View Full Version : FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ TEHLİKELİ GİDİŞAT 11MAYIS
ERKİN CANKUT
01.Mayıs.2005, 13:59
BU MAÇTA GALATASARAY CAMİASI SAKİN VE SAĞDUYULU YAKLAŞIMLAR İÇİNDE HAZIRLANIRKEN PARALI BAŞKAN AZİZ YILDIRIM VE ONUNSADIK TARAFTARLARIN HER YÖNDEN BU MAÇA HAZIRLIKLI GELDİKLERİ OLİMPİAT STADINDA OLAY ÇIKARTMAYA GELECECEKLERİNE DAİR DUYUMLAR VAR...BİZZAT AZİZ YILDIRIMIM KENDİ TARATAR GRUPLARINA HAKEMLERİ PARAMLA YÖNETİYORUM....MAAŞLARINI BEN ÖDÜYORUM..HERŞET SERBEST MANTIĞIYLA HAZIRLANDIĞI 100. YILINDA GALATASARAY TARAFINI TAHRİK ETMEYE VE KIŞKIRTMAYA HAZIRLANDIĞI NASIL OLSA ÖZHAN CANAYDIN PARASIZ VE ZAVALLI MANTIĞIYLA YAKLAŞTIĞI EĞER OLİMPİAT STADINDA GALATASARAYIN TARAFTARLARININ SUSTURURSAK HER TÜRLÜ MAÇI ALLIRIZ FELSEFESİYE HAZIRLANDIĞI VE AMACININ GALATASARAYI 100, YILINDA REZİK ETMENİN YANISIRA MAÇ ÖNCESİ ORTAMI GEREREK HEM MAÇI ALIP HEMDE GALATASARAY TARAFTARININ KÜÇÜK DURUMA DÜŞÜRÜLMESİ YÖNÜNDE GİZLİ PLANLAR YAPTIKLARI SÖYLENİYOR....PEKİ AZİZ YILDIRIM PARASI VE GÜCÜYLE GALATASARAY TARAFTARINI SUSTURABİLECEK Mİ BU İŞLER BU KADAR KOLAYMI 11 MAYIS ÖNCESİ TEHLİKELİ GİDİŞAT....
ehehehe.arkadaşım biz yıllardır alıştık buna ne yazık ki.bizim başkanımız susar elini sıkar yine,federasyon ve medya hiç açmaz konuyu.iş başa düşer yine! (/4)
Cengo
02.Mayıs.2005, 03:37
Saçma sapan yorumlar yaparak insanları germeyin.
Dediğiniz gibi bir olay yok arkadaşım.Bu şekilde yazan bir takım provokatörler yüzünden insanlar galeyana gelip, taşları sopaları götürmeye çalışıyor.
İki takımda 100 yıllık camialara sahip.Fenerbahçe cephesini iyi bilirim, duyum aldığım insanlar da vardır.Fenerbahçe şu an o dediğin gruplara eskisi gibi destek vermiyor, bu yüzden dediğin çok saçma.Artık bedava bilet bile dağıtılmıyor.Bu yüzden ilk başlarda sorunlar bile oldu.Bilmeden konuşmayın.
Umarım bu yazıları Galatasaray camiası arasında örgütlü bir şekidle dağıtmamışsınızdır.
Çünkü bunun sonucunda çıkan olaylar olursa, Şampiyonlar Ligi Finali Paris'e götürülebilir !!!!
bakalım bekleyip göreceğiz!