View Full Version : Anelka Sağ Kanatta Ne Kadar Verimli Olur?
bu kadar paralar ödenip dünya çapında bir yıldız getiriliyor ve çizgide şov yapması bekleniyor..gol atmak için kaleye yakın oynamak gerekmez mi??
Artheus
30.Nisan.2005, 14:15
Anelka hayatında bırakın sağ kanadı, AMC bile oynamamış adamken onu sağa çekmek biraz(!) akılsızlık.. Hatırlarsanız, bir ara Hagi de Necati'den sağ kanat yaratmaya çalışmıştı, baktı takım batıyor hemen forvete çekti.. Daum da hatasını er ya da geç anlayacaktır. İnşallah 33. haftadan sonra aklı başına gelir (l)
Cengo
30.Nisan.2005, 16:00
Anelka hayatında bırakın sağ kanadı, AMC bile oynamamış adamken onu sağa çekmek biraz(!) akılsızlık.. Hatırlarsanız, bir ara Hagi de Necati'den sağ kanat yaratmaya çalışmıştı, baktı takım batıyor hemen forvete çekti.. Daum da hatasını er ya da geç anlayacaktır. İnşallah 33. haftadan sonra aklı başına gelir (l)
Ben hiç o şekilde düşünmüyorum.Aksine daha verimli oluyor.Sağ açıktan içeriye kayarak daha fazla ofansif bir güç sağlıyor.İnanılmaz dribbling yeteneği sayesinde rakibin sol kanatını felç ediyor.Orta sahayı sıkıştırıyor.Zaten tek santrafor oynamaz Anelka.Nobre ile uyum sağlamaya başlıyorlar yavaş yavaş.Anelka sağ açık ile forvet arasındaki çapraz koşu ayarlamalarını gayet iyi yapıyor.
Arsenal döneminden beri izlerim onu.R.Madrid'de Eto'o ile onu harcadılar.Sebebi ise sadece Del Bosque'dir(!!).Ne kadar beceriksiz bir T.D. olduğunu anlayın.
Arkada serbest oynaması gerekir.Sağ açıkta oynarken bu rahatlığı biraz olsun sağlayabiliyor kendisine..
Artheus
30.Nisan.2005, 16:39
Anelka'nın sorunlu bir oyuncu olduğunu biliyorum. Şu ana kadar mutlu edilmiş olmalı, sesi çıkmıyor. Ama ilerleyen seneler ne getirecek ona ve Fenerbahçe'ye, göreceğiz..
Frank_Castle
30.Nisan.2005, 22:04
bedavaya verilen maxi lopez i alma ,sonra git çuvalla para verip anelkayı al , sonra sağ çizgide oynat.... yorumsuz ..
fenerbahçe'nin bu kadro yapısıyla türkiye'de tek forvet oynaması bile saçma bence... bence ne tuncay,ümit özat ve deniz'den sol kanat ne de anelka'dan sağ açık olur.ilerde nobre onun 5 metre arkasında da anelka oynarsa bence çok daha etkili bi silahı olur fenerbahçe'nin.
Cengo
30.Nisan.2005, 22:27
Hepinizin yorumları yanlı.
Anelka sorunlu bir oyuncu 'DEĞİL'.
Anelka'ya göre oynayamayan takımlar kendisinden verim alamadılar.Arsene Wenger 'O benim yıldızımdı, Henry'nin yerine şimdi o olabilirdi.Fakat Real Madrid gibi bir takımın teklifini reddetmek zordur' demiştir (Yaklaşık olarak,birebir söylediklerini araştırarak bulursunuz).
Anelka İslamiyet'i seçince özgür,demokratik bir Müslüman ülke olan ülkemiz Türkiye'yi özellikle seçmiştir.Burada istediği bir şekilde yaşayabilecektir.Yönetim de kendisinin kişisel isteklerini karşılayınca mutlu olmuştur.
Kıskanmayın, gayet başarılı :mrgreen:
Maxi Lopez Barca'da dahi ilk 11 oynatılmıyor.Deneyimsiz bir oyuncuyu kurtların arasına atmayı kimse istemez.Anladın mı arkadaşım.
Dersiniz ki, o çok iyi bir oyuncu.O zaman ben de derim ki o kadar hazır neden ilk 11 oynamıyor ? (b)
benim söylediğim sorunun anelka'dan değil daum'dan kaynaklandığıdır...
bence bu takımı daum değilde futbolculardan kurulu bir heyet hazırlayıp sahaya sürse çok daha güzel bi oyun izleriz...