Log in

View Full Version : Tigana'ya Carrusca cevabı Delgado'dan

mertcan1304
03.Ağustos.2006, 18:47
Galatasaray'ın yeni sezonda kadrosuna kattığı Arjantinli Carrusca konusunda Beşiktaş'ın Arjantinlisi Delgado'dan övgü dolu sözler geldi. Geçtiğimiz cuma günü Kartal'ın hocası Tigana, basın mensuplarıyla yediği yemekte Carrusca'yla dalga geçip, "Bu oyuncuyu bize de önerdiler. Ben de kasetlerini izledim. Ama 90 dakikalık bir maç yerine 5-10 dakikalık montajlanmış görüntüler geldi. Biz de montajlı kasetten oyuncu almak istemedik ve bu defteri kapattık. Benim şu anki görüntülerimi montajlasalar 50 milyon euro verirler" demişti. İşte Fransız teknik adamın bu alaycı açıklamalarına yanıtı, kendi öğrencisi Delgado verdi. Şu ana kadar ortaya koyduğu futbolla Beşiktaşlılar'ın gönlünde taht kuran yıldız futbolcu, Galatasaray forması giyen vatandaşına övgüler yağdırdı.

ÇOK YETENEKLİ OYUNCU

G.Saray'ın, Carrusca'yı alarak çok isabetli bir transfer yaptığını söyleyen Delgado, "Müthiş yetenekli bir futbolcu. Galatasaray gerçekten büyük bir yıldız aldı. Carrusca'nın, hem kulübünde hem de Arjantin Milli Takımı'nda büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Ayrıca bu ülkede iki Arjantinli olmamız hem onun hem de benim için avantaj. Aynı takımda olsak tabii ki çok daha iyi olurdu" ifadesini kullandı. Lig TV'ye konuşan Delgado, Beşiktaş'ta Sergen'le kıyaslanmaktan rahatsızlık duymadığını da ifade ederken, "Kendisini izlemedim. Bu nedenle bir yöneticimizden kasetlerini istedim" diye konuştu. Delgado milli forma için kendisini Carrusca kadar şanslı görmüyor: "Benim seçilmem hayal olur. Aynı mevkide önümde 8 futbolcu var. Ben hayalci değilim."

nart_susruko
03.Ağustos.2006, 23:24
bu delgado yu sevmeye başladım bak şimdi.. :)

DeDe
04.Ağustos.2006, 00:05
gerçekçi insanları her zaman sevmişimdir..
ama bir beşiktaşlı olarak mütevaziliğini daha çok takdir ettim..afferim delgado'muza..tam bir beşiktaşlı gibi konuşmuş..işte şimdi daha bir değerlendi gözümde

gorkemyilmazkarasu
04.Ağustos.2006, 00:13
bu carruscayı herkes övüyor takıma uyumda sorun yaşamazsa inşallah yararlı olucak...

dick
04.Ağustos.2006, 17:55
Delgado harbi adammış hiç polemiğe vermeden bitirdi tartışmayı.

ibo
04.Ağustos.2006, 18:55
tebrik etmek lazım :) iyi bir karakteri var demek ki :)

dnz498
04.Ağustos.2006, 18:59
gereken yerlere gerekli cevaplar

Burak Duran
04.Ağustos.2006, 19:12
adamı tebrik ediyorum işte bütün futbolcular böyle olmalı

Laz_Asker_61
04.Ağustos.2006, 19:19
bende yabancı bir ülkede futbol oynasam kendi memleketlim hakkında iyi konuşurum tabi
normaldir yani bu kelimeler

nart_susruko
04.Ağustos.2006, 19:33
td sinide gayet normal bi şekilde savunabilirdi ama.. kimsede çıkıpta vay sen niye böyle dedin diyemezdide..

Koray Düşova
04.Ağustos.2006, 22:17
Portekiz klüplerinin Arjantin'den boş adam aldığını ne duydum ne gördüm,Sport. Lizbon ve Benfica'nın elinden kaptı bu adamı GS...

Nedvedmania
04.Ağustos.2006, 22:46
sewdim ben bu adamı :)

TüMeR_yAğıZ
04.Ağustos.2006, 22:53
Delgado'yu bize getirenlerin elinden öpmek lazım,adam hem teknik,hem yetenekli,hem de başarılı olacak gibi görünüyor.en önemlisi adam gibi adam olarak görüyorum,umarım yanılmam.

Laz_Asker_61
04.Ağustos.2006, 23:07
son yıllarda aldığımız en akıllıca transfer delgado ve gs nin de aldığı carrusca olacak inşallah

IcedEarth
04.Ağustos.2006, 23:09
bizi kurtarırsa carrusca kurtarır ya

ÇocuksuMavi
05.Ağustos.2006, 09:25
nereye kurtarıyo ya yaşı kaç daha

Koray Düşova
05.Ağustos.2006, 11:27
Beşiktaş'a Carrusca'yı öneren menajer arkadaş bu olayın perde arkasını açıkladı ;

Tigana'nın dün basın mensupları ile yaptığı toplantıda söylediği Carrusca'nın maç kasetlerini istedim ama gelmedi demesi nedeni ile açıklama yapma zorunda hissediyorum kendimi..

Carrusca'yı yaklaşık 1,5 ay evvel Beşiktaşa teklif etmiştim.. tam tarih vermek gerekirse 18 Haziran 2006..

18 Haziran'da oyuncu ile ilgili detaylı bilgiler geldi, 21 Haziran'da ise maç kasetleri geldi.. 22 Haziran tarihinde Ümraniye'ye maç kasetlerini ve özet görüntülerini teslim ettim..

Oyuncu hakkında herhangi bir dönüş olmayınca 12 Temmuz tarihinde maç kasetlerini tekrar bıraktım.. ve seyredilmesini ısrarla belirttim..

21 Temmuz Cuma günü Futbol Direktörümüz oyuncu hakkında dönüş yaparak maliyetlerini sordu, gerekli bilgileri akşamüstü kendisine verdim.. Maç kasetlerini istedi, kendisine 2 defa bıraktığımı belirttim ama yine aynı gece 02:00 sularında Ümraniye'ye şahsen teslim ettim..

Bu arada Galatasaray Kulübü'nün oyuncuya teklif yaptığı haberi geldi Arjantin'den..

Cumartesi sabah ilgili kişilere durumu bildirdim..

Cumartesi akşamüstü, Arjantin'de sabah saatinde Esteduiantes Kulübü'nden 25 Temmuz salı günü akşamına kadar geçerli olmak kaydı ile resmi yazı ile Beşiktaş için süre aldım. Bu resmi yazı ilgili kişilere Pazartesi sabah iletildi..

Oyuncunun kasetlerinin Tigana'ya gidip seyredebilmesi için gerekli süre olarak aldık bunu ve Arjantin'e konu belirtildi.. Bu süre zarfında Galatasaray Kulübü'nün teklifi bekletilecekti.. nitekim bekletildi..

Oyuncunun kasetlerinin Futbol Direktörümüz'den Pazartesi anca Almanya'ya gönderilmek üzere verildiğini belirtti..

Bugün öğreniyorum ki, kasetler eline ulaşmamış.. ya kendisi doğru söylemiyor ya da kasetler hala bi yerlerde duruyor..

Saygılarımla

Necmettin ÇELİKHAN

pessy
23.Ağustos.2006, 03:56
inşallah delgado çok faydalı olcak şu performansını sürdürürse beşiktaşı iyi yerlere getirecek gibi...

Mc.Speedy
23.Ağustos.2006, 04:16
Delgado'yu Tebrik Ediyorum..Diğer Bütün Futbolculara Örnek Olmasını Diliyorum..

el bandido
23.Ağustos.2006, 18:22
delgado beşiktaşa beşiktaşta delgadoya alıştığı vakit herşey dahada güzel olacak... eminim...

KnightBaris
24.Ağustos.2006, 01:28
walla ne olursa olsun carrusca yüzyılın saçmalıı tigana doru sölemiş