PDA

View Full Version : Futbolcu hakkında medyaya demeç...

lion1905
01.Ağustos.2006, 18:49
Arkadaşlar futbolcuyu medyaya demeç vererek eleştirmek veya övmek futbolcu üzerinde ciddi bi etki yaratıyor mu?Ben denemediğim için fikirlerinizi rica ediyorum....

ALİ_can
01.Ağustos.2006, 19:03
bazen yaratıyo ama sakın bi oyuncu kötü oynarken belki iyi oynar diye övme ben bi kere öle yaptım bütün özelliklerim sıfır oldu düştü taraftardan fln tepki aldım

r_a_z_o_r
01.Ağustos.2006, 19:08
Yaratır tabiki dengeyi iyi tuturman gerekir.

sanalkardes
01.Ağustos.2006, 19:35
Tabi kardeş etkisi oluyo

LaKe
01.Ağustos.2006, 21:48
Oyuncuyu kötü yönde eleştirirsen,bazen hırs yapıyor bazen psikolojisi bozuluyor. Yani karışık bir durum :D

Performansını övdüğün takdirde de çok mutlu olur ve çok iyi oynamaya çalışır.

Ama sakın hak etmediği takdirde medyaya oyuncunu övme ;)

emir_fb94
17.Eylül.2006, 09:28
ya bir kersinde anelka yı tuncayı alexi övdüm ve medyada artık alga geçiyodu sanki yaa bu kezde bunu övdü sıra bizde mi gülme krizleri ıyyyyyyy gıcık basın :D:):D

RoNNiE91
17.Eylül.2006, 10:34
bende haberlerde .... isimli oyuncu nun kötü performansının sürdüğünü yazmıştı bende oyuncuyu medyaya eleştirdim,ardından bi haber çıktı,taraftarlar oyuncu ya dayak attı diye :D:D:D:D:D:D:D

Kara_Kartal1903
17.Eylül.2006, 11:46
Oyuncuların dayak yemesinin ilk defa duyyuyorum giddikçe gerçeğe yakın oluyor bu Fm

the_dunker
17.Eylül.2006, 12:33
oyuncunun kişiliğine de bağlı... bazısını översin şımarır bazısını översin.. 2 gol atmışsa 4 gol atar... karışık bi durum

canavar20
17.Eylül.2006, 13:12
:D :mrgreen: :mrgreen:
bende haberlerde .... isimli oyuncu nun kötü performansının sürdüğünü yazmıştı bende oyuncuyu medyaya eleştirdim,ardından bi haber çıktı,taraftarlar oyuncu ya dayak attı diye :D:D:D:D:D:D:D

benimkindede pirlo'yu eleştirdim haberlerde taraftarın pirlo'ya dayak attığını söylediler

lailaman
17.Eylül.2006, 13:13
medyaya verdiğin her demeç takım uzerinde mutlaka bir etki bırakır...

Cyzio
17.Eylül.2006, 13:15
bana hiç olmadı

rekliox
17.Eylül.2006, 13:38
ya bir kersinde anelka yı tuncayı alexi övdüm ve medyada artık alga geçiyodu sanki yaa bu kezde bunu övdü sıra bizde mi gülme krizleri ıyyyyyyy gıcık basın :D:):D
hehe bende de olmustu :)

ufuksann
17.Eylül.2006, 13:41
Profilini etkiler.
Mümkün oldugunca fazla övme ve cezada verme :)

dj_romantic
17.Eylül.2006, 15:41
Yaratiyoda Yaratmiyoda Ben Seedorf A Yaptim ÖvdÜm Adam İlk Macda 3 Gol Atti Adrİano Yo ÖvdÜm DÖkÜldÜ Adam Bazilari İse Menejerİmİn Benİ Övmesİnden Rahatsiz Oluyorum Medyaya SÜreklİ Mzlzeme Olmaktan Rahatsizlik Duruyorum Falan Fİlan

Burak270588
17.Eylül.2006, 17:10
ovme yada ceza verme biraz riskli bi durum adamına gore degisiyo bn bikere rivaldo 4 mac ustuste macın adamı oldu.bnde ovdum sonra adam 5 oynamaya basladı

dnz498
17.Eylül.2006, 17:36
ovme yada ceza verme biraz riskli bi durum adamına gore degisiyo bn bikere rivaldo 4 mac ustuste macın adamı oldu.bnde ovdum sonra adam 5 oynamaya basladı
o zamanda tersini yapsaydın eleştirseydin

sivaslizoro
19.Eylül.2006, 15:15
abi o işlere girme hepsi bir olup sana cephe alıyolar ha bak bende bişey yazıyodu bi oyuncuyu eleştirdim 'adını vermek istemeyen bi oyuncunuz sizi bu konuda haksız görüyor' falan yazdı bende hepsine 1 hafta maaş kesintisi verdim nasıl iyi yapmışmıyım :)

cureshot
19.Eylül.2006, 15:50
bi oyuncunuz son 5-6 maçında 5-6-7 gibi puanlarla oynamışsa adamı yerin medyaya. oyuncu performansımı düzelteceğim filan diyecektir mutlaka ve sizi favori personeline ekleyecektir büyük ihtimalle. çok fazla oyuncu kazandım bu yolla. ama tam tersi durumlarda da yani adam bu periyotta 8-9-10 ile oynamışsa övün, taraftarlar buna bayılacaktır.