View Full Version : Menajer / Koç maddesi !!!
qhacker1
01.Ağustos.2006, 21:28
Arkadaşlar oyundayım acil cevaplarsanız sevinirim :
Bir oyuncu ile sözleşme imzalarken "Menajer/Koç işinde serbestlik Maddesi" ne işe yarar bi açıklarsanız sevinirim ...
(z)
LaKe
01.Ağustos.2006, 21:30
Oyuncu eğer yaşlıysa ve artık kariyerini bitirip Menajer yada Koç olmak istiyorsa, bu konuda onu serbest bırakıyorsun(bir bedel karşısında).
Benim bildiğim böyle. Eğer farklıysa diğer arkadaşlar aydınlatırlar :) :)
nekop
01.Ağustos.2006, 21:35
Oyuncu eğer yaşlıysa ve artık kariyerini bitirip Menajer yada Koç olmak istiyorsa, bu konuda onu serbest bırakıyorsun(bir bedel karşısında).
evet aynen böyle...
sanalkardes
01.Ağustos.2006, 22:41
Kardeş çok iyi açıklamış
Orc KiLLER
03.Ağustos.2006, 03:36
Ya o madde benimde kafamı çok karıştırıyor..
Şimdi adam yaşlıysa ve manager falan olmayı düşünüyosa ben o maddeyi ne kadar yüksek tutarsam o kadar iyi mi?
Etkisiz_Eleman
03.Ağustos.2006, 10:07
sana fazla bişey kazandırmaz o madde bırak adam rahat rahat koçluğunu menejerliğini yapsın..
dreams_19
03.Ağustos.2006, 17:47
Zaten kariyerini tamamlamak üzere olan yıldızları takıma getirmek istiyorsan bu maddeyi 0 yapmalısın. Böylece daha rahat kabul ediyorlar. Yani dışarıdan menejerlik ve ya antrenörlük teklifi gelirse bedava'ya gidebilir.
emir077
03.Ağustos.2006, 20:15
ben bi adama 120 milyn önerdim contratta kabul etmedi(maddede 120)
Comanche72
03.Ağustos.2006, 20:37
evet aynen böyle...
yanlışş
O maddeyi koydugunuzda siz takımdan ayrılınca o da serbest kalıyor ve diger takımınıza alabiliyorsunuz
Kuvvetmira
03.Ağustos.2006, 20:41
yanlışş
O maddeyi koydugunuzda siz takımdan ayrılınca o da serbest kalıyor ve diger takımınıza alabiliyorsunuz
sende öylemi oldu? ilginç:)
perpetua
03.Ağustos.2006, 21:24
yanlışş
Hayir serbest kalmiyor. Daha once yazildigi gibi oyuncuya eger Menajer olma teklifi veya Kocluk teklifi gelirse, yazili bonservis ucreti odeme zorunlulugu var.
Bir bakima kontrat oyuncu tarafindan bozulur ve oyuncu baska bir takima futbolcu disinda bir gorev almak icin giderse, transfer eden takimin odemesi gereken para.
istanbul1453
04.Ağustos.2006, 03:46
Evet çok doğru.......
Orc KiLLER
04.Ağustos.2006, 04:16
ok anladım yaw çok saolun beyler
bende adam teknik direktör veya koç olduğunda ona o kadar para veriyoruz adam için iyi bişi sanıyodum..
tonifan30s
04.Ağustos.2006, 10:47
evet aynen böle
dnz498
04.Ağustos.2006, 18:31
yanlışş
yani adama "Topla koçum eşyanı ben bıraktım senide burada oynatmam" mı diyoruz: SAÇMA!!!
Doğrusunu LAKE anlatmış
katrina
04.Ağustos.2006, 18:36
bence de koc olacak sa yaslı bir futbolcuın koc olurken serbest bırakıyosun belli bir ücretr karsılıgı :):):):)):):::)
Scocco
04.Ağustos.2006, 18:38
Lake'e katılıyorum. Daha önceden 16 yaşında bir futbolcuya menajer-koç maddesi teklifi yapan var mı?