PDA

View Full Version : İşte size SÜPER liste...söze gerek yok gir gör!

piton89
02.Ağustos.2006, 12:13
:( :cool: :rolleyes:
edcarlos-dc
serkan gedik-st(bu adam süper...)
serdar taşçı-dc
tomas sivok-dmc
kirk-amr-st
leandro gioda-dc
emanuel sarki-dmc
serkan kılıç-dmc
racon-dm
nascimento-dc
alvarez-dc
biglia-dmc(çok iyi)
ochoa(süper)-st
mascherano*-st
arouca-dmc
alamo-gk
lucas-dm
iraola-d-wb-ml*
roman-amc
serkan dökme-mc-(uzaktan her vurduğu gol 2 maçta 5 golü var bende inanılmaz oynuyo)
nihat baştürk-am-lc(32 yaşında antalyada alın ve sol kanada koyun frikikleride verin süperr...)
waldo ponce-dc(chile li duvar defansın bel kemiği arkadaşlar)
ali turan-dc(20 yaşında türk süper bi defans)
ilhan demirci-dc(18 yaşında çok ucuz alın!!!!!!)
brayan castillo-aml-st(chile li iler uç adamı biraz yetiştirmeniz lazım)
korzym-st(polonyalı geleceğin starı 17 yaşında 20 maçta 24 golü var adam deli)
francismar-am-st(bu adam oyunun en iyi forveti bence)
amparo-amc(her maç 2 gol garantisi palmeirasta alın)
kakat veya takak die bi oyuncu var psv de alın
freddy guarin-dmc(oyunun en iyi defansif orta sahası çok ucuz)
luduena-am-fc(süperrr)
elyasa süme-dl(sol bekte süperr)
dogan huzeyfe(koy sağa 15 yıl oynasın;))
deniz baykara(sağ açık müthiş)
muhammet akagündüz(türk uyruklu çok iyi)
polat keser-gk-(adam gol yemiyo surf yiyo)
kere-dc-dmc(süper hemde çok ucuz burkino faso ülkesi mutlaka alın)
volkan yaman-ml(anadolu klüpleri için çok iyi)
muslu-dc-wbr(sağ bekte inanılmazzzzzzz)
oliver desch-dl-wbl(oyunun en iyi sol beki bence)
nosrati-dc(süper bi defans kusursuz)
haluk türkeri-st
halim kurtuluş-her yerde oynuo
tayfun seven-mc(antalyasporda çok iyi orta saha anadolu için ideal)
erkan zengin-amr(çok iyi)
yasin karaça-am-rlc-fc(bu adam deli)
şimdilik bu kadar arkadaşlar bu yazdıklarımın hepsi iyi oyuncular...kolay gelsin istediğiniz mevkiye istediğiniz fiyata süper adamlar söler yardımcı olurum ilgilenen [email protected] hoş ça kalın

sercan_cavdar
02.Ağustos.2006, 12:16
arkadaşım ii oyuncular katılıyorum bazılarınıda çok abarttığını düşünüyorum ayrıca çoğu oyuncuların mevkisini de yanlış yazmışsın

piton89
02.Ağustos.2006, 12:17
hangilerini abartmışım kardeş onların hepsini maçlarda izleyerek yazdım yani:)

themastermind
02.Ağustos.2006, 12:40
çoğu bilindik ama saol emeğine sağlık

blax_imo_21
02.Ağustos.2006, 13:16
ya eline saglık am cogu oyuncuyu yanliş mevkide göstermişin yinede güzel liste

Jaan Chayenne
02.Ağustos.2006, 14:29
Güzel paylaşım emeğine sağlık ama böyle eleştirilere maruz kalmamak için lütfen bir dahaki sefere dikkatli yaz. Kolay gelsin...

sanalkardes
02.Ağustos.2006, 14:44
Kardeş ellerine sağlık

Comanche72
02.Ağustos.2006, 15:06
elyasa süme
Dandik bir adamdır kendileri

ayrıca cok onemli bi paylasım olmamıs
bilindik oyuncular yani

peşimist
02.Ağustos.2006, 15:10
Paylaşım için saol Ama@ Bazı Mevkiler yanlış VedeE TakıMalrı YazmamışSın;;)

Yinede EmeĞiNe SağlIk

piton89
02.Ağustos.2006, 15:39
eleştirenler çok biliyosa kendisi yazsın ben buraya 1000 tane adam yazarım zamanım yoktu!!!üstelik bu oyuncuları gidin milana reale alın demiorum ben küçük takımları iyi hale getirmek için oynadım hep o yüzden oyuncular size dandik gelio ben madrid milan chelsea yle oynaıp zevk almam işte bu kadar...

Silent Island
02.Ağustos.2006, 19:04
biz de zaten milan madrid chelsea oynamıyoruz.daha ziyade fiorentina-everton-tottenham-atletico gibi takımlarla oynuyoruz. ama yazdığın oyuncuların çoğu avrupada iş yapmaz.yani ben gidip everton'a portsmouth'a serkan gedik'i almam.İstanbulspor'a alırım.ama avrupada iş yapmayacağı içiçn alınmaz. çoğunluk da avrupa ligleri oynadığı için bu adamlar kötü geliyor.

bir de forumda biraz dolaşırsan bu oyuncuların çoğu verildi.ondan dolayı da fazla beğenilmemiş olabilir.

ama yine de uğraşmışsın yazmışsın.ellerine sağlık

piton89
02.Ağustos.2006, 20:09
yaw arkadaşlar bakın ben hayatımda oynadııım fm de en güçlü takım beşiktaştı hep anadolu veya 2.lig takımlarıyla gittiğim için böle yazdım tmm madem herkes avrupaya göre oynuo bende size avrupa listesi ya***am 100 200 kişilik söz...

crazy_engin88
02.Ağustos.2006, 20:22
güzel çalışma sağol

piton89
02.Ağustos.2006, 20:47
bakın size şu ana kadar kimsenin almadığı alamadığı süper çok güzel bi futbulco sölicem mutlaka alın diyorum ronaldinho :D :D :D
BEŞİKTAŞSIN SEN BİZİM CANIMIZ SİYAHLA BEYAZ AKAR KANIMIZZ

yigit_415
02.Ağustos.2006, 22:37
ellerine sağlık guzel bir liste hazırlamıssın

piton89
03.Ağustos.2006, 00:06
fenerbahçeliler ve diyarbakırlılar yorum yapmasın lütfen...

ugur060713
03.Ağustos.2006, 00:12
çok teşekkür ederim ellerine saglık

carsilican
03.Ağustos.2006, 02:21
eleştirenler çok biliyosa kendisi yazsın ben buraya 1000 tane adam yazarım zamanım yoktu!!!üstelik bu oyuncuları gidin milana reale alın demiorum ben küçük takımları iyi hale getirmek için oynadım hep o yüzden oyuncular size dandik gelio ben madrid milan chelsea yle oynaıp zevk almam işte bu kadar...

sen bakma mıllete kardes cok guzel bı paylasım.saolasın

piton89
03.Ağustos.2006, 11:56
eyvallah büyük beşiktaşlı...

peşimist
03.Ağustos.2006, 11:58
biz de zaten milan madrid chelsea oynamıyoruz.daha ziyade fiorentina-everton-tottenham-atletico gibi takımlarla oynuyoruz. ama yazdığın oyuncuların çoğu avrupada iş yapmaz.yani ben gidip everton'a portsmouth'a serkan gedik'i almam.İstanbulspor'a alırım.ama avrupada iş yapmayacağı içiçn alınmaz. çoğunluk da avrupa ligleri oynadığı için bu adamlar kötü geliyor.

bir de forumda biraz dolaşırsan bu oyuncuların çoğu verildi.ondan dolayı da fazla beğenilmemiş olabilir.

ama yine de uğraşmışsın yazmışsın.ellerine sağlık

HaKLIsıN;;)

piton89
04.Ağustos.2006, 22:39
everton fiorentine felan bu takımlarla ilk sene almadık kupa bırakmam arkadaşlar ben 2.lig veya 1.ligin orta sıra ve altındakilerle oynayanlardan bahsediyorum bu oyuncuların en pahalısı 1.5tir yani adam everton meverton dio :O

unique_bmw
04.Ağustos.2006, 22:58
meyve veren ağac taslanır boswer kardeş bilmedikleri bi oyuncu cıksa allah razı olsun diceklerine elestrinler olıcaktır.. sen boswer calısmalarına devam et :cool:

Kuvvetmira
04.Ağustos.2006, 23:10
paylaşım için teşekkürlerde bu fanatizm nie:rolleyes:

yavuuzzzz
05.Ağustos.2006, 01:12
mascheranoyu da st yaptın ya helal olsun :D

IcedEarth
05.Ağustos.2006, 01:20
kardeş paylaşım güzel ama konunu iki yerinde fanatizm yapmışsın bunu bize açıklayabilirmisin

Comanche72
05.Ağustos.2006, 01:37
ne demek istiyorsun sen
soliceksen açık sole adam gibi

ne demek istiyorsun sen
soliceksen açık solede adam gibi derdini anlayalım

piton89
05.Ağustos.2006, 12:25
ya bu wendelll önemli bi çalışma olmamış falan yazmış beğenmiosan yorum yapma kardeşim git al milanla sheva pirlo oyna sen işte...bide yanında fener yazısını görünce dedim nede olsa fenerli hemen kendini belli ediyo,diyarbakırıda 100.yılda beşiktaşı yendikleri için :D

mevki yanlışlıkları için çok özür dilerim size yeni bi liste hazırlığı içindeyim bu sefer baya bi oyuncu koycam affettircem merak etmeyin ;)

pascal88
05.Ağustos.2006, 13:00
ya bu wendelll önemli bi çalışma olmamış falan yazmış beğenmiosan yorum yapma kardeşim git al milanla sheva pirlo oyna sen işte...bide yanında fener yazısını görünce dedim nede olsa fenerli hemen kendini belli ediyo,diyarbakırıda 100.yılda beşiktaşı yendikleri için :D

mevki yanlışlıkları için çok özür dilerim size yeni bi liste hazırlığı içindeyim bu sefer baya bi oyuncu koycam affettircem merak etmeyin ;)
kardeş sen uğraşma diyarla fenerle iyi çalışma arkadaşlar bu oyuncular forumda çok söylendiği ve bilindiği için böle beğenmemezlik olmuştur eline emeğine sağlık