View Full Version : Ankaraspor-Galatasaray
ibo
04.Ağustos.2006, 18:49
Maça Doğru: Ankaraspor - Galatasaray
Turkcell Süper Ligi 2006-2007 Sezonu'nun açılış maçındaki rakibimiz Ankaraspor. 4 Ağustos Cuma günü, Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, hava durumu ve istatistikler…
Maç Info
Maç: Turkcell Süper Lig - 1. Hafta
Stad: Ankara 19 Mayıs Stadı
Tarih: 4 Ağustos Cuma / Saat 21:00
Sakatlar: Ümit Karan, Yalçın Ayhan, Hasan Kabze
Cezalılar: Yok
Hava Durumu: Maç günü hava açık ve bol güneşli. Sıcaklık gündüz 37, gece 21 derece.
Canlı Yayın
TV: Lig TV
Radyo: NTV Radyo (102.8)
İnternet: www.galatasaray.org
Bilet Fiyatları
Kapalı Tribün: 110 YTL
Maraton Tribün: 55 YTL
Kale Arkası Tribün: 27.50 YTL
Galatasaray
2005-2006 sezonunda 16. şampiyonluğu kazanan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda ve Almanya kamplarının yanı sıra, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki çalışmalar ve yaptığı hazırlık maçlarıyla tamamladı. Transfer döneminde, Beşiktaş’tan Okan Buruk, Shaktar Donetsk’ten Tolga Seyhan ve Arjantin’in Estudiantes takımından Marcelo Adrian Carrusca’yla anlaşan Galatasaray, Alioum Saidou ile de yollarını ayırdı.
Son 5 Maç
K. Lierse 1-1 Galatasaray
FC Brussels 1-4 Galatasaray
Bursaspor 3-2 Galatasaray
Borussia Mönchengladbach 1-1 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Beşiktaş (Süper Kupa)
Ankaraspor
Geçtiğimiz sezonu 9 galibiyet, 13 mağlubiyet ve 12 beraberlikle, toplam 39 puan kazanarak 14. sırada tamamlayan Ankaraspor’un teknik direktörlüğüne Aykut Kocaman getirildi. Transfer döneminde, Devran, Hasan Yiğit, Bilal Kısa, Anıl, Mehmet Yılmaz, Adem Koçak, Adrian Djokaj ve Murat Akyüz’le anlaşan Ankaraspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Murat Erdoğan, Ahmet Yıldırım, Batak, Tita, Jevric, Özgür Bayer, Musa Büyük ve Ersen Martin’le de yollarını ayırdı.
Son 5 Maç
Inter Bakü 1-0 Ankaraspor
Marmarisspor 0-2 Ankaraspor
Ankaraspor 1-1 Kayseri Erciyesspor
Ankaraspor 1-0 Ankaragücü (TSYD Kupası)
Gençlerbirliği 5-3 Ankaraspor (TSYD Kupası)
Ankaraspor
Faruk Gürsoy
Hakan Arıkan
Ramazan Tunç
Mustafa Yalçınkaya
Wederson Da Silva
Murat Akyüz
Erman Özgür
Mustafa Sarp
Emre Aktaş
Hasan Yiğit
Hürriyet Güçer
Kürşat Duymuş
Bilal Kısa
Anıl Taşdemir
Adem Koçak
Adrian Djokaj
Cem Yanık
Silvinho Jaba
Evet sezonun açılış maçı hakkında ki yorumları burada toplayalım...
nart_susruko
04.Ağustos.2006, 19:16
Chelo yu izlemek istiyorummm..
Sekopej
04.Ağustos.2006, 19:17
Aykut'a güveniyorum. GS ye sürpriz yapabilirler...
dnz498
04.Ağustos.2006, 19:23
İçimde benimde kötü bir his var. Ve ben bu histen nefret ediyorum!!!
Ama yinede her daim destek:
YALNIZ DEĞİLSİN GALATASARAY
nart_susruko
04.Ağustos.2006, 19:31
bizim kadro nasıl olacak bakalım..
bursa_mc
04.Ağustos.2006, 19:32
wallahi ankara zolar gibime geliyo ama bakalımm,
hee abi tmm guzel to*** açmışsında her maça topic açılırsaaa oo forum çok koru olur yanii
Burak Duran
04.Ağustos.2006, 19:35
Tahmini kadro:
----------------------Mondragon---------------------
Arda--------------Song--------Tomas----------Ferhat
-----------------------Cihan-------------------------
Şaş---------------------------------------------Chello
-----------------------İliç---------------------------
----------------Neco------------Şükür----------------
dnz498
04.Ağustos.2006, 19:35
Bu maçın özelliği 2006-2007 szonu açılış maçı olmasıdır. Herhalde arkadaş buna dayanarak bir maç için topic açtı
bursa_mc
04.Ağustos.2006, 19:36
Bu maçın özelliği 2006-2007 szonu açılış maçı olmasıdır. Herhalde arkadaş buna dayanarak bir maç için topic açtı
olabilirr.ama buna dayanaraktan herkes bole başlıklar açabilir demek istedimm
Laz_Asker_61
04.Ağustos.2006, 19:37
Chello Kim yaw :D
dnz498
04.Ağustos.2006, 19:37
Tahmini kadro:
----------------------Mondragon---------------------
Arda--------------Song--------Tomas----------Ferhat
-----------------------Cihan-------------------------
Şaş---------------------------------------------Chello
-----------------------İliç---------------------------
----------------Neco------------Şükür----------------
duyduğuma göre necatiyi yedek kesebilirmiş yani çift ön libero oynaya biliriz
dnz498
04.Ağustos.2006, 19:38
Chello Kim yaw :D
Delgado cevap verdi.
nart_susruko
04.Ağustos.2006, 19:38
Chelo ilk 11 başlamaz bence..
nart_susruko
04.Ağustos.2006, 19:39
wallahi ankara zolar gibime geliyo ama bakalımm,
hee abi tmm guzel to*** açmışsında her maça topic açılırsaaa oo forum çok koru olur yanii
geçen sezon 3 büyüklerin her maçına topic açılıyordu, şimdi niye problem olsun ki... :cool:
Laz_Asker_61
04.Ağustos.2006, 19:39
cello carusca o zaman yani :D
dnz498
04.Ağustos.2006, 19:40
cello carusca o zaman yani :D
tebrik ederim anlayışına hayran kaldım :D
nart_susruko
04.Ağustos.2006, 19:40
lakabıymış Carrusca'nın.. ;;)
Laz_Asker_61
04.Ağustos.2006, 19:46
tebrik ederim anlayışına hayran kaldım :D
bende anlatışına :D
Universal
04.Ağustos.2006, 19:46
Bana göre ortada bir maç olacak ama Galatasaray yeteneğiyle yeneceğine inanıyorum ama beraberlik süpriz bir sonuç olmaz.
Jesus_FB
04.Ağustos.2006, 20:13
ilk maçın günahı yoktur :D ne olacağı belli olmaz ama zevkli olacaktır o kesin ;;)
bursa_mc
04.Ağustos.2006, 20:20
ilk maçın günahı yoktur :D ne olacağı belli olmaz ama zevkli olacaktır o kesin ;;)
umarım zevklı olur da bol gollü açılış maçı izlerizz
Eray Dengiz
04.Ağustos.2006, 20:25
cello eğer hazırsa oynar. Arda-Ferhat-Özgürcan hatta Oğuz'u bu hafta sahada görmek isterdim ama zannetmem :D
Arda ve Ferhat belki ama.. Cello oynarda görürüz..
Del Piero_10
04.Ağustos.2006, 20:29
Galatasaray kazanır.
Laz_Asker_61
04.Ağustos.2006, 20:33
bence berabere biter bu maç
SYLaR
04.Ağustos.2006, 21:42
ön liberoda cihanı sol kanatta sabryiy oynatıyomuş
böyle sahaya çıkarsak beraberliğe şükretmemeiz lazım
barahir
04.Ağustos.2006, 21:48
iddaa oynasam 1x oynardım walla. ama oynamıyorum. bence ortada bi maç olur. Ama Ben Ankarasporun şansıyla kazanacağı kanısındayım bakalım nolacak 10 dk kadar bişi kaldı
SYLaR
04.Ağustos.2006, 21:50
Yüreğimiz galatasaray da ama gerçekler acı çok kötü bir kadro çıkarıyo maça gerets
sonumuz hayır ola
bursa_mc
04.Ağustos.2006, 22:05
maç başladıı
SaRPeR1903
04.Ağustos.2006, 22:06
dakika 4 sağlı sollu ataklar :D
bursa_mc
04.Ağustos.2006, 22:14
goollll dk:11 petrusss
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 22:18
o necatinin ben kullandığı ayağına başlarım ya nefret ediorum ya
bursa_mc
04.Ağustos.2006, 22:18
necati dk:16 pn. kaçırdıı :D
SaRPeR1903
04.Ağustos.2006, 22:22
ne maç oluyo ama :D
kaltuntas
04.Ağustos.2006, 22:23
ankara :1
gs:0 ( necati penaltı kacırdı dk 16 da)
SYLaR
04.Ağustos.2006, 22:25
Galatasaray teknik direktörü veya başkanı olsam necatiyi direk postalarım
ForCimbom
04.Ağustos.2006, 22:35
hay ben bu nacati nin ya cidden gıcık ooluyorum bu herife hep pozisyon kaçırıyor ya onun bu takımda yeri yok gitsin ya o
SaRPeR1903
04.Ağustos.2006, 22:35
Galatasaray teknik direktörü veya başkanı olsam necatiyi direk postalarımdurun bismillah ilk maç ya :)
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 22:40
abi ilk maç filan deil ya bıktım bu necatiden iyiydi ne olduysa adam 0-5 yaş grubu bir çocuk gibi oynamaya başladı ya
Del Piero_10
04.Ağustos.2006, 22:42
abi ilk maç filan deil ya bıktım bu necatiden iyiydi ne olduysa adam 0-5 yaş grubu bir çocuk gibi oynamaya başladı ya
bu kadar çabuk harcamayın adamları,formsuz olabilir,ama klübünü seviyor.
Nedvedmania
04.Ağustos.2006, 22:44
heytbe ankarama bak sen :Dyav üzülemiyorum şuan yenildiğimize çinki iki aynı derecede tuttuğum takım maç yapıyo :D
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 22:47
bu kadar çabuk harcamayın adamları,formsuz olabilir,ama klübünü seviyor.
4 aydır sadece bizde formsuz milli takımda atıyo ya savunmayın bu adamı ya
SYLaR
04.Ağustos.2006, 22:47
Bazı futbolcularda empatik bir taraf olur
Necati de öyle bir adam daha hiç bir maç kurtardığını görmedim
Del Piero_10
04.Ağustos.2006, 22:50
4 aydır sadece bizde formsuz milli takımda atıyo ya savunmayın bu adamı ya
bjk'liler tümer'e böyle demişlerdi oda fenere gitti
bunu küstürürseniz buda gider.
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 22:52
bjk'liler tümer'e böyle demişlerdi oda fenere gitti
bunu küstürürseniz buda gider.
defolsun gitsin böle adama ihtiyacımız yok bizim özgürcan oynasa bunun 5000 katı daha faydalı olur ya
Del Piero_10
04.Ağustos.2006, 22:55
defolsun gitsin böle adama ihtiyacımız yok bizim özgürcan oynasa bunun 5000 katı daha faydalı olur ya
bu düşünceyi anlayamıyorum
ben takımımın adamının iyi niyetli olduğunu gördükten sonra formsuzluğu yüzündan onu yerden yere vuramam.
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 22:58
abi iyi niyetliyse adam gibi oynasın o zaman ya gerets carruscayı durantop ta kullansın die aldık penaltıyı nie necati kullanıo ya bıktım bu adamdan ya bu kadar çok atağa girip bu kadar çok gol kaçıran adam görmedim ya
Eray Dengiz
04.Ağustos.2006, 22:59
Artık eğri oturup doğru konuşmanın zamanı geldi.
Kanatlarımız çok zayıf. Cihan ve Ferhat devamlı arkaya top kaçırıyor. Ankaraspor gibi bir takıma bu kadar çok top kaçırırsanız diğer takımları düşünemiyorum. Kanatlardan başlamışken Ferhat'ın idmanlarda veya maçlarda kendini geliştirmesi lazım. Top kontrolü çok kötü. Ayrıca klasik futboldan uzaklaşması lazım. Top önüne geliyor adam koşuyor çat orta açim klasiği ile oynamaması lazım.
Beşiktaş maçından sonra bu maçtada anladık ki ön libero kesinlikle şart. Mehmet yapacağı görevi unutup ilerlede top koşturuyor. Sonra bir kontra atak'da ön libero arıyor gözlerimiz..
ve beklediğim gibi Carrusca bugün ilk 11'de forma şansı buldu. Öncelikle Ribery gibi kıvrak devamlı koşan bir futbolcu beklememeliyiz. Herkesinde dediği gibi geleceğin Hagi'si bulundaysa onun gibi oynamalı ve şuana kadar onun gibi oynuyor. Bir kaç ara pası, ortası, çalımları var. Yakında takıma alışır. Düşünün yabancı bir ülkeye gidiyor ve sizin çevrenizden sadece bir futbolcu var konuşabileceğiniz o da Mondragon. Bu arada Hasan Şaş ile hemen uyum sağladı. Kanat değişrip durdular. İlerleyen zamanlarda Hasan Şaş onu takıma kazandıracaktır.
İlic'e gelince. Dünya Kupasında ki kötü performansını gösteriyor. Bir an önce düzeltmesi gerek yoksa formayı kaptıracak gibi.
Hakan Şükür ve Necati. of of! en sorunlu ikilimiz. Necati geçen seneki kötü performansını sürdürüyor. Futbolda bir tabir vardır. Penaltı yapılan oyuncu, penaltı kullanmaz! malesef Necati bu sözü hiç duymamış. Düştüğü gibi topa koşup "ben kullanacam ben kullanacam" diyor. Hakan Şükür'e gelince. Karşı karşıya ve bitiricik özellikleri gün geçtikçe düşüyor. Yine geçen seneden beri karşı karşıların 10'undan 7 tanesine kaçıyor.
Bu maçın ilk yarısını göz önüne alacak olursak, Cihan'ın yerine Arda, Ferhat'ın yerine transfer yapılana kadar Orhan, Mehmet Güven'in yerine yeni bir transfer, Hakan Şükür ve kötü performansını sona erdirene kadar Necati'nin yerine ise Ümit Karan - Hasan Kabze - Özgürcan üçlüsünden biri oynamalıdır.
Sonuca gelirsek. Daha ilk yarı. Gözlemlerim bunlar. Umarım ikinci yarıda daha güzel, göze hoş gelen futbol oynarız..
Bu arada, Mehmet Güven'in yerine orta sahayı toparlacak Ayhan'ın ikinci yarıda forma bulması lazım. Ayrıca Necati veya Hakan Şükür'ün yerinede Özgürcan alınmalıdır.
ForCimbom
04.Ağustos.2006, 23:00
ya beşiktaş maçında da rezalet oynuyordu cimbom bence bu sene durum kötü maalesef onun için ben pek şaşırmadım tahmin ediyordum böyle gol yiyeceğimizi bu sene saidou gittikten sonra şampiyonluk hayal ön libero gelse bile uyum sağlayamaz
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 23:02
abi bıktım artık ya necatiden şampiyon olamasaydık linç edilirdi o adam ya
dick
04.Ağustos.2006, 23:03
Radyodan maçı dinledim en son iliçin golü sayılmayınca sinir krizine girip kapadım.
Tam fm'de adamı felç eden maçlar gibi.İlk gelen top -ki kornerden- gol olur.Penaltı kaçırırsın.Karşı takımın YEDEk kalecisi devleşir atılan bir gol sayılmaz.
Tabi izlemedim maçı yorumu öyle yapıyorum şu an izledikten sonra doğru dürüst bir yorum yapabilirim.Bunlar ilk izlenimlerim.
SYLaR
04.Ağustos.2006, 23:05
Bu sene işimiz geçen seneden çok çok zor
Beşiktaş iyi bir takım oluşturdu.Bu sene ilk haftalarda zirve yarışından kopacağını sanmıyorum.
Fenerbahçenin başında daum yok.Futbolu bilen bir hoca zico war.
Galatasarayımıza gelince
Bu takımda yıllarca oynayıp bu takıma bir şey katmayan bir sürü adam war(Necati,Volkan,Ayhan,Cihan)
Mondragonda sende bir maç panterleşir .Çoğu maçta yakar bizi(Pancu Fb-Bjk:3-4 lük maçta kaleye geçtiği v gol yemeyip galibiyet kazanıldığı için takımda tutuluyordu.izim mondragonda 5-1 feneri yendiğimiz maçta süper oynadığı için takımda tutuluyor)
Necatinin,Ayhanın,Volkanın ve cihanın artık galatasaray spor klubu kapısından geçmesine bile izin verilmemeli
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:09
BEnce necati'nin alternatifi şu anda yok...
Ü.Karan'da sakat..
Yani Necati rahat oynuyor...
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 23:11
nası yok ya özgürcan var hasan kabze var bunlar göstermelik oyuncu mu
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:13
nası yok ya özgürcan var hasan kabze var bunlar göstermelik oyuncu mu
Özgürcan yetenekli forvet olabilir ama maç kurtarır mı o tartışılır!
Hasan'a gelince necati'nin hasan'ı fazla dert edeceğini sanmıyorum...!
Sanki yedek klübesinde Adriano,Henry var gii konuşuyorsun...
SYLaR
04.Ağustos.2006, 23:15
Özgürcan yetenekli forvet olabilir ama maç kurtarır mı o tartışılır!
Hasan'a gelince necati'nin hasan'ı fazla dert edeceğini sanmıyorum...!
Sanki yedek klübesinde Adriano,Henry var gii konuşuyorsun...
Bana necatinin kurtardığı bir maç söyle ben de tamam necati maç kurtarabiliyor bu adamı oyntalım diyeyim
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 23:15
necatiden iyi oldukları kesin :mad:
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:16
Bana necatinin kurtardığı bir maç söyle ben de tamam necati maç kurtarabiliyor bu adamı oyntalım diyeyim
KArdeş H.Kabze Bjk maçında gol attı diye kral oldu NEcati'nin illa bi maç mı çevirmesi gerekiyor Necati'ye yıldız vasıflı,maç kurtaracak biri demiyorum ama eldeki imkanlarla Necati'ye güvenmek gerek...!
Universal
04.Ağustos.2006, 23:18
Galatasaray'ın futbolu bana ümit vermedi bugun ilk yarıda Kaleci Hakan'a takıldılar Ankaraspor beklemediği bir dk gol bulması Ankaraspor'un kazanma hırsını artırdı. İkinci yarı bakalım neler olacak...
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:19
Ya da şöyle anlatayım takımın kötü oynamasının tek sorumlusu Necati i?
Bakın tezatlığı siz kendi oyuncunuzu kötülüyorsunuz ben iyi yönlerini çıkartıyorum bence Necati'ye değil yönetime tepki gösterin o zaman...
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 23:20
yönetime nasıl ve nie tepki gösterelim adamlar imkanlar doğrultusunda çalışıolar
SYLaR
04.Ağustos.2006, 23:21
Necatinin Galatasaray karnesi
Necati 2-5 sezon falandır galatasaryda oynuyor
Hiç bir zaman yedek kalmadı
Sahada tek yaptığığ iş kale önünde durmak olan teknik desen teknik olmayan gol atma becerisi olmayan bir adam
Şimdi sen o zaman neden en fazla golu necati attı diyeceksin
Ümit karan sezon başında düşünülmedi sonradan sakatlandı
Hakan şükür-Necati-Ümit Karan üçlüsünden en fazla şans verilen necati oldu
Banada o kadar forma şansı verilse benim yanımada hakan şükür gibi top indiren bir forvet verseler ben necatiden daha fazla gol atarım
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:22
yönetime nasıl ve nie tepki gösterelim adamlar imkanlar doğrultusunda çalışıolar
O zaman Necati'ye de tepki verme o da elinden geldiği kadar mücadele ediyor...
He etmiyorsa da bunun sorumlusu Necati değil o gün kötü gününde olailir sorunları olabilir,kon. düşük olabilir bunu gören Gerets'in değiştirmesi lazım...
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 23:24
4 aydır mı kötü gününde bu adam ya
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:25
Necatinin Galatasaray karnesi
Necati 2-5 sezon falandır galatasaryda oynuyor
Hiç bir zaman yedek kalmadı
Sahada tek yaptığığ iş kale önünde durmak olan teknik desen teknik olmayan gol atma becerisi olmayan bir adam
Şimdi sen o zaman neden en fazla golu necati attı diyeceksin
Ümit karan sezon başında düşünülmedi sonradan sakatlandı
Hakan şükür-Necati-Ümit Karan üçlüsünden en fazla şans verilen necati oldu
Banada o kadar forma şansı verilse benim yanımada hakan şükür gibi top indiren bir forvet verseler ben necatiden daha fazla gol atarım
Kardeş aynı şekilde daum döneminde Ü.Özat'ta her maç 90 dk oynadı...
Her maç çok kötü oynadı ama bence sorumlusu ümit değil daum'du eğer oynayamıyorsa alacaksın oyundan...
Eğer daum istedi de transfer yapılmıyorsa suç yönetimindir...
İnş. zico bizde gerekli hamleleri yapar aynı sorunlar bizde de var yani...
4 aydır mı kötü gününde bu adam ya
Kardeşimmmm!!!
Anlamıyorsun galiba,
Kötü oynuyorsa Gerets bunu görecek oyundan alacak Gerets süs diye mi duruyor...
Necati mi sahaya kadroları sürüyor!
SYLaR
04.Ağustos.2006, 23:28
Sende haklısın gerets necati ve ilici vazgeçilmezi haline getirmiş bunlardan bir türlü vazgeçmiyor
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:31
Sende haklısın gerets necati ve ilici vazgeçilmezi haline getirmiş bunlardan bir türlü vazgeçmiyor
Çok şükür demek istediğimi anladınız NEcati iyi veya kötü demiyorum Necati'nin futbolunu sizin kadar gerets'te görüyor hamleleri yapması gereken gerets...
T.D'ler bunun için vardır gerektiği yerde gereken hamleyi yapacaklar...
daum'da bunu yapamadığı için gitti...
Ben de aynı acıları Ü.Özat'ta çektim ama onu suçlamadım onu 90 dk kendi mevkisinde oynatmayan kötü oynadığı maçta bile 90 dk oynatan daum'a kızdım...
IcedEarth
04.Ağustos.2006, 23:33
gerets gerekeni yaptı ve özgürcanı oyuna aldı
SYLaR
04.Ağustos.2006, 23:33
dauma senin kızma nedenin ümit özatı kendi mevkisinde oynatmaması
ama necati kendi mevkisinde oynuyor
KaÇaK_1907
04.Ağustos.2006, 23:35
dauma senin kızma nedenin ümit özatı kendi mevkisinde oynatmaması
ama necati kendi mevkisinde oynuyor
Doğru o da var ayrıca o mevkide verim alamadığını gördüğü halde inat etmesi...
gerets gerekeni yaptı ve özgürcanı oyuna aldı
Demek ki müdahele yapması gereken kişi Gerets'miş...
MeMo
04.Ağustos.2006, 23:47
bu maç böle biter aslında necati attırandada suç war (inşaalah böle biter maç
Laz_Asker_61
04.Ağustos.2006, 23:55
işte türk hakemi o kadar yakın mesafeden penaltı mı olur ya
ama allahtan hakan kaçırdı
bence berabere biter bu maç
demedimmi ben
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 00:00
Bizim takımı Allah affetsin! Mondragon o iki penaltından birini atardı be!
Yok abi yok ben bu takımı kurtarmıyorum bundan sonra.. Böyle bir düşünce olamaz. 80' sonra takım olarak oynadık. Yine Allah yardım ettide bir gol attık. Bundan sonra ki maçta, Arda oynamazsa ben bir daha bu takımı izlemem!!
Böylesine bir futbolcu var elinde oynatmıyosun!
bursa_mc
05.Ağustos.2006, 00:02
galatasarayda penaltı ozurluluğu var:D abi iki forvet adamları bu kadar beceriksiz mi olur yaw:)
neyse laz asker sanada tbr. bildin berabere biteceğini
Universal
Maç iki takımın mücadele zevki ile geçti genelde Ankaraspor'u daha istekli gördüm. Şans kimin yanındaydı bilmiyorum 2 penaltı kazanıp kaçıran Galatasaray mı yoksa kazanma hırsı olan Ankaraspor'da mı? Bugun Ankaraspor aldığı 1 puan için Kalecileri Hakan'a şükretmeleri gerekiyor 1 maçta 2 penaltı kurtarak maçta ekibinin puan almasını sağladı. Penaltı poziyonlarında ilk penaltı doru idi çünkü Ankaralı oyuncu Necati'nin formas çekti ama 2. penaltı pozisyonunda yakın mesafeden çarpma olacağından penaltı olmazdı. Şu bir gerçek Ankara bu mücadelesini sezon boyunca devam ederse istediği yerde bitirebilir ama Galatasaray için bunu söylemek zor. Şu unutulmamalı ki bu daha ilk maçtı ilk maçlardan ölçü olmaz.
SaRPeR1903
iki penaltı garibime gitti benim de neyse tvden izliyim şimdi ;)
bursa_mc
05.Ağustos.2006, 00:04
maçı gs alsaydı ankara adına uzulurdum her iki tarafta puanları paylaştıı. ama ilk haftadan feneri sewindirdiler..
SYLaR
Bu sene sezona kötü başladık böylece dewam edeceğiz gibi duruyr
Hiç değilse ümit karan iyileşene kadar fazla puan kaybetmeyelmde şampiyonluk yarışından erken kopmayalım
Eray Dengiz
Penaltılara gelince. 2 penaltıda, penaltıydı. Birincisinde Ramazandı galiba Necati'nin ayağına dalıp, formasını çekiyor. Top ile ilgisi yok!
İkincisinde ise Hakan Şükür topa vurduğunda karşısında ki Ankaralı futbolcu ellerini sağ sola açacağına gövdesinde tutsaydı penaltı olmazdı
Scocco
Necati bu takımdan gitmeli. Sıradan bir oyuncudan farkı yok. Hakan Şükür son yıllarda ne zaman bir penaltı atabilmiş. Sabri ve Arda gibi penaltıyı iyi kullanan iki isim dururken.
Bİr de cihan haspolatlı geçen sezon onun sayesinde 12 gol yedik. Bu sezon da ilk golümüzü onun sayesinde yedik. Markajda çok yetersiz
bursa_mc
05.Ağustos.2006, 00:05
abi carrusca yı ben hiç beğenmedimm
SaRPeR1903
05.Ağustos.2006, 00:06
Turkcell Super Lig artık başladı: 1-1
Turkcell Super Ligi'nde 81 günlük özlem Ankaraspor - Galatasaray müsabakası ile sona erdi. 2006-2007 sezonun açılış maçında Ankara 19 Mayıs Statı'nda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde nefesler kesildi.
90 dakikası bol pozisyonlu geçen maçta takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve sahadan 1-1'lik eşitlik ile ayrıldı ve birer puanla yetinmek zorunda kaldı.
Maçın hemen başında 11. dakikada Petrus ile öne geçen Ankaraspor bu avantajını 81. dakikaya kadar koruyabildi. İkinci yarı baskını arttıran sarı-kırmızılılar 81. dakikada İliç'in golüyle beraberliği yakaladı..
Öte yandan 15. dakikada Ramazan'ın Necati'yi düşürmesiyle penaltı kazanan Galatasaray Necati ile bu penaltıdan yararlanamadı, Hakan Arıkan köşeye iyi yattı penaltıyı kurtardı.
90+3'de Hakan Şükürle kazanılan penaltıyı yine kaleci Hakan Arıkan kurtardı ve günün adamı oldu..
Galatasaray'ın yeni transferi Carrusca ilk 11'de başlarken, 60. dakikada yerini Sabri'ye bıraktı. İlk yarı kötü bir performans gösteren Hasan Şaş ve Necati ise ikinci yarının başında yerlerini Özgürcan ve Arda'ya bıraktılar.
İzlemeyenler İçin ;)
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 00:07
abi carrusca yı ben hiç beğenmedimm
Bismillah. Daha ilk maçı. Geleli kaç gün oldu yaw? Gazeteler yazıyor adam uyum sorunu yaşıyor diye. Hele bir durun 3-4 maç bekleyelim.
SYLaR
CArrusca yı ilk 11 başlatmamalıydı bence adam daha uyum sağlayamadı türkiyeye takıma
Başlangıçda ardayı sağda hasanı solda veya aydını solda oynatarak başlatsaydı daha iyi olurdu
M.Scofield
canları sağolsun ama 2 penaltıda kaçmaz arda çok iyi oynadı oyuna girdikten sonra
Universal
05.Ağustos.2006, 00:08
Bismillah. Daha ilk maçı. Geleli kaç gün oldu yaw? Gazeteler yazıyor adam uyum sorunu yaşıyor diye. Hele bir durun 3-4 maç bekleyelim.
Katılıyorum gelen her oyuncuya gazeteler yazıyor iyi oyuncu olup olmadığı 5. haftadan sonra belli olur.
bursa_mc
05.Ağustos.2006, 00:08
olsun daha ilk hafta olur bunlarrrr
Sekopej
05.Ağustos.2006, 00:19
Ben Ankaraspor açısından bakıyorum. Aslında gol atana kadar başabaş bir oyun vardı. Gol attıktan sonra kontra oynamaya çalıştılar ama tehlikeli bir atak da bulamadılar. Kaleci çok şahaneydi ama topu oyuna ne kadar uzakta sokarsam o kadar iyi mantığıyla sokuyordu ve attığı her topu GS alıp atağa kalkıyordu. Ankaraspor mücadeleci bir takım olmuş ama Aykut Hoca'nın bu takıma kontra atak oyunu iyice öğretmesi gerekir.
GS ise izlediğimiz son maçlarda hiç de iyi bir performans sergilemiyor. İnşallah bu olay takımın moralini bozmaz da hafta içi oynanacak maça etki etmez....
Mc.Speedy
05.Ağustos.2006, 00:20
Necati iyi futbolcu diyorum fakat bir adam bu kadar hava yaparsa olacağı budur ,
birazda sansızlığı var neyse..
Genel olarak 2 Penaltı oluyor düzgün penaltılar fakat ikiside aynı köşeye , aynı şekilde plase ile atılmaya çalışılıyor 1.Necati 'ye adam belli oynayamıyor niye attırılıyor 2.Hakan adam penaltı atamıyor kaç zamandır Eray'ında dediği gibi Mondragona verselerdi atardı gerçektenn..
2.Yarı Takım iyi olacak baskısını yapacak niye HasanŞaş'ı cıkartıyorsun :(
gerçi sakatlığı felanda olabilir soyunma odasındaki konuşmaları diyalogları bilemeyiz
beğenmediğimiz ilic gerçekten iyi bir futbolcu çok teknik ve geçen Sezonda ilk maçta ilk golu lic atmıştı..
Galatasaray açısından iyi olmadı fakat takımlar 3 ay bu maça hazırlanıyor..
M.Scofield
05.Ağustos.2006, 00:20
mehmet güven çok iyi top dağitti ama çok yavaş
Nedvedmania
05.Ağustos.2006, 00:27
ya ne biçim bi necati bu ya ufff
carrusca bana göre ilk maçına göre iyiydi
cengoo76
05.Ağustos.2006, 00:30
2.Yarı Takım iyi olacak baskısını yapacak niye HasanŞaş'ı cıkartıyorsun :(
gerçi sakatlığı felanda olabilir soyunma odasındaki konuşmaları diyalogları bilemeyiz.
Hasan Şaş'ı çıkaranı eleştirenin futbol bilgisinden şüphe ederim adam ruhsuz,necati evlere şenlik takımda ayakta duran bir arda birde iliç var
Mc.Speedy
05.Ağustos.2006, 00:38
Hasan Şaş'ı çıkaranı eleştirenin futbol bilgisinden şüphe ederim adam ruhsuz,necati evlere şenlik takımda ayakta duran bir arda birde iliç var
Herkes Galatasaray'ın Gol Yediği zaman 2.Yarıda Presli Oynuyacağını bilir Hasan'da Böyle Maçların Adamıdır...
Futbol Bilgimden Şüphe edebilirsin ;) fakat her zaman her futbolcu iyi oynuycak her zaman iyi olacak diyede bir kural yoktur
unutmaki iyi olduğu zamanda futbolcular başımızdan üstündedir kötü olduklarındada gerekli saygıyı göstermen gerekir ;)
Scocco
05.Ağustos.2006, 00:46
Arkadaşlar şu Cihan Haspolatlı'nın takıma bir katkısını gördünüz mü?
SYLaR
05.Ağustos.2006, 00:47
sadece cihan olsa iyi necati falan hiç biri oynamadı
M.Scofield
05.Ağustos.2006, 00:49
gençler iyiydi ferhat hariç
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 00:50
başlatın bakalım felaket tellallığı.. o gitsin, bu gitsin, şunun ne işi var bu takımda demelere..;)
sahada ruhsuz bi şekilde mücadele eden biri varsa o da Necati'dir.. nedir bu adamdaki form düşüklüğü anlamış değilim.. Sasa İlic bu adama hayranlığım hergeçen gün daha da artıyor, sahada çok iyi mücadele ediyor..
Chelo da heyecan vardı bikaç olumlu hareketi vardı sadece gerçi ilk yarı takımda iyi olarak gösterilebilecek birisi yoktu bence..
kaçan 2 penaltıya diyecek bişey bulamıyorum, inanın 2.penaltıyı kazandığımızda bile sevinemedim ve aklıma gelen başımızada geldi ama yine diyorum "Kaçan Penaltı Olsun Kral Canın Sağolsun".. Necati'ye aynı şeyi söylemiyorum ama.. :D
M.Scofield
05.Ağustos.2006, 00:51
arda atsa penaltıyı daha iyi olurdu
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 00:52
Keşke Mehmet Güven 2.yarıda ki oyununu ilk yarıda oynasaydı.. Neyse artık en azından kim neler yapıyor gördük. Umarım Gerets anlamıştır. Diğer maçta Arda'yı oynatıp Necati'yi oynatmayacğaını
Scocco
05.Ağustos.2006, 00:53
arda atsa penaltıyı daha iyi olurdu
Aynen katılıyorum 2. penaltıyı o atmalıydı. Ümit milli takımlarda birçok penaltı kullanmış.
Keşke Ümit KAran oynasaydı. Tam onluk maçtı
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 00:55
gençler iyiydi ferhat hariç
Ferhat mı yapma abicim ya.. Özgürcan hariç hepsi süperdi bence gençlerin.. ;)
ya kaçmış işte penaltı daha bunun o atsaydı bu atsaydısı mı olur Allah aşkına, gençlerden biri atıpta kaçırsaydı da bu seferde niye tecrübeli birine attırılmadı denilecekti..
M.Scofield
05.Ağustos.2006, 00:55
en azından gençler umut verdİ
Ferhat mı yapma abicim ya.. Özgürcan hariç hepsi süperdi bence gençlerin.. ;)
ya kaçmış işte penaltı daha bunun o atsaydı bu atsaydısı mı olur Allah aşkına, gençlerden biri atıpta kaçırsaydı da bu seferde niye tecrübeli birine attırılmadı denilecekti..
golu ferhatın hatasıyla yedik
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 00:57
penaltıyıda Kral kaçırdı şimdik ne olacak.. ;)
en kötü o muydu, herhalde hata yapacak bu adam..
Scocco
05.Ağustos.2006, 00:58
en azından gençler umut verdİ
golü 1 kez daha izlemeni tavsiye ederim. cihan'ın rakibi markaj altına almadığını görürsün
M.Scofield
05.Ağustos.2006, 00:59
penaltıyıda Kral kaçırdı şimdik ne olacak.. ;)
en kötü o muydu, herhalde hata yapacak bu adam..
benim fikrim bu ferhat iyi değildi
golü 1 kez daha izlemeni tavsiye ederim. cihan'ın rakibi markaj altına almadığını görürsün
ben o poziyonu demiyorum auta giden topu korner yapan ferhattı onu diyorum
ben o poziyonu demiyorum auta giden topu korner yapan ferhattı onu diyorum
ibo
05.Ağustos.2006, 01:02
Bak kardeş benim açtığım konuyu sorgulamak senin haddin değil :mad: eğer kurallara uymayan bir konuysa moderator veya daha üst düzey de görev yapan arkadaşlar gerekeni yaparlar. :mad: onun için sen kafana takma forum için iyi mi kötü mü olacağını.
Maça gelirsek. Tatsız tutsuz bir maçtı :( (son 10 dakkası hariç) futbol kalitesi düşüktü. dikktimi çekenler ;
1-Necati hala kendini toparlayamadı geçen yıldan beride bir insan form yakalayamaz mı :mad:
2-chelo nun kaliteli bir oyuncu olduğu kanısına vardım ama bu akşam oda formsuzdu ve bekleneni veremedi.
3-GS de hiç bir organize atak yoktu. ne bileyim bir ver kaç yaparsın vb...
4- savunmamız çok hatalar yapıyor bu savunma ile CL de bizi dağıtırlar :(
5-Gerets in gençlere bu sezon daha fazla yer verdiğini görüyoruz. bu oyuncular (özgürcan,arda,aydın,ferhat vb..) yavaş yavaş takımın içine girmeye başlıyorlar...
6- Özellikle karşılaşmanın hakemi CÜNEYT ÇAKIR ı bu kadar az hata ile maç yönettiği için tebrik ediyorum.
7- Oyuncularda hala bir rehabet havası var hala Şampiyonluk rahatlığından çıkamamışlar.
8- Geçen yıl FB ankarada beraberlikle başlamıştı bu yılda biz :( Ankarada var bişeyler :)
9- ya bi takımda adam gbii penaltı kullanan olmaz mı :mad: zaten necati ile hakan penaltıya kullanmaya gidince atamıcaklarını biliyordum :( Gerets antremanda biraz penaltı çalıştırsa iyi olacak...
10- Ankaraspor'un kadrosu çok güzel gerçekten iyi bir kadro kurmuşlar bu sezon çok canlar yakabilirler...
IcedEarth
05.Ağustos.2006, 01:03
abi ben böle bi GS görmedim ya iki penaltıyı mahalle takımı bile kaçırmaz önündeki adam hakan die bi adam kalede schmeichel bile olsa en azından biri atılmalıydı necatiye gelince geçen yıl şampiyonluğu az daha onun yüzünden kaçırıoduk bu gün de kötü devam etti bence gerets necatinin kendine fazla güvenmesine sebep oluo necati şu anda "ilk 11 deki yerim garanti nasıl olsa" zihniyeti içinde oynuo eğer 3 hafta kesse necatiyi necati adam olur bakın o zaman nasıl oynar necati hatırlarsanız geçen yıl hakan şükürü bikaç hafta kesti ilk oynattığı maçta hakanın presini gördünüz necatiyi de bikaç maç kessin bakın nolur necati henry den farkı kalmaz :D:D:D:D:D
SYLaR
05.Ağustos.2006, 01:04
Olmuşla ölmüşe çare yoktur bu dünyaada
Biz önümüzdeki maçlara bakalım
IcedEarth
05.Ağustos.2006, 01:07
Olmuşla ölmüşe çare yoktur bu dünyaada
Biz önümüzdeki maçlara bakalım
tıpkı gerçek futbolcular gibi konuştun abi :D:D:D:D:D
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 01:10
3-GS de hiç bir organize atak yoktu. ne bileyim bir ver kaç yaparsın vb...
8- Geçen yıl FB ankarada beraberlikle başlamıştı bu yılda biz :( Ankarada var bişeyler :)
evet doğru söylüyorsun organize bi atağımız yoktu, Mehmet Güven biraz daha aktif olsa çok daha iyi olcak..
bu arada 8. maddenin cevabını 10. madde de vermişsin zaten.. :D
SYLaR
05.Ağustos.2006, 01:10
tıpkı gerçek futbolcular gibi konuştun abi :D:D:D:D:D
Ayak kırılmasa kim bilir belkide şimdi gerçekten bir futbolcu olurduk:D
Ama bu halimle bile necatiden daha iyi işler çıkaracağım kesin
IcedEarth
05.Ağustos.2006, 01:12
Ayak kırılmasa kim bilir belkide şimdi gerçekten bir futbolcu olurduk:D
Ama bu halimle bile necatiden daha iyi işler çıkaracağım kesin
geçmiş olsun abi seni bi wolfart a yollayalım seni de tedavi edip gs ye kazandırsın kaç yaşındaydın abi
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 01:15
Carrusca ve Hasan Şaş ile kanatları kontrol ederken Ayhan ve Mehmet ile orta sahayı toparlamamız lazım. Önümüzde ki maçta bu düzen ile çıkarsak galip ayrılırız. Ayhan'ı kesinlikle oynatması lazım. Hazırlık maçları olsun, normal maçlar olsun Ayhan ver kaç yapabilen, pas dağıtabilen bir futbolcu
APirlo
05.Ağustos.2006, 01:26
Gerets resmen yönetime şantaj yapıyor.Ya sağlam bir önlibero getirisiniz ya da ben bu Mehmet Güven'i oynatırım, takım başarısız olursa istedim almadılar derim sıyrılırım, Mehmet'i de harcarım, kendimi kurtarırım resti çekiyor adeta.Ayhan ve Volkan safkan önlibero olmamalarına rağmen tecrübleriyle kotarabilirler bu mevkiiyi.
Önce Süper Kupa sonra bu maç.Yarın bir gün ağır atmosferde eli ayağına dolanır Mehmet'in, yazıktır.Gerets'in sisteminin en temel yerinde oynuyor, oyunun iki yönünde de yeterince iyi oynamak zorunda.Harcanıp gidecek, yazık olacak.
Bugünkü beraberliğin sebebi ise önlibero eksikliği falan değil bariz beceriksizlik.Hadi bir penaltı kaçırdında ikinciyi de kaçırıyorsan bir puana üzülmeyeceksin, atacaksın.
İlk maç beraberlik iyidir.Şöyle bir silkeler takımı.
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 01:27
Carrusca ve Hasan Şaş ile kanatları kontrol ederken Ayhan ve Mehmet ile orta sahayı toparlamamız lazım. Önümüzde ki maçta bu düzen ile çıkarsak galip ayrılırız. Ayhan'ı kesinlikle oynatması lazım. Hazırlık maçları olsun, normal maçlar olsun Ayhan ver kaç yapabilen, pas dağıtabilen bir futbolcu
Eray dediklerine katılıyorum kardeşim, Ayhan'la birlikte iyi işler yapabilir Mehmet Güven..
Ümit ve Kabze ye acil ihtiyaç var, en kısa zamanda iyileşirler inşaallah..
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 01:29
İnşallah Hamza iyileşsinlerde Hakan ve Necatiden formalarını alsınlar. Bu sene Forvetler Ümit - Hasan - Özgürcan üçlüsünün ikilisinden oluşmalıdır. Bunların dışında Hakan ve Necatiye ihtiyaç duyulmalıdır artık..
ibo
05.Ağustos.2006, 01:31
evet doğru söylüyorsun organize bi atağımız yoktu, Mehmet Güven biraz daha aktif olsa çok daha iyi olcak..
bu arada 8. maddenin cevabını 10. madde de vermişsin zaten.. :D
yok cevabı vermedim kardeş. geçen yıl fb Gençlerbirliği ile oynnamıştı...
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 01:34
yok cevabı vermedim kardeş. geçen yıl fb Gençlerbirliği ile oynnamıştı...
anladım şimdi.. :)
SYLaR
05.Ağustos.2006, 01:35
İnşallah Hamza iyileşsinlerde Hakan ve Necatiden formalarını alsınlar. Bu sene Forvetler Ümit - Hasan - Özgürcan üçlüsünün ikilisinden oluşmalıdır. Bunların dışında Hakan ve Necatiye ihtiyaç duyulmalıdır artık..
eray hamza kim leyn:D
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 01:37
buyrun efendim.. :D
enesao
05.Ağustos.2006, 01:39
arkadaslar ben mactaydiiim baska olan kimse varmiydiii?
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 01:42
nart nart suskorakokoko :D
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 01:44
abi bu arada bişey dikkatimi çekti, hiç Hakan (ankaraspor GK) ondan bahseden yokya, adamın hakkını verin kardeşim.. :D
hep tartışılan bişeydir "penaltıyı atan mı kaçırır, kaleci mi tutar" o tartışıla dursun ama helal olsun kaleciye ilk defa izledim kendisini ama gerçekten beğendim..
sadece penaltı pozisyonları için değil Chelo'nun şutunuda iyi çıkardı, çok iyi bi maç çıkardı..
SYLaR
05.Ağustos.2006, 01:45
yaw cümleye baktım ben bir an bizim futbolculardan birinden bahsediyon sandım
Takımdada hamza diye biri yok
pardon beyler büyük pot kırdık:D
S-B-Z
05.Ağustos.2006, 01:45
arkadaslar ben mactaydiiim baska olan kimse varmiydiii?
enesao ayağın uğurlu gelmedi demekki :D
bende diyorum niye kaçtı o penaltılar :D sebebi belli oldu.
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 01:46
abi bu arada bişey dikkatimi çekti, hiç Hakan (ankaraspor GK) ondan bahseden yokya, adamın hakkını verin kardeşim.. :D
hep tartışılan bişeydir "penaltıyı atan mı kaçırır, kaleci mi tutar" o tartışıla dursun ama helal olsun kaleciye ilk defa izledim kendisini ama gerçekten beğendim..
sadece penaltı pozisyonları için değil Chelo'nun şutunuda iyi çıkardı, çok iyi bi maç çıkardı..
şanslı gecesiydi. ben beğendim. bunun yanında Hakan Şükür'ün karşı karşıya posizyonunu ve Necati'nin aşırtmasınıda çıkarttı.
enesao
05.Ağustos.2006, 01:47
enesao ayağın uğurlu gelmedi demekki :D
bende diyorum niye kaçtı o penaltılar :D sebebi belli oldu.
yook yaaw alla alla :D
necati ve hakan atamiyosa benim sucum nee :D
necati nin penaltisini kaleci kurtarmadi necati onun kucana attiii... ama hakan inkini mukemmel kurtardii
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 01:47
yaw cümleye baktım ben bir an bizim futbolculardan birinden bahsediyon sandım
Takımdada hamza diye biri yok
pardon beyler büyük pot kırdık:D
:n: :n: :n:
şanslı gecesiydi. ben beğendim. bunun yanında Hakan Şükür'ün karşı karşıya posizyonunu ve Necati'nin aşırtmasınıda çıkarttı.
o pozisyonlarda vardı evet.. :roll:
m_o_11
05.Ağustos.2006, 02:39
h.arıkan 1 : 1 g.saray en ii sonuc
ilk yarı ankara biras daha cesaretli olabilseydi macı alabilirdi. gs yi üstüne cekti sürekli. gs de golu buldu dogal olarak. her zaman ki gs.bide sansızlık vardı. biri bedavadan(''özellikle bile bile verildi hakem taraf tuttu'' demiyorum) iki penaltı kacırdı gs. kötü baslangıc oldu.
inş. tr liginde böyle, şl liginde tam tersi şekilde devam eder.
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 02:48
:rolleyes: :rolleyes:
:n:
hakem mi bedavadan mı :eek: :eek: :eek:
33 hafta sonunda iyi olupta finishi iyi yapamayanlar gördük biz.. :D
bitişi güzel olur inşaallah geçen seneki gibi.. :D
m_o_11
05.Ağustos.2006, 02:50
benim içimden gelen bu senin içinden gelen de o. kalbimden geceni söyledim bi fb taraftarı olarak. penaltı yorumum da şimdilik bana kalsın. daha net görmem gerek yarın. sonra daha iddialı konusurum:)
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 02:55
benim içimden gelen bu senin içinden gelen de o. kalbimden geceni söyledim bi fb taraftarı olarak. penaltı yorumum da şimdilik bana kalsın. daha net görmem gerek yarın. sonra daha iddialı konusurum:)
;;)
ama birde gerçekler var tabii..
cengoo76
05.Ağustos.2006, 03:21
Bu Hakan Arıkan kaç yaşında bilmiyorum ama gençse milli takımda banko oynar müthişötesi bir maç çıkardı..
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 03:23
23 yaşında kendileri, gerçekten iyi maç çıkardı ama 1 maçlada milli takım olmaz herhalde..
nekop
05.Ağustos.2006, 06:27
evet bi macla milli takıma gidilseydi her kaleci milli olurdu ayrıca bişey soracam bu jevric ankaradan gittimi?
sasanargiz
05.Ağustos.2006, 06:54
ya 2 penaltı nasıl kaçar 1 puan için sonra çok yırtınacağız :o
GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2006, 10:03
evet bi macla milli takıma gidilseydi her kaleci milli olurdu ayrıca bişey soracam bu jevric ankaradan gittimi?
evet jevrici gönderdiler
Cyzio
05.Ağustos.2006, 10:52
Maçın adamı Kaleci Hakan dı.2 penaltı ve bazı net pozisyonlarda kalesini ii korudu.Ankara maçı alabilirdi ama son 10 dk işi bozdular ve açık verdiler Ankara kalecisine dua etsin:D maç farka gidebilirdi
Neron_FB
05.Ağustos.2006, 11:36
Kaleci Hakan maça damgasını vurdu.. Kıran kırana maç oldu 82. dakikaya kadar.. 82den sonrasını izleyemedim elektrikler sağolsun :D
LaKe
05.Ağustos.2006, 12:03
Sinirimden birşeyleri parçalayabilirdim. Hele o 2.penaltıdan sonra. Resmen harcadılar maçı ya. Lige 2 puan kayıpla başladık. Olcak işmi bu?
enesao
05.Ağustos.2006, 15:09
yaaw herkes kaleci hakan 2 penalti kurtardi deyip duruyo...
2 tane kurtarmadi 1 tane kurtardi necati zaten penatiyi onun uzerine attiii
bursa_mc
05.Ağustos.2006, 15:17
yaaw herkes kaleci hakan 2 penalti kurtardi deyip duruyo...
2 tane kurtarmadi 1 tane kurtardi necati zaten penatiyi onun uzerine attiii
necati beceriksiz demiyonda ustune attı diyonn :mad:
enesao
05.Ağustos.2006, 15:30
evet beceriksiz... bak diorum artik o adamdan adam olmaz.. hayir gelmez ondan gs ye satsalarda kurtulsak. bunu sadece penalti kacirdigi icin demiorum gecen sezonki maclari ve milli takim maclari.. bide ben dunku maca gitmistim mactan önce sut calismasi yapiolardi sirayla sire necati ve hasan sas a gelince tribiunlerde buyuk bi kahkaha sesleri yukseliodu cunku cektikleri sutlar kaleden ayri yerlere gidiodu...
barahir
05.Ağustos.2006, 15:31
iddaa oynasam 1x oynardım walla. ama oynamıyorum. bence ortada bi maç olur. Ama Ben Ankarasporun şansıyla kazanacağı kanısındayım bakalım nolacak 10 dk kadar bişi kaldı
walla keşke oynasaydım iddaa yaw tutturmuştum. haftaya oynarım. anlaşıldı yeni sezonda formdayım.:D:D
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 15:31
Necati niye becereksiz olsun ki? Her penaltı kaçıran futbolcu beceriksiz ise dünya'da iyi oynayan futbolcu yoktur. Necati becereksiz olsa Galatasaray gibi bir takımda oynarmıydı? Sadece 7-8 maçtır performansı kötü.
barahir
05.Ağustos.2006, 15:34
Necati niye becereksiz olsun ki? Her penaltı kaçıran futbolcu beceriksiz ise dünya'da iyi oynayan futbolcu yoktur. Necati becereksiz olsa Galatasaray gibi bir takımda oynarmıydı? Sadece 7-8 maçtır performansı kötü.
Katılıyorum +1.. Ayrıca Carrusca Penaltı kaçırdı diyenlere siz ne diyodunuz hatırlatırım. Penaltı kaçırmakla ne beceriksiz olunur nede kötü futbolcu. bunları siz dediniz. kendinizle çelişmeyin
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 15:36
alakaya gel bize bazı bazı.. :roll:
ne alaka Necati'nin penaltı kaçırması ile beceriksiz olması, evet kötü oynadı, evet formsuz bu sadece bu maç için ya da hazırlık maçları için değil, geçen sezonun son 10 maçından beri kötü oynuyor Necati.. ama bunun beceriksizlikle bi alakası yok..
bu arada yine tartışmış Hasan ve Necati, ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken tartışmışlar diğer Aslanlar araya girmiş ve GeretS te rest çeker gibi ikisini oyundan almış..
ama iyi oldu bu maç, silkelenme olur inşaallah takımda, herkes kendine bakar ve bi çeki düzen varir..
enesao
05.Ağustos.2006, 15:37
ben sizlere katilmiorum artik o adamdan ne köy olur ne kasaba... ilk geldigi sezon ve 2. sezon uzun sutlari cok iyiydi hatta cok golü vardi ama artik dogru duzgun vuramior topaa...
alakaya gel bize bazı bazı.. :roll:
ne alaka Necati'nin penaltı kaçırması ile beceriksiz olması, evet kötü oynadı, evet formsuz bu sadece bu maç için ya da hazırlık maçları için değil, geçen sezonun son 10 maçından beri kötü oynuyor Necati.. ama bunun beceriksizlikle bi alakası yok..
bu arada yine tartışmış Hasan ve Necati, ilk yarı bittiğinde soyunma odasına girerken tartışmışlar diğer Aslanlar araya girmiş ve GeretS te rest çeker gibi ikisini oyundan almış..
ama iyi oldu bu maç, silkelenme olur inşaallah takımda, herkes kendine bakar ve bi çeki düzen varir..
evet kavga yapmis olabilirler cunku 2. yari basladiginda hasan sas bizim bulundugumuz yerin önunde izledi maci.. orda bi kac kisi vardi onun maci klubede izlemesi icin ikna etmeye calisiyodu aama o gitmiodu sonra 4.hakem geldi konustu kulubeye gitti
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 15:54
ben sizlere katilmiorum artik o adamdan ne köy olur ne kasaba... ilk geldigi sezon ve 2. sezon uzun sutlari cok iyiydi hatta cok golü vardi ama artik dogru duzgun vuramior topaa...
sırf böyle düşünenlere karşı bu adamın coşmasını istiyorum ama tık yok Necati'de.. :roll:
Necati duy artık sesimiii... :D
enesao
05.Ağustos.2006, 15:56
sırf böyle düşünenlere karşı bu adamın coşmasını istiyorum ama tık yok Necati'de.. :roll:
Necati duy artık sesimiii... :D
biz dun parcaladik kendimizi... arman icin oyna forman icin oyna bizim icin oyna necatii dedik.. adam el sallayip öpmekten baska bisey bilmio :D
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 15:58
Karan & Kabze dönünce görürüm ben onu.. :D
enesao
05.Ağustos.2006, 16:00
bence karan ve kabze dönunce o ikisinin olmasi lazim forvette...
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 16:07
hele bi iyileşsinlerde Neco'nun da aklı başına gelir belki o zaman.. :D
EreN
05.Ağustos.2006, 16:37
Garip bi maçtı hakedilen skordu sanırım ?
Hakem iyi yönetti bence ?
dnz498
05.Ağustos.2006, 21:34
Gerets ön libero isteğini yine tekrarladı açıkça yönetime meydan okuyor rahat alınacak bir maç değildi ama alınmayacak bir maçta değildi Geçmiş Olsun Tüm Camiaya
e_mali
07.Ağustos.2006, 10:00
Gerets ısrarla genclere sans veriyor, bu bir mesaj mı? yoksa gercekten genclere cok mu guveniyor.
insallah ikincisidir....
Burak Duran
07.Ağustos.2006, 11:06
yorumumu anca yapabiliyorum hafta sonu yoktum. Öncelikle bu penaltı olayına değinicem bir takımın penaltıcısı olmaz mı kardeşim? bu kadar alakasız penaltı mı kulklanılır çalıştır İliçi carruscayı bunlar atsın bu neco ve hakan dan penaltı konusunda adam olmaz. 2. penaltıyla ilgili ise hakemin bence biraz beklemesi gerekiyordu sanki düdüğü kaçırıyorlar ağzından dur biraz top hakanın önüne düşmüş avantaj ver baktın gol yok penaltıyı çal kardeşim. Bu cihan niye oynar biri bana bunu açıklayabilir mi hadi ferhat yaptı bi hata auta giden topu korner yaptı ama cihan tutması gereken adamın 5 metre önünde durarak amatör takımları çatlatacak amatörlükte bir gol yememize sebep oldu gerets yerine olsam kuracağım kadro belli benim.
---------------------------Mondragon--------------------------
Arda------------------Song----------Tomas (Tolga)------Ferhat
-----------------------------M.Güven---------------------------
Şaş----------------------------------------------------Carrusca
---------------------------İliç---------------------------------
-------------------Neco---------------Özgürcan----------------
burda m.güven yerine yapılacak bir transfer çok iyi olur ama yapılmazsa mehmetle ayhan değişmeli oynatılabilir. Karan dönüncede Neconun performansı aynı kalırsa Karan-Özgürcan ikilisi forvet olmalı
Jesus_FB
07.Ağustos.2006, 14:43
sen cimbomun 11 kişi oynasın istemiyorsun galiba :D:D
Burak Duran
07.Ağustos.2006, 14:43
ana iliçi unutmuşum dur :D