View Full Version : RÜSTÜ F.C.BARCELONA EMRE F.C LIVERPOOL NIHAT VALENCIA S.A.D
niye türk yıldız futbolcuları ülkemiz takımları transfer etmek istiyor annamıorm...galatasarylı olduum halde ne nihatın ne emrenin ne de yıldırayın galataaraya gelmesini istemem..RÜSTÜ F.C.BARCELONA EMRE F.C LIVERPOOL NIHAT VALENCIA S.A.D TUGAY NEWCASTLE UTD. BASTURK REAL MADRID....hem kulağa hoş geliyo hem de türk futbolu için avrupada oynamaları daha ii gibime geliyo..
emre gibi karaktersiz,haysiyetsiz oyuncuların GALATASARAY da işi olamaz.
Bulut
29.Nisan.2005, 03:00
emre gibi karaktersiz,haysiyetsiz oyuncuların GALATASARAY da işi olamaz. (f)
% 100 katılıyorum (b)
tamam emre yaptı şerefsizlik takıma para kazandırmadan gitti ama 20 yaşında olsam ve inter bni istese bnde atlar giderdim...ayrıca emre hayatta fenerbahçeye gelmez...f.akyele emre aşığa benzemez bnce o...
ultrAslan_1905
29.Nisan.2005, 16:55
emre fenerbahçeye gelmez herhalde.ingiltere premier lige gidecekmiş
Genghis_Khan
29.Nisan.2005, 18:41
Birincisi ben hiçbir iyi Türk futbolcusunun Avrupada top koşturmasından yana değilim. Niye biz elimizdeki yetenekleri Avrupa kuluplerine verelim ki? diyeceksiniz ki onlar Avrupada oynayarak Türk futbolunu dünyaya duyuracaklar. Ama ben size katılmıyorum. Bu noktada Türk futbol kamuoyu stratejik olarak çok ciddi bir hata yapıyor. Eğer biz sesimizi Avrupaya hatta dünyaya duyurmak istiyorsak bunu dünyanın büyük kulüplerinde oynayan Türk futbolcularıyla değil kulüplerimizin ve Milli Takımımızın uluslararası şampiyonalarda kazanacağı başarılarla gerçekleştirebiliriz. Düşünün birçok Afrika hatta bazı avrupa ülkelerinden futbolcular avrupanın en önemli kulüplerinde top koşturuyor (Obafemi Martins, Kanu- Nijerya; Ljunberg, Henrik Larson- İsveç, Ryan Giggs- Galler, Litmanen-Finlandiya; Shevchenko-Ukrayna)* ama bu futbolcular ülkelerine ne kazandırmış bilen var mı? bu ülkelerin herhangi bir kulübü uluslararası futbolda bir yer edinebilmiş mi?
* IFFHS (Uluslarası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) sıralamasında(Mart 2005) en iyi takımlar ve sıralamaya girmiş toplam takım sayıları aşağıdadır
350 takım arasında;
Galler liginden hiç takım yok
Ukrayna:Shaktar Donetsk 44. sırada (Toplam 5 takım)
İsveç: Djurgardens 180. sırada (toplam 2 takım)
Finlandiya: Valkeakosken Haka 193. sırada (toplam 2 takım)
Nijerya: FC Enugu 92. sırada (toplam 4 takım)
Türkiyeden de toplam 7 takım var
isteyen buradan bakabilir
http://www.iffhs.de/main/ranking/clubweltrangliste/?sprache=englisch
ikinci ve en önemli konuda da şunu söylemek istiyorum. emre için söylediklerinize çok üzüldüm ve kullandığınız bu ifadeleri çok yakışıksız buldum. Evet belki ben de sizler gibi bir Galatasaraylı olarak emre'nin intere gitmesine çok üzüldüm. ancak benim üzüntümün nedeni sizinkiler gibi GS'ye para kazandırmadan gittiği için değil, sadece gittiği için. çünkü ben onu sürekli GS'de izlemek isterdim. Ama birde bu olaya Emrenin ve diğer onun gibi futbolcular açısından bakmayı deneyelim lütfen.
ben bakıyorum arkadaşım.şimdi sen emrenin yerine koy kendini.seni bi adam gelip zeytinburnundan alacak,yetiştirecek,17 yaşında a takımda top oynatmaya başlayacak ve sen para uğruna bunları unutup gideceksin.sen olsan bunu yaparmaydın?ben olsam 3 milyon dolar alacağıma 1 alır ama şerefimle ve gururumla alırdım.türk futbolcularının tabiki ülkemizde oynaması konusunda hepimiz hemfikirizdir sanırım.yanlız bu tamamen ekonomik bir olay,yoksa onlar da avrupaya neden gitmek istesin ki?
Genghis_Khan
29.Nisan.2005, 19:31
sen de şöyle düşün: şimdiye kadar senin eğitimin için sana emek vermiş birçok okul ve birçok öğretmenin var. ve sen onlar için ne yaptın?
not: ikili bir tartışmaya dönmesin diye bu konuda bir daha yazmayacağım ama şunu unutma lütfen; nasıl ki biz burada birbirimize şerefsiz, haysiyetsiz diye hitap edemiyorsak Emreye de etmemeliyiz. Eğer illaki tepki göstereceksek bunu krırcı olmayan kelimelerle yapmalıyız.
yok arkadaşım ben bunu ikili tartışma yapmak için söylemiyorum.ben sadece olaya böyle bakılmasını anlayamıyorum.yoksa benim GALATASARAYlı bir kardeşimle sorunum olamaz.
fakat kim nederse desin,bence emre ve okan biz şampiyonluğa giderken GALATASARAY a kazık atmıştır.o ikiliden birisi geri dönerse kapalıda şerefsizden çok daha ağır sözler söylerim.
11 kardeş ii hoş tamam emre okan yaptı bi SATIŞ ki bnce bi şerefsizlik değil..ama snde olsan aynı şeyi yapardın gibime geliyor...bide madem GALATASARAY bu kadar kutsal senin için neden avaterin lazio?
ASlında bnde isterim türkler hep türkiyede oynasın ama tğrkiyede futbol endüstrisi yoq..hem parada orda...mlesef avrupaya gidecekler..şu an için en mantıklısı o bncee
Artheus
30.Nisan.2005, 13:59
Emre Galatasaray'a geldiğinde 3 maç harika oynasın, kimse ağzını açıp bir şey söyleyemez. Aynı şey Fatih Akyel için de geçerli. Görün, seneye Fatih o formayı giydiği zaman çok sesler çıkacak ama iyi oyadığı takdirde o sesler alkışa dönecek..
yaa bn galatasarayı hiç ii görmüyorum...ii bi yönetim iii transferler=riberyden daa ii= lazım...bu kadro ve hagiyle olmaz.........
ayrıca fatih akyel de eksik olsun...emre ne kdr şerefli tartışılır ama fatih akyel çok hasyiyetsiz biri...eksik olsunn...onunla şampion olcaımıza olmayalım daa ii açık ve net!
comandante
01.Mayıs.2005, 12:13
ayrıca fatih akyel de eksik olsun...emre ne kdr şerefli tartışılır ama fatih akyel çok hasyiyetsiz biri...eksik olsunn...onunla şampion olcaımıza olmayalım daa ii açık ve net!
katılıyorum o adam galatasaray forması giyerse sırf küfür etmek için maça giderim.
11 kardeş ii hoş tamam emre okan yaptı bi SATIŞ ki bnce bi şerefsizlik değil..ama snde olsan aynı şeyi yapardın gibime geliyor...bide madem GALATASARAY bu kadar kutsal senin için neden avaterin lazio?
ASlında bnde isterim türkler hep türkiyede oynasın ama tğrkiyede futbol endüstrisi yoq..hem parada orda...mlesef avrupaya gidecekler..şu an için en mantıklısı o bncee
(c) koçum bilip bilmeden konuşma senin avatarın şöyle böyle diye.ben yıllardır GALATASARAY forumlarında yazarım.burada değişiklik olsun dedim.sen bununla mı benim taraftarlığımı ölçeceksin?senin yaşından fazla deplasman gördüm ben.olayı da bana çevirme sen de öyle yapardın diye.sen beni nerden tanıyorsun ki?burda konu emre nin şerefsizliği.
Cengo
02.Mayıs.2005, 03:53
Arkadaşlar lütfen, kimseye hakaret etmeyin.
Burası fair-play ve centilmenlik çerçevesi içerisinde konuşacağınız bir yerdir.Daha fazla sürdürmemenizi rica ediyorum.Aksi taktirde konunun kapanması gerekecek ve hakaret edenler hakkında ceza verilmesi de gündeme gelebilecektir.
Herhangi bir oyuncu istediği yere transfer olabilir.Futbolcular köle değildir, oynadıkları kulüplere para kazandırmak zorunda da değillerdir.'Bosman Kanunları' bu yüzden çıkmıştır ve mahkeme sonucunda ortaya çıkan bir yasadır.
Kendisi hakkında hakaret edilen lişiler, yeni çıkan yasalar çerçevesinde size suç duyurusunda bulunabilir.Bu yüzden dikkatli konuşmanızı rica ediyorum.
Sporun fair-play ve centilmenlik çerçevesinde varolacağını unutmayın.