Log in

View Full Version : Deutsche Bank Çok Şaşırdı

dnz498
02.Ağustos.2006, 19:08
Gurbetçilerimizin ''İkinci vatan''ı Almanya'da hisseleri düşüşe geçen Deutsche Bank da Büyükler'imizin kapısını çaldı.

Deutsche Bank, Almanya'da yaşayan vatandaşlarımızın yaklaşık 38 milyar avro'ya varan tasarruflarından aslan payını alabilmek için taraftar-müşterilere yöneldi.

Deutsche Bank'ın Almanya'daki vatandaşlarımız arasında yaptırdığı araştırmada yüzde 60 Galatasaray taraftarı, yüzde 15'er Beşiktaş ve Fenerbahçe, yüzde 10'u da diğer takımlar taraftarı çıktı.

Bunun üzerine harekete geçen banka yetkilileri, Süper Kupa için Frankfurt'a gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın kapısını çaldı.

Deutsche Bank, ikilinin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la da masaya oturmaya oturup sponsorluk ve taraftarlara yönelik projeler sunmaya hazırlanıyordu fakat ummadıkları bir durumla karşılaştılar...

Canaydın, kesin bir tavırla ''Fenerbahçe olursa biz olmayız'' derken buna karşılık Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Demirören ise, projeye pek yanaşmadı ama Canaydın, israr etti. Banka yetkilileriyle görüşmede Canaydın, ''Diğer tüm kulüpler olabilir ama Fenerbahçe'yi de dahil edecekseniz bu projede olmayız'' diyerek son noktayı koydu.

Haber kaynağı bir Galatasaray sitesi ama bana mantıklı görünmedi durum sonuçta Galatasaray'ın diğer adı geçen kulüplerden daha çok paraya ihtiyacı var. Ama olay gerçekse ve başkan gerçekten bu şekilde bir tutum ortarya koyduysa tebrik ediyorum onu böyle bir sorumluluğu üstlendiği için

S-B-Z
02.Ağustos.2006, 19:48
ilginç ve bana inandırıcı gelmeyen bir haber