Log in

View Full Version : Kayserispor-Trabzonspor

KAYSERİSPOR
05.Ağustos.2006, 12:40
Kayseri'de futbol zamanı
Trabzonspor, bugün oynayacağı Kayserispor maçı için THY’ye ait özel uçakla saat 15.20’de Kayseri’ye gitti. 19 futbolcunun bulunduğu kafilede Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Şevket Arz, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yeni ve eski yöneticiler de yer aldı. Teknik direktör Sebastiao Lazaroni, yeni transfer Ersen Martin ile sakatlığı süren Erdinç’i kadroya almadı.

Gökdeniz ifade verip kafileye katıldı
Kafile havalimanına geldiğinde Gökdeniz’in otobüste olmadığı dikkati çekti. Gökdeniz, Başkan Nuri Albayrak ve yöneticiler de dahil olmak üzere herkes uçağa bindikten sonra son anda havalimanına gelip koşarak uçağa girdi. Hiçbir açıklama yapmayan Gökdeniz’in Akçaabat Sebatspor’un eski başkanı Veli Sezgin’in vurulma olayıyla ilgili olarak Trabzon Adliyesi’nde ifade vermeye çağrıldığı için geç kaldığı öğrenildi

Kayseri sınavıyla lige merhaba diyecek olan Bordo-Mavililer, genel olarak lige iyi bir başlangıç yapıyor. Karadeniz ekibi, 32 sezondur mücadele ettiği ligde, ilk hafta maçlarında yalnızca 2 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda, 22 galibiyet, 8 de beraberlik elde etti. 32 karşılaşmanın 17’sini sahasında, 15’ini ise deplasmanda yapan Trabzonspor, 54 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 17 gol gördü.

Kayserispor
İvankov
Tayfun Cora
Aydın
Johnson
Toledo
M.Topuz
Ragıp
Fatih Ceylan
B.Bölükbaşı
Gökhan
Leonardo

Trabzonspor
Jefferson
Ufukhan
Çağdaş
Stepanov
Murat
Hüseyin
Musa
Szmykowiak
Gökdeniz
Marcelinho
Umut(Cem)

Stat: Kayseri Atatürk
Saat: 19.00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Cem Papila

05.08.2006

Kaynak : Fanatik

Eray Dengiz
05.Ağustos.2006, 20:32
Lig'in hazır takımları. Kayserispor ve Trabzonspor gerçekten mükemmel bir maç olacak. Hatta oluyor diyebiliriz maç başladı. :)

nart_susruko
05.Ağustos.2006, 20:38
ragıp atmış bi tane

ks 1 - 0 ts

dnz498
05.Ağustos.2006, 21:44
dün her maça topic açılmasın denilmişti hadi dünkü maç açılış maçıydı bu ne iş?

dakika 80 küsür TS henüz suskun

84. dakika oynanırken Trabzonspor beraberlik golüne Umut ile yaklaştı. Kayserispor savunmasının arkasına atılan derin pasa hareketlenen Umut Bulut bir anda kaleci İvankov ile karşı karşıya kaldı. Kayseri kalecisi bu tehlikeli atakta sakatlanmak adına rakibinin ayağına yatarak mutlak gol tehlikesini önledi. Bu anda kaleci İvankov kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

Kayserinin kontraları var Trabzon tüm hatlarıyla hücumda dakika 89

nart_susruko
05.Ağustos.2006, 21:48
abi ne alaka ya, geçen sezon 3 büyüklerin bütün maçlara açılmıştı topic şimdi niye açılmayacak..
boşverin siz kim ne diyorsa desin.. ;)

dnz498
05.Ağustos.2006, 21:51
ne biliyim abi öyle dediler bence sakıncası yok :D

nart_susruko
05.Ağustos.2006, 21:54
neyse boşverin yavv.. :D
uzatmalar oynanıyor skor aynı.. ;)

dnz498
05.Ağustos.2006, 21:56
bittiiiii 1-0 Ragıp Trabzonspor'u vurmuş oldu böylelikle

nart_susruko
05.Ağustos.2006, 21:57
marcelinho oynamış mı ya, üstteki kadro doğru mu yoksa tahmini mi.. :roll:

dnz498
05.Ağustos.2006, 21:59
İlk 11'de oynadı Marcelinho

SaRPeR1903
05.Ağustos.2006, 22:01
oleyyy!!! kazandık yehuuuu :D

Cyzio
05.Ağustos.2006, 22:10
yahu murat ocak,cem demir ve ufukhanın bu forma altında işi ne adamlar top kontrol edemiyor futbolcu olacaklar yazık lazaroni yede yazık böle aptalca bir 11 sahaya sürülürmü resmen gelde yen dedi yaw yattara yı 2.yarı aldı oyuna manyak bu defansla ileriye ronaldinho yuda koysan bişe yapamaz kısacası beklenilen olmadı klişe bir söz önümüzdeki maçlara bakacaz

ayrıca bu gökhan ünal adındaki futbolcuya sinir oldum her şeye faul çalınmasını istiyor ve bol bol küfür ediyor tebrikler valla çok ahlaklı bir oyuncu

nekop
05.Ağustos.2006, 22:10
abi bi trabzonsporlu olarak bugün macı izlerken inanılmaz canım sıkıldı biz bu futbolla bırakın avupaya gitmeyi bu sene kümede kalmaya oynarız...

dnz498
05.Ağustos.2006, 22:17
Tekke bu takımın bel kemiğini oluşturuyordu(bencede) o gitti Marcelinho geldi onu hiç aramıycaz(Ben katılmıyorum) dediler. Bir kere bu karşılaştırmayı yapanlar Tekke ile Marcelinho arasındaki en büyük fark oaln mevkii farkını unuttular. Trabzonda çok çeşitli bi kadro var toplayınca bir takım çıkmıyor ne hikmetse.

Cyzio
05.Ağustos.2006, 22:21
abi bu futbolcularla fatih olsa ne olurduki yattara oyuna 11 de başlamamışki gökdeniz şeyini kaldırıpta koşamıyo bence marcelinho gayet ii doldurur fatih in yerini

enesao
05.Ağustos.2006, 22:22
beyler daha ilk mac bu hemen karamsarliga kapilmayin.. trabzonun kadrosu bence Tr nin en iyi kadrosu gelecek hafta trabzon show yapar hic mrk etmeyin..

Cyzio
05.Ağustos.2006, 22:27
enesao doru sölüyonda adam yattara yı kenarda oturtuyo fatih akyel yerine ufukhan mı neyse onu sokuo ki yattara trabzonun herşeyi yaw kadroda gayet ii yine görüşümdeyim ama bu pendikspordan sakaryaspor alınan adamları koyarsan ahada sonuç

enesao
05.Ağustos.2006, 22:30
marcelinho yattara swykoviak gökdeniz cagdas f.akyel.. kadro super... forvete de umut bulut ve yaninda iyi bir isim laziiim..

nekop
05.Ağustos.2006, 22:31
marcelinho gayet ii doldurur fatih in yerini
doldurması imkansız cünkü aynı bölgenin adamları degiller fatih forvet marcelinho ortasaha...

Cyzio
05.Ağustos.2006, 22:35
marcelinho yattara swykoviak gökdeniz cagdas f.akyel.. kadro super... forvete de umut bulut ve yaninda iyi bir isim laziiim..

abi işte onu diomya herkes böle bi kadro beklerken yattara yok f.akyelin yerine ufukhan celaleddinin yerine murat ocak ı umut un yerine cem demir i koymuş bu 3 futbolcu tsl de ilk maçlarına çıkıolar bunları nası oynatırsın

enesao
05.Ağustos.2006, 22:37
neyse bundada vardir bi hayiir :D

ibo
05.Ağustos.2006, 22:52
dün her maça topic açılmasın denilmişti hadi dünkü maç açılış maçıydı bu ne iş?

Kardeş bırakta açılan konuların uygun olup olmadığına yetkili arkadaşlar karar versin. bu senin görevin değil o yüzdenkafana takma maç hakkında yorumunu yap o kadar gereksizse moderator arkadaşlar bakar çaresine ;)

Trabzonspor gene kötü başladı :( bu sene bari şampiyonluğa oynasaydı ama bu futbol ile gene olmayacak galiba :(

Laz_Asker_61
05.Ağustos.2006, 23:21
iyi bir forvet şart bu takıma

Frank_Castle
06.Ağustos.2006, 00:58
Trabzonspor 2. yarı şut bile çekemedi.. gerçi en zor deplasmanlardan biriydi, ama pek iç açıcı değil bu tablo..

KAYSERİSPOR
06.Ağustos.2006, 01:51
:D 3 puanı aldık

mustang
06.Ağustos.2006, 02:13
Arkadaşlar maçı kazanan kayserispor Ve tarihi fakı kaçırdı bırakın trabzonu

Cyzio
06.Ağustos.2006, 10:25
ne tarihi farkı yaw 2 net pozisyonu daha vardı o kadar

bursa_mc
06.Ağustos.2006, 12:14
tbr. kayseri ertuğrul sağlam takımı ii yonetiyoo inş. uefada da bole olurr

Hububat_Fiyatları
06.Ağustos.2006, 12:19
oh be 2 ye indi şampiyonluk yolunda rakiplerimiz :D

nekop
06.Ağustos.2006, 14:44
oh be 2 ye indi şampiyonluk yolunda rakiplerimiz :D
abi görende 10 puan fark attınız sanıcak bi macta altı üstü 3 puan ayrıca haftayada siz yenilirsiniz yetişiriz size :D

10_Osmanozc
06.Ağustos.2006, 17:27
Ertuğrul Sağlam'ı tebrik ediyorum mükemmel kilitledi bizi.Şunu da ekliyeyim Ragıp Trabzonlu Ragıp,Sebatspor'da oynamış Ragıp oradan 100 kere vursun o golü atamaz iddia ediyorum.

" Bunlar Rum" " Rumları yendik Türkleri değil" diye tezahürat yapan Kayserispor taraftarını esefle kınıyorum.

Hububat_Fiyatları
06.Ağustos.2006, 17:45
ragıp atıyor ya uzaktan şutları iyi yani ben biliyorum gördüm önceden

jarosik_61
07.Ağustos.2006, 11:22
kayserisporu kutluyorum.trabzon daha lige hazır değil.ayrıca kayserinin bunlar rum türk değil lafını kınıyorum.3 sene önce 2.ligden onları trabzonlu hüsnü özkara çıkardı nankörlük yapmasınlar haddini bilsinler.