View Full Version : "Montaj mı sahada görecekler!"
Burak Duran
31.Temmuz.2006, 14:28
Galatasaray’ın yeni transferi Marcelo Carrusca, kendisi için "Montajlanmış kasetlerini izledim. Ben de futbolculuk yıllarımdaki görüntülerimi montajlasam herhalde 50 milyon Euro ederdim" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’ya tepki gösterdi.
Fransız çalıştırıcının sözlerini son derece çirkin bulduğunu belirten Arjantinli futbolcu, "Ben Tigana’ya cevabımı sahada vereceğim. Görüntülerimin montaj olup olmadığını o zaman görecektir" dedi.
Kaynak: Hürriyet
tigana böyle bir açıklama yaptıysa gerçekten ayıp. Bir yönetici çıkıp 1.5 aydır kasetler elimizde dedikten sonra biz oyuncuyu transfer ettik ve tigana bu açıklamayı yaptı kasetler daha yeni elime geçti ve yukarda belirtilen haberde dediklerini söyledi. tabi ben tv ve gazetelerin yalancısıyım
nart_susruko
31.Temmuz.2006, 14:41
kürdanı bitti herhalde,
Chelo ya söylemek lazım, öyle her önüne gelenin dediklerine cevap vermesin, burda ağzı olan konuşuyor nasılsa :D
Eray Dengiz
31.Temmuz.2006, 14:49
ne güzel istanbul be. her sıkılan açıklama yapıyor o da güzel :)
Nedvedmania
31.Temmuz.2006, 15:00
hahaha iyi oturtmuş lafı
Tigana ya yakışmamış gerçekten söylediyse...
Legendeleven
31.Temmuz.2006, 16:27
Söylemiştir valla ben sadece güldüm:)
dnz498
31.Temmuz.2006, 18:06
kürdanı bitti herhalde,
burda ağzı olan konuşuyor :D
her ağzı olan knuşuyorda ağzı ile konuşmuyor (Örnek:Tigana)
eraser212
31.Temmuz.2006, 19:27
carruscayı bilemem ama adam genel olarak doğru söylemiş..
teamsah
31.Temmuz.2006, 19:40
Bence tam o şekilde demek istememiştir. Basının bu olayı çarpıttığını düşünüyorum. Tigana 90 dk. boyunca goller haricindeki oyun stilini de görmek istediğini anlatmaya çalışmıştır. Sadece Carrusca'nın gol videoları verilmiş. Tigana 90 dakika boyunca sergilediği performansı görmek istemiş. Bu basın bir kimsenin söylemek istediği şeyi öyle bir çarpıtır ki adam bir şey söylese bin pişman söylemese bin pişman. Tigana değil hangi teknik adam olursa olsun böyle bir açıklama yapacağını zannetmiyorum. Tüm olay basında bitiyor.
SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 19:59
varsın Montaj desinler Sen Çık sahada cassurca değil Kasırga oLdugunu göster tıganada utansın diğerleride.
gezenti
31.Temmuz.2006, 20:05
bu adam süper bir yetenek insuayla birlikte alsalardı süper olurdu....
Koray Düşova
31.Temmuz.2006, 21:06
Tigana ilgilenmedim demiyorda,kısa kasetleri geldi bahanesini ortaya sürüyor...
İyide Tigana Delgado'yu kasetle aldı...
Geçen sezon Tomas Jun'u da aynı şekilde aldılar...
Tigana maç kasetiyle çalışan bir hocadır,Süper lig'de her hoca böyle çalışır,bizzat gidip izleyen çok az hoca var,ancak çalıştıkları menajerlerin şirketleri veya klüpleri masrafları karşılarsa anadolu'dakiler ender gidiyor,4 büyüklerde çok az çıkıyor.Tigana'nın ortak olduğu menajerlik şirketi var,ortakları ve onlarn menajerleri izleyip zaten Tigana'ya kasetlerini yolluyorlardı,şimdi bu sezon da diğer menajerlerinkileri izledi,Tigana alışkın kaset izlemeye yani hatta geçen sezon Tomas Jun'u nasıl kabul etti?Hiç izlemeden? Kasetçi çünkü,bildiğim kadarıyla kasetle yürüyor bu işler.Gerets gidip izlemedi Carrusco'yu,kasetten izledi...
Kısa denilen montajlı kasetler,30-40 dk lık kasetlerdir,oyuncunun kısa metrajlı görüntüleri vardır,evet oyuncu hakkında tam net bir fikre sahip ettirmez ama en azından bu oyuncu kaliteli başka kasedi varsa izliyim diyebilirsiniz,Tigana isteseydi oyuncunun başka kasedide gelirdi ona,bahanelerr vs..
Carrusco yarın öbür gün çoşarsa Tigana'ya neden almadın vs. eleştrileri yapılacak,boşuna yapılmış bir açıklama,riske atmış kendini...
samhaini
31.Temmuz.2006, 22:33
yaw yok abartmayin bu carrusca yi yaw öyle aman aman bir topcu degil
ARJANTILI ISTIYORSANIN
MATIAS DELGADO
Laz_Asker_61
31.Temmuz.2006, 23:33
oynamadan görmeden yorum yapmak yanlış olur
enesao
01.Ağustos.2006, 00:09
ne saniyo bu adam kendini yaaw...
Berkaiser
01.Ağustos.2006, 00:19
Carrusca oynayacağı ilk Beşiktaş maçında Tigana'yı kulübeye montajlayacakmış.;;)
Nedvedmania
01.Ağustos.2006, 00:20
Carrusca oynayacağı ilk Beşiktaş maçında Tigana'yı kulübeye montajlayacakmış.;;)
:n: bu daha güzel bi laf
enesao
01.Ağustos.2006, 00:23
ne laf koymussun yaaaw :D
Scocco
01.Ağustos.2006, 00:23
Tigana daha montajın ne olduğunu bilmez. Uydurur işte.
sergenNn
01.Ağustos.2006, 00:57
Yapılan açıklamaları çarpıtmakta bizim medyanın üzerine yoktur heralde!.Evet "ben montajlı kasetleri izleyip oyuncu almam" dedi.Oyuncu sadece iyi özellikleriyle alınmaz ki.Eksikleride bir o kadar önemlidir.Ayrıca hiçbir zaman Carrusca kötü oyuncudur gibi bir laf etmedi.İsteyen istediği gibi anlar bu medya varken..
paco
01.Ağustos.2006, 04:38
carrusca her kez için bir soru işareti walla erken konuşmamak lazım iyi veya kötü futbolcu demek olmaz umarım felipe gibi çıkar... eğer çıkarsada elimizde tutmamız gerekir...
Koray Düşova
01.Ağustos.2006, 11:21
Carrusca stil olarak Kily Gonzalez ve Ortega'ya benziyor,top taşıması attığı sert paslar ve direkt toplar Kily'yi andırıyor,bilek hareketleri ile rakip üstüne geldiğinde topla rakibi ters taraflara çeken Ortega'vari çalımlar atabiliyor,bilekleri çok kuvvetli,pek koşan bir oyuncu değil ancak hücumu çok seven bir oyuncu,hücum olduğunda çok hızlı hareketlenen bir oyuncu ama eğer oyunda tempo düşükse oyundan çabuk düşebilen bir oyuncu,bu handikap Delgado'da da var...
Del Piero_10
01.Ağustos.2006, 12:22
o handikap olmasa zaten buraya gelmezlerdi.
tosunpasa
01.Ağustos.2006, 12:30
tigana'ya yakıştıramadım bu açıklamaları zaten önceki günde medya beni bjk'den göndermeye çalışıyor demişti;)
Hustler
02.Ağustos.2006, 20:03
EDIT:Lütfen yazdığınız yazılara dikkat edin
hurmet