View Full Version : galatasarayın bu seneki transfer listesi çok iyi
gezenti
30.Nisan.2005, 18:35
galatasaray bu sene galiba taraftarını üzmeyecek fener anelkayı aldı cimbomda riberyi aldı ama ribery bir dünya starı değil.bu sene dünya starları var
1)rosicky
2)rotten
3)kulıvert
4) ze roberto
5)raul bravo
6)okan yılmaz
7)taccinardi
8)emre
9)kuranyi
bence hepsi süper adamlar özellikle rosicky hem genç hemde çok teknik tam cimbomun raadığı bir 10 numara hakan şükürün yerine kuranyi sağ kanada cihanın yerine raul bravo hasan şaşın yerine ze roberto ve realdeki gravesen gibi taccinardi.yedek ve her zaman etkili okan yılmazıda unutmamalı.salgadonun geri dönmesiyle yedek kalacak olan raul bravo ve ligdeki konumu çok kötü olan dortmundta rosicky gelir heralde.SİZCE BU TRANSFERLER NASIL?(NOT:bu oyuncuların hepsi galatasarayın resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.)
yok abi zannetmiorm galatasaray internet sitesinde liste olarak yayınlamaz bunları...galatasaray bi fransız takımı hem listede hiç mi fransız yok?bunlar anket olablir
Bulut
01.Mayıs.2005, 02:41
ben de pek sanmıyorum bir GS lı olarak utanıyorum bir fener kadar bile olamadık (f) (c)
PhotoGrapher
01.Mayıs.2005, 03:06
Ohoo böyle her sene lisste çıkar bizde hiçbirini alamayız.Bence hiç heyecanlanmayın.2 sene önce de hasselbaink i alcakdık güya peki ne oldu?
-Bratu ve Petre i aldık.
Peki Onlara Ne Oldu?
Not:İnşallah Ribery nin sonu da böyle olmaz...
apaydin2148
01.Mayıs.2005, 10:21
Locatelli alındı söylentileri var ama tam bilmiyorum gerçeği
comandante
01.Mayıs.2005, 11:50
locatelli söylentisini ben de duydum ve gazeteler de imza attığını söyledi ne kada rdoğru bilemem.ama bu litedeki yabancıları almamız çok zor.kuranyiyi dünya konuşuyor.roscky gelmez.kluivert de gelmez...zor bi liste.
Genghis_Khan
01.Mayıs.2005, 13:26
bu yönetim bizde oldukça hava almaktan başka birşey yapamayız arkadaşlar
gezenti
01.Mayıs.2005, 16:33
bunlar geçen hafta çıktı.ama banada kuranyiyi alamayız gibime geliyo.genede taccinardi okan yılmaz ze roberto ve rosickyi alamıyacağımızı sanmıyorum.çünkü dortmundta maddi sorunlar var.ze robertonun bonservisi yok kluvert adadan ayrılmak istiyor.inşallah bursadan okan yılmaz alınmaz ben hem bir bursalı olarak istemiyorum.zaten gelsede çok yetenekli olmasına rağmen oynatılmaz.fener murat hacıoğlunu aldıda neoldu?
Bulut
01.Mayıs.2005, 16:49
Locatelli alındı söylentileri var ama tam bilmiyorum gerçeği
evet abdullah birçok internet sitesinde LOCATELLİ aldık haziranda imza atıcak diye haberler var ben bu haberleri 5-6 sitede görmüştüm bu kadar sitede yayınlandığına göre doğrudur bence ama yine de GS bu belli olmaz (b) :mrgreen:
Cengo
01.Mayıs.2005, 21:17
galatasaray bu sene galiba taraftarını üzmeyecek fener anelkayı aldı cimbomda riberyi aldı ama ribery bir dünya starı değil.bu sene dünya starları var
1)rosicky
2)rotten
3)kulıvert
4) ze roberto
5)raul bravo
6)okan yılmaz
7)taccinardi
8)emre
9)kuranyi
bence hepsi süper adamlar özellikle rosicky hem genç hemde çok teknik tam cimbomun raadığı bir 10 numara hakan şükürün yerine kuranyi sağ kanada cihanın yerine raul bravo hasan şaşın yerine ze roberto ve realdeki gravesen gibi taccinardi.yedek ve her zaman etkili okan yılmazıda unutmamalı.salgadonun geri dönmesiyle yedek kalacak olan raul bravo ve ligdeki konumu çok kötü olan dortmundta rosicky gelir heralde.SİZCE BU TRANSFERLER NASIL?(NOT:bu oyuncuların hepsi galatasarayın resmi internet sitesinde yayınlanmıştır.)
Bu oyuncuların hepsini izledim,biliyorum.Yorumlayayım, boşuna hayal kurmayın.
* Rosicky'nin bonservisi 30 M $ . İsteyenlerin başında da Inter geliyor :)
Son dönemin en genç yıldızı.Dortmund'un 200 M $ lık borcu olmasına rağmen daha ucuza satmayağı söyleniyor.
* Rotten değil Jérome Rothen :)
3,5-4 M Euro gibi bir paraya aldı PSG.Monaco gibi maddi sıkıntısı da yoktur PSG'in.Rothen Fransa'nın son yıllarda çıkarığı en iyi genç sol açık ve 1-2 yıl içinde Avrupa devlerinde birine çok büyük paralar ile gideceği söyleniyor.
* Kluivert gelmez.Newcastle U. niye bıraksın ? :)
Seneye Alan Shearer da futbolu bırakacakken niye göndersinler Kluivert'ı ??
* Ze Roberto için söyleyeceklerim biraz fazla.Çünkü Dünya Kupası'nda 2. Ligden alınan oyuncu olarak çok iyi performans göstermişti.Ancak hiç bir zaman takım oyununa adapte olamadı.B.Münih'te zaman zaman iyi performans gösteriyor ama genelde hep kendine oynuyor.Ayrıca B.Münih'in onun yerine adam aramadığını düşünürsek göndermeyecektir.Çok kötü de oyuncu değil, nasıl olsa idare ediyor.Zaten Kovac gidiyor Juventus'a, onun yerine harıl harıl adam arıyorlar.Ze Roberto ile uğraşacakları zannetmiyorum.
* Raul Bravo, Robeto Carlos'un yedeği zaten.Gönderilmez!Çünkü Milli Takım'da da oynuyor ve çok yetenekli.Ayrıca genç olduğu için sorun da çıkarmayacaktır.Dünyada sol bekler az bulunurken, yetenekli bir genç sol beki nedensiz yere göndermek saçma değil mi :)
*Okan Yılmaz Fenerbahçe'lidir.Hagi Bursa ile sözleşme imzalamasaydı o dönem, 1-2 saat sonra Okan Yılmaz Fenerbahçe ile sözleşme imzalıyordu (Kendisi açıkladı).Gideceğini zannetmem.Bu listeye göre tek şansınız da o zaten :)
* Alessio Tacchinardi niye bıraksın Juventus'u :)
Juventus'ta zaman zaman oynuyor ama ben eskiden beri ona alışamamışımdır.Çok eski bir oyuncu olğu ve iyi bir rotasyon oyuncusu olduğu için göndermezler.
* Emre Belözoğlu da gelmez.Niye gelsin İspanya'ya gitmek varken, başkanı Milan hariç istediğin takıma gidebilirsin demiş :)
Türkiye'ye gelmez heveslenmeyin, gelse bile bonservisini verebilecek tek takım Fenerbahçe :)
* Kuranyi, Almanya Milli Takımı'nın santraforu.Kendisi daha büyük bir takıma gitmek istiyor zaten, niye Galatasaray'ı seçsin ki :D
he ya en komiği kuranyi.bizimkiler istiyorsa onu d.tümle gülerim.ama sanmıyorum kafası çalışır bizimkilerin,ama beceriksizler biraz ve tabiki para yok.konuşamıyomn çok iştim galiba.
Bulut
02.Mayıs.2005, 01:43
he ya en komiği kuranyi.bizimkiler istiyorsa onu d.tümle gülerim.ama sanmıyorum kafası çalışır bizimkilerin,ama beceriksizler biraz ve tabiki para yok.konuşamıyomn çok iştim galiba.
Valla çok anlaşılabilen ve güzel bir cümle olmuş (l) :mrgreen: (d)
gezenti
03.Mayıs.2005, 21:41
arkadaş yazmışki raul bravoyu göndermezler adam çok iyi performans sergilemesine rağmen ilk on birde oynamadığı için mutsuz.kluivertde adada mutsuz olduğunu kendi ağzıyla söyledi ze robertoda galatasaray ara transfer döneminde alacaktı ama bonservisi pahalı olduğu için almadı.şimdi sözleşmesi bitti.taccinardi uzun bir aradan sonra çizmeden ayrılacağını sinyallerini veriyordu ama ciddi bir teklif gelmediği için net bir şey söylemiyordu.okan yılmaz konusuna gelince okan benim abimden bana daha yakı9ndır.ben bursasporun altyapısında oynadığım için onunla muhabbetim iyidir,geçende armızda konuşurken bursayı bırakmayı hiç düşündünmü diye bir sordum bana galatasarayın teklif yaptığını ve onu düşündüğünü söyledi.ayrıca bursada istanbul takımlarında bir tek galatasaray sevilir.bunuda bilmeni isterim.
ayrıca galatasaray türkiye4nin en büyük en tanınmış avrupada en yüksek mevkiye sahip takımdır.istediği oyuncuyu istediği zaman alır.
emirduman
03.Mayıs.2005, 23:20
ya bence o transfer listesi yaş bir liste................
Nereye alıcaz biz onları acaba, neyle alcaz?........ ya şu gençleri değerlendirsinler başka birşey istemiom ...............
Bence Locatelli olur çünkü o bayağı bir kesindi ama bırakmak istememişlerdi sene sonu kontratı bittiğine göre büyük bir takım karışmazsa gelir die umuorum...........
Cengo
04.Mayıs.2005, 02:10
arkadaş yazmışki raul bravoyu göndermezler adam çok iyi performans sergilemesine rağmen ilk on birde oynamadığı için mutsuz.kluivertde adada mutsuz olduğunu kendi ağzıyla söyledi ze robertoda galatasaray ara transfer döneminde alacaktı ama bonservisi pahalı olduğu için almadı.şimdi sözleşmesi bitti.taccinardi uzun bir aradan sonra çizmeden ayrılacağını sinyallerini veriyordu ama ciddi bir teklif gelmediği için net bir şey söylemiyordu.okan yılmaz konusuna gelince okan benim abimden bana daha yakı9ndır.ben bursasporun altyapısında oynadığım için onunla muhabbetim iyidir,geçende armızda konuşurken bursayı bırakmayı hiç düşündünmü diye bir sordum bana galatasarayın teklif yaptığını ve onu düşündüğünü söyledi.ayrıca bursada istanbul takımlarında bir tek galatasaray sevilir.bunuda bilmeni isterim.
ayrıca galatasaray türkiye4nin en büyük en tanınmış avrupada en yüksek mevkiye sahip takımdır.istediği oyuncuyu istediği zaman alır.
Raul Bravo mutsuz mu ?
:)))))))))
Raul Bravo'nun yaşı genç, ayrıca Roberto Carlos gibi dünyanın en iyi sol bekini yedeği.Çok mutlu, hiç şüphen olmasın.Gitse bile ancak kiralık gider, o da Galatasaray olmaz ;)
Çok istersen kendisinin söylediklerini bulmaya çalışırım.Hayalinde kurduklarını ne olur yazma.
Alessio Tacchinardi niye Galatasaray'a gelsin ?
Daha 29 yaşında.Hala iyi sayılabilecek bir oyuncu.Hala üst düzey bir takıma transfer olabilir isterse.Hiç bir zaman potansiyelini tam gösteremedi ama iyi bir yedek oluyor.Para gibi bir sorunu olduğunda Katar takımları, bu tür isteklere cevap vererek yüksek ücretler karşılığı Katar Ligi'ne davet ediyor.Zaten Galatasaray'a gelmesi 1/1.000.000 ihtimal ama gelse bile Galatasaray istediği parayı ödeyemez.Bunun dışında garanti para isteyecektir.Bunları karşılayamayacağını da hesaba kat.Sanırım bonservisi de var :mrgreen:
Anlatamadım galiba, Ze Roberto Galatasaray'a niye gelsin?
Bayern Münih gibi dünya çapında vizyonu olan, bu sene de şampiyon olan bir takımdan niye ayrılsın.Bayern Münih dünyadaki sol ayakları oyuncuların kıtlığında idare edebilecek bir oyuncuya sahipken bir ton parayı neden boşa saçsın?!? Kovac Juventus'a gidiyor.Onun yerine adam ararken bunları düşünmezler.Ayrıca ayrılsa bile Türkiye Ligi'nin büyük ihtimal 2.sine neden gelsin? 3te 2 daha az para alacaktır gelse bile.Bunun dışında Galatasaray'ın borcu 150-160 M $ gibi.Bu borcu duyan yıldız oyuncu zaten anında 'Hayır' der (Gelir-gider dengesi ayrı bir durum, bu o değil).
Okan Yılmaz koyu bir Fenerbahçe'lidir.Hagi 'Şampiyonluğa oynayacağız, Bursaspor'a daha vereceklerin var.Bursaspor'a hakkını ver,öyle git' gibisinden bir mesaj iletmiş.Fenerbahçe ile sözleşme (!!) imzalamadan bir-iki saat önce alınca tamam demiş.Bursaspor'da kalıyorum.Kendi sözleridir, arkadaşıymışsın sor bakalım :mrgreen: (Gazetelerde boy boy haberleri çıktı).
Bursa'da sadece Galatasaray sevilir mi? Türkiye'nin en fazla seyircisine Fenerbahçe sahiptir,her yerde Fenerbahçeliler daha fazladır ;)
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Gallardo'yu aldık demedi mi :?: :idea: (d)
Bursa'da sadece Galatasaray sevilir mi? Türkiye'nin en fazla seyircisine Fenerbahçe sahiptir,her yerde Fenerbahçeliler daha fazladır ;)
TABİ TABİ,SİZ BÖYLE TATMİN EDİN KENDİ KENDİNİZİ.
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın Gallardo'yu aldık demedi mi
O TRANSFER GALLARDO 3 AY SAKATLANINCA İPTAL OLDU!!!
gezenti
07.Mayıs.2005, 20:36
senin söylediklerinin bazılarına katılıyorum örneğin ze roberto konusunda.benimde gelmez gibime geliyor.fakat galatasaray çok istiyor.raul bravoda ntvde yayınlanan bir röpörtajında galatasarayın kendisine çok ciddi bir teklif yaptığını ve bubu düşündüğünü açıkladı.antremanda carlos çok sert bir şekilde dalmış ve zaten gergin olan ortam iyice karışmış raul bravoda ya o gider ya ben diye ültimatom verince carlos satılık listesine konmuş(galiba yaşlı olduğu için) fenerbahçeden başka kimse o yaşta bir adama o kadar para vermediği için sonra çıkarılmış.carlosun takımda kalmasıyla raul bravo satılık listesine konmayı istemiş.galatasary ve manchester city tansfer listesine almış.galatasaray daha önce davranıp teklif yapmışp.bu arada realde asly cole transfer etmek istiyormuş.okan yılmazda fenerbahçeli değildir.ben o konuyu sen cevap yolladıktan hemen sonra sordum.sadece o zamanlar ailevi sorunları olduğu için fenere gitmeyi kabul etmiş ama hagi geldikten sonra takımda kalmış.(küçük bir not hagi bursayı şampiyon yapmak istemiş ancak o kadar beceriksiz biriki takımın küme düşmesine neden olmuştur.böyle birisi galatasarayda ne işi var merak konusu)sen türkiyede en çok seyirci fenerde var yazmışsın.bunu hiç bir zaman ölçmek mümkün değilr.ancak ne fenersiz bir galatasaray nede galatasaraysız bir fener olamaz. (d) (l) (l) (l)
ben bir bursasporluyum üç büyüklerden galatasarayı destekliyorum.fenerbahçede türkiyenin güzide takımlarındandır.ama (EZİKTAŞ YADA BEŞİKETAŞ EN DÜZENBAZ TAKIMIDIR.)KENDİNE İYİ BAK FENER YADA GALATASARAY FAKETMEZ TÜRKİYEYE DÜNYA STARLARI GELSİN GÖZÜMÜZ FUTBOLA DOYSUN.ÖYLE DEĞİLMİ??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????*** (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l)
LeHeb
12.Mayıs.2005, 13:07
Valla bu kadar sallama listeleri nerden uyduruyorlar anlamıyorum. Her sene buna benzer G.Saray transfer listeleri görüyoruz. Ama g.saray her sene havasını alıyo.
Yaw kulübü satsalar da yine bunları alamazlar.Ben bi FB'li olarak g.saray'ın bu oyunculardan birkaç'ını almasını isterim.Ama nerdeee.Daha bonservisi elinde olan Rivaldo'yu alamayan takım Rosicky'i nasıl alacak.Geçin bu işleri artık. Hadi kolay gelsin
emirduman
12.Mayıs.2005, 18:15
Bu arada Rivaldo'yu Hagi istememiş diye biliyorum çünkü onla her konuda anlaşılmıştı...
Bulut
13.Mayıs.2005, 22:38
Bu aradabir gazete de okuduğum habere göre;
GS Necati ye karşılık B.Dortmound Dede ve para karşılığı satacak mış (b) (ı)
Bu arada Umarım doğrudur valla süper olay olacak.... (ı)
benyaben
13.Mayıs.2005, 23:01
locatelli kesin gelir bana göre (a) bu transfer listesine gelince 2 yıldır galatasarayın transfer listesi böyle ama sonuçta hiç bişey olmadı deil mi?arkadaşlar başkan bu adamları alır ama rüyasında alır bana göre (f) (f) (g) (g) :mrgreen: :mrgreen: (c)
Cengo
15.Mayıs.2005, 23:03
Bu aradabir gazete de okuduğum habere göre;
GS Necati ye karşılık B.Dortmound Dede ve para karşılığı satacak mış (b) (ı)
Bu arada Umarım doğrudur valla süper olay olacak.... (ı)
Dede Chelsea ile anlaşmış, basına açıkladı :mrgreen:
Bulut
15.Mayıs.2005, 23:11
Valla benim okuduğum haber öyleydi :!: (b)
Cengo
16.Mayıs.2005, 21:46
Vatan Gazetesi'nin bomba (!) haberlerinden olmasın :))))))))))
Sana sağlam bir link vereyim :
http://soccernet.espn.go.com/headlinenews?id=333009&cc=5739
http://www.milliyet.com.tr/2005/05/10/son/sonspo01.html
İstersen daha fazla da çıkartabilirim link :))))
capriceman
16.Mayıs.2005, 22:04
Birincisi arkadaşlar olaya kişisellik katmayalım, ikincisi her sezon şampiyonluktan kopan takımlar gündeme böyle şeyler atarak seyirciyi avuturlar. Üçüncüsü Okan Yılmaz Fenerbahçeli değildir, bunu bire bir kendisi dedi röportaj yaparken bana. Dördüncüsü de maddi olanakları halledilirse Türkiye'de prestiji en yüksek klüp Galatasaraydır ve Galatasarayın doğal olarak bu nedenle yıldız getirmesi daha kolay. Bunu da kimse inkar edemez artık.
Navras
20.Mayıs.2005, 12:03
bu listeden taccinardi gelir belki oda belki.6S 150m$ borcu var.
Navras
20.Mayıs.2005, 12:05
bu arada gs brezilyada küme düşen bi takımdan 10 numara alcakmış :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sheriff
22.Mayıs.2005, 03:12
galatasaray parayla oyuncu alamaz ama bonservisi elinde olan oyuncuları getire bilir bana kalırsa bu seferde iyi bir 10 numara alamayacaklar ehehe.bi ara yine rui costa nın peşine takıldığını duydum umarım alabilirler lige renk gelir biz yeterince getirdik ama neyse.... (ı)
Cengo
23.Mayıs.2005, 05:10
Türkiye'de prestiji en yüksek klüp Galatasaraydır ve Galatasarayın doğal olarak bu nedenle yıldız getirmesi daha kolay. Bunu da kimse inkar edemez artık.
Neden?
Hiç alakası yok.Şu an Fenerbahçe en prestijli kulüptür.Eğer Uefa Kupası'na bağlıyorsan Parma da aldı, Kızılyıldız da.Hiç bir yıldız oyuncu zor durumda kalmadan gitmez bu takımlara.
Galatasaray sadece kupa kazandı, süreklilik değil.Büyük takım olmak demek, altyapının çok iyi olması,seyircinizin çok fazla oranda olması, maddi değerlerinizin üst seviyede olması, reklamınızı yapabilmeniz, büyük transferler ve spor kulübü olmanız çerçevesinde diğer branşlarda başarılar süreklilik ile gelirse büyük bir takım olabilirsiniz ancak.Süreklilik olmazsa bir hiçsiniz.(Sadece kupa kazanmak ile olmaz, bahsettiğim süreklilik tamamen o durumda değil)
Hiç bir yıldız oyuncu Porto'ya gider mi? Unutma geçen seneki Ş.L. Şampiyonu :idea:
Maddi olanaklar Fenerbahçe'de şu an.Maddi olanacaklar olmadan serbest dahi kalsa getiremezsiniz yıldız oyuncuyu.Yıldız oyuncu kaprislidir, rahatlık ister.Paranın bankasına saati sattine yatmasını ister.İster de ister.İsteseniz de bir yıldız oyuncuyu kopartarak getiremezsiniz.Chelsea niye bu kadar rahat transfer yapabiliyor zannediyorsunuz :mrgreen:
Rui Costa niye gitsin ki Galatasaray'a ? Milan ile Ş.L. Finali oynuyor.Sırf sponsorlardan kazanıyor kat kat para :mrgreen: .Takımından da memnun gördüğüm kadarıyla.
Kariyerinin sonunun geldiğine inandığı an daha fazla para kazanmak için Rus takımlarını ya da Katar takımlarını tercih edecektir ayrılmak isterse ..
Galatasaray yıldız oyuncu transferi yapamaz, geçen sene de dedim.Hele Hakan Şükür gibi gruplaşma yaratan,hep bana zihniyetli, kendisininin yeteneklerini üst düzeyde zanneden teknik yetenekleri kısıtlı, doldur boşalt santraforu varken ...
apaydin2148
23.Mayıs.2005, 11:04
Türkiye'de prestiji en yüksek klüp Galatasaraydır ve Galatasarayın doğal olarak bu nedenle yıldız getirmesi daha kolay. Bunu da kimse inkar edemez artık.
Neden?
Hiç alakası yok.Şu an Fenerbahçe en prestijli kulüptür.Eğer Uefa Kupası'na bağlıyorsan Parma da aldı, Kızılyıldız da.Hiç bir yıldız oyuncu zor durumda kalmadan gitmez bu takımlara.
Galatasaray sadece kupa kazandı, süreklilik değil.Büyük takım olmak demek, altyapının çok iyi olması,seyircinizin çok fazla oranda olması, maddi değerlerinizin üst seviyede olması, reklamınızı yapabilmeniz, büyük transferler ve spor kulübü olmanız çerçevesinde diğer branşlarda başarılar süreklilik ile gelirse büyük bir takım olabilirsiniz ancak.Süreklilik olmazsa bir hiçsiniz.(Sadece kupa kazanmak ile olmaz, bahsettiğim süreklilik tamamen o durumda değil)
Hiç bir yıldız oyuncu Porto'ya gider mi? Unutma geçen seneki Ş.L. Şampiyonu :idea:
Maddi olanaklar Fenerbahçe'de şu an.Maddi olanacaklar olmadan serbest dahi kalsa getiremezsiniz yıldız oyuncuyu.Yıldız oyuncu kaprislidir, rahatlık ister.Paranın bankasına saati sattine yatmasını ister.İster de ister.İsteseniz de bir yıldız oyuncuyu kopartarak getiremezsiniz.Chelsea niye bu kadar rahat transfer yapabiliyor zannediyorsunuz :mrgreen:
Rui Costa niye gitsin ki Galatasaray'a ? Milan ile Ş.L. Finali oynuyor.Sırf sponsorlardan kazanıyor kat kat para :mrgreen: .Takımından da memnun gördüğüm kadarıyla.
Kariyerinin sonunun geldiğine inandığı an daha fazla para kazanmak için Rus takımlarını ya da Katar takımlarını tercih edecektir ayrılmak isterse ..
Galatasaray yıldız oyuncu transferi yapamaz, geçen sene de dedim.Hele Hakan Şükür gibi gruplaşma yaratan,hep bana zihniyetli, kendisininin yeteneklerini üst düzeyde zanneden teknik yetenekleri kısıtlı, doldur boşalt santraforu varken ...
eğer GALATASARAY'a büyük takım değil diyorsan dünyadaki tüm futbol severleri yalanlıyorsun demektir.özellikle Avrupanın üst düzey futbol patronlarını.seninde bildiğin gibi galatasaray G-14'e girdi ve G-18 oldu kuruluş'un adı.yani GAlatasaray avrupanın en büyük 18 takımından biri.
geçen sene Galatasaray yıldız oyuncu transferi yapamaz demişsin ama yanılmışsın Song,conceicao,ribery yıldız oyuncu değil mi?.riberyde Fransa'da sevilen ve bilinen bir futbolcu ve nasıl bir futbolcu olduğunu gördük hepimiz.
Hakan Şükür'e niye laf atıyorsun ki?madem adam doldur boşalt zihniyetli ve madem doldur boşaltla gol atılamz deniliyor peki bu adamın niye ligde 220 golü var ve niye milli takımda 50 golle Türkiye rekoru elinde.Hakan Şükür'e gruplaşma yapıyor demişsin peki bu adam niye Galatasaray'da senelerdir oynuyor ve bir Allahın kulu bu adamı göndermiyor.
Alt yapı olmalı demişsin büyük takım olmak için.Şu anda Galatasaray'ın alt yapısındaki futbolcular Avrupada kaç tane takımda var.altyapı ha diyince olmuoyr bildiğin gibi.bu altyapı uzun bir çalışmanın ürünü galatasaray'da.
son olarak Galatasaray'a bir hiç demek istemişsin.peki biz bir hiçiz diyelim peki bu Avrupadaki futbol patronları bizi niye G-18'e aldı.allah allah niye ki acaba?anlayamadın değil mi?bir hiç niye alınırki o kuruma tesadüf dersiniz şimdi ona :mrgreen:.Galatasaray avrupaya katıldığı süre boyunca çoğunlukla başarılı olmuştur,çok güzel maçlar çıkarmıştır.dünya devlerini dize getirmiştir.sende demişsin sadece kupa kazanmak değil diye.biz kupğa lamadığımız zamanda dünyanın bir çok dev kulübünü yendik.galatasaray'ın uefa ve süper kupadan sonra CL'de çeyrek finale çıkıp diğer sene kapısından döndüğünü sende iyi biliyorsun.lütfen taraftarı olduğumuz kulübü savunmak için gerçekleri görmezden gelmeyelim