View Full Version : Fenerbahçe-K.Erciyesspor Maç Topic'i
KaÇaK_1907
05.Ağustos.2006, 10:27
Evet artık maça saatler kaldı...
İnşallah maçı alacağız lige galibiyetle başlayacağız...
Maç saati burda olmam maçtan gelince yazarım yorumlarımı...
Sekopej
05.Ağustos.2006, 19:19
Evet ilk lig maçımızı bugün oynayacağız.
Rahat bir oyunla galip geleceğimizi düşünüyorum. İnşallah yanılmam:)
mertcan1304
05.Ağustos.2006, 19:23
bende bugün rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum
Universal
05.Ağustos.2006, 19:52
Fenerbahçe geçen senelere göre ilk maçlarda kazanamama geleneğini bozup kazanabilecek mi? Bunu çok merak ediyorum ama bugun şeytanın bacağını kıracağız.
kaltuntas
05.Ağustos.2006, 20:55
haydi fener bastır mac bizim. 1 tuncay atar bi alex atar birde tümer tamaaaaaaaam.
zaten ziconun güzel bir sözü var 1-0 olsun bizim olsun yerine 4-3 olsun bizim olsun
:D:D
EreN
05.Ağustos.2006, 21:29
rahat bir oyunla rahat bir skorla seyircimizle birlikte geçeriz gibime geliyor
Kuvvetmira
05.Ağustos.2006, 21:32
2-1 alıcaz maçı inşallah:D bizim golleri tuncay atar oynarsa
atlantis_fb
05.Ağustos.2006, 21:35
inşallah beyler maçı alıcaz...ben 3-0 diyorum...Appiah , Alex , Tümer
dnz498
05.Ağustos.2006, 21:43
dün her maça topic açılmasın denilmişti hadi dünkü maç açılış maçıydı bu ne iş?
Nedvedmania
05.Ağustos.2006, 22:21
o lafı galiba bursa mc söylemişti
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 22:31
maç başlamış galiba, bakalım ne olcak..
dnz498
05.Ağustos.2006, 22:39
Fenerbahçe
Rüştü, Serkan, Önder, Can, Ümit, Appiah, Aurelio, Alex, Tümer, Semih, Tuncay
K.Erciyes
Fadhel, İlhan, Bouazizi, Gökhan, İlkem, Lazarov, Emre, Güven, Timuçin,
Cenk, Djalovic
kadrolar bunlar Anelka 18 de yok
dakika 10 küsür fb saldırıyor
16. dakika geride kalırken Fenerbahçe, Tuncay'ın kafa golü ile Erciyes karşısında 1-0 üstün durumda bulunuyor.
mertcan1304
05.Ağustos.2006, 23:08
fenerbahce 2-0 önde appiah kırmızı kart gördü
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 23:22
Bu nasıl anlayış? Hakem cesurca, yanılmadan, doğru bir şekilde kırmızı kartını gösterdi. Tamam tepkiler bir yere kadar ama ondan sonra en ufak bir k.erciyes'in hareketinde tüm taraftarlar bağrıyo hakemin konstrasyonunu bozuyorlar. Sonra hakem yanlış karar verdi.
Maça gelince.. Fenerbahçe 2.yarıda biraz daha çekilerek oynar. Ama bulduğu kontra ataklarla bu maç 4,5,6 olur
Universal
05.Ağustos.2006, 23:25
Fenerbahçe elini kolunu sallayarak geliyor nedeni tecrübeli ve kaliteli ayaklar 10
kişi kaldıktan sonra takımın çökmesi beklenirken mücadele ruhunu artırdı. Kırmızı kart olayı doğru idi ama taraftar o pozisyonu görmdeği için böyle tepki verdiler zaten dünyadaki çoğu maçta böyle tepkiler böyle kartlara çıkıyor.
Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 23:38
Tuncay alışkanlıklarından vazgeçememiş. Golden sonra sus işareti yapıyo gene :D
nart_susruko
05.Ağustos.2006, 23:45
Tuncay alışkanlıklarından vazgeçememiş. Golden sonra sus işareti yapıyo gene :D
kimi susturuyor ki..;)
mertcan1304
06.Ağustos.2006, 00:04
fenerbahce alex'in 70'nci dakikada attığı golle 3-0 öne gecti
bir gol daha dk 72 tümer metin
gol sov devam ediyor dk80 gol murat hacıoğlu fenerbahce 5-0 önde
Eray Dengiz
06.Ağustos.2006, 00:16
6 oldu. ee dediğim gibi.
mertcan1304
06.Ağustos.2006, 00:16
6-0 gol alex de souza
mac sona erdi fenerbahce erciyessporu 6-0 gibi farklı bir sonucla mağlup ederek lige agalibiyetle basladı
Universal
06.Ağustos.2006, 00:33
Arkadaşlar kırmızı kartın nedeni Erciyesli futbolcunu ırkına laf attığı için Appiah kafa atmış bunu Appiah böyle açıkladı.
Skor ortada 6-0 fazla söze gerek yok Fenerbahçe 10 kişi ile futbol dersi verdiğini düşündüm.
M.Scofield
06.Ağustos.2006, 00:43
erciyes küme düşer bu yil
mertcan1304
06.Ağustos.2006, 00:44
eğer appiah'ın dediği gibi emre ırkına küfür ettiyse ağır cezalar verilmeli
M.Scofield
06.Ağustos.2006, 00:46
eğer appiah'ın dediği gibi emre ırkına küfür ettiyse ağır cezalar verilmeli
ispatlayamzlar
nart_susruko
06.Ağustos.2006, 00:49
bizde de mi başladı bu ırkçılık muhabbeti ya..
mertcan1304
06.Ağustos.2006, 00:54
ispatlayamzlar
televizyon görüntüleriyle ispatlayabilirler
Frank_Castle
06.Ağustos.2006, 00:57
her kafa atanın bahanesi hazır oldu sanırım.. ırkıma, dinime, anneme küfretti ..
2. golde kaleci yumurtladı adeta, zaten maç bence burada koptu, 10 kişi kalsa bile Fenerbahçe rahattı, zaten 3-0 oldu devamı geldi.
M.Scofield
06.Ağustos.2006, 00:58
televizyon görüntüleriyle ispatlayabilirler
televizyon görüntüleriyle ne söylediğini nasıl anlarlar
tinerER
Demekki b36 o kdr kötü deilmiş biz fazla iiymişiz ;;)
Universal
Bu kartta olayında Emre Appiah'ın söylediklerini red etmiş ama Appiah sarı kart görmeyen bir oyuncu bunu yapmasında mutlaka böyle bir sebep vardır.
r_a_z_o_r
06.Ağustos.2006, 00:59
ligtv sezona iyi başlayamadı appiah'ta bence kafa atmadı atarım tarzı hareket yaptı 2 oyuncuyada sarı kart verilmesi gerekirdi neyse maçtan keyif aldım açıkçası.
ForsakeN
06.Ağustos.2006, 01:13
Maç çok zevkli geçti Appiah'ın atılması dışında.Zico'nun takımdaki tüm oyuncuları küstürmemek için oynatması hoşuma gitti açıkçası.
jacke
06.Ağustos.2006, 01:15
ya kardeşim ortamı germeye mi çalışıyon nedir anlamadım fb topicinde gs damgasıyla yazı yazıyosun amacın ne ??
mertcan1304
06.Ağustos.2006, 01:29
televizyon görüntüleriyle ne söylediğini nasıl anlarlar
görüntüler varsa sölediklerini dudak okuyarak öğrenebilirler
nart_susruko
06.Ağustos.2006, 01:37
ya kardeşim ortamı germeye mi çalışıyon nedir anlamadım fb topicinde gs damgasıyla yazı yazıyosun amacın ne ??
dün bi topic açma muhabbeti olmuştu mesele sadece bu.. ok ;;)
eGowiCh
06.Ağustos.2006, 01:43
Maçın Analizi
Appiah'ın Atılması
Appiah, Emre ile sık sık tartıştı atılmadan önce. Emre, Appiah'ı tahrik etmiş anlaşılan, zira Appiah gibi bir adam bu tip şeyler yapmaz, tıpkı Zidane'ın Materazzi'ye kafasındaki gibi. Zidane da dürüst bir futbolcudur, Appiah da. Durumları aynı bence. Irkçılık adına yapılan bu çirkin davranışı kınıyorum. Emre umarım gereken cezayı alır, eğer ispatlanırsa. Çünkü ırkçılık davranışları Türkiye'de yıllardır yok, bu bir ilk olur. Yıllardır zenci oyuncular (Johnsson'lar, Amokachi'ler, Uche'ler...) Türkiye'de top oynadı ve böyle bir şey olmadı. Karaktersiz bir futbolcu olduğu da anlaşıldı Emre Toraman'ın. Ayıp hakkaten. Ceza bekliyoruz Emre'ye!
Tümer Metin
Tümer Metin, kesinlikle 100. yılın transferi. Beşiktaş'tan geldiğinde, hepimiz sevinmiştik; fakat yaşından dolayı biraz tereddütlüydük. Fakat gördük ki, süper oynadı. Alex ve Tuncay ona eşlik etti, bu süper 3'lü dağıttı adeta, futbol şov yaptı. Tümer'in Alex'e asisti, Tuncay'ın direkten dönen topunda yine Alex'e attığı pas, 2 kişiyi çalımladığı o muhteşem gol... Hangisini sayayım ki? Tümer'i çok ama çok istekli gördüm. Hep koştu, mücadele etti. Top istedi, depar attı. Transfer olduğunda "En büyük Fenerbahçeli'den daha çok mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın." demişti ve sözünü tuttu. Hoşgeldin Tümer Metin!
Defans ve Mehmet Aurelio
Defansımız kafa toplarında harika. Can Arat ve Önder harika, tüm kafa toplarını aldılar. Yerden gelen toplarda ise devreye Mehmet Aurelio girdi. Mehmet Aurelio, harika bir futbolcu. Türk Milli Takımı'nda da forma giymeli kesinlikle! Defansın açıklarını kapattı, hücuma destek sağladı. Dinamo gibi çalıştı. Can Arat, çok genç ve sık sık duran toplarda hücuma destek sağladı. O da Luciano gibi, çıktığı toplarda gol arıyor ve birkaç maç sonra gol bulacaktır. Çok teknik bir oyuncu ve defanstan çok iyi toplar çıkarıyor, harika paslar atıyor. Çok beğendim. Zico'nun bir bildiği var ki, Daum'un jokeri Servet'i kesip Can'ı oynatıyor. Can Arat, çok gelecek vaad ediyor.
Alex, Alex, Alex...
Marcelinho, Carrusca, Delgado... Hepsi hikaye! Tek kral var, o da Alex de Souza. Zico'nun gelişi ile performansı iki kart artmış. Hem forvet, hem orta saha! Murat Hacıoğlu'na yaptığı asist, attığı 3 gol ve süper futbolu, herkesi büyüledi. Kesinlikle fantastik bir futbolcu. İlk golü kalecinin hatası olsa da, ikinci golü ve üçüncü golü harikaydı. İkinci golünde Tümer'in "Al da at" diye verdiği pası, çok iyi değerlendirdi ve boş köşeye topu gönderdi. Üçüncü golünde ise kaptan Ümit Özat'ın pasını çok iyi kontrol etti, yumuşattı, topu Timuçin'in yanından soluna çekti ve Timuçin'in bacak arasından harika bir son vuruşla ağlara gönderdi. Alex yine bu sene Fenerbahçe'yi sırtlayacak!
Zico ve Atak Oyun
Zico, teknik direktör olarak açıklandığında, taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. Herkes Capello, Scolari gibi bir isim beklerken, futbol kariyeri harika olup teknik direktörlük kariyeri olmayan Zico'nun gelmesi, herkesi şoke etti. 100. yılın ağırlığını kaldıramayacağı söylenen Zico, lige harika bir başlangıç yaptı. B36 Torshavn'ı farklı şekilde mağlup ettiğinde, bu maçın ölçü alınamayacağı söylenmişti. K.Erciyesspor maçı için birçok spor yazarı, Fenerbahçe'nin hem savunması hem hücumuyla çok gol sıkıntısı çekeceğini söylemişlerdi. Görüyoruz ki, Zico dediği gibi atak futbolu seven birisi ve bunu da 6 golle tüm Fenerbahçeliler'e gösterdi. 30. dakikada Appiah'ın atılmasına rağmen defansif bir oyuncuyu oyuna almayan ve atak oyundan vazgeçmeyen Zico, Fenerbahçe ile büyük başarılara imza atacak gibi görünüyor. Hoşgeldin Beyaz Pele!
ozgrkc
06.Ağustos.2006, 01:46
resmi maçlarda 4-0 5-0 6-0 gidiyoruz ... umarım bu sıra zor da olsa kiev maçlarına da yansır.
Sekopej
06.Ağustos.2006, 02:01
Ya ne şahane bir maçtı. Bana eski günleri hatırlattı. 2-0 öndesin 10 kişi kalıyorsun ve maçı 6-0 alıyorsun..:D:D
Maça gelince bu sene böyle maçlar çok izleyeceğiz. Kadıköy'de bol gollü maçlar bizi bekliyor. Tümer için yazılacak çok şey var. Ona da teşekkür ediyorum burdan. FB TV'deki röportajını izledim BJK'de hiç gülmeyen adamın yüzü gülüyordu. Bu sene Kadıköy'deki maçlarda Alex ile ikisi çok can yakacak. Birlikte oynayamaz diyenlere gereken cevabı verdiler.
Tabi ki daha zorlu maçlar olacak, bu kadar ofansif oynanmayacak maçlar olacak ama takımdaki hırs ve kazanma arzusu, gol isteği bizi başarılı yapacaktır.
Alex, onun hakkında yazacak kelime yok. Bugün sahanın yıldızıydı. Tuncay'a al da at dediği topu kendisi kullanabilirdi. Bu sene Zico ile birlikte daha iyi maçlar da çıkaracaktır.
Mehmet Aurelio, Terim iyi olursa tabi ki çağırırım dedi. Bu oyundan sonra çağırmazsa arkasında art niyet ararım.
Appiah, o gerçekten tam bir profesyonel. Yalan söyleyeceğini de sanmıyorum. Çünkü kimse ona niye atıldın diye hesap sormayacaktır böyle bir maçtan sonra. Emre'ye verilen tepkinin de normal olduğunu hatta az bile tepki verildiğini düşünüyorum. Sen sahanda oynuyorsun ve taraftar avantajını kullanman gerekir. Appiah İtalya'dan ayrılırken ayrılma nedenleri içinde ırkçılıkta vardı. Umarım bu bizim Ülkemizde başlamadan biter. Bu güne kadar bakıldığında siyahi oyuncular daha çok sevilmiştir bizim ülkemizde.
Sonuç olarak ben pozitif oyundan ve skordan memnun oldum. Zico'nun da 1-0 olsun bizim olsun düşüncesi yerine yediğimizden fazlasını atalım düşüncesi bu sene bize çok zevkli maçlar izlettirecek. Şimdi zorlu bir Kiev maçı var. Orada gerçekten iyi mücadele etmek gerekiyor. Eğer oradaki sınavı da başaryla atlatırsa Zico bu takımla gidebildiği yere kadar gidecektir....
Comanche72
06.Ağustos.2006, 02:16
yinede memnun deilim takımdan
erciyes gücsüzdü
farketmediniz mi? Takım defans yapamıyor
Dandik bi Can(arat) ,
topu olduren umit(cok severim ama sevgi bi yere kadar) ,
Top kontrolü sınırlı boşuna koşan serkan
Bu adamlardan kurulu defans fbyi 100. yılında nereye getirecek
olsa olsa bi şampiyonluk gelir bu kadroyla
şampiyonlar liginde başarı ise defansı yenilemekle gelecektir
ayrıca appiaha uyarı verilmeli topa basmıyor ve millete saldırıyor
mustang
06.Ağustos.2006, 02:17
Abi fener ayıp etti bu kadar gol atılmaz bunu kayseri ayagı var
eGowiCh
06.Ağustos.2006, 04:00
Kavga etmeyi bırakın, Fenerbahçe'nin galibiyetini gölgelemeyin de futbol konuşun biraz ha, ne dersiniz?
meddah
06.Ağustos.2006, 04:37
Hiçkimse; dilinden, dininden, renginden, tipinden vs. ötürü, bir başkasına hakaret etme, şaka yollu, smileyli bile olsa, bir başkasını aşağılama hakkına sahip değildir.
Bu hakkı kendinde gören egoların bu sitede yeri yoktur.
Hustler nickli üye forumdan süresiz uzaklaştırılmış, ilgili mesajlar silinmiştir..
zikko
06.Ağustos.2006, 05:01
bu takıma semihin yerine oliveira, can'ın yerine lugano, bir de sol bek gelirse tutulmaz..
bursa_mc
06.Ağustos.2006, 12:03
fenerbahçe te kelimeyle şahaneydi..şampiyonluğun en buyuk adaylarından olduğunu ilk haftada gosterdii.. gs liler şampiyonluğu unutsun gibime geliyooo
KaÇaK_1907
06.Ağustos.2006, 12:27
Appiah atılmadan önce yine süperdi...
Oyunda kalamasa da oynadığı süre içinde süper oynadı...
maçın yıldızları;
Alex,Tümer Ve Appiah'tı...
Tümer'i bu kadarda hırslı beklemiyordum 3 kişinin arasından bile çok rahat top çıkatıyor golünü de böyle attı zaten...
Ankaraspor-Galatasaray topic'inde mi tartışacaktık bu maçı;)
fmsmyrna
06.Ağustos.2006, 12:34
önce ermoon u tebrik ediyim skoru bilmiş 2-0 iken neyse dün gece fenerimiz bi harijaydı rüya gibi yine istediği zaman tempoyu yükseltti ve golleri bul du açıkçası ben kk dan sonra kontrollü oyunla maçın anca3-0 biteceğini düşünmüştüm ama yanıldım kievden gol yemeden dönersek geçeriz kiev bu taraftarla
bursa_mc
06.Ağustos.2006, 12:45
bu haftanın lideri fb olur heraldeee
SaMaNYoLu
06.Ağustos.2006, 12:58
bu haftanın lideri fb olur heraldeee
eh bu hafta başka böyle farklı skor göremeyız herhlde ilk Lider o Ama Son Lider GaLaTaSaRaY ama Bir gerçek varki fadel geleni içeri aLdı Benım kafam karıştı Fenerbahce fadeli satınmı Aldı die... Amatör kaleci bile yedıgı cogu golu yemezdı.
bursa_mc
06.Ağustos.2006, 13:00
eh bu hafta başka böyle farklı skor göremeyız herhlde ilk Lider o Ama Son Lider GaLaTaSaRaY ama Bir gerçek varki fadel geleni içeri aLdı Benım kafam karıştı Fenerbahce fadeli satınmı Aldı die... Amatör kaleci bile yedıgı cogu golu yemezdı.
ilk maçta yapmazlar ya
KaÇaK_1907
06.Ağustos.2006, 13:49
Sen ali sami yende 2 sene önce antep kalecisi Hasagic'in yediği golleri hatırlıyor musun?!!!;)
M.Scofield
06.Ağustos.2006, 13:50
Sen ali sami yende 2 sene önce antep kalecisi Hasagic'in yediği golleri hatırlıyor musun?!!!;)
eskiye dönersek çok fazla şey ortaya çıkar
KaÇaK_1907
06.Ağustos.2006, 14:08
eskiye dönersek çok fazla şey ortaya çıkar
Hiçbişeyin ortaya çıktığı yok kardeşim(!)
Belgeli şike var ortada Denizli başkanı ile Malatyaspor futbolcularına para verilerek oynama dediğini dünya alem biliyor bu ülkede geçmişe de dönsen geleceğe de gitsen hiçbişey olmaz!!!
Burası Türkiye(!)
barahir
06.Ağustos.2006, 16:08
Yarıca Geçen yılki ali samiyendeki vestel manisa maçını da hatırlayın Bülentin Yediği Golleri. Kimse Fenerbahcenin bu 10 kişilik 6-0 galibiyetini gölgelemeye çalışmasın lütfen
Universal
06.Ağustos.2006, 16:18
Maçta çekilen bütün şutlartın hiçbirini Kaleci kurtaramadı.
eGowiCh
06.Ağustos.2006, 17:00
Kaleci rezaletti. Ama Alex'in akıl dolu şutlarını kurtarması zordu. Tüm toplarda karşı karşıya kaldı Fenerbahçeli futbolcular ve muhteşem bir son vuruş yaptılar. Golleri analiz edersek;
İlk golde kalecinin büyük hatası var. Tuncay'ın kafa vurmasını sağladı.
İkinci golde yine kalecinin büyük hatası var. Serkan ortaladı, Alex sağ ayağıyla cılız bir şut çekti ve kaleci elinin altından kaçırdı.
Üçüncü golde Tümer'in basında Alex yine bomboş kaldı ve muhteşem bir bitiricilik yaptı. Bu topu kalecinin çıkarması çok ama çok zordu.
Dördüncü golde Tümer harika çalımlarından sonra muhteşem bir vuruş yaptı. Yine kalecinin bu pozisyonda yapabileceği bir şey yok, zira bomboş şut çekti ve güzel bir vuruş yaptı.
Beşinci golde Alex'in harika basında Murat Hacıoğlu, tam köşeye çok güzel bir vuruş yaptı. Bu topu da kalecinin çıkarması zordu.
Son golde ise, Alex Timuçin'in bacak arasından topu geçirerek güzel bir vuruş yaptı. Kalecinin yapabileceği bir şey yoktu.
barahir
06.Ağustos.2006, 17:12
yani kalecinin ilk 2 golde hatası war.
Kerim Kerimov
06.Ağustos.2006, 18:46
Sen bi araştır bu konuyu.
Hububat_Fiyatları
06.Ağustos.2006, 18:51
walla gerçekten hatalı goller yedi ama bu işleri düşünmek bile midemi bulandırıyor
Laz_Asker_61
06.Ağustos.2006, 18:55
ilk haftadan da maç satılmaz alınmaz saçma sapan konuşmalar yapmayın lütfen
fener oynadı haketti kazandı
ama şöyle bir atasözümüz vardır
hızlı giden atın .... seyrek düşermiş
Universal
06.Ağustos.2006, 19:22
Size göre 3 golden fazla yiyince hemen maçta şike var lütfen iyi düşünelim böyle şey olsaydı ligde takım kalmazdı.
Hububat_Fiyatları
06.Ağustos.2006, 20:44
Size göre 3 golden fazla yiyince hemen maçta şike var lütfen iyi düşünelim böyle şey olsaydı ligde takım kalmazdı.ya bence de yanlış böyle düşünmek ama tr de gerçekten şike var ya :( o yüzden insanın canı sıkılıyor ama fener haketti ona lafım yok o nasıl bi defanstır ya erciyesin
snbarca
06.Ağustos.2006, 20:57
ehehehe valla matkap gibi oyduk gayseri'yi ehehehe
nart_susruko
06.Ağustos.2006, 21:26
biri gölgelemeyin der, biri matkap yok bilmem ne.. ;)
kim niye gölgelesin sizin almış olduğunuz galibiyeti ya da gölgelemek istesin.. ;)
ewrim_FB
06.Ağustos.2006, 21:50
6 kasım 2002 de mondragonu da satın almışız demek ki :D:D:D
nart_susruko
06.Ağustos.2006, 22:01
biri gölgelemeyin der, biri matkap yok bilmem ne.. ;)
kim niye gölgelesin sizin almış olduğunuz galibiyeti ya da gölgelemek istesin.. ;)
şuna bişey daha ekliyeyim.. ;)
milletin yorumunu anlamadan yorum yapanlarda yok değil hani.. :rolleyes:
LaKe
06.Ağustos.2006, 22:06
6 kasım 2002 de mondragonu da satın almışız demek ki :D:D:D
Yav şimdi bi laf söyliycem kavga çıkcak. Yahu hala 6 Kasım 2002 yi konuşuyosun ya. Bu kadarmı olur? Bizde zamanında sizi 7-0 yenmişiz.Bişey diyemiyorum ben artık.
ewrim_FB
06.Ağustos.2006, 22:23
Benım kafam karıştı Fenerbahce fadeli satınmı Aldı die...
bu mesajı okuyunca biz ti ye alıyorz siz nie bu kadar gocunuyosunuz cevap yazmayalım mı yani adam açık bi şekilde fener şike yaptı dio :mad:
enesao
06.Ağustos.2006, 22:25
sezon basladi tartismalarda basladii....
Laz_Asker_61
06.Ağustos.2006, 22:35
ama çok gereksiz ve cins tartışmalar
nart_susruko
06.Ağustos.2006, 22:55
benimde şu yönde kafam karıştı geçen sezon hiçbir iddaası olmayan erciyes Ali Sami Yende deli gibi mücadele etti (hakemler hakkında bişey demiyorum o maç için, izleyenler bilir) ama sezonun nedense ilk maçında tık yok..
fb ne yapar ne eder beni hiç ilgilendirmez, ne şike yaptı derim ne de almış olduğu bi galibiyeti bazı fbli arkadaşların tabiri ile gölgelerim(o da ne alakaysa artık, neyse)..
arkadaş şike yaptı diyorsa (daha doğrusu sen o mesajdan onu anlıyorsan) sende o mantıkta, o yönde yorum yap.. alakasız bi şekilde yorumunda gereği yok yani.. ;)
ewrim_FB
06.Ağustos.2006, 23:09
bende o yönde yaptım zaten arkadaş fadel 6 tane yemiş fener satın almış diyor bende mondragonda 6 tane yedi ozamanda mı fener satın aldı dedim bunu bu kadar büyütecek ne var
nart_susruko
06.Ağustos.2006, 23:32
doğru büyütecek bişey yok..
fazla gölge ettik galibiyetinize, hata bizde.. ;)
eGowiCh
07.Ağustos.2006, 00:26
Turkcell SüperLig iyi ki başladı! Fenerbahçe yine 6 tane attı :) Tıpkı 6 Kasım 2002'deki gibi ;;)
Ne Manisa, ne Kayseri, ne Gençler; bu sene şampiyon Fener! (İlk haftada alınan sonuçlara göre :D)
Lim10
07.Ağustos.2006, 01:56
Mahalle gençleri kendi aralarında maç yapmış yenenler yendikten sonra biz galatasarayız demiş böle olmuş:confused: .7-0?Biri 90 yıl önceki olay biri 4 yıl o zamanın futboluyla bu zamanın futbolunun arasındaki farkı zaten aklı ve mantığı olan herkez çözebilir.Bunu tartışmak bile saçma...
nart_susruko
07.Ağustos.2006, 03:04
Mahalle gençleri kendi aralarında maç yapmış yenenler yendikten sonra biz galatasarayız demiş böle olmuş:confused: .7-0?Biri 90 yıl önceki olay biri 4 yıl o zamanın futboluyla bu zamanın futbolunun arasındaki farkı zaten aklı ve mantığı olan herkez çözebilir.Bunu tartışmak bile saçma...
6-0 & 7-0 gibi gereksiz bi muhabbetin içine hiç girmiyorum ve şu üstteki koyu yazılı bölgeyi bi daha araştırmanı öneriyorum.. ;)
e_mali
07.Ağustos.2006, 09:53
Daha once yazılanları okumadım ama benim Fadhel hakkında soylmek istediklerim var.
Bu kaleci niye alınır, niye oynatılır. Ne olursa olsun, kim olursa olsun Erciyesin yedek kalecisi ondan daha iyi olurdu herhalde.
Yazık oluyor Türk futbolculara, boyle kalitesiz yabancılar para kazanıyor, ilk 11 oynuyorlar. Bizim gencler yedek klubesinde. Turkiye ye gelen kalitesiz yabancılar ozellikle kalecilerden bıktım artık.
Burak Duran
07.Ağustos.2006, 10:59
Gereksiz tartışmanızı devamettirmeyin bundan sonra konuyla alakasız eski maçları konuşacak her arkadaş uyarı alacaktır...
ben 2 olay üzerinde durucam. Bu fadhel niye kalecilik yapıyor onu çözmüş değilim beni koysalardı kaleye yine aynı sayıda gol yerdim :) belki daha az.
ondan sonra aurelio nun yaptığı penaltıyı hakemin es geçmesine şaşırdım penaltı+kırmızı olmalıydı. onun dışında fener güzel bir oyun sergiledi ama bu oyun daha ölçüt olmaz çnkü her maçta kaleye çekilen bütün şutlar gol olmaz :)
e_mali
07.Ağustos.2006, 13:25
Bu mac olcu olamaz, obur mac olcu olamaz, su mac olcu olamaz :)
Su an FB nin oynadigi hicbir maci olcu almiyoruz farkinda misiniz? Niye cunku rakiplerin hepsi kucuk takimlar. Evet kucuk takimlar ama bazi seyleri de goz ardı edemeyiz.
1. FB li futbolcular daha istekli,
2. Artik dikine oynayan bir takim var,
3. Alex'te olumlu degisimler var,
4. Su ana kadar oynanan takımlar kucuk te olsa, cok gol pozisyonu vermedik,
5. Kucuk takimlara karsı kazanmakta cok onemli, (Bkz gecen sene buyuklerin hepsini yendik te ne oldu)
6. Tümer'in olumlu oyunu,
7. İnsallah FB yi izlerken artık fıtık olma korkumuz olmayacak.
Burak Duran
07.Ağustos.2006, 13:52
abi ölçü alacağım maç kiev maçı olucak :D
e_mali
07.Ağustos.2006, 14:24
Herkes onu bekliyor zaten :)
EreN
07.Ağustos.2006, 21:17
Valla Toplamda 15 gol var 6sı bizim :D yanlışta olabilir ama skor güzel oyun güzel tümer güzel alex güzel herşey güzel herkes güzel :D
celepao
07.Ağustos.2006, 21:17
emre yi kiniyorum ayrica olayi yalanlamis materazzi de ilk günler annesine küfür etmedim demisti ama olay anlasildi zaten irkina laf söyledim mi diyecek adam tümer i kutluyorm güzel oynadi ayrica zico nun genclere sans vermesine cok sevindim bu cok özledigimiz bir olaydi can a dandik diyen arkadasimin 2 sene önce sivasspor süper lig e yükselirken izleseydi böyle demeyeceginden eminim fatih terim de isik görmese ulusal takim a cagirmazdi o dandik can süperstar olacaktir gece hayatina ona buna karismaz futbolla ilgilenirse sadece
ayrica 12 numara yine süperdi....