOR: 5

HAKEMLER: Abdullah Yılmaz x, İsmail Köse xx, Gökhan Memişoğlu x

GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan x, Erhan x, Risp xx, Tuna x, Hakan xx, Mehmet Nas x (Okan dk. 61 x), Kerem x, Engin x (Nicoise dk. 70 x), Draman x (Ayman dk. 46 x), Mehmet Çakır x, Isaac xx

YEDEKLER: Recep, Erkan, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

VESTEL MANİSASPOR: Bülent xx, Ümit xx, Johana xxx (Caner dk. 83 xx), Burak xxx, Hakan Balta xx, Borbiconi xx, Uğur xx (Sezer dk. 70 x), Selçuk xxx, Zelenka xx (Nizamettin dk. 46 x), Metin xxx, Rafael xxxx

YEDEKLER: Fevzi, Holosko, Ersan, Şener

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Metin (dk. 37), Rafael (dk. 73, dk. 80 ve dk. 89), Caner (dk. 86)

KIRMIZI KARTLAR: Tuna (dk. 71), Ayman (dk. 81) (Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Engin, Okan (Gençlerbirliği), Nizamettin, Rafael (Vestel Manisaspor)

.: MAÇTAN DAKİKALAR :.
19. dakikada Rafael'in sağ kanattan ortasında Metin'in kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Dönen topa Hakan Balta'nın kafa vuruşunda kaleci Gökhan gole izin vermedi.

21. dakikada Isaac'in yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda kaleci Bülent, topu 2 hamlede kontrol etti.

27. dakikada Selçuk'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda topla buluşan Rafael'in kafa şutunda kaleci Gökhan son anda topu çizgi üzerinden çıkardı.

37. dakikada Vestel Manisaspor'un kullandığı serbest vuruş sonrasında oluşan karambolde son olarak kafayı vuran Metin, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
66. dakikada Mehmet Çakır'ın pasıyla ceza sahası içinde sağ çaprazda topla buluşan Isaac'in vuruşunda, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta gitti.

71. dakikada Rafael'i düşüren Tuna, karşılaşmadaki 2. sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

73. dakikada Burak'ın ceza sahası içinden havadan gelen pasına bekletmeden vuran Rafael, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-2

80. dakikada Metin'in sol kanattan pasına ceza sahası dışından bekletmeden harika vuran Rafael, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-3

81. dakikada hakemin düdüğünden sonra topa vuran Ayman, 2. sarı kartı görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

86. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Caner, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-4

89. dakikada Gençlerbirliği savurmasındaki hata sonucunda topu kapan Rafael, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta topu Kaleci Gökhan'ın solundan ağlara gönderdi. 0-5

comandante
18.Eylül.2006, 17:13
carrusca oynamalı mı?

ibrahimovic R
18.Eylül.2006, 17:13
yeappp oynamalı bencee

Universal
18.Eylül.2006, 18:54
V. Manisaspor'a helal olsun eğer tüm takım inanırsa bu yıl şampiyon bile olabilirler.

M.Scofield
18.Eylül.2006, 22:04
gs tv resmen açıldı şuan test yayın yapıyor isteyenler izleyebilir

EreN
19.Eylül.2006, 02:16
Frekanslar ?

11804-24444-v

rectangle
19.Eylül.2006, 02:42

bu fikrin ilk sahibi en son kuruyor bunu çok ilginç

birdse meşhur planına milyondolarlar ödediğimiz stat projesi var ve hala proje :)

nart_susruko
19.Eylül.2006, 03:36
bikaç marş çalıyor arkada da inceden bikaç video oynuyor.. :D
umarım bazı tvlerde olduğu gibi "kaç üçgen var" gibisinden programlar yer almaz ama korkuyorumki olacak..;)

EreN
19.Eylül.2006, 04:10
bikaç marş çalıyor arkada da inceden bikaç video oynuyor.. :D
umarım bazı tvlerde olduğu gibi "kaç üçgen var" gibisinden programlar yer almaz ama korkuyorumki olacak..;)
Yüzde 2000

comandante
19.Eylül.2006, 13:10
harbi nefret ediyorumo programdan ya...bi de kız zaman geçirmek için aynı şeyleri tekrarlıyo falan gircem televizyona yatırcam dövcem...ama aradaki farkı bulma konusuna gelincve cidden bulmaya çalışıyorum.yahu avrupadan futbol diye bi program koyup özetler yayınlasalar falan...

Cyzio
19.Eylül.2006, 13:31
harbi nefret ediyorumo programdan ya...bi de kız zaman geçirmek için aynı şeyleri tekrarlıyo falan gircem televizyona yatırcam dövcem...ama aradaki farkı bulma konusuna gelincve cidden bulmaya çalışıyorum.yahu avrupadan futbol diye bi program koyup özetler yayınlasalar falan...
evet ya sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruo sinir ediyo adamı

barahir
19.Eylül.2006, 17:11
yaw hadi bjk tv fb tv de oynar bu program tamam da. D spor da bile veriyolar yaw.aynı anda kaç kanalda birden aynı prgram oynuyo walla. bu arada frekans nedir gs nin.
Bu arada buldum kanalı gerek kalmadı frekansa. şimdi gs nin kızıldereli marşı çalıyo

Universal
19.Eylül.2006, 19:32
O program yayından kalktı diye biliyorum yeniden mi koymuşlar bir ara FB TV'de günün 5 saatti gösteriliyordu.

nekop
19.Eylül.2006, 19:58
hayrola ne probramından bahsediyorsunuz ?

comandante
19.Eylül.2006, 21:30
ya nekop saçma bi program var da işte soru soruyo mesela resimde kaç üçgen var kaçı bana kaçı sana=)=) öle saçma bi program

nart_susruko
21.Eylül.2006, 15:10
ya nekop saçma bi program var da işte soru soruyo mesela resimde kaç üçgen var kaçı bana kaçı sana=)=) öle saçma bi program
aynen böyle valla "kaçı bana kaçı sana " :D :D

comandante
22.Eylül.2006, 13:09
appiah formdan mı düştü ne?

SYLaR
22.Eylül.2006, 13:11
appiah formdan mı düştü ne?
Formdan düştü de denilebilir Yücel.Ya kendisi eskisi gibi savaşmıyor.Veya Ziconun ona verdiği taktikte savaşmak diye bir şey yok,

Sekopej
22.Eylül.2006, 13:20
Adam 4 maç kulübede oturunca top oynamayı unuttu tabi:D

Son maçtan bahsediyorsak doğrudur ama o maçta herkes kötüydü. Randers maçında yoktu zaten. Bir önceki maçta da Kerim'den sonra sahanın en iyisiydi bence. Daha takımı o da tanıyamıyo ama geçen seneki gibi de mücadele etmediği ortada. Ben düzeleceğini düşünüyorum, Api işini bilir takım için elinden geleni yapar yine...:)

Universal
22.Eylül.2006, 14:41
Bir hafta daha geldi çattı bakalım bu hafta neleri koşuacağız. :)

comandante
22.Eylül.2006, 16:43
ya hıncal uluç dedi ki appiahın pörsümüş ile anlaştığını duydum...ne kadar soğrudur.pörsümüş porsmouth.böle mi yazılıyodu

nekop
22.Eylül.2006, 23:01
dorusu şöyle olucak Portsmouth FC ula böyle isimmi olur baka baka yazıyorum aklımda yazıyorum sanmayın :D

nekop
22.Eylül.2006, 23:02
dorusu şöyle olucak Portsmouth FC ula böyle isimmi olur baka baka yazıyorum aklımda yazıyorum sanmayın :D

bursa_mc
23.Eylül.2006, 12:34
fortis turkiye kupasında kuralar ne zaman çekiliyo haberi olan varmı

Emurafu
29.Eylül.2006, 02:57
Ümit Karan chatte
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularından Ümit Karan, 29 Eylül 2006 Cuma günü 15:00 - 16:30 saatleri arasında Galatasaray.org'da ColaTurka Chat'in ilk konuğu olacak.

İki adımda Ümit Karan'la canlı chat
1. Canlı sohbete katılabilmek için siteye üye olmak gerekmektedir. Üyelik işlemi üceretsizdir. Üyelik formu doldurulup onaylandıktan sonra mail adresinize gönderilecek aktivasyon linkini tıklamanız yeterlidir.

2. Ümit Karan'la canlı sohbet için gerekli olan son adım ise aşağıdaki Cola Turka Chat linkine tıklayıp açılan chat ekranının önce sol üst köşesi üzerinde bir rumuz belirledikten sonra, ekranın sağ üst köşesindeki "Kanal Aç" bölümüne ümit_karan yazmak olacak.

Ümit Karan Galatasaray.org | ColaTurka Chat'te!

evet beyler cimbomluları bekliyorum ben üye oldum chat giriyorum ama hata veriyor baglantıda

bursa_mc
12.Ekim.2006, 17:34
9.hafta hakemleri açıklandı
14 Ekim Cumartesi:
14.30 Trabzonspor-Kayseri Erciyespor: Halis Özkahya
15.00 Gaziantepspor-Sakaryaspor: Tolga Özkalfa
15.00 Konyaspor-Bursaspor: Bünyamin Gezer
20.30 Galatasaray-Ankaragücü: Aytekin Durmaz

15 Ekim Pazar:
14.30 Ankaraspor-Fenerbahçe: Vedat Yüksel
15.00 Kayserispor-Sivasspor: Bülent Demirlek
15.00 Denizlispor-Çaykur Rizespor: Selçuk Dereli
15.00 Vestel Manisaspor-Antalyaspor: Yılnur Önen
20.00 Beşiktaş-Gençlerbirliği: Fırat Aydınus

Emurafu
13.Ekim.2006, 00:03
Galatasaray'ın 17 Mayıs 2000'de kazandığı UEFA Kupası'nın ''17 Mayıs-Bir Şampiyonluğun Hikayesi'' adıyla çekilen belgeseli, 14 Ekim Cumartesi satışa sunulacak. Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen toplantıda Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan, futbolcular Ergün, Hasan Şaş, Okan ile belgeselin yönetmeni Umur Turagay, proje hakkında bilgi verdi.
Celal Gürcan, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanarak Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük başarılarından birini kazandığını belirterek, ''Galatasaray'ın bu başarısı gerek kulübümüzün gerekse de ülkemizin dünyada tanınmasına büyük katkı sağladı. Kupaya giden yolda yaşadıklarımızı tarif etmek zor. Çok güzel ve çok önemli bir başarı. Bu belgesel de o başarıyı yansıtıyor'' diye konuştu.

Okan, kupayı kazanmanın kendileri için çok önemli ve çok mutluluk verici olduğunu ifade ederek, ''Hala o anları hatırlarken tüylerimiz diken diken oluyor'' dedi.

Ergün, o zamanki takımda kupayı kazanacak inancın olduğunu dile getirirken, Hasan Şaş da ''Bu sıradan bir şampiyonluğun belgeseli değil. Türkiye'nin yaşadığı en büyük başarılardan birinin belgeseli, herkesin görmesi gerekiyor'' şeklinde konuştu.

Belgeselin yönetmeni Umur Turagay ise Galatasaray'ın UEFA Kupası'na giden bütün süreci adım adım takip ettiklerini ve saatlerce süren çekimlerden büyük titizlikle çok güzel bir belgesel ortaya çıkardıklarını belirterek, ''Belgesel New York Independent Film Festivali'nin açılış filmi olarak gösterildi. Bu film yalnızca bir futbol belgeseli değil, insani özellikleri başrole çıkartmış futbolcuların gerçek kahramanlık hikayesidir.'' dedi.

110 dakika uzunluğundaki belgesel VCD formatında 10 YTL, DVD formatında ise 17 YTL'den satışa sunulacak.

HASAN: ''HAKAN İLK DEFA GOL ATMIYOR''

Toplantıda bir basın mensubunun ''Son günlerde çok eleştirilen Hakan Şükür, Moldova maçında iyi bir performans gösterdi ve 4 gol attı bu konuda ne söyleyeceksiniz'' sorusuna Gürcan, Hakan'ın gösterdiği performansın, profesyonel yaşantısının bir ürünü olduğunu dile getirdi.

Hasan Şaş ise aynı soruyu ''Hakan ilk defa gol atmıyor'' şeklinde cevaplandırdı

allah kısmet ederse alacam bu cd yi

nart_susruko
13.Ekim.2006, 01:55
daha erken yahu niye bu kadar acele ediyorlarki 5-10 sene daha beklerdik biz.. ;)

Kupa Türkiye'deeee.. :) özlemişiz bea... :D

ibo
13.Ekim.2006, 13:52
bu belgesel kupayı aldıktan sonra çıkarılması gereken bir belgeseldi ama anca çıkarıorlar...

scolari12111
13.Ekim.2006, 14:58
her evde bulunması gereken bir kaynak...

Del Piero_10
13.Ekim.2006, 15:13
6 yıl gecikmeli

scolari12111
13.Ekim.2006, 15:19
o na da şükür...

10_Osmanozc
13.Ekim.2006, 15:30
Evet Cüney Özdemir'in sunduğu Oradayım'da bu hafta konu Trabzonspor'un ilk şampiyonluğu ve konuk da Ali Kemal Denizci.

Merak edenle ve futbol bilgisini artırmak isteyenler için yazdım buraya.

Tekrar ediyorum Cumartesi 18:00'da belgesel tekrarı ise aynı gece 00.05'de.

Saygılar

El Comandante
13.Ekim.2006, 18:37
biliyodum sahurda gördüm,ben eski maclari seyretneyi ve dinlemeyi cok severim,kesin izliyecem,bi keresinde turgay serende gelmisti onunkinide izlemistim.

comandante
14.Ekim.2006, 13:59
beyler sabriden çıkış hakkında ne düşünüyosunuz yahu?

nekop
14.Ekim.2006, 15:48
istikrarli devam ederse vazgecilmez bi oyuncu olabilir...

El Comandante
14.Ekim.2006, 16:28
sabri kendini cok gelistirdi ve bence okan burugun gecmis yillarindaki performansi sabri simdi gösteriyor,yani sabri bence okanin velihati.

Krusty
14.Ekim.2006, 16:33
beyler sabriden çıkış hakkında ne düşünüyosunuz yahu?
Bence de Sabri kendini çok geliştirdi. Zaten ilk oynadığı zamanlarda gelecek için ümit veriyordu. Sağ tarafta gerçekten muhteşem oynuyor. Umarım böyle devam eder de Türk futbolu için önemli bir isim olur..

nart_susruko
15.Ekim.2006, 00:34
çok mu geliştirdi, yapmayı yahuu şu bizim 55 Sabri'den bahsediyorsunuz di mi?.. :roll:
şu sıralarda tek bi artısı varsa o da iyi orta yapıyor olması, halen eski Sabri ordan oraya koşuyor, elinden geldiğince mücadele etmeye çalışıyor o da ayrı mevzu, ha birde duran toplarda gitgide kaleye yaklaşıyor vurduğu toplar en son direkten dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam yakın yıllarda golde atar inşaallah... :D:D

nekop
15.Ekim.2006, 01:57
abi gecen sene gol attiya yetmiyormu sizde fazla yukleniyorsunuz cocuga :D

nart_susruko
15.Ekim.2006, 02:04
abi gecen sene gol attiya yetmiyormu sizde fazla yukleniyorsunuz cocuga :D
duran toptan gol atar diyorum Serhat, yoksa 2 gol attığı kayseri maçını unuturmuyum ;;)

SYLaR
16.Ekim.2006, 03:01
Beyler son Ankaragücü maçındaki Aydının performansını nasıl buldunuz.Dewamlılığı olurmu sizce.GEçen seneden beri oynadığı her maçta artı bir şeyler katıyo takıma

El Comandante
16.Ekim.2006, 17:36
aydin gercektende son macta müthis oynadi songla beraber takimin en iyisiydi,bu yasinda 60 metre top sürüyo,cok kolay adam eksiltiyo,vuruslari da fena degil.bence aydinin arda gibi takimda devamli oynamasi gerek.

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 17:54
bu video bugün cep telefonu kamerasıyla çekildi

real madrid bükreş deplasmanı için otele giriş yapıyor

ve onları kimmi karşılıyor?

JUVENTUS taraftarları!

capello,Alessandro Del Piero tezahüratları karşısında şaşkına dönüyor
ve arkasına bakmadan kaçıyor:D

video cep telefonu kamerasıyla çekildiği için net değil ama capellonun şaşkınlığını görmek için yeterli:n:

LİNK

http://www.youtube.com/watch?v=FiNCb-utn84

El Comandante
16.Ekim.2006, 17:58
hehe cok saol arkadasim capello ellerini aciyor ve saskina ugrayip geci kaciyorlar,:D:D:D:D

MeMo
17.Ekim.2006, 16:06
harbiden çok komik :D

nart_susruko
19.Ekim.2006, 01:57
çok mu geliştirdi, yapmayı yahuu şu bizim 55 Sabri'den bahsediyorsunuz di mi?.. :roll:
şu sıralarda tek bi artısı varsa o da iyi orta yapıyor olması, halen eski Sabri ordan oraya koşuyor, elinden geldiğince mücadele etmeye çalışıyor o da ayrı mevzu, ha birde duran toplarda gitgide kaleye yaklaşıyor vurduğu toplar en son direkten dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam yakın yıllarda golde atar inşaallah... :D:D
rüzgarlı havaları hesaba katmamışım yani halaa bildik Sabri :cool:

TR.CaPTaiN
31.Ekim.2006, 18:32
Bugün fotospor gazetesini alıp okuyan varmı ? Beckham Fener'e geliyormusta :D

comandante
08.Kasım.2006, 15:19
gs li arkadaşlar...gidişimizden memnun olan var m?sizce neler yapılmalı?neler değişmeli bu takımda?

nart_susruko
09.Kasım.2006, 00:20
memnun kalmak mümkün mü bu durumdan ;)
yazılabilecek çoook şey varda şimdilik kendi adıma rize maçı konusunda attığım mesajı alıntı yapayım sadece
=======================

artık GeretS ne yapsa yaranamaz bu saatten sonra ;)
Hakan'ı oynatıyor anti-Hakan cılar vayy canım sen nasıl bu yaştaki adamı oynatır yok bilmem ne kadronda Kabze-Ümit-Necati varken yok daha neler, oynatmıyor vay sen nasıl oynatmazsın
Okan'ı oynatmıyor yönetim bastırıyor, oynatıyor herkes işi bitmiş diyor Aydınlar, Oğuzlar var diyor
Cihan, Tolga, Carrusca, ... hepsinde ayrı birer dertler var GeretS ipin ucunu yavaş yavaş kaçırmaya başladı ;)

ama bizi bu hallere sokan yönetim utansın, saat durdu Adnan Bey ;)

fmsmyrna
12.Kasım.2006, 17:33
arkadaşlar ne diyosunuz erciyes'in durumuna düştü gibi bişey

bursa_mc
12.Kasım.2006, 19:38
daha aslında durumu kurtarabilirr.ikinci devre bişeyler yapması lazım

El Comandante
12.Kasım.2006, 21:01
bursanin cikisi devam ediyor,iyi gidiyorlar.vestel gene yenildi.durumlari cok zor

fmsmyrna
13.Kasım.2006, 18:50
vestel 4 haftadır yeniliyor ama ne beşiktaş ne galatasaray geçemedi onları

bursa_mc
19.Kasım.2006, 19:12
Son haftalarda çıkışta olan iki olan iki takımın mücadelesinde gülen taraf Bursaspor oldu.. Yeşil beyazlılar, konuk ettiği Denizlispor'u Frasineanu'nun golüyle 1-0 yendi..

BURSASPOR: 1 DENİZLİSPOR: 0

STAT: Bursa Atatürk

HAKEMLER: Selçuk Dereli xx, Neşet Merdin xx, Erdinç Sezertam xx

BURSASPOR: Ömer Çatkıç xxx, Ömer Aysan xx, İsmail Güldüren xx, Veli xx, Frasineanu xxx, Sinan Kaloğlu xx, Cumhur xx, Ömer Erdoğan xx, Hasan xx, Volkan xx, Burak Akdiş xxx (İbrahim Dağaşan dk. 83 ?)

YEDEKLER: Yavuz, Bekir, Zafer Biryol, Edson, Pancu, Yenal Tuncer

TEKNİK DİREKTÖR: Engin İpekoğlu

DENİZLİSPOR: Süleyman xx, İbrahim xx, Tomas xx, Ahmet xx, Kratochvil xx, Yusuf xx, Bülent xx (İlkay dk. 71 x), Erman xx, Murat xx (Fatih dk. 62 x), Hüseyin xx (Adriano dk. 71 x), Serhat xx

YEDEKLER: Souleymanou, Süleyman Olgun, Süleyman Görgün, Ersin

TEKNİK DİREKTÖR: Faruk Hadzıbegic

GOL: Frasineanu (dk. 63)

SARI KARTLAR: İbrahim (Denizlispor), Ömer Çatkıç (Bursaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
11. dakikada sol kanattan Fresineanu'nun kullandığı serbest atışta kale önünde Ömer'den önce topu yumruklayan kaleci Süleyman, tehlikeyi önledi.

18. dakikada Hasan'ın sağdan ortaladığı topa Sinan, kale önünde kafayla vurdu. Top, kaleci Süleyman'da kaldı.

29. dakikada Murat'ın pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Yusuf, kaleci Ömer ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yakın mesafeden topa sert vurdu. Ömer, dizine çarpan topu 2 hamlede kontrol etti.

45. dakikada Ömer Aysan'ın pasıyla sağdan ceza sahasına giren Burak, sert vurdu. Top, yan ağlarda kaldı.

53. dakikada Sinan'ın pasında Cumhur, 40 metreden sert vurdu. Kaleci Süleyman'ın müdahale ettiği top, direkten geri döndü.

63. dakikada Ömer Aysan'ın sağdan ortasında Frasineanu'nun kafa vuruşunda top, ağlarla buluştu. 1-0
80. dakikada İlkay'ın pasıyla ceza yayının üzerinde topla buluşan Fatih'in vuruşunda meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.

comandante
19.Kasım.2006, 23:13
valla bursasporda bi yükseliş var...tebrik ederim...ama böle kışkırtıcı başlıklar denizlili olanları sinirlendirebilir...

bursa_mc
20.Kasım.2006, 20:42
bursasporda yukseliş inş. bu haftada sürer,beşiktaşı güzel bir skorla mağlup etmemiz tek isteğimiz..

MeMo
20.Kasım.2006, 21:54
iyi yaptı bursa :D

Eray Dengiz
20.Kasım.2006, 22:47
Bursa'da yükseliş var bununla birlikte Hikmet hocanın takımı Ankaragücü'ndede yükseliş var. Kaç haftadır takip ediyorum, 4 hafta üst üste galibiyet aldı, sonra sıradan üst sıralara yükseldi, son maçta beraberlik aldı ama geçen seneden beri kötü giden bir Ankaragücü vardı. Sezona kötüde başladılar ama 3-4 hafta sonu Hikmet hoca takımı oturtturdu ve galibiyetler ardarda gelmeye başladı..

Bununla birlikte geçen sene üst sıralarda yer alan Kayserispor ve bu sene iyi bir çıkış yapan (kendimce şampiyon dediğim) Manisaspor düşüşe geçti..

Ayrıca Gençlerbirliğide son haftalarda çok iyi oynayıp, iyi galibiyetler almaya başladı. 3 büyükler dışındaki takımların maçları gerçektende ilginç oluyor. Yavaş yavaş Avrupa futbolu mu ne yayılıyor anlamadım gitti.. :D

bursa_mc
21.Kasım.2006, 22:20
Bursa'da yükseliş var bununla birlikte Hikmet hocanın takımı Ankaragücü'ndede yükseliş var. Kaç haftadır takip ediyorum, 4 hafta üst üste galibiyet aldı, sonra sıradan üst sıralara yükseldi, son maçta beraberlik aldı ama geçen seneden beri kötü giden bir Ankaragücü vardı. Sezona kötüde başladılar ama 3-4 hafta sonu Hikmet hoca takımı oturtturdu ve galibiyetler ardarda gelmeye başladı..

ee boşu boşuna bursankara kardeştir diye dememişler.:)