PDA

View Full Version : "Saha içinde aklıma para gelmez"

mertcan1304
06.Ağustos.2006, 22:56
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Necati Ateş, takım arkadaşı Hasan Şaş ile Ankaraspor maçında tartışmasının arkasında Hasan'ın kendisinden daha fazla ücret almasının yattığı şeklindeki iddianın doğru olmadığı kaydetti.

Kulübün resmi internet sitesinde bir açıklama yapan Necati, bugün bir gazetede yayınlanan ''Hasan Şaş ile Necati Ateş arasındaki 800 bin dolarlık fark, Florya'da sorunlar yaratıyor'' şeklindeki haberin doğru olmadığını ifade etti.

Necati, ''Profesyonel futbolda hiçbir oyuncu takım içindeki diğer oyuncuların kazançları ile ilgilenmez. Galatasaray forması altında ter döken hiçbir futbolcu saha içinde aklına parayı getirmez'' dedi.

dnz498
07.Ağustos.2006, 19:38
doğru futbolcu saha içinde değil masa başında düşünür eğer bu takımdan bi kişi para için oynamıyacak olsaydı Galatasaray geçen sene hiçbir zaman sahaya bir 11 süremezdi Onların aralarında başka bir dava olduğuna inanıyorum hatta Necati'nin özel hayatında olumsuzluklar yaşadığını tahmin ediyorum doğal olarak bu da sahaya yansıyor

Burak Duran
07.Ağustos.2006, 19:41
olayı saptırmaya çalışan basını kutluyorum

dnz498
07.Ağustos.2006, 19:48
olayı saptırmaya çalışan basını kutluyorum
haklısın aslında dün Mehmet Demirkol'u izledim bi kanalda adam aynen şunu söyledi "Gerets gönderildide yerine kimin geleceği tartışma konusu" bunu da içerden (yöneticilerden) aldığı bilgilere dayanarak söylüyormuş tür adamların Galatasarayla ne tür bir alıp veremediğ var anlamıyorum

Eray Dengiz
07.Ağustos.2006, 21:29
haklısın aslında dün Mehmet Demirkol'u izledim bi kanalda adam aynen şunu söyledi "Gerets gönderildide yerine kimin geleceği tartışma konusu" bunu da içerden (yöneticilerden) aldığı bilgilere dayanarak söylüyormuş tür adamların Galatasarayla ne tür bir alıp veremediğ var anlamıyorum

Bugün Adnan Polat basın açıklaması yaptı. Diyor ki, Gerets ile yollarımızı ayırma gibi bir şey söz konusu olamaz. Maça göre hoca değiştirirsek her ay hoca değiştirmemiz lazım diye konuştu.

Bizim basın kadar konuları saptıran başka basın yoktur.

Frank_Castle
08.Ağustos.2006, 11:05
cl ye kalınamazsa, yeni hoca ile tanışıcaz.. hazırlıklı olun..

necati sahadışında neler düşünüyormuş öğrendik çok şükür

ibo
08.Ağustos.2006, 15:49
adam gibi basın olsa da sırf haber yazmak için haber yazmasa :mad:

dnz498
08.Ağustos.2006, 16:07
Pohotoshopcu kolpa basına hayır rezil herifler

nart_susruko
09.Ağustos.2006, 01:38
basını zaten takmıyorum ben halen ahh Necati vahh Necati, kendine gel Necati diyorum.. :D

FMkolik
09.Ağustos.2006, 13:29
Türkiyede en kıl olduğum futbolcu necati

ÇocuksuMavi
09.Ağustos.2006, 13:37
bu basın haRBi caCık yaa

Mc.Speedy
09.Ağustos.2006, 14:19
Konuyu Saptırmış iyice Basın !

notformoney
10.Ağustos.2006, 02:32
necati nin bugunku çek takımyla yaptığı maçta necatinin oynamaması tam isabettir ve bence takımdan iki üç hafta kesilmelidir ben bunu para için yazmadaım bu adamlar profosyoneller bu tip işerler pek ilgilenmezler zaten bilmezlerde kimin nekadar kazandığını ama bu form düşüklüğü nedir niyedir anlamadım gitti ama necatiye bunu anlatmanın yolu budur

Oghuse
10.Ağustos.2006, 02:40
ama hasan oyuna alında bence çifte standart oldu biraz notformoney